Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

Καλησπέρα.

Μια που την πάτησα με το ebaby, και μάλλον έχω χάσει και τα χρήματά μου(ακόμα περιμένω να δω τι θα γίνει με την καταγγελία που έκανα), πρέπει να αγοράσω άλλο καρότσι γιατί θα γεννήσω σε λίγες μέρες. Βρήκα το chicco trio enjoy fun στο bimbomarket.it. Έχετε καμία πληροφορία για το εάν είναι αξιόπιστο σάιτ και εάν αποστέλλουν τα προιόντα στον χρόνο που λένε? Kαι επίσης, απαντάνε σε mail και σηκώνουν τα τηλ? Σε αντίθεση με το ebaby...

Σας παρακαλώ, όποιος-α γνωρίζει κάτι, ας με ενημερώσει!

Σας ευχαριστώ!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα και από εμένα,

Chatzico και από εμένα ψήφο εμπιστοσύνης δαγκωτό!!!!!!!!

Με βοήθησαν πολύ τα links σου για paypal που μου είχες δώσει και οι οδηγίες για το amazon.

Να κάνω ακόμα μια ερώτηση εγώ η άσχετη,για όποιον μπορεί να βοηθήσει.

Ωραία βγάζω μια προπληρωμένη και την συνδέω με paypal.Για το amazon όμως τι κάνω?

Βγάζω και άλλη κάρτα και την χρησιμοποιώ εκεί?(δεν έχω πιστωτική και δεν θέλω)

Μπερδευτικα η αστοιχείωτη.:(

Καλημέρα.:D

Για crocs επειδή σήμερα το κοίταζα, στο νούμερό μας παίζουν αυτά στο άμαζον και μιας και πάντα φτάνω ευκολα τις 25λιρες, θα τα χτυπήσω.

Όπου αλλόυ κοίταξα, έβγαιναν αρκετά πιο ακριβά.Δεν ξέρω βεβαια αν ψάχνεις συγκεκριμένο μοντέλο.

Δεν ξέρω αν ενδιαφέρει καμια αυτό το αθλητικό παπουτσι αλλά εχει φτάσει πολύυυ..χαμηλά.Εγώ το πήρα στις 15,5 λίρες.

Εχει ομως σε λίγα νούμερα.

Για εμένα ψάχνω όχι για τα μικρά... :-P

Καλησπέρα.

Μια που την πάτησα με το ebaby, και μάλλον έχω χάσει και τα χρήματά μου(ακόμα περιμένω να δω τι θα γίνει με την καταγγελία που έκανα), πρέπει να αγοράσω άλλο καρότσι γιατί θα γεννήσω σε λίγες μέρες. Βρήκα το chicco trio enjoy fun στο bimbomarket.it. Έχετε καμία πληροφορία για το εάν είναι αξιόπιστο σάιτ και εάν αποστέλλουν τα προιόντα στον χρόνο που λένε? Kαι επίσης, απαντάνε σε mail και σηκώνουν τα τηλ? Σε αντίθεση με το ebaby...

Σας παρακαλώ, όποιος-α γνωρίζει κάτι, ας με ενημερώσει!

Σας ευχαριστώ!

Είχα αγοράσει από εκεί και εγώ όλο το σύστημα με το καροτσι (πορτ μπεμπε, καθισματάκι αυτοκινήτου (αν θυμάμαι το chicco trio scoop είχα πάρει). Μια χαρά εξυπηρέτηση, συσκευασία, επικοινωνία, παράδοση προϊόντος κτλ.

Το πήρα πέρσι.

ZZHDp3.png

ZHtrp3.png?7KuOIX7Na>

Είχα αγοράσει από εκεί και εγώ όλο το σύστημα με το καροτσι (πορτ μπεμπε, καθισματάκι αυτοκινήτου (αν θυμάμαι το chicco trio scoop είχα πάρει). Μια χαρά εξυπηρέτηση, συσκευασία, επικοινωνία, παράδοση προϊόντος κτλ.

Το πήρα πέρσι.

Σ'ευχαριστώ για την απάντηση. :-)

Διαφημίσεις

Καλησπέρα και από εμένα,

Chatzico και από εμένα ψήφο εμπιστοσύνης δαγκωτό!!!!!!!!

Με βοήθησαν πολύ τα links σου για paypal που μου είχες δώσει και οι οδηγίες για το amazon.

Να κάνω ακόμα μια ερώτηση εγώ η άσχετη,για όποιον μπορεί να βοηθήσει.

Ωραία βγάζω μια προπληρωμένη και την συνδέω με paypal.Για το amazon όμως τι κάνω?

Βγάζω και άλλη κάρτα και την χρησιμοποιώ εκεί?(δεν έχω πιστωτική και δεν θέλω)

Μπερδευτικα η αστοιχείωτη.:(

Όχι μωρέ, με την ίδια προπληρωμένη κάρτα ψωνίζεις και από το ΑΜΑΖΟΝ, απλά στο ΑΜΑΖΟΝ καταχωρείς μια φορά τα στοιχεία της κάρτας σου και τα κρατάει στο σύστημά του. Είναι η μόνη περίπτωση ονλάιν καταστήματος που δεν φοβόμαστε να το κάνουμε αυτό, είναι απόλυτα ασφαλές.

ΣΣ Ευχαριστώ και για την δική σου ψήφο εμπιστοσύνης όμως τις οδηγίες που αναφέρεις τις έχει συντάξει μετά από πολύ δουλειά το φίλτατο kalamaraki. Ας μην δρέψω τις δάφνες της λοιπόν;););)

BOftp3.png PzWNp3.png

Γεια σας κορίτσια!

Καμιά ιδέα για δοχείο φαγητό για να το παίρνει η κορούλα μου στο προνήπιο έχουμε;

Το μόνο που έχω βρει είναι αυτά : http://www.littleacornstomightyoaks.co.uk/shop/offer

Αλλά δε ξέρω αν βολεύει....αν έχει καμία μανούλα εμπειρία θα με βοηθούσε πολύ!

Εμείς έχουμε το duo και τα παγούρια.. Και τα δυο μας έχουν βολέψει πολύ.. Βέβαια δεν παίρναμε κανονικό φαγητό στο νήπιο - μόνο δεκατιανό..Οπότε για τοστ και φρούτα είναι μια χαρά και με βόλεψε που ήταν δίχωρο. Τα παγούρια τα παιρνουμε παντού. Μόνο που θα πρέπει να αντικαταστήσω τα πώματα κάποια στιγμή (τα τραβανε με τα δόντια και έχουν φθαρεί).

ευχαριστω πολυ ολες σας για τις απαντησεις!!!

κατι ακομα...καπου παραπανω το ειχα διαβασει (αλλα καθοτι ασχετη με ιντερνετικες αγορες απο το εξωτερικο:oops::oops::oops:) ξαναρωταω....

αμαζον οταν λεει Eligible for FREE Super Saver Delivery. τι θελει να πει ο ποιητης και τελικα ποσα ειναι τα μεταφορικα για ελλαδα?

Διαφημίσεις

επίσης όταν λέει "sold by ..... and fulfilled by Amazon" για αγορές άνω των 25 λιρών συνήθως πάλι δεν χρεώνει μεταφορικά για αγορά από άλλον πωλητή αρκεί όταν θα κάνεις την πληρωμή να σου βγάζει στον τρόπο αποστολής και να επιλέξεις free super saver delivery.(για κάθε έναν διαφορετικό πρέπει το ποσό να είναι από 25 και πάνω)

κάποια πράγματα δεν τα στέλνει καθόλου, κάποια άλλα την μία ναι την άλλη όχι...δοκιμάζεις και βλέπεις

Καλησπέρα!

Προσοχή σε όλους σχετικά με το ebaby! Πήγα σήμερα στην τράπεζα για να κάνω αμφισβήτηση συναλλαγής για μη παράδοση προιόντος και ο υπάλληλος εκεί με ενημέρωσε πως είχε ξανακούσει τα ίδια για το συγκεκριμένο site. Ας μην την πατήσουν και άλλοι όπως εγώ.

καλημερα!εχει ψωνισει καποια απο αμαζον με προπληρωμενη visa??

δεν μου την δεχεται,και μου ζηταει το ονομα του κατοχου,που δεν το γραφει πανω η καρτα και με λατινικους χαρακτηρες γραφω το ονομα που την εχουμε καταχωρημενη και δεν την δεχεται....

HjiAp2.png

cJ0Np3.png

δεν μου την δεχεται,και μου ζηταει το ονομα του κατοχου,που δεν το γραφει πανω η καρτα και με λατινικους χαρακτηρες γραφω το ονομα που την εχουμε καταχωρημενη και δεν την δεχεται....

Κύπρου έχεις;Κάτι άλλο θα συμβαίνει. Δεν το έχω ξανακούσει.

Έχεις ξαναψωνίσει με την κάρτα, σωστά;

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Καλημέρα!

Το ίδιο ακριβώς πρόβλημα είχα κι εγώ με τη προπληρωμένη VISA της Eurobank που είχα. Στην αρχή έψαχνα να βρω πως θα γράψω το όνομα και αφού το βρήκα, δε μου δεχόταν με τίποτα το τριψήφιο αριθμό που αναγράφεται στο πίσω μέρος της κάρτας!

Στο τέλος απελπίστηκα και πήγα και έβγαλα mastercard στη Marfin και όλα μια χαρά!

eNortjKzUjI0Nza2tFSyBlwwFawC3Q,,57.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...