Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μήπως κατά τύχη έχει ψωνίσει κάποια από αυτό το σάιτ;

http://www.a-bit-of-magic.co.uk/

Έχει δωρεάν μεταφορικά αλλά όχι paypal δυστυχώς...να το τολμήσω λέτε;

Άκυρο το παραπάνω σάιτ!Το έψαξα λίγο στο ιντερνέτ και δε βρήκα και τα καλύτερα ''λόγια''....κάτι για μαιμούδες, κάτι για υποκλοπές, κάτι σε απατεώνες γενικότερα!

Μα που το βρήκα και εγώ ρε παιδί μου!!!χαχαχα

Άκυρο το παραπάνω σάιτ!Το έψαξα λίγο στο ιντερνέτ και δε βρήκα και τα καλύτερα ''λόγια''....κάτι για μαιμούδες, κάτι για υποκλοπές, κάτι σε απατεώνες γενικότερα!

Μα που το βρήκα και εγώ ρε παιδί μου!!!χαχαχα

Καλά έκανες και το έψαξες !!!!

Και καλύτερα έκανες που το έγραψες.

Γενικά αυτό είναι το καλό εδώ, ότι ανταλλάσουμε εντυπώσεις και γνώσεις;):D

BOftp3.png PzWNp3.png

Συγγνώμη έδωσες 5000 χωρίς να είσαι διασφαλισμένη μέσω paypal και κυρίως χωρίς να τσεκάρεις την αξιοπιστία του site? Τragic!!!!

Για να μην την πατησουν και άλλοι και προπαντώς για να μην το παιζουν εξυπνοι κάποιοι άλλοι το site ( η εταιρία ) λειτουργούσε κανονικά μεχρι το Δεκεμβριο του 2011 και την παραγγελία την καναμε Ιανουαριο.Συγκεκριμένα ο αντρας μου και ο γαμπρος μου γιατί εγω είμαι ασχετη...ο γαμπρος μου σπουδασε Αγγλία οπότε και την παραγγελία την έκανε ο ιδιος.Το τηλ.κεντρο τους λειτουργούσε κανονικά, στα email τους ήταν τυπικότατοι και γενικά στο forum τους δεν υπήρχαν αρνητικά μεχρι που κάναν την αρπαχτη τουλάχιστον 50 θυματα και γίναν λουις.Σε όλους μπορει να συμβεί πιστεύω αρκεί να μην σου τύχει...και φυσικά δεν γνώριζα την ασφάλεια του paypal

Καλημέρα. Σε εμένα αναφέρεσαι? Ναι έχει πολλά μεταφορικά και τους έχω κάνει ήδη παράπονα αλλά έχει και κάποιες καλές προσφορές κατά καιρούς.

Όσο για το λογότυπο, αν θες να σου στείλω το λινκ να το βάλεις και εσύ;)

Σ ευχαριστω πολύ, πόσο είναι το μικρό σου?Τα δικά μου 24 και 5 μηνών.

Διαφημίσεις

Για να μην την πατησουν και άλλοι και προπαντώς για να μην το παιζουν εξυπνοι κάποιοι άλλοι το site ( η εταιρία ) λειτουργούσε κανονικά μεχρι το Δεκεμβριο του 2011 και την παραγγελία την καναμε Ιανουαριο.Συγκεκριμένα ο αντρας μου και ο γαμπρος μου γιατί εγω είμαι ασχετη...ο γαμπρος μου σπουδασε Αγγλία οπότε και την παραγγελία την έκανε ο ιδιος.Το τηλ.κεντρο τους λειτουργούσε κανονικά, στα email τους ήταν τυπικότατοι και γενικά στο forum τους δεν υπήρχαν αρνητικά μεχρι που κάναν την αρπαχτη τουλάχιστον 50 θυματα και γίναν λουις.Σε όλους μπορει να συμβεί πιστεύω αρκεί να μην σου τύχει...και φυσικά δεν γνώριζα την ασφάλεια του paypal

Θα μπορούσες να υπενθυμίσεις για ποιό σάιτ μιλάς ?

Αν και νομίζω είπες ότι δεν υπάρχει πλέον.

BOftp3.png PzWNp3.png

Νομίζω πως μιλάς για site που δεν υπάρχει στη λίστα του παρεντς...

Να πω πως ψώνισα απ΄το http://www.homeeshop.gr/

Η παραγγελία περιείχε είδη που πριν τα βάλω στο καλάθι ανέγραφαν διαθεσιμότητα. Κάποια έγραφαν 3-4 εργάσιμες και κάποια άλλα άμεσα διαθέσιμο. Επειδή είχα γράψει στις παρατηρήσεις την παράκληση για όσο το δυνατόν συντομότερη παράδοση, με πήραν τηλέφωνο και με ενημέρωσαν για την ημέρα αποστολής.

Επέλεξα την αντικαταβολή η οποία δεν χρεώνεται έξτρα. Δωρεάν μεταφορικά με αγορές άνω των 80 ευρω. Απόλυτα ικανοποιημένη!

YqE6p2.png

IqItp3.png

Θα μπορούσες να υπενθυμίσεις για ποιό σάιτ μιλάς ?

Αν και νομίζω είπες ότι δεν υπάρχει πλέον.

Το site λεγόταν easycameras, οποια θέλει ας δει λίγο εδω problemes avec easy cameras.net για να δει για πόσα θυματα μιλάμε και για τι ποσά.όχι γιατί καποιοι εκπλαγήκαν...να το ξαναπω...να μη σου τυχει...

Διαφημίσεις

Το site λεγόταν easycameras, οποια θέλει ας δει λίγο εδω problemes avec easy cameras.net για να δει για πόσα θυματα μιλάμε και για τι ποσά.όχι γιατί καποιοι εκπλαγήκαν...να το ξαναπω...να μη σου τυχει...

Καλά έκανες και το ανέφερες.;)

Η ένσταση ήταν για το ότι έδωσες πολλά χρήματα σε ένα σάιτ που δεν σου παρείχε την διασφάλιση του πέιπαλ.

Όπως είπες, δεν ήξερες τότε και δυστυχώς έμαθες με τον άσχημο τρόπο.

Γιαυτό επιμένουμε σε 'εύκολες' ερωτήσεις, του τύπου 'που να πάρω αυτό ?' ή 'πως ψάχνω αυτό στο ΕΒΑΥ ?' κτλ, ότι πρέπει να διαβάσουν πρώτα καλά τα νέα μέλη και μετά να πουν απορίες. Αν κάποιος προσφέρει τα πάντα έτοιμα, θα γίνει κάποια στιγμή λάθος και ίσως ακριβό.

BOftp3.png PzWNp3.png

Καλησπέρα,

σκέφτομαι να αγοράσω ένα χαλί από το halia.gr, ξέρω ότι έχει δοκιμαστεί από κάποιους εδώ και έχω διαβάσει γενικά καλά σχόλια, αλλά ήθελα να ρωτήσω:

προσφέρει τη δυνατότητα των άτοκων δόσεων και έλεγα να την εκμεταλλευτώ, νομίζετε είναι ασφαλές; Δε συνηθίζω τις δόσεις και στις ηλεκτρονικές αγορές χρησιμοποιώ πέυπαλ ή προπληρωμένη, ενώ τώρα πρέπει να δώσω στοιχεία πιστωτικής, έχει αγοράσει κάποια με πιστωτική από το συγκεκριμένο σάιτ;

Ευχαριστώ πολύ!

Γειά σας κορίτσια!Ελπίζω να είστε όλες καλά και να περάσατε ένα όμορφο καλοκαίρι. Δε λέω από τώρα καλό χειμώνα αν και το θέμα μου για αυτό προδιαθέτει.Έχει καμιά σας αγοράσει χαλιά ή μοκέτες μέσω ίντερνετ;και αν ναί, για δώστε τα φώτα σας πλιζζζ!!!

RNcFp3.pngDBP9p2.png

Καλησπέρα,

σκέφτομαι να αγοράσω ένα χαλί από το halia.gr, ξέρω ότι έχει δοκιμαστεί από κάποιους εδώ και έχω διαβάσει γενικά καλά σχόλια, αλλά ήθελα να ρωτήσω:

προσφέρει τη δυνατότητα των άτοκων δόσεων και έλεγα να την εκμεταλλευτώ, νομίζετε είναι ασφαλές; Δε συνηθίζω τις δόσεις και στις ηλεκτρονικές αγορές χρησιμοποιώ πέυπαλ ή προπληρωμένη, ενώ τώρα πρέπει να δώσω στοιχεία πιστωτικής, έχει αγοράσει κάποια με πιστωτική από το συγκεκριμένο σάιτ;

Ευχαριστώ πολύ!

Πριν δυο χρονια αγορασα χαλια απο αυτο το site. Ειχα διαλεξει καποια σχεδια και ετυχε να κανω ταξιδι προς τα μερη τους, πηγα τα ειδα επιτοπου, πληρωσα με πιστωτικη και αυτοι τα εστειλαν μετα απο μερικες μερες που τους ειπα οτι θα εχω επιστρεψει και εγω σπιτι μου. Ολα καλα και πολυ καλη εξυπηρέτηση!

lnUXp3.png

κανείς δε γνωρίζει το παιδί σου όπως εσύ ...

Καλημερα σε ολες, παρελαβα σημερα αυτα τα παπουτσια απο αμαζον

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B006GJRJ30/ref=oh_details_o01_s00_i02

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00133EZY0/ref=oh_details_o01_s01_i00

και με την ευκαιρια εβαλα και δυο παντοφλακια για μενα

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B0065C2KPK/ref=oh_details_o01_s00_i01

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B0065C2VHM/ref=oh_details_o01_s00_i00

Ολα μαζι 40 λιρες. Τωρα απ οτι ειδα ανεβασαν τις τιμες δυστυχως.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...