Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

καλαρακι σευχαριστω!!!το ειχα δει και στο αμαζον.δεν εχει ποικιλια σχεδιων τουλαχιστον για αγορι που θελω εγω ή εγω δεν βλεπω καλα?πανω κατω δεν βγαινει ιδια τιμη?

http://www.amazon.co.uk/Sigg-Kids-Collection-Drink-Bottle/dp/B004LQA3S8/ref=sr_1_3?m=A3P5ROKL5A1OLE&s=sports&ie=UTF8&qid=1346015810&sr=1-3

αυτο στο αμαζον εχει 14.97ευρω και στο cook http://www.cookshop.gr/ProductDetail.aspx?nodeSerial=001001001002010001&nodeId=128&productId=3455 εχει 16.92ευρω εαν ειναι το ιδιο σε ml?

τιποτα καλε παρακαλω απλη αναζητηση εκανα στο google και για να μην ταλαιπωρησε γιατι δεν κανεις online παραγγελια?εγω για αγορι δεν μπορω να βρω κατι.. :(

ερωτηση για οποια ξερει..ποσα ml ειναι καλυτερα ναναι το παγουρινο?

Δε σκεφτηκα να κοιταξω εδω γιατι ηταν καμποσο πιο ακριβα.

Αυτο που σου αρεσει εχει "ξεμεινει" με παλια τιμη γιατι εχει εξαντληθει. Αν κοιταξεις αυτο δεξια που υπαρχει κανει πολυ πιο ακριβα (αλλο μοντελο μεν, αλλα και τα υπολοιπα του αμαζον στα 400 ml εκει κυμαίνονται).

Μπορεις να το παραγγειλεις και αν εισαι τυχερη καποια στιγμη να το φερουν σε αυτη την τιμη.

Ποσο ειναι ο μικρος;

Edit

και μεχρι ναγραψω αυτο το ποστ εξαντληθηκε και το δεξι. :D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλαρακι σευχαριστω!!!το ειχα δει και στο αμαζον.δεν εχει ποικιλια σχεδιων τουλαχιστον για αγορι που θελω εγω ή εγω δεν βλεπω καλα?πανω κατω δεν βγαινει ιδια τιμη?

http://www.amazon.co.uk/Sigg-Kids-Collection-Drink-Bottle/dp/B004LQA3S8/ref=sr_1_3?m=A3P5ROKL5A1OLE&s=sports&ie=UTF8&qid=1346015810&sr=1-3

αυτο στο αμαζον εχει 14.97ευρω και στο cook http://www.cookshop.gr/ProductDetail.aspx?nodeSerial=001001001002010001&nodeId=128&productId=3455 εχει 16.92ευρω εαν ειναι το ιδιο σε ml?

τιποτα καλε παρακαλω απλη αναζητηση εκανα στο google και για να μην ταλαιπωρησε γιατι δεν κανεις online παραγγελια?εγω για αγορι δεν μπορω να βρω κατι.. :(

ερωτηση για οποια ξερει..ποσα ml ειναι καλυτερα ναναι το παγουρινο?

Tα ίδια μλ είναι αν δεις στην τρίτη εικόνα του αμαζον που έχει το αυτοκόλλητο λέει 0.4L Άρα το ελληνικό ακόμη κ με την έκπτωση :rolleyes: πάλι ακριβότερο είναι, εντάξει λίγο αλλά είναι. Τώρα αν θες αυτό μόνο άμεσα ισως δεν το έχουν τόσο γρήγορα όσο θες κ ίσως αν δεν τα καταφέρουν να σου ακυρώσουν κ την παραγγελία, παίζει κ να το βρούνε...ποτέ δεν ξέρεις. Αν θες βάζεις παραγγελία κ το αφήνεις κ όποτε άλλωστε στο λεει δεν θα σε χρεώσει νωρίτερα παρά μόνο όταν το έχει έτοιμο.

Εγώ έχω κ το μεγάλο κ το μικρό, σαν βάρος πιστεύω το μικρό είναι καλύτερο, βέβαια ανάλογα κ πόσο πίνει το παιδί σου. Εγώ γεμίζω το μικρό κ για ένα καφέ μας φτάνει...για όλη μέρα στο δρόμο ή ταξίδι δεν μας φτάνει κ το ξαναγεμίζω. Στο σχολείο πχ που δουλεύω βλέπω τα πρωτάκια κ τα δευτεράκια που παλεύουν να τελειώσουν το μεγάλο κ συνήθως το ξαναγεμίζουν την προτελευταία ώρα στις 1κ τέταρτο ενώ το έχουν γεμάτο από τις 8.

δεν μου αρεσει σαν σχεδιο απλα το εβαλα για συγκριση τιμων.

σε ευχαριστω πολυ παντως!!! :)

δεν εχει στο αμαζον πολλα σχεδια.ειμαστε 3.5ετων!!!

εσυ anna βρηκες κατι?για κοριτσι ψαχνεις?

kalamaraki δηλαδη καλυτερα το μεγαλο λες,ε?ο μικρος μου εαν παει παιδικο επειδη πινει πολυ νερο λες ναναι καλυτερα το μεγαλο ή δεν θα μπορει να το σηκωσει? :)

Δεν ξερω ποιο εννοει το καλαμαρακι λεγοντας μικρο-μεγαλο παντως εμεις εχουμε 3 μεγεθη σε αυτα με το καπακι, τα παιδικα.

Τα 300 ml τα ειχαμε παρει στα πολυ μικρα μας, τα 400 ειναι πιο βολικα στο να τα σηκωσουν ενω τα 600 ειναι λιγο πιο ζορικα ειδικα για την μικρη.

Σχετικα με τη συγκριση τιμων οπως σου ειπα ηταν ενα απο τα ελαχιστα που ειναι πιο φτηνο.

Η μια ηθελα μπαρμπι και η αλλη hello kitty.

http://www.cookshop.gr/ProductDetail.aspx?nodeSerial=001001001002010001&nodeId=128&productId=4086

http://www.amazon.co.uk/Sigg-Barbie-Aluminium-bottle-0-4L/dp/B006PTINEA/ref=sr_1_1?s=sports&ie=UTF8&qid=1346025301&sr=1-1

http://www.cookshop.gr/ProductDetail.aspx?nodeSerial=001001001002010001&nodeId=128&productId=2032

Αυτη τη στιγμη που κοιταω το αμαζον με πωλητη τον ιδιο δεν εχει ουτε ενα σε αποθεμα :shock:

Να εισαι καλα γιατι βρηκα και καπακια που μου εσπασαν. Σε ebay και αμαζον ειναι πιο ακριβα οταν τα αγοραζεις μεμονωμενα.

Διαφημίσεις

kalamaraki δηλαδη καλυτερα το μεγαλο λες,ε?ο μικρος μου εαν παει παιδικο επειδη πινει πολυ νερο λες ναναι καλυτερα το μεγαλο ή δεν θα μπορει να το σηκωσει? :)

Καλημέρα

Όταν λέω μικρό εννοώ των 400μλ κ μεγάλο των 600μλ :-)

Καλύτερο είναι αυτό που μπορεί να κουμανταρει το παιδάκι σου :wink:

tamaraki κατι ριχτερ μας ειχαν δωσει πεδιλα... δεν τα πολυφορεσαμε γιατι δεν μας βολεψε το νουμερο αλλα ειναι πολυ καλα δερματινα και ανατομικα... τα συνιστω..
Εχουμε πολυ καιρο αλλα θυμαμαι οτι μου αρεσαν πολυ.

Σταθερα ανατομικα παπουτσακια με σολα οχι πολυ μαλακη αλλα ουτε ακαμπτη.

Αχ πολύ ωραία. Θυμάστε αν έχουν κανονική γραμμή μήπως;

Για όποια θέλει σεντόνια http://www.melinamay.com/%CE%9B%CE%B5%CF%85%CE%BA%CE%AC-%CE%B5%CE%AF%CE%B4%CE%B7-Palamaiki_s-82250.aspx?utm_source=Newsletter_27_08_12&utm_medium=email&utm_campaign=Newsletter_27_08_12

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Μιας και μιλάτε για νούμερα σε παπαουτσάκια να ρωτήσω: αν θέλω να της πάρω κάτι για τον χειμώνα τι νούμερο να πάρω;Τώρα φοράει ένα noel 20αρι και της είναι καλό-έχει λιγάκι περιθώριο.Ενώ ένα garvalin πεδιλάκι που της πήρα μόλις περπάτησε (20αρι κι αυτό) πλέον δεν της μπαίνει στο κουτεπιε!!!!!!Ουφ,ουφ..και δεν θέλω να τα σκάσω εδώ.Τα garvalin σαν πρώτο παπούτσι το πήραμε από εδώ (55 ευρώ).Το noel από javari 25 ευρώ.

FuWlp3.png 2ebBp3.png

Διαφημίσεις

Βρε κορίτσια ριξτε καμια ιδεα για ενα δωρο γαμου σε παλια συναδελφο, χωρις πολλά πολλά. Αξια στα 100+ ευρω.

Λίστα γάμου δεν έχει;Ή αυτό που κάνουν οι περισσότεροι πια με τον αριθ. λογ/μου σε τράπεζα;Της καταθέτεις το ποσό που προαιρείσαι και τέλος!;)

FuWlp3.png 2ebBp3.png

Μόλις πήρα για την μικρή μου αυτά τα αθλητικά http://www.zakcret.gr/shop/advanced_search_result.php?keywords=%CE%A5%CE%A0%CE%9F%CE%94%CE%97%CE%9C%CE%91%CE%A4%CE%91+%CE%9C%CE%9F%CE%94%CE%91%CE%A3+ADIDAS+DISNEY+MINNIE+I+G&x=15&y=11

Δεν είναι πολύ φτηνά αλλά στην αγορά εδώ δεν μου άρεσε τίποτα και ήθελα κάτι σε ντισνευ!

FuWlp3.png 2ebBp3.png

Μιας και μιλάτε για νούμερα σε παπαουτσάκια να ρωτήσω: αν θέλω να της πάρω κάτι για τον χειμώνα τι νούμερο να πάρω;Τώρα φοράει ένα noel 20αρι και της είναι καλό-έχει λιγάκι περιθώριο.Ενώ ένα garvalin πεδιλάκι που της πήρα μόλις περπάτησε (20αρι κι αυτό) πλέον δεν της μπαίνει στο κουτεπιε!!!!!!Ουφ,ουφ..και δεν θέλω να τα σκάσω εδώ.Τα garvalin σαν πρώτο παπούτσι το πήραμε από εδώ (55 ευρώ).Το noel από javari 25 ευρώ.

Το κακο ειναι οτι καθε μαρκα εχει διαφορετικη φορμα . Στη θεση σου θα επερνα παλι νοελ το αμεσως επομενο νουμερο απο το ιντερνετ. Μπορεις επισεις να πας σε ενα καταστημα και να δοκιμασεις και καμμια αλλη μαρκα για να δεις τη φορμα . Πχ ο γιος μου φοραει σε Geox 28 σε pablosky 28 σε adidas 29 οριακα δηλαδη το χειμωνα θελει 30 και νοελ 29.

Λίστα γάμου δεν έχει;Ή αυτό που κάνουν οι περισσότεροι πια με τον αριθ. λογ/μου σε τράπεζα;Της καταθέτεις το ποσό που προαιρείσαι και τέλος!;)

Εχει λιστα στα Νοτος αλλά εγω μενω τερμα Θεου πια και δεν εχω προσβαση. Επειτα θα ηθελα δωρο για να με θυμαται. Για χρηματα, δεν τα εχει ανάγκη, ειναι η πλεον ευκαταστατη.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...