Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

...

Προφανώς δεν διαλέγεις τμήμα προιόντος department. Αν δεν διαλέξεις department δεν προκειτε να δεις την αριστερή κάθετη μπάρα όπου αναφέρει τιμές σε διάφορα φάσματα, μάρκες, πωλητές κ βαθμολόγηση βάση των ριβιους.

Ξαναδιάβασε τις οδηγίες.:D

Αν δεν ισχυει αυτο που σου γραφει το καλαρακι, να ξερεις οτι εξαρταται απο την εκδοση και απο ποιο browser χρησιμοποιεις.

Στο pc ενος συναδελφου που τον βοηθησα να κανει σημερα παραγγελια, μπερδευτηκα αφανταστα γιατι εχει ολες τις επιλογες (size, seller, gender κλπ) οριζοντια στο πανω μερος της σελιδας. (Με firefox αρχαιο)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια και γω μόλις αγόρασα αυτά σε 22! 15.24 λιρες.Δεν είναι πολύ καλή η τιμή?Αν και δεν ξέρω ποσο κάνουν εδω τα συγκεκριμένα.Πιστεύετε είναι κατάλληλο για παιδάκι 18 μηνων??Τωρα θα μου πέιτε τα αγόρασες τι ρωτάς..ε ναααα ρωτάω.

Με αυτά σε μπλε βγάλαμε όλο τον περσινό χειμώνα. Πολύ καλό παπούτσι!Τα ελιχα αγοράσει από charles clinkard 22-25λίρες (δεν θυμαμαι καλά) ενώ εδώ με τις εκπτώσεις τα έβρισκα 35?...Έκανες πολύ καλή αγορά πιστεύω.

Καλοφόρετα;)

Ψάχνω κάπως πιο γνωστές μάρκες....

Γιατί παιδεύεσαι άδικα?

Διαλέγεις ενότητα παπουτσιών, πήγαινε ‹ Infants and Toddlers βάλε το νούμερο που ψάχνεις κ τέλος. Μη παιδεύεσαι με το ινφαντς κτλ γιατί εκει στην ενότητα ανήκει εως κ το νο24-νομίζω το 7αρι.

Δεν παιδεύομαι εγώ με τα νούμερα. Σε αυτή την ενότητα ψάχνω που είπες. Εγώ παιδεύομαι που δεν βρίσκω τίποτα να μου αρέσει! :cry::cry::cry::cry::cry:

Κορίτσια και γω μόλις αγόρασα αυτά σε 22! 15.24 λιρες.Δεν είναι πολύ καλή η τιμή?Αν και δεν ξέρω ποσο κάνουν εδω τα συγκεκριμένα.Πιστεύετε είναι κατάλληλο για παιδάκι 18 μηνων??Τωρα θα μου πέιτε τα αγόρασες τι ρωτάς..ε ναααα ρωτάω.Τα umi τα αθλητικά φαίνονται τέλεια κρίμα που δεν είχε στο νούμερό μας!Μεγειά σε όλες λοιπόν.

Α πήρα και αυτό το βουρτσάκι για τα 9 μας δόντια!

1. Ωραία είναι. Ίσως του τα πάρω κι εγώ για αργότερα. Να μου φύγει ο καημός που δεν έχω πάρει τίποτα. :D

2. Το βουρτσάκι όταν το χρησιμοποιήσετε θα μου πεις πώς σας φάνηκε;

Καλημέρα σας!

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Παράγγειλα κι εγώ τα umi τα αθλητικά, αν και σε λίγο υψηλότερη τιμή είχαμε πάρει πριν από λίγο καιρό δερμάτινα πάλι από άμαζον. Αλλά με τρώει το χέρι μου για αγορές και πάντα χρειαζόμαστε παπούτσια (τρια παιδιά γαρ). Επίσης με 6.87 πήρα και αυτά τα δερμάτινα gabor για του χρόνου για τη μεγάλη: http://www.amazon.co.uk/Gabor-Telly-Casual-47-350-02-Junior/dp/B005UKD8WM/ref=sr_1_1?s=shoes&ie=UTF8&qid=1345876913&sr=1-1

a0Nsp3.png

Ψάχνω κάπως πιο γνωστές μάρκες....

Δεν παιδεύομαι εγώ με τα νούμερα. Σε αυτή την ενότητα ψάχνω που είπες. Εγώ παιδεύομαι που δεν βρίσκω τίποτα να μου αρέσει! :cry::cry::cry::cry::cry:

1. Ωραία είναι. Ίσως του τα πάρω κι εγώ για αργότερα. Να μου φύγει ο καημός που δεν έχω πάρει τίποτα. :D

2. Το βουρτσάκι όταν το χρησιμοποιήσετε θα μου πεις πώς σας φάνηκε;

Καλημέρα σας!

Και τα φροντο κ τα ρικοστα είναι γνωστές μάρκες

Ειδικά τα δύο τα φροντο είναι παρά πολύ καλά κ με πολύ μαλακό δέρμα. Η νονα μας έχει πάρει δύο ζευγαρακια από τζαβαρι κ βγήκαν παρά πολύ καλά.

Όσο για την ενότητα τμήμα εννοούσα να ΜΗΝ διαλέγεις infants γιατί εκεί σου κόβει πολλά παπά. Διάλεγε απλά το infants & toddlers κ μετά νουμερακι.

Στο τζαβαρι πάντως έχει τα άπειρα!

Διαφημίσεις

Κοριτσια εκτος απο παιδικα προλαβατε και γυναικεια;

Σημερα απο το πρωι που μπηκα στο αμαζον πηραν φωτια οι καρτες.

Ψωνισαν ολοι οι συναδελφοι. :D (ο δψιευθυντης λειπει με αδεια :D )

Πηρα 4 ζευγαρια hilfiger μεχρι 19 λιρες. :shock:

Τα πηρα ολα σε αλλα χρωματα αλλα ανοιγει μονο τα συγκεκριμενα.

Αυτο, αυτο, αυτο και αυτο.

Σπανια ειμαι τυχερη στα παπουτσια και στο νουμερο μου ειναι συνηθως ακριβα.

Οπως λενε και στη Βορεια Ελλαδα "ψωνιστηκαμε σημερα" :lol::lol:

Χαρηκα παρα πολυ. :tongue:

Επισης ππηρα στη μεγαλη αυτο στην εξωφρενικη τιμη των 3,8 λιρων και στη μικρη τα ιδια σε λευκο.

Πήρα από τζαβαρι στις 10 αυγούστου 6 ζευγάρια παπά για μένα 4 χειμωνιάτικα κ 2 καλοκαιρινα. Τα 3 συνθετικα κ τα αλλα 3 δερμάτινα κ μια τσάντα στην τρελή τιμή των 93ευρώ!!!

Το καλύτερο μου ένα ζευγάρι δερματινες μπότες killah με 22ευρώ χε

Να ναι καλά η ψυχή που μου το σφύριξε είχα να πάρω για μένα παπά από το σεπτ του 10.

Έχει ακόμα στο γερμανικό πάρα πολύ ωραίες τιμές.

Παρέλαβα χτες τα περισσότερα κ φόρεσα δερμάτινο σανδαλακι πολύ άνετο με 6ευρώ χε χε

Πήρα από τζαβαρι στις 10 αυγούστου 6 ζευγάρια παπά για μένα 4 χειμωνιάτικα κ 2 καλοκαιρινα. Τα 3 συνθετικα κ τα αλλα 3 δερμάτινα κ μια τσάντα στην τρελή τιμή των 93ευρώ!!!

Να ναι καλά η ψυχή που μου το σφύριξε είχα να πάρω για μένα παπά από το σεπτ του 10.

Παρέλαβα χτες τα περισσότερα κ φόρεσα δερμάτινο σανδαλακι πολύ άνετο με 6ευρώ χε χε

Γιατι ειστε μοναχοφαηδες;;; :lol:

Τα ζαχαρωνα κιέγω σε ξεφτιλα τιμες στο javari αλλα μου καθονται πολυ ωραια τα tommy και επειδη ειμαι παραξενη στα παπουτσια ειπα να μην το ρισκαρω και να περιμενω.

Βαλε μου λινκ για τις μποτουλες γιατι ψαχνομαι. Δε λες τις Ζαιρα;

Με γεια μας :D

kalamaraki βαλε κανενα λινκ.... :tongue:

tqj2p3.png vvtJp3.png

Καλησπέρα κορίτσια,

θα ήθελα την βοήθεια σας από σας που είστε expert στις αγορές μέσω ιντερνετ.Κατ'αρχήν το θέμα μου εχει ανοίξει τα μάτια στην κυριολεξία για αγορές από site εξωτερικού παρ'όλο που ακόμα δεν έχω παραγγείλει κάτι.Και αυτό είναι το θέμα μου.

Δεν έχω πιστωτική(και δεν θέλω) έχω χρεωστική που είναι συνδεμένη με λογαριασμό μισθοδοσίας και δεν ξέρω ως άσχετη αν είναι καλό να χρησιμοποιώ αυτήν,ενημερώθηκα για προπληρωμένες (Πειραιώς,Κύπρουκτλ) και το σκέφτομαι παρ'όλο που έχουν χρέωση φόρτισης.

Σας παρακαλώ πείτε μου τι συμφέρει και προπάντον από θέμα ασφάλειας και φυσικά βολικότερης χρέωσης.

Ευχαριστώ πολύ πολύ.

ααααααααα επίσης ερώτηση 2η άσχετης.Τα περισσότερα site που με ενδιαφέρουν δέχονται χρεωστική.(amazon,adams,boohoo,javariκτλ).Έχω της alpha-mastercard κάνει έτσι?

Διαφημίσεις

annagrig1980 τα τομυ ποσο το πηρες και με τι μεταφορικα;

ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

Στην ξεφτιλα λεμεεεεεεεεεε :tongue:

Το πιο φτηνο ζευγαρι εκανε γυρω στα 15 ευρω και το ακριβοτερο γυρω στα 25 και εννοειται χωρις μεταφορικα.

Παρακολουθησε το γιατι το ενα ζευγαρι μπαλαρινες το ειχε εξαντλημενο και το ιδιο βραδυ φαινεται καποιος ακυρωσε την παραγγελια του και το τσιμπησα. :D

Axxxx ti ομορφη αυτη η μπαλαρινα...Ποσο πολύ χαιρομαι που τα καταφερες.Αλλα λυπαμαι για τον εαυτο μου που δεν ξερω να το χειριζομαι.

Παντως αν ξαναδεις μπαλαρινα Τομμυ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ μεχρι να ξεστραβωθω ελλλλλλαααααχιστααααα...ριξε ενα συνθημα να μπω να το δω.

Ααααυτες ειναι εξυπνες και καλες αγορες!!!!!!!!!!ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ!!!!!!!!

Τα μεταφορικα ποσο περιπου πανε;

ααααααααα επίσης ερώτηση 2η άσχετης.Τα περισσότερα site που με ενδιαφέρουν δέχονται χρεωστική.(amazon,adams,boohoo,javariκτλ).Έχω της alpha-mastercard κάνει έτσι?

Από θέμα ασφάλειας όλες οι ίδιες είναι. Μην αγχώνεσαι. Καλό θα είναι όμως όποια κάρτα κι αν χρησιμοποιήσεις στις μελλοντικές σου αγορές, είτε βγάλεις προπληρωμένη (εγώ έχω λογαριασμό στην Πειραιώς ο οποίος είναι συνδεδεμένος με την προπληρωμένη και κάθε φορά που μεταφέρω χρήματα χρέωνομαι 2 ευρώ) είτε χρησιμοποιήσεις την χρεωστική που ήδη έχεις (νόμιζα πως μόνο οι visa είναι χρεωστικές), μη σου πω ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ για την ασφάλεια των συναλλαγών σου, να τη συνδέσεις με το paypal. Οδηγίες εγγραφής εδώ http://www.ramafa.gr/PAYPAL_KODIX.pdf

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Axxxx ti ομορφη αυτη η μπαλαρινα...Ποσο πολύ χαιρομαι που τα καταφερες.Αλλα λυπαμαι για τον εαυτο μου που δεν ξερω να το χειριζομαι.

Παντως αν ξαναδεις μπαλαρινα Τομμυ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ μεχρι να ξεστραβωθω ελλλλλλαααααχιστααααα...ριξε ενα συνθημα να μπω να το δω.

Ααααυτες ειναι εξυπνες και καλες αγορες!!!!!!!!!!ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ!!!!!!!!

Τα μεταφορικα ποσο περιπου πανε;

Στο javari δεν εχει μεταφορικα οσο μικρη και να ειναι η παργγελια ενω στο αμαζον τα μεταφορικα ειναι δωρεαν οταν το ποσο ειναι πανω απο 25 λιρες. Δεν πληρωσα μεταφορικα. Θα δεις οτι σιγα σιγα θα μπεις στο νοημα. ;)

Ναιιιιι...ξερεις για μενα μοιαζει σα να βλεπω τα βουνα της Σαμαριας ...απο το φαραγγι!!!!!

χαχαχαχα

Στον πατο.Τωρα ξεκιναω.

Ευχαριστωωωωωωωωωω

Καλοφορετα!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...