Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

εχω της αγροτικης...δηλαδη δεν γινεται να ψωνισω με αυτην;;;κριμα,γιατι δεν νομιζω να βγαλω κι αλλη μονο για τις αγορες απο αμαζον...............θα στειλω και e-mail στο customer support μπας και βρω ακρη....

HjiAp2.png

cJ0Np3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εχω της αγροτικης...δηλαδη δεν γινεται να ψωνισω με αυτην;;;κριμα,γιατι δεν νομιζω να βγαλω κι αλλη μονο για τις αγορες απο αμαζον...............θα στειλω και e-mail στο customer support μπας και βρω ακρη....

Δε πρόκειται να βρεις άκρη! Το είχα κάνει κι εγώ αυτό και μου απάντησαν ότι είναι θέμα της τράπεζας και δε μπορούν να κάνουν κάτι και με τη τράπεζα που μίλησα, άκρη δεν έβγαλα!

¨Η θα βγάλεις άλλη κάρτα ή όχι αγορές από το amazon!

eNortjKzUjI0Nza2tFSyBlwwFawC3Q,,57.png

Ψάχνοντας για παπούτσια πέτυχα αυτό: http://www.amazon.co.uk/Geox-Blogger-Fuchsia-Ballerina-J22C1A22C8002/dp/B005X3QYEA/ref=sr_1_252?s=shoes&ie=UTF8&qid=1346748237&sr=1-252 μήπως ενδιαφέρει κάποια μαμά; Εμάς δεν μας κάνει το μέγεθος...

a0Nsp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα! Αγόρασα αυτό για τα μαλλία μου χθες σε καλή τιμή http://www.amazon.co.uk/gp/product/B005JRH4EO/ref=oh_details_o00_s00_i01. Το είχα στο καλάθι καιρό και τώρα έπεσε πάρα πολύ η τιμή του. Ελπίζω να βγεί καλό. Μαζί πήρα και κροκς για τον μεγάλο μου μολύβια για το σχολείο (για να φτάσω τις 25 λίρες). Αναμένω τώρα δυο πακετάκια μαζί με τα παπούτσια του μικρού μου απο το γερμανικό αμαζον.

καλημερα!εχει ψωνισει καποια απο αμαζον με προπληρωμενη visa??

δεν μου την δεχεται,και μου ζηταει το ονομα του κατοχου,που δεν το γραφει πανω η καρτα και με λατινικους χαρακτηρες γραφω το ονομα που την εχουμε καταχωρημενη και δεν την δεχεται....

Εχω προπληρωμενη της Κυπρου κ μια χαρα κάνω αγορες από αμαζον

Εγω το γράφω Α.Κ@@@@@ με κεφαλαια λατινικά

Οταν λεει Eligible for FREE Super Saver Delivery δεν πληρωνεις τιποτα (μεταφορικα),αν κανεις αγορα αντικειμενων πανω απο 25 λιρες.
επίσης όταν λέει "sold by ..... and fulfilled by Amazon" για αγορές άνω των 25 λιρών συνήθως πάλι δεν χρεώνει μεταφορικά για αγορά από άλλον πωλητή αρκεί όταν θα κάνεις την πληρωμή να σου βγάζει στον τρόπο αποστολής και να επιλέξεις free super saver delivery.(για κάθε έναν διαφορετικό πρέπει το ποσό να είναι από 25 και πάνω)

κάποια πράγματα δεν τα στέλνει καθόλου, κάποια άλλα την μία ναι την άλλη όχι...δοκιμάζεις και βλέπεις

ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες!!!!:D:D:D

Της ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ έχω και εγώ.

Απολύτως κανένα πρόβλημα εδώ και 2 χρόνια που την χρησιμοποιώ.

Εχω ψωνίσει πολλές φορές από το AMAZON (Αγγλικό και Γερμανικό και Γαλλικό)

ευχαριστω πολυ ολες σας για τις απαντησεις!!!

κατι ακομα...καπου παραπανω το ειχα διαβασει (αλλα καθοτι ασχετη με ιντερνετικες αγορες απο το εξωτερικο:oops::oops::oops:) ξαναρωταω....

αμαζον οταν λεει Eligible for FREE Super Saver Delivery. τι θελει να πει ο ποιητης και τελικα ποσα ειναι τα μεταφορικα για ελλαδα?

Διάβασε κ τις αναλυτικές οδηγίες στο λινκ στην υπογραφή μου για το αμαζον κ θα είσαι πλήρως ενημερωμένη :wink:

Εγώ χρησιμοποιώ eurobank prepaid τα τελευταία 3 χρόνια και πειραιώς προπληρωμένη χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα :-)

Διαφημίσεις

κοριτσια τα φώτα σας!!! λοιποόν θέλω να αγορασω αθλητικα ρουχα,φορμιτσες,ζακετουλες, παντελόνια φορμας κτλ. ξερετε κανενα σαιτ που να στελνει ελλαδα;; με λογικα μεταφορικα;;;; ευχαριστω!!!:P:p:p

κοριτσια τα φώτα σας!!! λοιποόν θέλω να αγορασω αθλητικα ρουχα,φορμιτσες,ζακετουλες, παντελόνια φορμας κτλ. ξερετε κανενα σαιτ που να στελνει ελλαδα;; με λογικα μεταφορικα;;;; ευχαριστω!!!:P:p:p

Εγω εχω ψωνίσει από εδώ με 5 λίρες μεταφορικά αλλά από τις προσφορές γιατι αλλιως δεν είναι οικονομικότερα από Ελλάδα

Καλησπέρα. Κοριτσάκια υποαλλεργικές κρέμες της Hipp ή άλλη μάρκα που μπορούμε να βρούμε ονλάιν?

Είχα πάρει κάποια στιγμή από το γερμανικό το άμαζον και άλλη μια απο το παραφαρμασι.

FuWlp3.png 2ebBp3.png

Πήρα σήμερα τρία απλά βαμβακερά φορμάκια (πατουσάκια μέσα, μακρυμάνικα) από το mothercare σε προσφορά 25 ευρώ, παρόλαυτά ακριβά... Μπορώ να βρω αντίστοιχης ποιότητας ποιο φθηνά κάπου; Εσείς από που παίρνετε/παίρνατε;

a0Nsp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...