Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

Καλημέρα.

Το καλοκαίρι έκανα μία παραγγελία με παιδικά ρουχαλάκια και μπορώ να πω ότι μας βγήκαν πολύ καλά - τουλάχιστον όσα από αυτά φορέσαμε μέχρι τώρα. Τα ζιπουνάκια και τα μακό μπλουζάκια για παράδειγμα που είχα πάρει για καλοκαίρι δε μου ξεχείλωσαν καθόλου στο πλύσιμο. Τώρα περιμένω να δροσίσει λίγο ακόμη για να τεστάρω και αυτές τις πιτζάμες http://www.clothingattesco.com/nightwear/f+f-pack-of-2-bunny-print-pyjama-sets/invt/kb239178/, οι οποίες είναι σε άριστη τιμή!

Θεωρώ ότι για τα λεφτά τους είναι κατηγορίας h&m προς next. Απλά σε σύγκριση με τα next υστερούν σε σχέδια.

Γία γυναικεία πάντως θα σου πρότεινα τα mango. Δεν επηρεάζονται από τη λίρα και είναι αρκετά οικονομικά και στυλάτα.

Eυχαριστώ πολύ για την απάντηση θα κάνω μία δοκιμαστική αγορά.

Όσο για τα mango από νούμερα πως είναι;

dYU4p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σε στυλ ZARA νομίζω. Έχει αναλυτικούς πίνακες πάντως που μπορούν να σε βοηθήσουν. Εγώ για παράδειγμα είμαι 1,75 και 58-60 κιλά και παραγγέλνω 36άρι σε παντελόνι και S ή M σε μπλουζάκια/σακάκια και λοιπά ανάλογα με τη γραμμή τους.

Έκανα τις καταγγελίες πριν από μια βδομάδα, και πριν λίγο μου έστειλαν μήνυμα από το ebaby πως ακύρωσαν την παραγγελία μου κ μου επέστρεψαν τα χρήματα μου. Μου έστειλαν από άλλο mail. Το [email protected] και [email protected] Στείλε και στα δύο και πες τους να σου επιστρέψουν τα χρήματά σου και πως έχεις κινηθεί νομικά. Κάντο άμεσα.

Σήμερα έκανα καταγγελία στο συνήγορο του καταναλωτή και αμφισβήτηση της συναλλαγής στην Τράπεζα μετά από πολλές δυσκολίες. Πριν λίγο τους έστειλα και email στις διευθύνσεις που μου έστειλες να μου επιστρέψουν άμεσα τα λεφτά μου. Ελπίζω να έχουμε αποτέλεσμα.

Σε ευχαριστώ για την πληροφόρηση και με το καλό να έρθει το μωρό σου!

Αν επιτρέπεται τι σου είπαν από το ebaby;

Αυρίο θα κάνω καταγγελία στο συνήγορο του καταναλωτή. Από την τράπεζα δε γίνεται τίποτα γιατί η Visa δε δεχεται καταγγελία πάνω από 45 ημέρες. Στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος μου είπαν να κάνω μήνυση σε ένα αστυνομικό τμήμα.

σου στελνω πμ;)

as1cCyI0g410000MDAwNjExMmR8NTYzMjYzb2R8dGlnZXIgbm8xIGVpbmFp.gif

as1cOEg0g410000Nzc3MTE1enw1NjFkfHRpZ2VyIG5vMiBlaW5haQ.gif

Σήμερα έκανα καταγγελία στο συνήγορο του καταναλωτή και αμφισβήτηση της συναλλαγής στην Τράπεζα μετά από πολλές δυσκολίες. Πριν λίγο τους έστειλα και email στις διευθύνσεις που μου έστειλες να μου επιστρέψουν άμεσα τα λεφτά μου. Ελπίζω να έχουμε αποτέλεσμα.

Σε ευχαριστώ για την πληροφόρηση και με το καλό να έρθει το μωρό σου!

Τίποτα. Ελπίζω να πάρεις κι εσύ τα χρήματά σου πίσω.

Διαφημίσεις

Πήρα σήμερα τρία απλά βαμβακερά φορμάκια (πατουσάκια μέσα, μακρυμάνικα) από το mothercare σε προσφορά 25 ευρώ, παρόλαυτά ακριβά... Μπορώ να βρω αντίστοιχης ποιότητας ποιο φθηνά κάπου; Εσείς από που παίρνετε/παίρνατε;

Τα είχα πάρει όλα σχεδόν από ebay πάμφθηνα.Ψάξτο λίγο.Ίσως βρεις να μπιντάρεις και κανένα οπότε θα σου' ρθει ακόμη φθηνότερα.Ειδικά τα βαμβακερά είναι αρκετά οικονομικά.Κοίτα εκτός από mothercare και next,george.Κοίτα κι αυτόν τον πωλητή http://myworld.ebay.co.uk/nmcd45/ .Έχω ψωνίσει παρα πολλές φορές και είμαι απόλυτα ευχαριστημένη.Από όσο είδα έχει κάποιες τριάδες φορμάκια.

FuWlp3.png 2ebBp3.png

κορίτσια καλημέρα! θυμήστε μου λίγο 1 tog για υπνόσακος με ποδαράκια είναι καλό για εμάς στην ελλαδίτσα!!!!κρητη συγκεκρημένα?

Εγώ μένω Αλεξ/πολη και πέρυσι στην μικρή μου φόραγα 2,5 tog αλλά έχουμε πολύ κρύο το καταχείμωνο!!!!!

FuWlp3.png 2ebBp3.png

Λοιπόν μιας και με ρώτησε μια κοπέλα για την παιδική οδοντοβουρτσα την παραλάβαμε και την χρησιμοποιήσαμε κιόλας!Ο μικρός είναι 17 μηνών και τη χείρίζεται μια χαρά,μόνο με νεράκι προς το παρόν,χωρίς κρέμα.Α υπέροχα και αυτά τα παπουτσάκια,που τα πήρα με 16λίρες και απότι βλέπω ανέβηκε η τιμή τους και δεν ειναι πωλητής πλέον το amazon.

Να σας ρωτήσω,έχετε αγοράσει από αμαζον birkenstock?τα νούμερα πως είναι?Επίσης είδα ότι κάποια είναι δέρμα από πάνω κ κάποια όχι,να πάρω όλο δερμα λέτε αξίζει?ΑΥΤΑ είναι όλο δερμα ή κατάλαβα λάθος?Η τιμή μου φαίνεται πολύ καλη.

Διαφημίσεις

Δεν θελω να σας απογοητεύσω αλλά επειδή την πάτησα με αγγλικό site, παρηγγειλα 2 επαγγελματικές φωτογραφικές μηχανές και κατι αλλα αξεσουαρ κοντα στα 5000 ευρω, στην Αγγλία κάτω από αυτό το ποσό το θεωρούν μικροαπάτη και δεν ασχολούνται, θετουν την υπόθεση στο αρχείο.Η παραγγελία μου εβγαινε λίγο πάνω από 5000 ευρω και μου καναν εκπτωση υποτίθεται γιατί ξεραν καλά τη νομοθεσία.Βεβαια εκανα καταγγελία στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής μου και στο αντιστοιχο συνηγορο του πολίτη της Αγγλίας αλλά οι αστυνομικοί εδω μου είπαν να μην εχω ελπίδες.

συγγνώμη δεν εχει πολύ ακριβά μεταφορικά το zullily?.Παρεπιμπτοντως μου αρεσε πολυ το λογοτυπό σου καθότι θηλάζω...

Καλημέρα. Σε εμένα αναφέρεσαι? Ναι έχει πολλά μεταφορικά και τους έχω κάνει ήδη παράπονα αλλά έχει και κάποιες καλές προσφορές κατά καιρούς.

Όσο για το λογότυπο, αν θες να σου στείλω το λινκ να το βάλεις και εσύ;)

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Δεν θελω να σας απογοητεύσω αλλά επειδή την πάτησα με αγγλικό site, παρηγγειλα 2 επαγγελματικές φωτογραφικές μηχανές και κατι αλλα αξεσουαρ κοντα στα 5000 ευρω, στην Αγγλία κάτω από αυτό το ποσό το θεωρούν μικροαπάτη και δεν ασχολούνται, θετουν την υπόθεση στο αρχείο.Η παραγγελία μου εβγαινε λίγο πάνω από 5000 ευρω και μου καναν εκπτωση υποτίθεται γιατί ξεραν καλά τη νομοθεσία.Βεβαια εκανα καταγγελία στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής μου και στο αντιστοιχο συνηγορο του πολίτη της Αγγλίας αλλά οι αστυνομικοί εδω μου είπαν να μην εχω ελπίδες.

Συγγνώμη έδωσες 5000 χωρίς να είσαι διασφαλισμένη μέσω paypal και κυρίως χωρίς να τσεκάρεις την αξιοπιστία του site? Τragic!!!!

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Εμείς έχουμε το duo και τα παγούρια.. Και τα δυο μας έχουν βολέψει πολύ.. Βέβαια δεν παίρναμε κανονικό φαγητό στο νήπιο - μόνο δεκατιανό..Οπότε για τοστ και φρούτα είναι μια χαρά και με βόλεψε που ήταν δίχωρο. Τα παγούρια τα παιρνουμε παντού. Μόνο που θα πρέπει να αντικαταστήσω τα πώματα κάποια στιγμή (τα τραβανε με τα δόντια και έχουν φθαρεί).

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!Ανοίγει εύκολα δηλαδή το duo;Και χωράει και το τοστ και η μπανάνα ας πούμε;δύσκολο ε;

Καλημέρα σας! Λόγω δουλειάς πρέπει να διαβάζω αρκετά και πλέον με συμφέρει να αγοράσω ένα ηλεκτρονικό βιβλίο. Φυσικά κοιτάω από άμαζον το kindle. Το μοντέλο που θέλω όμως θα υπάρχει μόνο στο αμερικάνικο άμαζον, χώρια που όλα τα υπόλοιπα μοντέλα είναι αρκετά φθηνότερα στο αμερικάνικο λόγω δολαρίου! Αν το κάνω gift λέτε να έχω θέμα με το τελωνείο; Βαράνε στο κεφάλι; Από ότι διάβασα στην συσκευασία δώρου που κάνει το άμαζον δεν φαίνεται τί υπάρχει μέσα καθόλου. Είχε καμιά σας εμπειρία με τελωνείο από Αμερική τελευταία; Για κόστος 93 ευρώ ή 54 ευρώ που κοστίζει το κάθε μοντέλο να πάρω το ρίσκο; Τί λέτε; :rolleyes:

VmC1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...