Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

Ερώτηση για ΑΜΑΖΟΝ & JAVARI :idea: :idea: :idea:

Όσες παραγγείλατε μέσα στο καλοκαίρι από τα παραπάνω παραλάβατε κανονικά?

Εγώ αντιμετωπίζω πρόβλημα με τις δύο τελευταίες παραγγελίες μου από τα παραπάνω και είμαι έξω φρενών που αναγκάζομαι να στέλνω μνμ ότι δεν έχω παραλάβει ακόμη.

Από amazon περίμενα από 04/09 δύο παραγγελίες με παπούτσια και ρούχα και μου έδωσαν νέα ημ/νια 14/09.

Από το δε javari, είχα παραγγείλει ένα ζευγάρι timberland για το σύζυγο σε τιμή κόλαση, το οποίο μου ήρθε από λάθος τους ένα νούμερο μεγαλύτερο. Τους το λέω,μου απαντούν ότι δεν έχουν το νούμερο που θέλω και να τους επιστρέψω τα παπουτσια με συστημένο. Τα στέλνω 12/08 με ελτα (10,90 ευρώ μου πήγε για Αγγλία για όσες ενδιαφέρονται να επιστρέψουν δέμα ακανόνιστο λίγο πιο κάτω από κιλό). Μέχρι και σήμερα που τσέκαρα την κάρτα μου no refund!

Τους στέλνω μνμ again με tracking number και μου απαντούν ότι μάλλον το δέμα χάθηκε στη μετάφραση,λυπούνται και θα μου κάνουν refund στις επόμενες μέρες.

Αυτά.Σκάω :oops: :oops: :oops:

Και εγώ περιμένω παπούτσια από amazon και javari αρκετό καιρό! Δύο ζευγάρια από amazon με παραγγελία στις 29/8 με delivery estimate σήμερα 11/9 και ένα από javari που αγόρασα στις 4/9 και έχει delivery estimate 12/9. Εντομεταξύ η μέρα παράδοσης στα παπούτσια από άμαζον άλλαξε δύο φορές, μόλις τα πλήρωσα έλεγε 8/9 μετά από 3 μέρες έλεγε 14/9 και τώρα 11/9.

Εγώ ψώνισα από τις προσφορές με έκπτωση της τάξεως του 80% και λογικά πάρα πολύς κόσμος ψώνισε με αυτές τις τιμές οπότε ίσως λόγω μαζικών αγορών/αποστολών καθυστερούν. Δε νομίζω ότι δε θα μας έρθουν τα παπούτσια ούτε ότι δεν θα σου κάνουνε refund, νομίζω είναι πολύ αξιόπιστο το amazon τουλάχιστον μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου! ;) Μάλλον πρέπει να κάνουμε υπομονή!

VmC1p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εννοείται ότι δε διατηρώ καμία επιφύλαξη για τον επαγγελματισμό τους. Άλλωστε ακόμη και αν αργούν τουλάχιστον έρχονται ή ακόμη και αν δεν έρθουν ενεργούν τα δέοντα.

Αυτό που θα ήθελα επίσης να αναφέρω σε συνέχεια των παραπάνω είναι ότι επικοινώνησα με τα ΕΛΤΑ για το πακέτο και μου είπαν ότι έφτασε κανονικά στο κέντρο διαλογής στην Αγγλιά και για να μάθω την πορεία του από εκεί και πέρα θα πρέπει να συμπληρώσω στο ταχυδρομείο της περιοχής μου αίτηση αναζήτησης από τη στιγμή που δεν παρέλαβε ο παραλήπτης.

Εννοείται ότι δε διατηρώ καμία επιφύλαξη για τον επαγγελματισμό τους. Άλλωστε ακόμη και αν αργούν τουλάχιστον έρχονται ή ακόμη και αν δεν έρθουν ενεργούν τα δέοντα.

Αυτό που θα ήθελα επίσης να αναφέρω σε συνέχεια των παραπάνω είναι ότι επικοινώνησα με τα ΕΛΤΑ για το πακέτο και μου είπαν ότι έφτασε κανονικά στο κέντρο διαλογής στην Αγγλιά και για να μάθω την πορεία του από εκεί και πέρα θα πρέπει να συμπληρώσω στο ταχυδρομείο της περιοχής μου αίτηση αναζήτησης από τη στιγμή που δεν παρέλαβε ο παραλήπτης.

Τρέχα γύρευε δηλαδή. Πάλι καλά που υπάρχει και τρόπος να κάνει κάποιος κάτι μήπως και βρεθούν. Ωραίες οι ιντερνετικές αγορές αλλά όταν μπαίνεις σε αυτό το τριπάκι της επιστροφής κάνεις το σταυρό σου!

Μόλις πέρασε και ο ταχυδρόμος από εμένα και δεν άφησε ειδοποίηση άρα περιμένω ξανά από αύριο :-P

VmC1p2.png

Και εγώ περιμένω παπούτσια από amazon και javari αρκετό καιρό! Δύο ζευγάρια από amazon με παραγγελία στις 29/8 με delivery estimate σήμερα 11/9 και ένα από javari που αγόρασα στις 4/9 και έχει delivery estimate 12/9. Εντομεταξύ η μέρα παράδοσης στα παπούτσια από άμαζον άλλαξε δύο φορές, μόλις τα πλήρωσα έλεγε 8/9 μετά από 3 μέρες έλεγε 14/9 και τώρα 11/9.

Εγώ ψώνισα από τις προσφορές με έκπτωση της τάξεως του 80% και λογικά πάρα πολύς κόσμος ψώνισε με αυτές τις τιμές οπότε ίσως λόγω μαζικών αγορών/αποστολών καθυστερούν. Δε νομίζω ότι δε θα μας έρθουν τα παπούτσια ούτε ότι δεν θα σου κάνουνε refund, νομίζω είναι πολύ αξιόπιστο το amazon τουλάχιστον μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου! ;) Μάλλον πρέπει να κάνουμε υπομονή!

Eγώ την πρώτη φουρνιά τα παρήγγειλα στις 9/8 έφυγαν στις 11/8 κ στις 20/8 είχαν φτάσει σπίτι μου.

Την δεύτερη παραγγελία την έβαλα 1/9 έφυγαν στις 3/9 κ σήμερα στις 11/9 τα παρέλαβα

και τώρα περιμένω την τρίτη παραγγελία που έφυγε στις 8/9 :D

Διαφημίσεις

Δεν ξέρω αν σε ενδιαφέρει άλλη μάρκα πχ seagate αλλά έχω μείνει πολύ ευχαριστημένη κ από τιμή κ από αποστολή από αυτό το σαιτ που το ψάρεψα από άλλο φόρουμ http://www.mymemory.co.uk/Portable-Hard-Drives

ειδα και τους seagate....εγω δεν θελω 1 terabyte...ειναι αρκετα μεγαλος...νομιζω τα 500GB μου φτανουν....το σαιτ αυτο δεν εχει στο στοκ,προς το παρον τους 500ρηδες........με μπερδευουν κι αυτα με τα USB...τριαρια δυαρια...αχ χαμος!!

σε υπερευχαριστω παντως!!!!

Φλωρα η παντοφλιτσα ειναι τελεια. Μαλακη και ανετη . Την προτεινω ανεπιφυλακτα!

σ ευχαριστω πολυ!!!

Ερώτηση για ΑΜΑΖΟΝ & JAVARI :idea: :idea: :idea:

Όσες παραγγείλατε μέσα στο καλοκαίρι από τα παραπάνω παραλάβατε κανονικά?

Αυτά.Σκάω :oops: :oops: :oops:

παρηγγειλα και απο τα δυο επανηλειμενως,καθυστερουν λιγακι βεβαια εδω στη Ροδο,αλλα ενταξει δεν ειχα ιδιαιτερο προβλημα....

θα ζεις παντα μεσα στην καρδια μας....

Φλωρα θα κοιτάξεις τα χαρακτηριστικά του υπολογιστή σου. Τα τελευταία 2 χρόνια αν δεν κάνω λάθος, οι υπολογιστές έβγαιναν με την πιο "γρήγορη" θύρα usb2 σε σχέση με την απλή usb. Η usb3 προφανώς θα είναι η ακόμα πιο γρήγορη στην ανταλλαγή δεδομένων αρκεί να την υποστηρίζει ο υπολογιστής σου. Όσο για την χωρητικότητα, 1Τ είναι πολύ μεγάλος και θα παρουσιάζει καθυστερήσεις σε σχέση με έναν αντίστοιχο μικρότερο.

bitchoni από amazon, javari με μικρές καθυστερήσεις όπωςκαι όλη η αλληλογραφία γενικά λόγω αδειών και φόρτου εργασίας (?).(π.χ. ειδοποίηση από τις 4/9 και το χαρτάκι να μου παραδίδεται στις 7/9 μαζί με ένα πάκο λογαριασμούς)

Σας έχει τύχει ποτέ να φύγει κάτι απ΄το amazon με μεταφορική που λέγεται Chronopost; Είναι Γαλλική απ'οτι είδα.. προφανώς, έφυγε από Γαλλία το δέμα αλλά.. με ποια μεταφορική θα έρθει εδώ; Μη μου πείτε καμιά γεν. ταχυδρομική πάλι γιατί έχω βαρεθεί να τσακώνομαι μαζί τους!

eNortjKzUjI0Nza2tFSyBlwwFawC3Q,,57.png

Bitchoni σε ευχαριστω!!

Οσο για τις αγορες, ναι, μου αργουν ιδιαιτερα θα ελεγα, αλλα ερχονται. Μια που παρηγγειλα απο e bay, ευτυχως πολυ μικρο ποσο, δεν ηρθε ποτε, και παλι καλα που το θυμηθηκα να του βαλω φιντμπακ αναλογο. Γενικα το νησι μας, ειναι λιγο της υπομονης!!

wcBmp3.png

Διαφημίσεις

εδώ είναι θέμα με ον λαιν αγορές κοπελιά...

αν αναφερεσαι σε μενα...ναι το ξερω μα για τετοιες αγορες μιλαω κι εγω....

Φλωρα θα κοιτάξεις τα χαρακτηριστικά του υπολογιστή σου. Τα τελευταία 2 χρόνια αν δεν κάνω λάθος, οι υπολογιστές έβγαιναν με την πιο "γρήγορη" θύρα usb2 σε σχέση με την απλή usb. Η usb3 προφανώς θα είναι η ακόμα πιο γρήγορη στην ανταλλαγή δεδομένων αρκεί να την υποστηρίζει ο υπολογιστής σου. Όσο για την χωρητικότητα, 1Τ είναι πολύ μεγάλος και θα παρουσιάζει καθυστερήσεις σε σχέση με έναν αντίστοιχο μικρότερο.

σ ευχαριστω!!!:P

Σας έχει τύχει ποτέ να φύγει κάτι απ΄το amazon με μεταφορική που λέγεται Chronopost; Είναι Γαλλική απ'οτι είδα.. προφανώς, έφυγε από Γαλλία το δέμα αλλά.. με ποια μεταφορική θα έρθει εδώ; Μη μου πείτε καμιά γεν. ταχυδρομική πάλι γιατί έχω βαρεθεί να τσακώνομαι μαζί τους!

Πριν 6 μήνες περιπου εφυγε δέμα μου απο amazon ( πάνες) με chronopost και μου το εφερε η TNT .

CdWHp2.png

SXf1p3.png94oIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...