Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, dimi.tra είπε:

Μέχρι και ο τραμπ στην Αμερική δήλωσε πως θα νομοθετήσει ώστε οι εξωσωματικές να είναι εντελώς δωρεάν για τα ζευγάρια και μάλιστα θα ζητήσει και από τις ιδιωτικές ασφαλιστικές να καλύπτουν 100% το κόστος (πως θα το κάνει αυτό ούτε και ξέρω και αν στο τέλος θα το πετύχει) και οι δικοί μας εδώ ακόμα το συζητάνε μήπως και κάνουν άρση του περιορισμού της ηλικίας των 40 για την επιτροπή! 

Εγώ ξεκίνησα να μην τα βάφω γιατί ξεκίνησα την διέγερση κλπ αλλα να πούμε και την αλήθεια είναι και λίγο θέμα ψυχολογίας. Κάτι να σου αλλάξει την διάθεση. Ωστόσο είμαι της άποψης στην εγκυμοσύνη καλό θα ήταν να το αποφεύγεις. Γενικά έχω αλλάξει ριζικά την διατροφή μου, τρώω 3 φορές την εβδομάδα λιπαρά ψάρια, όξινα φρούτα, πλούσια σε Κάλιο και καλά λιπαρά, πίνω ένα τσάι από φύλλα φραμπουάζ, παίρνω βιταμίνες αλλά το ενδομήτριο εκεί στα 6,2 μην τυχόν και πάει λίγο παραπάνω. Μόνο βελονισμό δεν έχω κάνει ακόμα 😒

Καλά ας μη μιλησω για τις ιδιωτικές ασφαλειες.. που στην παλινδρομη μου ρωτησα αν μου καλυπτει την αποξεση και μου ειπαν μονο αν ειναι απο χρωμοσωμικη ανωμαλία η αποβολη και οτι ηθελαν χαρτι, που ουτως η αλλως δεν θα μπορούσα να τους το δωσω.. γιατι ο καρυοτυπος του εμβρυου και αργησε να βγει προφανώς και ηταν καθαρος.. αλλα διαφορετικά τους ρωταω τι; Ειναι δυνατον να σας λεω παλινδρόμη κυηση και να εννοω ηθελημένη διακοπή; Προφανως και  υπαρχει προβλημα για να υπαρχει αποβολη.. εννοειται οτι δεν ειχε τι να μου πει ο ασφαλιστής! Το ποσά λεφτα δινουμε και ποσα θα επρεπε να μας καλυπτουν δεν θελω καν να το σκεφτομαι! Καλα να ειμαστε, να εχουμε υγεια να μπορούμε να τα πληρώνουμε! 

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Να σε ρωτήσω,εχεις με αυτό το καπάκι ή με αυτό; (βασικά δεν μου ανοίγει το παράπανω λινκ).

Σε όσα έχω κοιτάξει μέχρι τώρα το θέμα τους είναι που χάνει μετά από λίγο στο στόμιο.Και μπορεί άνετα να το ανοίξει μόνο του το παιδί; (είναι 4χρόνων)

Δεν τρεχει καθολου. Κιέγω τετοια τους εχω.

Ομως στριβουν δυσκολα και η μικρη με τιποτα δεν μπορει. Η μεγαλη με το ζορι το ανοιγει. Επισης μου εχει σπασει 2 φορες το καπακι. :(

Κατα τ'άλλα, το μεταλλικο μερος ειναι σκυλι. Μαπινει σε πλυντηριο πιατων και μετα απο χρονια παραμενει σαν καινουριο.

Καλησπέρα κορίτσια!

Θυμάμαι που πριν λίγο καιρό μας δείχνατε τις φοβερές δημιουργίες σας στις τούρτες (Ταλεντάρες!!!!!) και θα ήθελα να σας ρωτήσω από που να πάρω χρώματα ζαχαροπλαστικής.

Χρωματιστά κεκάκια θέλω να φτιάξω μήπως κ προσελκύσουν το γιο μου και φάει κανένα!

Αν πάρω αυτά που έχει στο ΑΒ, θα είναι καλά λέτε ή δεν έχουν καλό αποτέλεσμα;

Για διάβασε το θέμα αυτό γιατί πολύ πιθανον να βρεις τις απαντήσεις που θέλεις.

Kalhsπερα!

Για παραγαμπρακια εκτος απο narlis k ebay εχετε κατι αλλο υποψιν σας?

Ψαχνω για μπλε σκουρο κ δυσκολευομαι λιγακι για μικρες ηλικιες.

Στο γάμο μου είχα ψωνίσει για το γιο μου, 10 μηνών τότε, από http://www.rococlothing.co.uk/. Μόνο που εγώ του είχα πάρει το κουστούμι, πουκάμισο και γραβάτα από το μαγαζί τους στο ebay γιατί μπλε που το ήθελα το είχαν μόνο στο ebay στο νούμερό του προς πώληση. Καλή εξυπηρέτηση, αρκετά καλή ποιότητα και μπορώ να πω πως ήταν ένας κούκλος.

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

1. Δεν είναι με πωλητή το αμαζον λεει

Dispatched from and sold by Y & Y TOY STORE ON LINE.

2. Δεν υπάρχει εγγύηση όταν είναι με άλλο πωλητή , με την έννοια της άφιξης του στην ελλάδα κτλ συν οτι τα μεταφορικά θα είναι στο θεό.

Διάβασε στην υπογραφή μου το θεματάκι με τις οδηγίες για το αμαζον, ειναι πολύ απλές, για να μπορεις να βρίσκεις αυτό που θες με πωλητή το αμαζον που είναι αξιοπιστο κ εγγύηση.

Nai εχεις δικιο.Και φαντασου διαρκως βλεπω την υπογραφη σου αλλα προφανως δεν την παρατηρώ

εδώ και κάτι μέρες κοιτάζω αυτή τη φριτέζα και δε ξέρω τι να κάνω.. να τη πάρω;;;;

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B003US9QA4/ref=ox_sc_act_title_3?ie=UTF8&smid=A3P5ROKL5A1OLE

edit: Μάλλον δε πρέπει να την αγοράσω.. με μια πρόχειρη έρευνα είδα ότι είναι επαγγελματική κ θέλει 3 λίτρα λάδι!!!!!

eNortjKzUjI0Nza2tFSyBlwwFawC3Q,,57.png

Διαφημίσεις

Kalhsπερα!

Για παραγαμπρακια εκτος απο narlis k ebay εχετε κατι αλλο υποψιν σας?

Ψαχνω για μπλε σκουρο κ δυσκολευομαι λιγακι για μικρες ηλικιες.

ο μικρός μου είναι παραγαμπράκι στον αδελφό μου το άλλο Σάββατο και του πήρα από www.childrensalon.com.

ΤΕΛΕΙΟ! :D

Δεν τρεχει καθολου. Κιέγω τετοια τους εχω.

Ομως στριβουν δυσκολα και η μικρη με τιποτα δεν μπορει. Η μεγαλη με το ζορι το ανοιγει. Επισης μου εχει σπασει 2 φορες το καπακι. :(

Κατα τ'άλλα, το μεταλλικο μερος ειναι σκυλι. Μαπινει σε πλυντηριο πιατων και μετα απο χρονια παραμενει σαν καινουριο.

Διαφωνώ..

Από την πρώτη στιγμή που το πήραμε ήταν τρομερα εύκολο να γυρίσει κ να ανοίξει να στριψει . Εμάς το καπάκι ακόμα στη θέση του ανέπαφο. :wink:

Διαφωνώ..

Από την πρώτη στιγμή που το πήραμε ήταν τρομερα εύκολο να γυρίσει κ να ανοίξει να στριψει . Εμάς το καπάκι ακόμα στη θέση του ανέπαφο. :wink:

Ακομα κιέγω ζοριζομαι καποιες φορες να τα γυρισω. Θα σκεφτομουν οτι επεσα σε ελαττωματικη παρτιδα αλλα αποκλειεται. Ολα; Ειναι και διαφορετικα σχεδια και μεγεθη.

Ισως υστερουμε σε ρωμη :rolleyes:

Τα καπακια σαφως και σπανε.

Αν δεν εσπαγαν, δε θα πουλουσαν ανταλλακτικα.

Το μόνο που δέχομαι είναι ότι επεσες σε παλιό μοντέλο ή ελαττωματικό. Δεν είχα πότε θέμα κ τα θεωρώ κορυφή.

Όσο για τα καπακια έχει να κάνει με τον τρόπο που τα χειρίζεσαι ίσως.

Διαφημίσεις

ζημιά μας έκανες....

Τι καλά κοιτούσα μόνο mandco... τώρα έχω χαζέψει με αυτό.... :tongue::tongue:

Άντε μωρέ, εγώ για καλό το έγραψα:rolleyes::cool::tongue:

Η παραγγελία εγινε για λογαριασμό άλλου..:rolleyes: και επέμενε να περιμενουμε...

Οταν παραγγελνω κατι για μενα και δεν εχει ερθει στο χρονικο περιθωριο που οριζει ο πωλητης,στελνω μνμ να δω τι και πως και αφηνω να εννοηθεί ότι θα έχουν αρνητικό feedback.

Eν τω μεταξυ,1η φορά μου συμβαίνει κάτι τετοιο...τα κινεζακια ξυπνήσανε κ άρχισαν να κλέβουν με μέθοδο. Βέβαια είναι κ δικό μας το λάθος που αγνοούσαμε αυτό με το 45μερο.

Αρκετοί το κάνουν αυτό σε νέους αγοραστές.

Πρόσφατα είχα το εξής περιστατικό. Αγόρασα φορτιστές από ΕΒΑΥ για το καινούριο μου κινητό. Ήρθαν γρήγορα αλλά δεν δούλευαν. Στέλνω μνμ στον πωλητή και μου λέει ότι μου τους ξαναστέλνει. Οι μέρες περνάνε και το 45μερο φθάνει στο τέλος του. Του στέλνω μνμ ότι δεν μπορώ να περιμένω άλλο. Θέλω να μου επιστρέψει τα χρήματά μου αλλιώς θα ανοίξω κέις. Αν τα πράγματα φθάσουν μετά την παρέλευση του 45μερου, θα τον πληρώσω μέσω πέιπαλ. Το δέχθηκε. Μέχρι τώρα δεν έχω παραλάβει κάτι, οπότε πάλι καλά.

Nai εχεις δικιο.Και φαντασου διαρκως βλεπω την υπογραφη σου αλλα προφανως δεν την παρατηρώ

:D:D:D:D:D:D

εδώ και κάτι μέρες κοιτάζω αυτή τη φριτέζα και δε ξέρω τι να κάνω.. να τη πάρω;;;;

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B003US9QA4/ref=ox_sc_act_title_3?ie=UTF8&smid=A3P5ROKL5A1OLE

edit: Μάλλον δε πρέπει να την αγοράσω.. με μια πρόχειρη έρευνα είδα ότι είναι επαγγελματική κ θέλει 3 λίτρα λάδι!!!!!

Επειδή είδα πρόσφατα πόσο εύκολα, τραγανά και καθαρά τηγανίζουν αυτές οι φριτέζες και έχω φτιαχτεί με αυτές, θα σου πώ μόνο το εξής. Εξαρτάται από το πόσο συχνά και από την ποσότητα που τηγανίζεις.

Αυτή που είδα πάντως ήταν τέλεια. Σε 3 λεπτά είχε φτιάξει ένα κιλό τηγανητο γαύρο, τραγανό και κυρίως χωρίς πολλές λαδομυρωδιές και πιτσιλίσματα.

BOftp3.png PzWNp3.png

ευχαριστω κοριτσια!!!εννοω γοβες nude και οχι dune :) δηλαδη ψαχνω γοβες στο χρωμα του δερματος με λιγα λογια!!! :) Θα κοιταξω στο javari που εγραψε η tamar..εαν εχετε να προτεινετε κατι αλλο πολυ ευχαριστως να το δω!!!

Υ.Γ. και εμενα με ενδιαφερει παγουρινο για νερο για τον γιο μου...ευκολο στην χρηση του και να πλενεται επισης ευκολα!!!!!!επισης ψαχνω μπουκαλι για το γαλα του(οχι μπιμπερο),εχω τωρα ενα αλλα θελω να το αλλαξω.εαν δειτε κατι μου λετε!!!!ευχαριστω πολυυυ!!!! :)

Επειδή είδα πρόσφατα πόσο εύκολα, τραγανά και καθαρά τηγανίζουν αυτές οι φριτέζες και έχω φτιαχτεί με αυτές, θα σου πώ μόνο το εξής. Εξαρτάται από το πόσο συχνά και από την ποσότητα που τηγανίζεις.

Αυτή που είδα πάντως ήταν τέλεια. Σε 3 λεπτά είχε φτιάξει ένα κιλό τηγανητο γαύρο, τραγανό και κυρίως χωρίς πολλές λαδομυρωδιές και πιτσιλίσματα.

Τι εννοείς; Ότι αυτή η επαγγελματική η tefal που χρειάζεται 3 λίτρα λάδι είναι καλή τελικά ή γενικά οι περίπου επαγγελματικές;

eNortjKzUjI0Nza2tFSyBlwwFawC3Q,,57.png

Προσωπικά ποτέ δεν λαμβάνω σοβαρά υπόψη τέτοιου είδους mail. Ωστόσο μιας και βγήκε ανακοίνωση την ποστάρω καλού κακού :)

"22η Αυγούστου

TΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Σας ενημερώνουμε ότι βρίσκεται σε εξέλιξη νέα προσπάθεια υποκλοπής στοιχείων μέσω αποστολής emails. Τα emails, τα οποία υποτίθεται ότι έχουν αποσταλεί από την Τράπεζα Πειραιώς, προτρέπουν τον παραλήπτη να μεταβεί σε μια σελίδα, όπου πρέπει να πληκτρολογήσει τους κωδικούς του winbank web banking.

Για τον λόγο αυτό εφιστούμε την προσοχή σας:

ΜΗΝ συμπληρώσετε κανένα στοιχείο σας σε κανένα έντυπο ή σελίδα, τα οποία λάβατε μέσω e-mail. Σας υπενθυμίζουμε ότι η Τράπεζα Πειραιώς δεν θα σας ζητήσει ποτέ, με κανέναν τρόπο και για κανένα λόγο, να αποκαλύψετε προσωπικά σας στοιχεία, όπως στοιχεία λογαριασμών και καρτών, κωδικούς ATM και κωδικούς εισόδου στις υπηρεσίες web banking, mobile banking ή phone banking."

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Προσωπικά ποτέ δεν λαμβάνω σοβαρά υπόψη τέτοιου είδους mail. Ωστόσο μιας και βγήκε ανακοίνωση την ποστάρω καλού κακού :)

"22η Αυγούστου

TΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Σας ενημερώνουμε ότι βρίσκεται σε εξέλιξη νέα προσπάθεια υποκλοπής στοιχείων μέσω αποστολής emails. Τα emails, τα οποία υποτίθεται ότι έχουν αποσταλεί από την Τράπεζα Πειραιώς, προτρέπουν τον παραλήπτη να μεταβεί σε μια σελίδα, όπου πρέπει να πληκτρολογήσει τους κωδικούς του winbank web banking.

Για τον λόγο αυτό εφιστούμε την προσοχή σας:

ΜΗΝ συμπληρώσετε κανένα στοιχείο σας σε κανένα έντυπο ή σελίδα, τα οποία λάβατε μέσω e-mail. Σας υπενθυμίζουμε ότι η Τράπεζα Πειραιώς δεν θα σας ζητήσει ποτέ, με κανέναν τρόπο και για κανένα λόγο, να αποκαλύψετε προσωπικά σας στοιχεία, όπως στοιχεία λογαριασμών και καρτών, κωδικούς ATM και κωδικούς εισόδου στις υπηρεσίες web banking, mobile banking ή phone banking."

Παρόμοια ανακοίνωση έκανε και η τράπεζα Κύπρου

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...