Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

Πριν δυο χρονια αγορασα χαλια απο αυτο το site. Ειχα διαλεξει καποια σχεδια και ετυχε να κανω ταξιδι προς τα μερη τους, πηγα τα ειδα επιτοπου, πληρωσα με πιστωτικη και αυτοι τα εστειλαν μετα απο μερικες μερες που τους ειπα οτι θα εχω επιστρεψει και εγω σπιτι μου. Ολα καλα και πολυ καλη εξυπηρέτηση!

Ευχαριστώ για την απάντηση, μάλλον θα το τολμήσω γιατί είδα καλές τιμές και το χρειάζομαι οπωσδήποτε!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

την καλησπερα μου και καλη σχολικη χρονια σ ολους τους μαθητες!!!!

αρχισαμε παλι.....

Λιτσα κι εγω θελω αυτες τις παντοφλιτσες για την κορη μου...ειναι μαλακες,ελαστικες...για την πρωτη μιλαω....

κοριτσια ποια η διαφορα του ΦΠΑ μας με την Αγγλια....θελω εναν εξωτερικο σκληρο δισκο και θελω να δω ποσο θα βγει...εχει παρει καμμια σας...συγκεκριμενα για τον western digital ενδιαφερομαι.....

σας ευχαριστω εκ των προτερων!!!!

θα ζεις παντα μεσα στην καρδια μας....

την καλησπερα μου και καλη σχολικη χρονια σ ολους τους μαθητες!!!!

αρχισαμε παλι.....

Λιτσα κι εγω θελω αυτες τις παντοφλιτσες για την κορη μου...ειναι μαλακες,ελαστικες...για την πρωτη μιλαω....

κοριτσια ποια η διαφορα του ΦΠΑ μας με την Αγγλια....θελω εναν εξωτερικο σκληρο δισκο και θελω να δω ποσο θα βγει...εχει παρει καμμια σας...συγκεκριμενα για τον western digital ενδιαφερομαι.....

σας ευχαριστω εκ των προτερων!!!!

Δεν ξέρω αν σε ενδιαφέρει άλλη μάρκα πχ seagate αλλά έχω μείνει πολύ ευχαριστημένη κ από τιμή κ από αποστολή από αυτό το σαιτ που το ψάρεψα από άλλο φόρουμ http://www.mymemory.co.uk/Portable-Hard-Drives

Διαφημίσεις

Γεια σας. Ξερετε που μπορω να βρω καλτσοπαντολφακια για το 14μηνο ταλιμπανακι που εχω; Κρυωσε ο καιρος και με απλα καλτσακια παιρνει κατι τουμπες ξεγυρισμενες..

wcBmp3.png

Καλησπέρα!

Γιατί δε δοκιμάζεις δερμάτινα παντοφλάκια?Εμείς τα φορέσαμε πριν ακόμη περπατήσουμε -και παραγγείλαμε και για φέτος. Τα περσινά μας τα πήραμε από εδώ www.inch-blue.com, αλλά φέτος παρήγγειλα από ebay: http://stores.ebay.co.uk/Mini-Feet-Shoes?_trksid=p2047675.l2563.

Ερώτηση για ΑΜΑΖΟΝ & JAVARI :idea: :idea: :idea:

Όσες παραγγείλατε μέσα στο καλοκαίρι από τα παραπάνω παραλάβατε κανονικά?

Εγώ αντιμετωπίζω πρόβλημα με τις δύο τελευταίες παραγγελίες μου από τα παραπάνω και είμαι έξω φρενών που αναγκάζομαι να στέλνω μνμ ότι δεν έχω παραλάβει ακόμη.

Από amazon περίμενα από 04/09 δύο παραγγελίες με παπούτσια και ρούχα και μου έδωσαν νέα ημ/νια 14/09.

Από το δε javari, είχα παραγγείλει ένα ζευγάρι timberland για το σύζυγο σε τιμή κόλαση, το οποίο μου ήρθε από λάθος τους ένα νούμερο μεγαλύτερο. Τους το λέω,μου απαντούν ότι δεν έχουν το νούμερο που θέλω και να τους επιστρέψω τα παπουτσια με συστημένο. Τα στέλνω 12/08 με ελτα (10,90 ευρώ μου πήγε για Αγγλία για όσες ενδιαφέρονται να επιστρέψουν δέμα ακανόνιστο λίγο πιο κάτω από κιλό). Μέχρι και σήμερα που τσέκαρα την κάρτα μου no refund!

Τους στέλνω μνμ again με tracking number και μου απαντούν ότι μάλλον το δέμα χάθηκε στη μετάφραση,λυπούνται και θα μου κάνουν refund στις επόμενες μέρες.

Αυτά.Σκάω :oops: :oops: :oops:

Ερώτηση για ΑΜΑΖΟΝ & JAVARI :idea: :idea: :idea:

Όσες παραγγείλατε μέσα στο καλοκαίρι από τα παραπάνω παραλάβατε κανονικά?

Εγώ έκανα αρκετές παραγγελίες (από καρότσι, θήλαστρο μέχρι πηλό και παπούτσια) δεν είχα κανένα πρόβλημα με καμία παραγγελία...

a0Nsp3.png

κανένα πρόβλημα με amazon k javari,

Μάλιστα όταν στο javari μου έστειλαν λαθος νούμερο, τους έστειλα την απόδειξη από τα ελτά και μου επέστρεψαω τα μεταφορικά κανονικότατα στη κάρτα μου και πολύ άμεσα!

line_flow_blue_beg_minie_time_1279771200_text_d4ef20f6f5f3f4dfeae920e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

Κορίτσια, τελικά τις παραγγελίες από gymboree και crazy8 τις περνάνε πια από τελωνείο όλες;; Παρήγγειλε καμία;;

Έχω παραλάβει 3 παραγγελίες ατελώς, τη τελευταία παρέλαβα την Παρασκευή.

line_flow_blue_beg_minie_time_1279771200_text_d4ef20f6f5f3f4dfeae920e5dfede1e9.gif

Επειδή μάτια πολλά υπάρχουν...............:cool::cool::cool:

μην το διατυμπανίζουμε.....:rolleyes::rolleyes:

μόνο σε κακό θα μας βγει.....κ όλες θα χάσουμε τον μήνα που θρέφει τους έντεκα!!:|:cry::?

Απαπαπα, απατεώνες!είχα "αγοράσει<' κάτι από το μαγαζί τους μέσω των golden deals και δεν ήρθε ποτε.Πολλά τηλεφωνήματα και ψευτικες υποσχέσεις.Ευτυχώς μετά από 5 (ή 6 μήνες) μου επέστρεψαν τα χρήματα από το golden deals.και πρέπει να τους το αναγνωρίσω.

Τι θυμήθηκα τώρα...

Καλημέρα και καλή αρχή για τα παιδάκια μας (και για μας!);)

Καλησπέρα!

Γιατί δε δοκιμάζεις δερμάτινα παντοφλάκια?Εμείς τα φορέσαμε πριν ακόμη περπατήσουμε -και παραγγείλαμε και για φέτος. Τα περσινά μας τα πήραμε από εδώ www.inch-blue.com, αλλά φέτος παρήγγειλα από ebay: http://stores.ebay.co.uk/Mini-Feet-Shoes?_trksid=p2047675.l2563.

Για τον 10 μηνων μπεμπη μου τι νουμερο μου προτεινεις να παρω? Σε παπουτσακι του εχω παρει 19 και ειναι λιγο ανετο ακομα.

r1OMp3.png KcCbp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...