Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους και όλες.

Είμαι νέα στην παρέα σας. Περιμένω τον μικρό μου σε λίγες μέρες και χρειάζομαι απεγνωσμένα τη βοήθειά σας! Έχω παραγγείλει καρότσι, πορτ-μπεμπέ, καθισματάκι αυτοκινήτου, ριλάξ και κάποια άλλα μικροπράγματα από το ebaby. Η παραγγελία μου θα έπρεπε να είχε έρθει! Προσπαθώ να επικοινωνήσω μαζί τους, αλλά δεν σηκώνουν κανένα τηλ, ούτε απαντάνε στα άπειρα mail που τους έχω στείλει! Τι μπορώ να κάνω? Δεν δέχομαι να χάσω τόσα χρήματα! Χρειάζομαι άμεσα τα πράγματα που έχω παραγγείλει. Οποιοσδήποτε μπορεί να με βοηθήσει, θα με σώσει κυριολεκτικά!

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Έχει αναφερθεί ξανα καθυστέρηση στην παράδοση από το ebaby και κακή επικοινωνία.

Τα πράγματα παραδόθηκαν εν τέλει.

Πότε παρήγγειλες ?

BOftp3.png PzWNp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

δεν κάναν χρέωση, ζητούν έγκριση χρέωσης στοιχειώδους ποσού για να βεβαιώσουν πως η κάρτα είναι ενεργή και χωρίς προβληματα. Σχεδόν σε κάθε αγορά μου το έκαναν παλιότερα τώρα πια όχι (ίσως γιατί είμαι καλή πελάτισσα :D )

Αν θες επικοινώνησε με άμαζον να σου το βεβαιώσουν κι εκείνοι.

Θα περιμένω να γίνει η χρεωση πρωτα και αναλόγως θα πραξω. Μου φανηκε περίεργο γιατί έχω ψωνίσει απειρες φορες και ποτε δεν εχει γινει κατι τετοιο. Διαβαζοντας όμως το μην. σου θυμήθηκα ότι είχε λήξει η καρτα και είχα περάσει την καινουρια ημερομηνία, οπότε μαλλον έγινε για τον λόγο που αναφέρεις. Ευχαριστω.

[url=http://www.tickerclub.com/][img]http://www.tickerclub.com/cache/fd592803ce.png[/img][/url]
[url=http://www.tickerclub.com/][img]http://www.tickerclub.com/cache/20a16dcd50.png[/img][/url]

chatzico, ευχαριστώ για την απάντηση. Η παραγγελία έγινε 17/07/2012 και τα πράγματα έπρεπε να έχουν παραδοθεί σε 20 εργάσιμες μέρες, όπως έγραφε το ebaby. Κάτι που δεν έγινε. Σε λίγες μέρες γεννάω και το μωρό μου δεν θα έχει ούτε καρότσι, ούτε όλα τα υπόλοιπα! Δυστυχώς, τώρα που ξεκίνησα να το ψάχνω, βρήκα πολλά παράπονα. Σε κάποιες περιπτώσεις η παραγγελία δεν έχει παραδοθεί εδώ και 1.5 χρόνο! Είμαι σε απόγνωση! Έχεις κάποιον γνωστό που να έχει παραγγείλει από εκεί και να έχει κάποιο τηλ επικοινωνίας? Πραγματικά δεν ξέρω τι να κάνω! Τα έχω πληρώσει ήδη τα πράγματα... Σας παρακαλώ, οποιοσδήποτε μπορεί να με βοηθήσει με κάποιον τρόπο, ας με ενημερώσει.

Ευχαριστώ και πάλι!

chatzico, ευχαριστώ για την απάντηση. Η παραγγελία έγινε 17/07/2012 και τα πράγματα έπρεπε να έχουν παραδοθεί σε 20 εργάσιμες μέρες, όπως έγραφε το ebaby. Κάτι που δεν έγινε. Σε λίγες μέρες γεννάω και το μωρό μου δεν θα έχει ούτε καρότσι, ούτε όλα τα υπόλοιπα! Δυστυχώς, τώρα που ξεκίνησα να το ψάχνω, βρήκα πολλά παράπονα. Σε κάποιες περιπτώσεις η παραγγελία δεν έχει παραδοθεί εδώ και 1.5 χρόνο! Είμαι σε απόγνωση! Έχεις κάποιον γνωστό που να έχει παραγγείλει από εκεί και να έχει κάποιο τηλ επικοινωνίας? Πραγματικά δεν ξέρω τι να κάνω! Τα έχω πληρώσει ήδη τα πράγματα... Σας παρακαλώ, οποιοσδήποτε μπορεί να με βοηθήσει με κάποιον τρόπο, ας με ενημερώσει.

Ευχαριστώ και πάλι!

Kρίμα!Πώς την πάτησες έτσι; Πώς πλήρωσες; Με paypal ϊσως;

Πάιζει να έχουν κλείσει για διακοπές;

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια!

Καμιά ιδέα για δοχείο φαγητό για να το παίρνει η κορούλα μου στο προνήπιο έχουμε;

Το μόνο που έχω βρει είναι αυτά : http://www.littleacornstomightyoaks.co.uk/shop/offer

Αλλά δε ξέρω αν βολεύει....αν έχει καμία μανούλα εμπειρία θα με βοηθούσε πολύ!

Γεια σας κορίτσια!

Καμιά ιδέα για δοχείο φαγητό για να το παίρνει η κορούλα μου στο προνήπιο έχουμε;

Το μόνο που έχω βρει είναι αυτά : http://www.littleacornstomightyoaks.co.uk/shop/offer

Αλλά δε ξέρω αν βολεύει....αν έχει καμία μανούλα εμπειρία θα με βοηθούσε πολύ!

Δεν είναι αεροστεγή ούτε υδατοστεγή αυτά τα δοχεία, άντε για κανένα σάντουιτς, για φαγητό κανονικά, όχι, δεν κάνουν. Τώρα έχουν καταλήξει στο ψυγείο, για τυριά, αλλαντικά κλπ.

Από το cookshop είχα πάρει πρακτικά μπωλάκια, αεροστεγή, που έμπαιναν στον φούρνο μικροκυμάτων (χρησιμοποιούσαν στον σταθμό της μικρής) με πλαστικό καπάκι. Θα κοιτάξω αργότερα και αν τα βρώ θα στα βάλω.

BOftp3.png PzWNp3.png

Kαλημερα κοριτσια. Θελω να παρω αντιηλιακο στον μικρο μου, τελειωνει αυτο που του ειχα παρει. Ειχα δει να λετε για ενα (lavera) οχι το γαλακτωμα, το σπρει. Εκανα μια γρηγορη αναζητηση , αλλα δεν βρηκα κατι. Μηπως μπορειτε να με βοηθησετε; Το προηγουμενο το ειχα παρει απο bce.

Επισης να κανω αλλη μια ερωτηση. Εχω δει στο αμαζον να δινει καλυτερη τιμη σε προιοντα οταν εχεις γραφτει στην υπηρεσια subscribe and save. Το χει κανει καποια κοπελα αυτο, αξιζει τον κοπο; Ελεγα να το κανω για πανες και μωρομαντηλα, αλλα δεν ξερω αν με συμφερει.

μηπως θυμαται καμια κοπελα;;

wcBmp3.png

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο olive oil viewpost.gif

Ευχαριστώ και πάλι!

Πάιζει να έχουν κλείσει για διακοπές?

Πλήρωσα με πιστωτική... Απλά προσπαθώ να επικοινωνήσω μαζί τους και δεν μου απαντάνε! Σκέφτομαι να στραφώ στον συνήγορο του καταναλωτή και στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος. Είχε καμιά ανάλογη εμπειρία? Ξέρετε που αλλού μπορώ να απευθυνθώ για βοήθεια?

Διαφημίσεις

soch

icon1.gif

Έχετε ψωνίσει από το ebaby.gr; Σκέφτομαι να κάνω παραγγελία το καρότσι.

Σωκράτης

Kαλημέρα! Αν διαβάσεις λίγο παραπάνω το ποστ μου, σίγουρα δεν θα θέλεις να παραγγείλεις από το συγκεκριμένο site...

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο olive oil viewpost.gif

Ευχαριστώ και πάλι!

Πάιζει να έχουν κλείσει για διακοπές?

Πλήρωσα με πιστωτική... Απλά προσπαθώ να επικοινωνήσω μαζί τους και δεν μου απαντάνε! Σκέφτομαι να στραφώ στον συνήγορο του καταναλωτή και στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος. Είχε καμιά ανάλογη εμπειρία? Ξέρετε που αλλού μπορώ να απευθυνθώ για βοήθεια?

Θα πας στην τράπεζα σου κ θα κάνεις καταγγελία συναλλαγής για μη παραλαβή προϊόντος

Θα αργήσεις να πάρεις τα χρήματα σου όμως...γύρω στο δίμηνο.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...