Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 24 λεπτά , Eternity είπε:

@Lila86αποφάσισα τελικά να το κάνω Τρίτη πρωί το τεστ, πριν πάω για χοριακη γιατί αύριο θα λείπει ο άντρας μου και αφού Τρίτη πρωί μπορεί να είναι μαζί μου, νιώθω καλύτερα έτσι... Σιγά, μια μερούλα ακόμη. Ήθελα να ρωτήσω, πρέπει μόνο με πρωινά ουρα έτσι δεν είναι? Επίσης επειδή το βράδυ βάζω το cyclogest, θα έχω θέμα με τα ουρα το πρωί για το τεστ? 

Επειδή είχα κι εγώ θέμα με το ενδομήτριο και ακύρωσαμε 5 φορές την εμβρυομεταφορα να σου πω τι αποφάσισα εγώ να κάνω καθότι και βελονισμό είχα κάνει και διαφορά δεν είδα καμία. Αποφάσισα έτσι για να μην πω ότι δεν το έκανα κιόλας prp ενδιμητριου. Γίνεται στο γραφείο του γιατρού, χωρίς αναισθησία και καθόλου πόνο. Το έκανα 5 ημέρες πριν την εμβρυομεταφορα, δεν ξέρω τι αποτέλεσμα είχε βέβαια, αν αποτύχει η προσπάθεια θα πάω να κάνω από περιέργεια έναν υπέρηχο στον επόμενο κύκλο. Φίλη μου πάντως που έχει κάνει prp ωοθηκών ειδε διαφορά. Ο γιατρός μου μου έλεγε ότι δε χρειάζεται να το κάνουμε επειδή ήταν το ενδομήτριο 6,9 και πολύ καλό στο σχήμα όμως εγώ του το είχα ξεκαθαρίσει από την αρχή. Με κάτω από 7,5 δεν πάω, κάτι το οποίο δε θα κατάφερνα μόνη μου. 

Αυτό το prp ενδομητρίου πρώτη φορά το ακούω. Δεν έχουμε συζητήσει ακόμα αυτό το θέμα. Εχουμε μια αντιμετώπιση τύπου πάμε βήμα βήμα και λύνουμε ένα ένα τα προβλήματα. Αλλά το σημειώνω να το συζητήσω μαζί του όταν έρθει αυτή η ώρα. Σ ευχαριστώ! 
      Καλή επιτυχία να έχεις, να πάρεις ευχάριστα νέα. 🤞

• Ευχαριστώ 1

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

Καλησπέρα!

Εκτός από αυτά τα μπουκαλάκια για παιδιά, έχετε χρησιμοποιήσει κάποια άλλα φιλικά προς τα παιδιά; (bpa free etc)

Kοιτάζω τώρα τα thermos στο άμαζον αλλά δεν έχουν και σουπερ κριτικές

Καλησπέρα

Κοίτα κ τα sigg στο αμαζον αλλά φτηνά δεν είναι

Εχω δύο τέτοια( ένα μικρό κ ένα μεγάλο) κοντά δύο χρόνια και τώρα κ δεν έχουν πάθει τίποτα.

http://www.amazon.co.uk/gp/aw/s/ref=is_r_i_1?i=sports&k=sigg

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Παραγγελία στο House of Fraser, Πέμπτη 11.30 το πρωί.

Το ίδιο απόγευμα στις 7.30 με ειδοποιούν ότι έφυγαν.

Απλή αποστολή, 6 λίρες.

Παρέλαβα σήμερα το μεσημέρι.:shock::shock::shock::shock:

ζημιά μας έκανες....

Τι καλά κοιτούσα μόνο mandco... τώρα έχω χαζέψει με αυτό.... :tongue::tongue:

line_flow_blue_beg_minie_time_1279771200_text_d4ef20f6f5f3f4dfeae920e5dfede1e9.gif

Καλησπερα κοριτσια.θα ηθελα λιγο την βοηθεια σας..ψαχνω γοβες nude.μηπως ξερετε που μπορω να βρω καλες και φθηνες?ευχαριστω πολυ!!!

στο αμαζον ψαχνω αλλα ψιλοχανομαι..χιχιχιχι!!!! :)

Για δες εδώ

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

μηπως μπορει καμμια να βοηθησει.....

http://www.amazon.co.uk/Crocs-Toddler-Electro-cantaloupe-10400-61r-116/dp/B0040253TM/ref=sr_1_1?s=shoes&ie=UTF8&qid=1345587627&sr=1-1

ο γιος μου φοραει 26.....ποιο να του παρω...το UK 1.....με καταμπερδεψε το αμαζον.......:?

θα ζεις παντα μεσα στην καρδια μας....

μηπως μπορει καμμια να βοηθησει.....

http://www.amazon.co.uk/Crocs-Toddler-Electro-cantaloupe-10400-61r-116/dp/B0040253TM/ref=sr_1_1?s=shoes&ie=UTF8&qid=1345587627&sr=1-1

ο γιος μου φοραει 26.....ποιο να του παρω...το UK 1.....με καταμπερδεψε το αμαζον.......:?

Καλώς την! Για δες εδώ

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Διαφημίσεις

marroz90, υπάρχουν οδηγίες για το ΕΒΑΥ. Αν δεν τις έχεις διαβάσεις, διάβασέ τες, για να ξέρεις να πορεύεσαι;)

Η παραγγελία εγινε για λογαριασμό άλλου..:rolleyes: και επέμενε να περιμενουμε...

Οταν παραγγελνω κατι για μενα και δεν εχει ερθει στο χρονικο περιθωριο που οριζει ο πωλητης,στελνω μνμ να δω τι και πως και αφηνω να εννοηθεί ότι θα έχουν αρνητικό feedback.

Eν τω μεταξυ,1η φορά μου συμβαίνει κάτι τετοιο...τα κινεζακια ξυπνήσανε κ άρχισαν να κλέβουν με μέθοδο. Βέβαια είναι κ δικό μας το λάθος που αγνοούσαμε αυτό με το 45μερο.

mxOsp2.pngBr57p2.pngEWfBp3.png

Καλημέρα! Έχει ψωνίσει καμία από το spartoo ?

Με ενδιαφέρει να πάρω κάτι με τραπεζική κατάθεση.

Αν γνωρίζετε ...

Δεν θα στο συνιστούσα, ενώ είναι αξιόπιστο σαιτ οκ ΑΛΛΑ

1) αν κάτι πάει στραβά πχ χαθεί το δέμα σου ή έρθει ελαττωματικό ή οτιδήποτε δεν θα μπορείς να κάνεις τίποτα κ θα βασιστείς στην αξιοπιστία τους κ μονο ότι θα στο αλλάξουν πχ ή θα σου επιστρέψουν τα χρηματά σου κτλ.

2)Για το τραπεζικό εμβασμα θα πληρώσεις κ ένα ποσοστό ανάλογο του ποσού για την μεταφορά χρημάτων. Νομίζω πάει ανάλογα τις τράπεζες.

Αλλά το κυριότερο, οπου βλέπεις επιλογή με paypal να την προτιμάς, είναι η ασφάλεια σου στο οτιδήποτε πάει στραβά για να μη χάσεις τα λεφτά σου.

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια!

Θυμάμαι που πριν λίγο καιρό μας δείχνατε τις φοβερές δημιουργίες σας στις τούρτες (Ταλεντάρες!!!!!) και θα ήθελα να σας ρωτήσω από που να πάρω χρώματα ζαχαροπλαστικής.

Χρωματιστά κεκάκια θέλω να φτιάξω μήπως κ προσελκύσουν το γιο μου και φάει κανένα!

Αν πάρω αυτά που έχει στο ΑΒ, θα είναι καλά λέτε ή δεν έχουν καλό αποτέλεσμα;

eNortjKzUjI0Nza2tFSyBlwwFawC3Q,,57.png

Επειδη ουκου γκεγκε απο ebay και λοιπα, μπορείτε να μου πειτε μεταφορικα και τελικη τιμη;

http://www.amazon.co.uk/DESIGNED-ON-RECHARGEABLE-MOTORBIKE-COLOURS/dp/B002JNYY5I/ref=pd_sim_k_h_b_cs_3

1. Δεν είναι με πωλητή το αμαζον λεει

Dispatched from and sold by Y & Y TOY STORE ON LINE.

2. Δεν υπάρχει εγγύηση όταν είναι με άλλο πωλητή , με την έννοια της άφιξης του στην ελλάδα κτλ συν οτι τα μεταφορικά θα είναι στο θεό.

Διάβασε στην υπογραφή μου το θεματάκι με τις οδηγίες για το αμαζον, ειναι πολύ απλές, για να μπορεις να βρίσκεις αυτό που θες με πωλητή το αμαζον που είναι αξιοπιστο κ εγγύηση.

Καλησπέρα

Κοίτα κ τα sigg στο αμαζον αλλά φτηνά δεν είναι

Εχω δύο τέτοια( ένα μικρό κ ένα μεγάλο) κοντά δύο χρόνια και τώρα κ δεν έχουν πάθει τίποτα.

http://www.amazon.co.uk/gp/aw/s/ref=is_r_i_1?i=sports&k=sigg

Να σε ρωτήσω,εχεις με αυτό το καπάκι ή με αυτό; (βασικά δεν μου ανοίγει το παράπανω λινκ).

Σε όσα έχω κοιτάξει μέχρι τώρα το θέμα τους είναι που χάνει μετά από λίγο στο στόμιο.Και μπορεί άνετα να το ανοίξει μόνο του το παιδί; (είναι 4χρόνων)

Να σε ρωτήσω,εχεις με αυτό το καπάκι ή με αυτό; (βασικά δεν μου ανοίγει το παράπανω λινκ).

Σε όσα έχω κοιτάξει μέχρι τώρα το θέμα τους είναι που χάνει μετά από λίγο στο στόμιο.Και μπορεί άνετα να το ανοίξει μόνο του το παιδί; (είναι 4χρόνων)

Eχω το πρώτο, το δεύτερο σκέφτομαι να το πάρω τώρα που μεγάλωσε.

Τόσο καιρό που το έχω διαρροή δεν είχαμε, ούτε από το στόμιο ούτε από το κούμπωμα. Και για αυτό το προτίμησα κ το πήρα γιατί με οτιδήποτε άλλο της είχα τότε το άνοιγε η κιουρία κ μας έλουζε κ έπαιζε μπουγέλο....

Εγω τον πρώτο χρόνο στα 2 της το άνοιγα , είναι στριφογυριστό κ το πρώτο απλά έχει στόμιο για να πίνει το παιδί, τώρα πια το έχει μάθει κ το ανοίγει μόνη της.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...