Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

Κοντευουμε τα 3 και τα 5 και παιζουν και τα 2 μια χαρα. Η μεγαλη βεβαια λιγοτερο πλεον. Το υψος του ειναι περιπου 51 εκ. χωρις τα καπακια οσο δηλ. ενα μετριο παιδικο τραπεζακι.

ααααααα,σουπερ λοιπον.....μια χαρα ειναι!!(το ιδιο θεμα ειχα με την κουζινα που της πηρα-εψαχνα να ναι μεγαλη γιατι σε μιας φιλης της εσκυβε σε ανησυχητικο βαθμο,χαχαχαχα)

ευχαριστω για τις πληροφοριες, ελπιζω να μεινουμε κ μεις εξισου ευχαριστημενες με σας!:D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ααααααα,σουπερ λοιπον.....μια χαρα ειναι!!(το ιδιο θεμα ειχα με την κουζινα που της πηρα-εψαχνα να ναι μεγαλη γιατι σε μιας φιλης της εσκυβε σε ανησυχητικο βαθμο,χαχαχαχα)

ευχαριστω για τις πληροφοριες, ελπιζω να μεινουμε κ μεις εξισου ευχαριστημενες με σας!:D

Ε μα αγάπη μου είστε και κοτζάμ κοπέλες. Τί κοπέλες; Κοπελάρες!!!:P

Και ερωτώ κι εδώ γιατί αυτή την στιγμή με τρώει το χέρι μου επικίνδυνα:Τα παπούτσια richter τα έχει δοκιμάσει καμία μανούλα;

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Και ερωτώ κι εδώ γιατί αυτή την στιγμή με τρώει το χέρι μου επικίνδυνα:Τα παπούτσια richter τα έχει δοκιμάσει καμία μανούλα;

tamaraki κατι ριχτερ μας ειχαν δωσει πεδιλα... δεν τα πολυφορεσαμε γιατι δεν μας βολεψε το νουμερο αλλα ειναι πολυ καλα δερματινα και ανατομικα... τα συνιστω..

tqj2p3.png vvtJp3.png

Διαφημίσεις

Εχουμε πολυ καιρο αλλα θυμαμαι οτι μου αρεσαν πολυ.

Σταθερα ανατομικα παπουτσακια με σολα οχι πολυ μαλακη αλλα ουτε ακαμπτη.

primigi σε ποιο κατάστημα μπορώ να δω από κοντά? (Γλυφάδα θα με βόλευε αν ξέρει κάποια ή στο Φάληρο στα στοκατζίδικα της Ελευθερίου Βενιζέλου)

Δεν ξερω αν εχει καταστημα στις περιοχες που ψαχνεις , παντως εχει primigi στα prenatal.

Επισης στ κεντρο αν πας ποτε, ειχε στα notos. (υποθετω οτι εχει ακομα. Εχω καιρο να παω)

Καλημέρα!

Δεν θυμάμαι αν εχω ξαναρωτήσει αλλά αυτή την εταιρεία, green bottle, την γνωρίζετε;

μοιάζουν με τα sigg. η τιμή είναι κοντινή και γράφει bpa free.

Λέτε να την δοκιμάσω;

Τα sigg εδώ τα βρήκα 23,8? και στο άμαζον, με πωλητή το άμαζον δεν εχει διαθέσιμα τα μοντέλα που κοιτάω.

Εντελώς τυχαία, είδα sigg στο cook shop της πόλης μου!! Είναια λυσίδα άρα πιθανότατα θα έχει παντού. Είχε πολλά σχέδια και ρώτησα για τη μεγάλη διασταση η οποία έβγαινε από 19,90 στα 16,90 τώρα με τις εκπτώσεις!! Αν έχεις κοντά κάποιο ρίξε μια ματιά ;)

http://www.amazon.co.uk/Salewa-Childrens-Aluminium-Drink-Bottle/dp/B002BWG4WI/ref=sr_1_101?ie=UTF8&qid=1346014046&sr=8-101

καλησπερα.επειδη ψαχνω και εγω για παγουρινο..αυτο το ξερει καμια μανουλα? :)

θελω και εγω κατι οικονομικο και καλο.ευχαριστω!!!!

Διαφημίσεις

http://www.cookshop.gr/Products.aspx?nodeSerial=001001&keyword=SIGG

εδω βρηκα τα sigg που γραφει η κοπελα πιο πανω και λεει οτι μπορεις να κανεις online παραγγελια απο το coοk shop.εαν τα εχει παρει καποια μανουλα μπορει να μου πει εαν οι τιμες ειναι καλες απο το σαιτ του cook shop?? :)

εδω βρηκα τα sigg που γραφει η κοπελα πιο πανω και λεει οτι μπορεις να κανεις online παραγγελια απο το coοk shop.εαν τα εχει παρει καποια μανουλα μπορει να μου πει εαν οι τιμες ειναι καλες απο το σαιτ του cook shop?? :)

http://www.amazon.co.uk/s/ref=sr_nr_p_6_3?rh=n%3A318949011%2Ck%3Asigg%2Cp_6%3AA3P5ROKL5A1OLE&bbn=318949011&keywords=sigg&ie=UTF8&qid=1346014957&rnid=401720011

Σύγκρινε τις τιμές κ δες ;)

Να εισαι καλα. :D

Δεν το ηξερα οτι ειχε το cook shop sigg.

Βρηκα αυτα που ηθελα φτηνοτερα απο αμαζον και ebay. :D

Ελπιζω μονο να υπαρχουν και στο καταστημα. Θα πεταχτω αυριο αν προλαβω να δω.

Ευχαριστωωωωωωω

καλαρακι σευχαριστω!!!το ειχα δει και στο αμαζον.δεν εχει ποικιλια σχεδιων τουλαχιστον για αγορι που θελω εγω ή εγω δεν βλεπω καλα?πανω κατω δεν βγαινει ιδια τιμη?

http://www.amazon.co.uk/Sigg-Kids-Collection-Drink-Bottle/dp/B004LQA3S8/ref=sr_1_3?m=A3P5ROKL5A1OLE&s=sports&ie=UTF8&qid=1346015810&sr=1-3

αυτο στο αμαζον εχει 14.97ευρω και στο cook http://www.cookshop.gr/ProductDetail.aspx?nodeSerial=001001001002010001&nodeId=128&productId=3455 εχει 16.92ευρω εαν ειναι το ιδιο σε ml?

τιποτα καλε παρακαλω απλη αναζητηση εκανα στο google και για να μην ταλαιπωρησε γιατι δεν κανεις online παραγγελια?εγω για αγορι δεν μπορω να βρω κατι.. :(

ερωτηση για οποια ξερει..ποσα ml ειναι καλυτερα ναναι το παγουρινο?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...