Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

Θα πας στην τράπεζα σου κ θα κάνεις καταγγελία συναλλαγής για μη παραλαβή προϊόντος

Θα αργήσεις να πάρεις τα χρήματα σου όμως...γύρω στο δίμηνο.

Και θα βγάλει ακρη μετά από τόσο καιρο;

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Έχετε ψωνίσει από το ebaby.gr; Σκέφτομαι να κάνω παραγγελία το καρότσι.

Παρήγγειλα το παιδικό καθισματακι, και το καρότσι απο εκει.

Ελεγε παράδοση 5-7 εργάσιμες, και εκανε ακριβως 45 ημερες.

Από την 25η ημέρα και μετά, δεν απαντούσαν σε κανένα email, ενώ ΣΠΑΝΙΑ σήκωναν τα τηλέφωνα από τό σάιτ τους.

Τώρα που χρειάστηκα αλλαγή στο καροτσι του άξονα, εστειλα 4 email, ΧΩΡΙΣ να μου απαντήσουν, και πήρα πανω απο 10 τηλ, όπου δεν το σήκωσαν ποτέ!

Ευτυχώς, βρήκα κάποιον άλλον τρόπο, και τώρα το καρότσι μου ειναι ΣΟΥΠΕΡ!

ΥΓ: Τιμές πολύ καλές, στο ebaby, ναι. Αλλά κατ τα αλλα....δε μου κανει, δεν το συστήνω....

Καλησπέρα σε όλους και όλες.

Είμαι νέα στην παρέα σας. Περιμένω τον μικρό μου σε λίγες μέρες και χρειάζομαι απεγνωσμένα τη βοήθειά σας! Έχω παραγγείλει καρότσι, πορτ-μπεμπέ, καθισματάκι αυτοκινήτου, ριλάξ και κάποια άλλα μικροπράγματα από το ebaby. Η παραγγελία μου θα έπρεπε να είχε έρθει! Προσπαθώ να επικοινωνήσω μαζί τους, αλλά δεν σηκώνουν κανένα τηλ, ούτε απαντάνε στα άπειρα mail που τους έχω στείλει! Τι μπορώ να κάνω? Δεν δέχομαι να χάσω τόσα χρήματα! Χρειάζομαι άμεσα τα πράγματα που έχω παραγγείλει. Οποιοσδήποτε μπορεί να με βοηθήσει, θα με σώσει κυριολεκτικά!

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

τα ιδια ειχαμε παθει και εμείς.

κανε καταγγελία της συνναλαγής σου στην τράπεζα, ΦΥΣΙΚΑ, και επίσης, στείλε ακύρωση της παραγγελίας απο το ebaby.

και αγορασε τα απο αλλου!

Παρε στο τηλ το ιταλικό, και εξηγησε τους, ότι αν δεν έρθουν στις επόμενες 3 ημέρες, ΔΕΝ τα θέλεις.

(δεν ειχα διαβάσει το μήνυμά αυτό, όταν απάντησα στο πιο πανω μηνυμα)!

antreas9

Οκ, μπορείς να μου πεις ποιο είναι το ιταλικό νούμερο? Εσύ σε αυτό είχες πάρει? ;Eχω δοκιμάσει μέχρι τώρα να πάρω τηλ στο +390645439636 και στο +442078553473 και δεν απαντάει κανένα από τα δύο. Μιλάει κάποιος αγγλικά εκεί? Θα δουν όμως την ακύρωση της παραγγελίας μου στο ebaby?

Αν τους πετύχεις στο τηλέφωνο και έχεις κάποια κατάληξη, ενημέρωσε και εδώ αν θες, να δούμε τι θα κάνουμε.

Καμία εξέλιξη μέχρι τώρα, δεν απαντάνε σε κανένα τηλέφωνο ούτε στα τόσα mail που τους έχω στείλει. Είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ!

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλους!

Αντιμετωπίζω και εγώ το ίδιο πρόβλημα με μια παραγγελία του καροτσιού Trio Slalom reverse formula strata 2012 της Jane από το ebaby.gr. Το έχω παραγγείλει και πληρώσει μέσω paypal από τις 16/05/2012 με χρόνο αναμονής 30-35 εργάσιμες μέρες. Έχουν περάσει 3 μήνες και 15 μέρες και δεν έχω λάβει τίποτα ακόμη. Τους στέλνω emails και δε μου απαντούν (την τελευταία φορά μου έστειλαν προκατασκευασμένη απάντηση στις 13/07/2012), προσπαθώ να τους πάρω τηλέφωνο στο 2111980073 και δε λειτουργεί ο αριθμός, ούτε το τηλέφωνο της Αγγλίας +442078553473 ούτε της Ιταλίας.

Μήπως ξέρει κανείς πως μπορώ να επικοινωνίσω μαζί τους; Τι να κάνω; Λέω να παώ αύριο στην τράπεζα. Έχετε να προτείνετε κάτι άλλο;

Γεννήθηκε το παιδί μου πριν 18 ημέρες και δεν έχω καρότσι και Port Bebe.

Ευχαριστώ!!

Καλημέρα σε όλους!

Αντιμετωπίζω και εγώ το ίδιο πρόβλημα με μια παραγγελία του καροτσιού Trio Slalom reverse formula strata 2012 της Jane από το ebaby.gr. Το έχω παραγγείλει και πληρώσει μέσω paypal από τις 16/05/2012 με χρόνο αναμονής 30-35 εργάσιμες μέρες. Έχουν περάσει 3 μήνες και 15 μέρες και δεν έχω λάβει τίποτα ακόμη. Τους στέλνω emails και δε μου απαντούν (την τελευταία φορά μου έστειλαν προκατασκευασμένη απάντηση στις 13/07/2012), προσπαθώ να τους πάρω τηλέφωνο στο 2111980073 και δε λειτουργεί ο αριθμός, ούτε το τηλέφωνο της Αγγλίας +442078553473 ούτε της Ιταλίας.

Μήπως ξέρει κανείς πως μπορώ να επικοινωνίσω μαζί τους; Τι να κάνω; Λέω να παώ αύριο στην τράπεζα. Έχετε να προτείνετε κάτι άλλο;

Γεννήθηκε το παιδί μου πριν 18 ημέρες και δεν έχω καρότσι και Port Bebe.

Ευχαριστώ!!

Kαλησπέρα! Τα ίδια τραβάω κι εγώ με το ebaby! Λοιπόν, καταγγελία στον Συνήγορο του καταναλωτή και στη Γενική Γραμματεία Καταναλωτή. Εγώ αυτό έκανα πριν λίγο και περιμένω νεότερα. Κάνε κι εσύ το ίδιο, να μαζευτούν καταγγελίες για το ebaby! Είναι απαράδεκτοι!!!

Τι θα σου κάνουν οι παραπάνω ΜΚΟ; Μιλάμε για ιστοσελίδα του εξωτερικού.

Για τον φίλο που πλήρωσε με paypal, δηλαδή με τον ασφαλέστερο τρόπο πληρωμής, θα έπρεπε εδώ και πολύ καιρό να ανοίξει case στο paypal. Στην υπογραφή του Καλαμαρακίου υπάρχουν λινκ για να δεις τον τρόπο.

Για την olive θα πρέπει να πάει στην τράπεζά της και να κάνει αμφισβήτηση συναλλαγής.

YqE6p2.png

IqItp3.png

Τι θα σου κάνουν οι παραπάνω ΜΚΟ; Μιλάμε για ιστοσελίδα του εξωτερικού.

Για τον φίλο που πλήρωσε με paypal, δηλαδή με τον ασφαλέστερο τρόπο πληρωμής, θα έπρεπε εδώ και πολύ καιρό να ανοίξει case στο paypal. Στην υπογραφή του Καλαμαρακίου υπάρχουν λινκ για να δεις τον τρόπο.

Για την olive θα πρέπει να πάει στην τράπεζά της και να κάνει αμφισβήτηση συναλλαγής.

Ok! Θα πάω και από την τράπεζα για να ζητήσω πίσω τα χρήματά μου. Ελπίζω να τα πάρω... Μακάρι να γίνει κάτι και με τις καταγγελίες, μην την πατήσουν και άλλοι άνθρωποι.

Διαφημίσεις

Προσωπικά, πιστεύω ότι από το ebaby, θα τα στείλουν τελικά. Απλά, καθυστερούν, ειναι χανείο, μπορεί να έχουν χάσει πράγματα, ή να περιμένουν να μαζέψουν παραγγελίες, κλπ.

Παρολαυτα, είναι ΤΟΣΟ τραγικό το κομμάτι της επικοινωνίας (δεν το σηκώνουν ποτέ το τηλ,δεν απαντούν ΠΟΤΕ σε μαίηλ), που δεν αξίζει τον κόπο να ξανα-αγοράσει ποτέ κανείς.

Πριν να ακυρώσετε οποιαδήποτε συναλλαγή, φροντίστε να βεβαιωθείτε ότι η τράπεζα εχει δεχθεί την αμφισβητηση σας.

Γιατί πάντα υπάρχει το ενδεχόμενο, να παρετε πχ νεο καρότσι, και σε 10-20 ημέρες, να ερθει αυτό από το ebaby, το οποίο θα εχει πληρωθεί και κανονικά τα χρήματά του.

Αν έχετε κάποιο φίλο σε ξένη χώρα, πείτε του να μπει στο σάιτ, με άλλη κατάληξη (πχ, .it, .ro, .uk κλπ), προκειμένου να βρει τα τηλέφωνα.

επίσης, ενα email από τη μοναδική φορά που μου απάντησαν είναι το:

[email protected], μιας κυρίας Θέλμα Λ. – District Manager

Προσωπικά, πιστεύω ότι από το ebaby, θα τα στείλουν τελικά. Απλά, καθυστερούν, ειναι χανείο, μπορεί να έχουν χάσει πράγματα, ή να περιμένουν να μαζέψουν παραγγελίες, κλπ.

Παρολαυτα, είναι ΤΟΣΟ τραγικό το κομμάτι της επικοινωνίας (δεν το σηκώνουν ποτέ το τηλ,δεν απαντούν ΠΟΤΕ σε μαίηλ), που δεν αξίζει τον κόπο να ξανα-αγοράσει ποτέ κανείς.

Πριν να ακυρώσετε οποιαδήποτε συναλλαγή, φροντίστε να βεβαιωθείτε ότι η τράπεζα εχει δεχθεί την αμφισβητηση σας.

Γιατί πάντα υπάρχει το ενδεχόμενο, να παρετε πχ νεο καρότσι, και σε 10-20 ημέρες, να ερθει αυτό από το ebaby, το οποίο θα εχει πληρωθεί και κανονικά τα χρήματά του.

Αν έχετε κάποιο φίλο σε ξένη χώρα, πείτε του να μπει στο σάιτ, με άλλη κατάληξη (πχ, .it, .ro, .uk κλπ), προκειμένου να βρει τα τηλέφωνα.

επίσης, ενα email από τη μοναδική φορά που μου απάντησαν είναι το:

[email protected], μιας κυρίας Θέλμα Λ. – District Manager

Ok, έστειλα και σε αυτό το mail... Καμία απάντηση μέχρι τώρα. Είναι απαράδεκτο το ebaby! Θα έρθει το μωρό σε λίγες μέρες και δεν θα έχω καρότσι!

ημουν στο πρεναταλ στο mall σημερα και εχει την trunki με τις βουλες στα 49ευρω!, αλλα εχει μια μπλε-πρασινη στα 27-28 ευρω. ομορφη ειναι, αυτη εδω

http://www.amazon.co.uk/Trunki-Terrance-Ride-on-Suitcase-Blue/dp/B001A2H050/ref=sr_1_8?ie=UTF8&qid=1346447965&sr=8-8

η τιμη παντως ειναι καλη!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...