Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

Από θέμα ασφάλειας όλες οι ίδιες είναι. Μην αγχώνεσαι. Καλό θα είναι όμως όποια κάρτα κι αν χρησιμοποιήσεις στις μελλοντικές σου αγορές, είτε βγάλεις προπληρωμένη (εγώ έχω λογαριασμό στην Πειραιώς ο οποίος είναι συνδεδεμένος με την προπληρωμένη και κάθε φορά που μεταφέρω χρήματα χρέωνομαι 2 ευρώ) είτε χρησιμοποιήσεις την χρεωστική που ήδη έχεις (νόμιζα πως μόνο οι visa είναι χρεωστικές), μη σου πω ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ για την ασφάλεια των συναλλαγών σου, να τη συνδέσεις με το paypal. Οδηγίες εγγραφής εδώ http://www.ramafa.gr/PAYPAL_KODIX.pdf

Ευχαριστώ πολύ.Στην ουσία αν κατάλαβα καλά ασφαλίζω την κάρτα μου συνδέοντας την με το paypal ώστε να διαχειρίζομαι μόνο το ποσό που έχω επιλέξει και επιπλέον να μην "φαίνεται" σε τυχόν κακόβουλους όλο το ποσό του λογαριασμού μου,αλλά μόνο αυτό που έχω επιλέξει?

Κατάλαβα σωστά ή τα έμπλεξα?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ευχαριστώ πολύ.Στην ουσία αν κατάλαβα καλά ασφαλίζω την κάρτα μου συνδέοντας την με το paypal ώστε να διαχειρίζομαι μόνο το ποσό που έχω επιλέξει και επιπλέον να μην "φαίνεται" σε τυχόν κακόβουλους όλο το ποσό του λογαριασμού μου,αλλά μόνο αυτό που έχω επιλέξει?

Το PayPal είναι μία online υπηρεσία μεταφοράς χρημάτων. Kάτι σαν διαμεσολαβητής ώστε να μην φαίνονται τα στοιχεία της κάρτας σου κάθε φορά που πραγματοποιείς μια συναλλαγή. Ο παραλήπτης, ο πωλητής δηλαδή σε κάθε συναλλαγή, το μόνο που κάνει είναι να παραλαμβάνει τα χρήματα σου χωρίς να του γνωστοποιείται ο αριθμός και ο κωδικός ασφάλειας της καρτας σου.

Διάβασε εδώ. Θα λυθούν πολλές απορίες σου.Πιστεύω δηλαδή.

Εγώ έχω συνδέσει την χρεωστική με το paypall και ως επι το πλείστον με αυτή κάνω αγορές. Την προπληρωμένη να σου πω την αλήθεια πλέον σπάνια τη χρησιμοποιώ.

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Το PayPal είναι μία online υπηρεσία μεταφοράς χρημάτων. Kάτι σαν διαμεσολαβητής ώστε να μην φαίνονται τα στοιχεία της κάρτας σου κάθε φορά που πραγματοποιείς μια συναλλαγή. Ο παραλήπτης, ο πωλητής δηλαδή σε κάθε συναλλαγή, το μόνο που κάνει είναι να παραλαμβάνει τα χρήματα σου χωρίς να του γνωστοποιείται ο αριθμός και ο κωδικός ασφάλειας της καρτας σου.

Διάβασε εδώ. Θα λυθούν πολλές απορίες σου.Πιστεύω δηλαδή.

Εγώ έχω συνδέσει την χρεωστική με το paypall και ως επι το πλείστον με αυτή κάνω αγορές. Την προπληρωμένη να σου πω την αλήθεια πλέον σπάνια τη χρησιμοποιώ.

Ααααααααααα.το πιασα!!!!Χίλια,πολλές χιλιάδες ευχαριστώ.Μου λυσες τα χέρια.Αν ξέρει κάποιος και αν η χρεωστική Mastercard της Alpha είναι οκ θα έχει την αιώνια ευγνωμοσύνη μου!!!!!!!!!

Επίσης κάτι ακόμα.Αν συνδέσω την χρεωστική με paypal μπορώ όποτε θέλω να την χρησιμοποιώ και χωρίς τον κωδικό του? Δηλ το amazon δεν δέχεται paypal μπορώ να την χρησιμοποιήσω έτσι απλά με τον αριθμό της?Συγνώμη για τις ίσως ανόητες ερωτήσεις αλλά είμαι πραγματικά άσχετη.

Καλησπέρα κορίτσια,

θα ήθελα την βοήθεια σας από σας που είστε expert στις αγορές μέσω ιντερνετ.Κατ'αρχήν το θέμα μου εχει ανοίξει τα μάτια στην κυριολεξία για αγορές από site εξωτερικού παρ'όλο που ακόμα δεν έχω παραγγείλει κάτι.Και αυτό είναι το θέμα μου.

Δεν έχω πιστωτική(και δεν θέλω) έχω χρεωστική που είναι συνδεμένη με λογαριασμό μισθοδοσίας και δεν ξέρω ως άσχετη αν είναι καλό να χρησιμοποιώ αυτήν,ενημερώθηκα για προπληρωμένες (Πειραιώς,Κύπρουκτλ) και το σκέφτομαι παρ'όλο που έχουν χρέωση φόρτισης.

Σας παρακαλώ πείτε μου τι συμφέρει και προπάντον από θέμα ασφάλειας και φυσικά βολικότερης χρέωσης.

Ευχαριστώ πολύ πολύ.

ααααααααα επίσης ερώτηση 2η άσχετης.Τα περισσότερα site που με ενδιαφέρουν δέχονται χρεωστική.(amazon,adams,boohoo,javariκτλ).Έχω της alpha-mastercard κάνει έτσι?

Επίσης κάτι ακόμα.Αν συνδέσω την χρεωστική με paypal μπορώ όποτε θέλω να την χρησιμοποιώ και χωρίς τον κωδικό του? Δηλ το amazon δεν δέχεται paypal μπορώ να την χρησιμοποιήσω έτσι απλά με τον αριθμό της?Συγνώμη για τις ίσως ανόητες ερωτήσεις αλλά είμαι πραγματικά άσχετη.

Καλώς ήρθες κ καλές αγορές:D

Διάβασε εδώ http://parents.org.gr/forum/showpost.php?p=2347936&postcount=9356 αν θες τις οδηγίες για το πευπαλ, να έχεις κ μια ποιο ολοκληρωμένη εικόνα για το πευπαλ όχι μόνο πως θα γραφτείς

Εδώ έχει οδηγίες για το αμαζον http://parents.org.gr/forum/showpost.php?p=2248416&postcount=7785 το αγγλικό οχι το αμερικάνικο {εννοείτε πως όλα τα αμαζον δουλεύουν με τον ίδιο τρόπο απλά το αγγλικό δεν έχει τελωνείο.}

κ εδώ έχει γενικές οδηγίες για διάφορα θεματάκια. http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=67896

Τώρα όσον αφορά τις κάρτες κ το πευπαλ, διάβασε τις οδηγίες κ θα σου λυθούν όλες οι απορίες. ;):D

Διαφημίσεις

Καλώς ήρθες κ καλές αγορές:D

Διάβασε εδώ http://parents.org.gr/forum/showpost.php?p=2347936&postcount=9356 αν θες τις οδηγίες για το πευπαλ, να έχεις κ μια ποιο ολοκληρωμένη εικόνα για το πευπαλ όχι μόνο πως θα γραφτείς

Τώρα όσον αφορά τις κάρτες κ το πευπαλ, διάβασε τις οδηγίες κ θα σου λυθούν όλες οι απορίες. ;):D

Πω πω! Αν σου πω οτι ποτέ δεν είχα δει στην υπογραφή σου τις οδηγίες για paypal...Στο μυαλό μου είχα μόνο e-shops, amazon και από chatzico τα παπούτσια

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Kalamaraki και tamar σας ευχαριστώ πολύ.Θα βρω την άκρη σίγουρα που θα πάει γιατί η μικρή πρέπει και να ντυθεί τον χειμώνα!!!!!!

Καλαμαρακι οι οδηγίες στα link αναλυτικότατες να σαι καλά.

amazon. τελειο, υπεροχο , φοβερο, με εξυπηρετηση πελατων που φυσαει κ συνηθειες που φανταζουν εξωπραγματικες.....εξηγω :

χτες αγορασα αυτο : http://www.amazon.co.uk/Mookie-Sand-Water-Foldaway-Table/dp/B003BNY8JM/ref=pd_ecc_rvi_cart_1 sta 34 λιρονια....

σημερα οπως βλεπετε το βλεπω στα 23.....

καθως δεν ειχε φυγει ακομα, λεω να το ακυρωσω, αλλα επειδη μαζι στην παραγγελια ειχα τα τζαμπα umi που ποσταρε η φιλη μας εδω πριν κατι ποστ, δεν ημουν να χανω την παραγγελια....

τους λεω το θεμα μου, κ τσουυυυυυυπ-επιτοπου μου αλλαξαν την τιμη στην παρουσα παραγγελια μου, ζητωντας μου κ χιλια συγγνωμη για τη στενοχωρια(το πως δε μου το χαρισαν κιολας ειναι ενα θαυμα:rolleyes:)

ετσι με συνολο κατω απο 60 ευρουδακια, πηρα 2 τετοιες αμμοδοχους (μια για μας κ μια για μια φιλη) κ επισης ενα ζευγαρι αθλητικα.....:shock:

σε ποιον να το πω κ να με πιστεψει!

ΛΑΤΡΕΥΩ ΑΜΑΖΟΝ!!!!!!

amazon. τελειο, υπεροχο , φοβερο, με εξυπηρετηση πελατων που φυσαει κ συνηθειες που φανταζουν εξωπραγματικες.....εξηγω :

χτες αγορασα αυτο : http://www.amazon.co.uk/Mookie-Sand-Water-Foldaway-Table/dp/B003BNY8JM/ref=pd_ecc_rvi_cart_1 sta 34 λιρονια....

σημερα οπως βλεπετε το βλεπω στα 23.....

καθως δεν ειχε φυγει ακομα, λεω να το ακυρωσω, αλλα επειδη μαζι στην παραγγελια ειχα τα τζαμπα umi που ποσταρε η φιλη μας εδω πριν κατι ποστ, δεν ημουν να χανω την παραγγελια....

τους λεω το θεμα μου, κ τσουυυυυυυπ-επιτοπου μου αλλαξαν την τιμη στην παρουσα παραγγελια μου, ζητωντας μου κ χιλια συγγνωμη για τη στενοχωρια(το πως δε μου το χαρισαν κιολας ειναι ενα θαυμα:rolleyes:)

ετσι με συνολο κατω απο 60 ευρουδακια, πηρα 2 τετοιες αμμοδοχους (μια για μας κ μια για μια φιλη) κ επισης ενα ζευγαρι αθλητικα.....:shock:

σε ποιον να το πω κ να με πιστεψει!

ΛΑΤΡΕΥΩ ΑΜΑΖΟΝ!!!!!!

Ναι, το ειχαμε ξαναγραψει. Αν αλλαξει η τιμη σημαντικα στην αλλαζουν πριν φυγει η παραγγελια. :D

Αυτο το παιχνιδι ειναι φανταστικο.

Εγω το ειχα παρει πέρυσι καμποσο πιο ακριβα αλλα χαλαλι του γιατι παιζουν πολυ. Επισης ειναι εξαιρετικης ποιοτητας.

Τα little tikes που εχω εξω στον κηπο μαζι μ'αυτο εχουν ξεβαψει απ'τον ηλιο και αυτο ειναι σαν καινουριο. Το μονο μειονεκτημα ειναι οτι τα καπακια δεν κλεινουν εντελως και αν βρεξει και ειναι εκτεθειμενο μπαινουν νερα.

Με γεια σας. :D

Ναι, το ειχαμε ξαναγραψει. Αν αλλαξει η τιμη σημαντικα στην αλλαζουν πριν φυγει η παραγγελια. :D

Αυτο το παιχνιδι ειναι φανταστικο.

Εγω το ειχα παρει πέρυσι καμποσο πιο ακριβα αλλα χαλαλι του γιατι παιζουν πολυ. Επισης ειναι εξαιρετικης ποιοτητας.

Τα little tikes που εχω εξω στον κηπο μαζι μ'αυτο εχουν ξεβαψει απ'τον ηλιο και αυτο ειναι σαν καινουριο. Το μονο μειονεκτημα ειναι οτι τα καπακια δεν κλεινουν εντελως και αν βρεξει και ειναι εκτεθειμενο μπαινουν νερα.

Με γεια σας. :D

ναι το χα ξαναδει απλα δε μου χε συμβει προσωπικα κ τωρα ενθουσιαστηκα(αλλο να το διαβαζεις, κ αλλο να σου συμβαινει:D) γιατι μια φορα που ειχε πεσει η τιμη σε κατι που πηρα, ηταν αμελητεα η διαφορα κ βαρεθηκα να ασχοληθω:oops:.....αλλα τωρα με 12 λιρονια, εννοειται δεν το αφησα να περασει ετσι!!!ασε που ηταν κινητρο να παρω κ για την δικια μου ενα, σ αυτη τη γελοια τιμη!!!!

ποσο μαλλον που μου λες κιολας οτι ειναι πολυ καλο!!

θυμαμαι που καποια το χε ποσταρει στο παρελθον,ισως να σουν κ συ- κ το χα απο καιρο στο καλαθι μου, αλλα χτες μου κοψε να το παραγγειλω για δωρο φιλης, κ σημερα που επεσε, εξοικονομησαμε ουσιαστικα αλλο ενα με λιγες λιρες παραπανω!:D

η μονη μου ανασφαλεια ειναι αν η δικια μου που ναι ψηλουλα θα ναι οκ εκει ή θα πρεπει να γινει καμπουρα για να παιζει.....αλλα αφου ειναι στην κατηγορια 3-4 ετων, ελπιζω οτι δεν απευθυνονται σε νανακια.....:oops::D

Διαφημίσεις

Δεν θα στο συνιστούσα, ενώ είναι αξιόπιστο σαιτ οκ ΑΛΛΑ

1) αν κάτι πάει στραβά πχ χαθεί το δέμα σου ή έρθει ελαττωματικό ή οτιδήποτε δεν θα μπορείς να κάνεις τίποτα κ θα βασιστείς στην αξιοπιστία τους κ μονο ότι θα στο αλλάξουν πχ ή θα σου επιστρέψουν τα χρηματά σου κτλ.

2)Για το τραπεζικό εμβασμα θα πληρώσεις κ ένα ποσοστό ανάλογο του ποσού για την μεταφορά χρημάτων. Νομίζω πάει ανάλογα τις τράπεζες.

Αλλά το κυριότερο, οπου βλέπεις επιλογή με paypal να την προτιμάς, είναι η ασφάλεια σου στο οτιδήποτε πάει στραβά για να μη χάσεις τα λεφτά σου.

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση....

...

η μονη μου ανασφαλεια ειναι αν η δικια μου που ναι ψηλουλα θα ναι οκ εκει ή θα πρεπει να γινει καμπουρα για να παιζει.....αλλα αφου ειναι στην κατηγορια 3-4 ετων, ελπιζω οτι δεν απευθυνονται σε νανακια.....:oops::D

Τι υψος εχει;

Τι υψος εχει;

παει καιρος που δεν εχουμε μετρηθει,αλλα πριν κανα 3μηνο που χαμε παει παιδιατρο ημασταν νομιζω 105...αλλα κ αυτο το λεω με επιφυλαξη-κ απο τοτε εχει στανταρ παρει κ αλλο.

ελπιζω να μην ειναι μονο για μωρα το συγκεκριμενο.:confused:

το δικο σου παιδακι τι ηλικιας ειναι?(μη μου πεις τιποτα 2 χρονων, γιατι θα απογοητευτω....)

παει καιρος που δεν εχουμε μετρηθει,αλλα πριν κανα 3μηνο που χαμε παει παιδιατρο ημασταν νομιζω 105...αλλα κ αυτο το λεω με επιφυλαξη-κ απο τοτε εχει στανταρ παρει κ αλλο.

ελπιζω να μην ειναι μονο για μωρα το συγκεκριμενο.:confused:

το δικο σου παιδακι τι ηλικιας ειναι?(μη μου πεις τιποτα 2 χρονων, γιατι θα απογοητευτω....)

Κοντευουμε τα 3 και τα 5 και παιζουν και τα 2 μια χαρα. Η μεγαλη βεβαια λιγοτερο πλεον. Το υψος του ειναι περιπου 51 εκ. χωρις τα καπακια οσο δηλ. ενα μετριο παιδικο τραπεζακι.

Καλημέρα!

Δεν θυμάμαι αν εχω ξαναρωτήσει αλλά αυτή την εταιρεία, green bottle, την γνωρίζετε;

μοιάζουν με τα sigg. η τιμή είναι κοντινή και γράφει bpa free.

Λέτε να την δοκιμάσω;

Τα sigg εδώ τα βρήκα 23,8? και στο άμαζον, με πωλητή το άμαζον δεν εχει διαθέσιμα τα μοντέλα που κοιτάω.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...