Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Katker είπε:

Τέλεια σε ευχαριστώ. Να πάρω μπας και ησυχάσω. Ναι έτσι και αλλιώς το 500αρι θα έπαιρνα 

Ε ναι Κ μην τον αφήνεις τον πονοκέφαλο περιμένοντας γιατί είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα χειροτερέψει . Ο πονοκέφαλος από τις ορμόνες σπάνια περνάει μόνος του 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

Καλημέρα και χρόνια πολλά κι από εδώ!

Έγραψα και στο παρεντσ για το ίδιο θέμα, αλλά εδώ δεν θα έχουμε κάρτες. Λοιπόν, επαναλαμβάνομαι αντιγράφοντας το πρόβλημά μου...

"Μέτρησα το πόδι του παιδιού (με καλτσάκι πατώντας πάνω σε χαρτί, ζωγραφίζω περίγραμμα και μετράω δάχτυλο-φτέρνα) και το βγάζω 15,6 εκ. Μετράω και ένα παπουτσάκι που της είναι άνετα (σταράκια που ως γνωστό έχουν κι άνετη φόρμα) και βγάζω το εσωτερικό μήκος σόλας 14,7 εκ. Πώς γίνεται??? Κάνω κάτι λάθος?? Εντωμεταξύ, τα σταράκια γράφουν UK 7 - ΕU23 και 14 cm στην γλώσσα εσωτερικά. Κι έλεγα χοντρικά να πάρω ΕU24 παπούτσι της μικρής. καταμπερδεύτηκα με τις μετρήσεις στο τέλος... "

Και κάθομαι και ξαναμετράω τα πάντα, αφού έχω διαβάσει όοοοοολα τα site με πληροφορίες για shoe size conversion, insole length, κλπ.... Μετράω με χάρακα, μετροταινία, μεζούρα, ό,τι έχω τεσπα, και βγάζω το πόδι του παιδιού με κάλτσα 15,5 εκ. Λοιπόν έχουμε και λέμε τώρα από παπούτσια πρόσφατα αγορασμένα που φοράμε κάθε μέρα, τις εξής μετρήσεις...

α) fila 15 εκ εσωτερική σόλα, και μέγεθος UK 6 και EU 23.5

β) all star (καλοκαίρι αγορασμένα της κάνουν άψογα) 15 εκ εσωτερική σόλα, και μέγεθος UK 7 και EU 23 (βέβαια για τα all star όλοι λένε ότι είναι μεγαλης φόρμας παπούτσι)

Μεταξύ των δύο παπουτσιών νομίζω ότι το fila ως αθλητικό της είναι εφαρμοστό αρκετά. Κι έλεγα λοιπόν ότι το παιδί χρειάζεται τουλάχιστον 1/2 νούμερο μεγαλύτερο παπούτσι τελικά, άρα 24άρι. Είναι δυνατό να έχουμε όλα τα παπούτσια ως τώρα λάθος;;; Αφού το κλασσικό πια που κάνει μόλις βάλει καινούργιο παπούτσι είναι να πατάει με το χέρι το μεγάλο δάχτυλο του ποδιού και να λέι "είναι εντάτσι μαμά, εντάτσι" .:D

Είναι 3 με ύψος 92-93 εκ. Μήπως έχει ποδάρα;;; :tongue::P Το μικρό χόμπιτ θα τη λέω, ή "πατ-πατ, η αλανιάρα" ...

Εσέις πώς μετράτε πόδι και εσωτερική σόλα;;;

ΥΓ. Σόρυ για το σεντόνι... :rolleyes:

ImnOp3.png p7gjp3.png

«Αν υπάρχει κάτι που επιθυμείς, θα υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις. Αν υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις, θα υπάρχει κάτι που θυμάσαι.

Αν υπάρχει κάτι που θυμάσαι, δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις. Αν δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις, δεν υπήρξε τίποτα που να επιθυμείς».

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εδω ειαι η ερωτηση! πως μετρησες τη μεσα σολα στα παπουτσια???? με το ματι απεξω? με μεζουρα μεσα????

εγω με πολυ δυσκολια με μεζουρα το μετραω λογικα το 24 ειναι 15,6, οποτε σιγουρα δεν εισαι 23

το uk7 το λενε συνηθως 24, τωρα σε σενα το λενε 23, ισως να ειναι θεμα των σταρ

εδω ειαι η ερωτηση! πως μετρησες τη μεσα σολα στα παπουτσια???? με το ματι απεξω? με μεζουρα μεσα????

εγω με πολυ δυσκολια με μεζουρα το μετραω λογικα το 24 ειναι 15,6, οποτε σιγουρα δεν εισαι 23

το uk7 το λενε συνηθως 24, τωρα σε σενα το λενε 23, ισως να ειναι θεμα των σταρ

Δοκίμασε με ένα μέτρο σαν αυτό που έχουν οι μάστορες. Να είναι δλδ σκληρό και να στέκεται αν βάλεις την ασφάλεια. Εμένα αυτό με βόλεψε... Αμα βγαίνει λίγο οριακό για το νούμερο που νομίζεις πάρε το επόμενο.

rXAJp3.png

Γατουλα & fifitsa,

μέτρησα την εσωτερική σόλα και με μεζούρα και με μετροταινία (ωωωω μάαααααστορααααα :tongue:) και το βγάζω 15 εκ. Μέχρι που ξήλωσα τη σόλα από παπουτσάκι προηγούμενο για να μετρήσω τί νούμερο είχε πριν και να τσεκάρω (14 εκ και 23άρι).

Στις σαγιονάρες που φορούσε καλοκαίρι έχει αφήσει αποτύπωμα το ποδαράκι, εεε, μέτρησα ΚΑΙ τη σαγιονάρα.Κι αυτή είναι 15 εκ, κι είναι ακριβώς το footprint. Με το περίγραμμα με μολύβι σε χαρτί όσο να' ναι βγαίνει μεγαλύτερη η μέτρηση του ποδιού.

Κουλουβάχατα πάντως τα νούμερα: σαγιονάρα IPANEMA 15 εκ εσωτ.σόλα και 24 νούμερο.

ImnOp3.png p7gjp3.png

«Αν υπάρχει κάτι που επιθυμείς, θα υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις. Αν υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις, θα υπάρχει κάτι που θυμάσαι.

Αν υπάρχει κάτι που θυμάσαι, δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις. Αν δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις, δεν υπήρξε τίποτα που να επιθυμείς».

Διαφημίσεις

Εμένα πάντως που η κόρη μου έχει 15,5 εκατοστά χωρίς κάλτσα απλά πατημένο πάνω στο μέτρο, φοράμε 25 ή 26 ανάλογα το παπούτσι...αν όντως είναι τόσα εκατοστά το πόδι σας αποκλείται να είναι το 24 το νούμερό σας. Και σε ένα μαγαζί που πήγαμε για μπότες, είχε αυτή τη πατούσα που μετράει το πόδι και μας έβγαλε ότι είναι γεμάτο 25άρι....

Αλλά μην ανησυχείς δεν έχει πατούσα η κοράκλα σου....μια χαρά είναι τα εκατοστά για την ηλικία της!!!

Μη ψάχνετε να βρείτε άκρη με τα νούμερα/εκατοστά. Πολύ πρόσφατα πήρα από ebay ένα κόκκινο λουστρίνι (για τις γιορτές) και έγραφε infants 7. Του ζήτησα insole μέτρηση, μου έδωσε 16,5 και το παρήγγειλα. Της είναι μια χαρά για αυτό το χειμώνα και... μαντέψτε... Τι νούμερο γράφει από κάτω... 19! (φοράει 25 η μικρή ε...)

YqE6p2.png

IqItp3.png

καλα δεν εχω παρατηρησει οτι βαζουν καπου και το εσωτερικο μεγεθος

Ραβ απο εχτες ηθελα να σε ρωτησω με το μαντκο ρε συ......κωδικο εβαλες?????

SORRY μη τον ξεχνατε αμα φτιαχνεται νεο κωδικο για οσο ισχυει ακομα

Διαφημίσεις

κοριτσια καλημερα! εχει δει καμια σας καμια καλη-οικονομικη και να στελνει ελλαδα με νορμαλ μεταφορικα, συσκευη κατασκευης cupcake?

Έχω παραγγείλει από εδώ. Αν θυμάμαι καλά, έρχεται σε περίπου μια εβδομάδα. Αν θέλεις να συγκρίνεις τιμές, Θυμάμαι έχω διαβάσει ότι μερικά κορίτσια έχουν παραγγείλει από εδώ.

δε πειραζει, κι εγω χαρηκα λεω αμαν λινκς απο ελλαδα!!! γουαουυυ!!!! το μονο που χω βρει ειναι απο το τελεσοπινγκ που εχει και 60 ευρω και ειναι και τα μινι καπκεικς!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...