Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

Πήρα σήμερα τρία απλά βαμβακερά φορμάκια (πατουσάκια μέσα, μακρυμάνικα) από το mothercare σε προσφορά 25 ευρώ, παρόλαυτά ακριβά... Μπορώ να βρω αντίστοιχης ποιότητας ποιο φθηνά κάπου; Εσείς από που παίρνετε/παίρνατε;

από www.ebay.co.uk που παίρνουν και άλλες κοπέλες. Κι εγώ 15-25 τα έπαιρνα από το στοκ όταν πρωτοείχε ανοίξει στον Ταύρο, τώρα πια που είδαν ότι ξεπουλάνε, δεν τα φέρνουν πια στα 15 αλλά μόνο στα 25ε.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια καλημέρα και από μένα, θέλω να μου πείτε όσες έχετε ψωνίσει ρουχαλάκια για μικρούς και μεγάλους απο τέσκο Αγγλιας τι λένε από ποιότητα. Ευχαριστώ πολύ.

dYU4p3.png

http://www.babylikes.com/search/results/pampers.aspx

δεν έχω χρόνο να δω ποιες από αυτές τις προσφορές συμφέρουν, απλώς μου ήρθε στο μέιλ με ενημέρωση πως με αγορά 3 συσκευασιών giga κερδίζω δωροεπιταγή 20ε για επόμενη αγορά και δωρεάν έξοδα αποστολής...

μπα...

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλημέρα και από μένα, θέλω να μου πείτε όσες έχετε ψωνίσει ρουχαλάκια για μικρούς και μεγάλους απο τέσκο Αγγλιας τι λένε από ποιότητα. Ευχαριστώ πολύ.

Καλημέρα.

Το καλοκαίρι έκανα μία παραγγελία με παιδικά ρουχαλάκια και μπορώ να πω ότι μας βγήκαν πολύ καλά - τουλάχιστον όσα από αυτά φορέσαμε μέχρι τώρα. Τα ζιπουνάκια και τα μακό μπλουζάκια για παράδειγμα που είχα πάρει για καλοκαίρι δε μου ξεχείλωσαν καθόλου στο πλύσιμο. Τώρα περιμένω να δροσίσει λίγο ακόμη για να τεστάρω και αυτές τις πιτζάμες http://www.clothingattesco.com/nightwear/f+f-pack-of-2-bunny-print-pyjama-sets/invt/kb239178/, οι οποίες είναι σε άριστη τιμή!

Θεωρώ ότι για τα λεφτά τους είναι κατηγορίας h&m προς next. Απλά σε σύγκριση με τα next υστερούν σε σχέδια.

Γία γυναικεία πάντως θα σου πρότεινα τα mango. Δεν επηρεάζονται από τη λίρα και είναι αρκετά οικονομικά και στυλάτα.

Kαλησπέρα! Τα ίδια τραβάω κι εγώ με το ebaby! Λοιπόν, καταγγελία στον Συνήγορο του καταναλωτή και στη Γενική Γραμματεία Καταναλωτή. Εγώ αυτό έκανα πριν λίγο και περιμένω νεότερα. Κάνε κι εσύ το ίδιο, να μαζευτούν καταγγελίες για το ebaby! Είναι απαράδεκτοι!!!

Το ίδιο θα κάνω κι εγώ αύριο. Μπορείς να μου πεις τι σου είπαν; Είχες κάποιο αποτέλεσμα;

Το ίδιο θα κάνω κι εγώ αύριο. Μπορείς να μου πεις τι σου είπαν; Είχες κάποιο αποτέλεσμα;

Kαλησπέρα! Σίγουρα είχε αποτέλεσμα, διότι χθες κιόλας έλαβα μήνυμα από το ebaby. Λογικά φοβήθηκαν... οπότε κάνε κι εσύ καταγγελία, είναι μια πολύ απλή διαδικασία. Αν θες, σου στέλνω και ηλεκτρονικές διευθύνσεις.

Για την Γενική Γραμματεία καταναλωτή, πάρε τηλ στο 1520, είναι πολύ εξυπηρετική.

Για τον Συνήγορο του Καταναλωτή μπες στο: http://www.synigoroskatanaloti.gr/

Για τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, πάρε τηλ στο 210 6476464, 210 6476000

Και φυσικά πήγαινε στην τράπεζα, αν πλήρωσες με πιστωτική, για να κάνεις αμφισβήτηση της συναλλαγής.

Διαφημίσεις

Kαλησπέρα! Σίγουρα είχε αποτέλεσμα, διότι χθες κιόλας έλαβα μήνυμα από το ebaby. Λογικά φοβήθηκαν... οπότε κάνε κι εσύ καταγγελία, είναι μια πολύ απλή διαδικασία. Αν θες, σου στέλνω και ηλεκτρονικές διευθύνσεις.

Αν επιτρέπεται τι σου είπαν από το ebaby;

Αυρίο θα κάνω καταγγελία στο συνήγορο του καταναλωτή. Από την τράπεζα δε γίνεται τίποτα γιατί η Visa δε δεχεται καταγγελία πάνω από 45 ημέρες. Στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος μου είπαν να κάνω μήνυση σε ένα αστυνομικό τμήμα.

Αν επιτρέπεται τι σου είπαν από το ebaby;

Αυρίο θα κάνω καταγγελία στο συνήγορο του καταναλωτή. Από την τράπεζα δε γίνεται τίποτα γιατί η Visa δε δεχεται καταγγελία πάνω από 45 ημέρες. Στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος μου είπαν να κάνω μήνυση σε ένα αστυνομικό τμήμα.

Έκανα τις καταγγελίες πριν από μια βδομάδα, και πριν λίγο μου έστειλαν μήνυμα από το ebaby πως ακύρωσαν την παραγγελία μου κ μου επέστρεψαν τα χρήματα μου. Μου έστειλαν από άλλο mail. Το [email protected] και [email protected] Στείλε και στα δύο και πες τους να σου επιστρέψουν τα χρήματά σου και πως έχεις κινηθεί νομικά. Κάντο άμεσα.

Καμία δικαιολογία; Απλά πως επιστρέφουν τα χρήματα;

Ναι. Τους είπα πως από τη στιγμή που δεν τα έφεραν όταν είχαμε συμφωνήσει, να ακυρώσουν την παραγγελία μου και να μου επιστρέψουν άμεσα τα χρήματά μου, διότι έχω κινηθεί νομικά.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...