Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα. Βρε κορίτσια έχει ασχοληθεί καμιά με πωλήσεις στο ebay.co.uk?Θέλω να διώξω μερικά ρουχαλάκια και παπούτσια των παιδιών!

Eίχα γράψει οδηγίες στο πάρεντς, ρίξε μια ματιά και κάνε καμιά απόπειρα.

BOftp3.png PzWNp3.png

Χατζικάκι σε ευχαριστώ! Θα το μελετήσω μόλις είμαι έτοιμη. Μου φάνηκε λίγο περίπλοκο εκ πρώτης όψεως αλλά επιφυλάσσομαι.

Μην αγχώνεσαι Ελέ, θα τα πας βήμα βήμα τα στάδια και θα ψάχνεις λίγο. Δεν είναι επιστήμη;)

BOftp3.png PzWNp3.png

Διαφημίσεις

ΤΕελικα τα καταφερα κ εγω κ εβαλα την αγγελια μου!

Aλλα γιατι για το shipping μου βγαζει 7 λιρες? Στον τιμοκαταλογο των ελτα βγαζει πια εκτιμηση κατα περιπτωση....

Πως το υπολογιζω γενικα?

Με το paypal δε χρειαζεται να κανω κατι για να λαβω πληρωμη σωστα????:confused:

-

με την ευκαιρια του ποστ της female, μια μεγαλη μου απορια, αν το αντικειμενο δεν πωληθη σε δημοπρασια το ebay λαμβανει αμοιβη? και αν βαλεις πιο υψηλη τιμη εκκινησηςαπο το 0.99 ποσο πληρωνεις?εχει καμια σας κανενα site να μου στειλει με πμ το λινκ να δω πως το εχετε οργανωσει ή κανετε μεμονωμενες πωλησεις και shop δεν εχουν οι private sellers? στειλτε κανενα λινκ για μεμονωμενη πωληση αν εχετε

και αλλη απορια.ειναι πχ η πρωτη μου πωληση, βλεπει ο αλλος οτι δεν εχω καμια πωληση και παει και αγοραζει παιρνοντας το ρισκο, ε? γιατι εγω να ειμαι ειλικρινης , παιρνω απο εβαυ απο σελλερς με καλο feedback και πολλες πολλες πωλησεις! για πειτε!

τα φωτα σας κοριτσια! θελω να κανω μια αγορα απο σαιτ με πιστωτικη...πως μπορω να ειμαι σιγουρη οτι δεν ειναι απατη?:( εχω ψωνισει και αλλη φορα αλλα ειμαι λιγο επιφυλακτικη με το συγκεκριμενο γιατι οι τιμες ειναι χαμηλες!!! τι να κανω? ας το βαλω και εδω να του ριξετε μια ματια οι πιο σχετικες. ευχαριστω εκ των προτερων

http://asicsrunningshoesonsale.com/ASICS-GEL-KINSEI21-Cheap-pid-441.html

τα φωτα σας κοριτσια! θελω να κανω μια αγορα απο σαιτ με πιστωτικη...πως μπορω να ειμαι σιγουρη οτι δεν ειναι απατη?:( εχω ψωνισει και αλλη φορα αλλα ειμαι λιγο επιφυλακτικη με το συγκεκριμενο γιατι οι τιμες ειναι χαμηλες!!! τι να κανω? ας το βαλω και εδω να του ριξετε μια ματια οι πιο σχετικες. ευχαριστω εκ των προτερων

http://asicsrunningshoesonsale.com/ASICS-GEL-KINSEI21-Cheap-pid-441.html

Δεν το ξεψάχνισα :rolleyes: αλλά ξέρεις τι δεν μου άρεσε με μια γρήγορη ματιά ?

1)Ότι δεν έχει διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ.

&

2) ότι δεν έχει πέιπαλ.

Μου κάνει ασιατική απομίμηση, αν βέβαια, έχεις ξαναψωνίσει και έμεινες ευχαριστημένη, τι να σου πω.΄......

BOftp3.png PzWNp3.png

Διαφημίσεις

Δεν το ξεψάχνισα :rolleyes: αλλά ξέρεις τι δεν μου άρεσε με μια γρήγορη ματιά ?

1)Ότι δεν έχει διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ.

&

2) ότι δεν έχει πέιπαλ.

Μου κάνει ασιατική απομίμηση, αν βέβαια, έχεις ξαναψωνίσει και έμεινες ευχαριστημένη, τι να σου πω.΄......

σε ευχαριστω πολυ!!! πραγματικα εσενα περιμενα να μου απαντησεις!!!!

και μενα υποπτο μου φανηκε....

λυσε μου μια απορια....ψωνιζω μονο οπου βλεπω paypal?

To paypal δινει ασφάλεια στις ιντερνετικες σου αγορές. Αν κατι συμβει, μπορεις να παρεις τα λεφτα σου πίσω. Το αμαζον, δεν εχει paypal αλλά απο μονο του ειναι άξιο εμπιστοσυνης. Καλο ειναι τα στοιχεία της πιστωτικης μας να μην τα δινουμε όπου και όπου!

Αν δεν πωληθεί το αντικείμενο δεν παίρνει προμήθεια.

http://pages.ebay.ie/help/sell/fees.html

Για crocs που να κοιτάξω;

Παίζει και κανένας κωδικός;

Καλημέρα.:D

Για crocs επειδή σήμερα το κοίταζα, στο νούμερό μας παίζουν αυτά στο άμαζον και μιας και πάντα φτάνω ευκολα τις 25λιρες, θα τα χτυπήσω.

Όπου αλλόυ κοίταξα, έβγαιναν αρκετά πιο ακριβά.Δεν ξέρω βεβαια αν ψάχνεις συγκεκριμένο μοντέλο.

Η Maggiemay έχει δίκιο, άφοβα ΧΩΡΙΣ paypal, μόνο από το ΑΜΑΖΟΝ. Χωρίς πέιπαλ βέβαια ψωνίζουμε καιρό τώρα και από τα gymboree, crazy8, iherb και ίσως κάποια ελάχιστα ακόμα που μου διαφεύγουν.

Το αν έχει paypal ένα σάιτ, το γράφει είτε στους τρόπους πληρωμής, είτε στο τέλος της αρχικής σελίδας, εκεί που έχει τα logos από τις κάρτες που δέχεται.

Για μένα είναι εγγύηση, όταν το βλέπω, ακόμα και αν πρόκειται για καινούριο site, αν με ικανοποιούν τα προιόντα του, ψωνίζω.

EDIT Ευχαριστώ για την ψήφο εμπιστοσύνης !!!

BOftp3.png PzWNp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...