Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, dimi.tra είπε:

Μέχρι και ο τραμπ στην Αμερική δήλωσε πως θα νομοθετήσει ώστε οι εξωσωματικές να είναι εντελώς δωρεάν για τα ζευγάρια και μάλιστα θα ζητήσει και από τις ιδιωτικές ασφαλιστικές να καλύπτουν 100% το κόστος (πως θα το κάνει αυτό ούτε και ξέρω και αν στο τέλος θα το πετύχει) και οι δικοί μας εδώ ακόμα το συζητάνε μήπως και κάνουν άρση του περιορισμού της ηλικίας των 40 για την επιτροπή! 

Εγώ ξεκίνησα να μην τα βάφω γιατί ξεκίνησα την διέγερση κλπ αλλα να πούμε και την αλήθεια είναι και λίγο θέμα ψυχολογίας. Κάτι να σου αλλάξει την διάθεση. Ωστόσο είμαι της άποψης στην εγκυμοσύνη καλό θα ήταν να το αποφεύγεις. Γενικά έχω αλλάξει ριζικά την διατροφή μου, τρώω 3 φορές την εβδομάδα λιπαρά ψάρια, όξινα φρούτα, πλούσια σε Κάλιο και καλά λιπαρά, πίνω ένα τσάι από φύλλα φραμπουάζ, παίρνω βιταμίνες αλλά το ενδομήτριο εκεί στα 6,2 μην τυχόν και πάει λίγο παραπάνω. Μόνο βελονισμό δεν έχω κάνει ακόμα 😒

Καλά ας μη μιλησω για τις ιδιωτικές ασφαλειες.. που στην παλινδρομη μου ρωτησα αν μου καλυπτει την αποξεση και μου ειπαν μονο αν ειναι απο χρωμοσωμικη ανωμαλία η αποβολη και οτι ηθελαν χαρτι, που ουτως η αλλως δεν θα μπορούσα να τους το δωσω.. γιατι ο καρυοτυπος του εμβρυου και αργησε να βγει προφανώς και ηταν καθαρος.. αλλα διαφορετικά τους ρωταω τι; Ειναι δυνατον να σας λεω παλινδρόμη κυηση και να εννοω ηθελημένη διακοπή; Προφανως και  υπαρχει προβλημα για να υπαρχει αποβολη.. εννοειται οτι δεν ειχε τι να μου πει ο ασφαλιστής! Το ποσά λεφτα δινουμε και ποσα θα επρεπε να μας καλυπτουν δεν θελω καν να το σκεφτομαι! Καλα να ειμαστε, να εχουμε υγεια να μπορούμε να τα πληρώνουμε! 

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Xμμμ:oops:,δεν είχα σκεφτει ποτέ να κοιτάξω την ισοτιμία που δίνει το άμαζον και δυστυχώς δεν τσέκαρα και πόσο μου ερχόταν η λίρα όταν έκανα την αγορά.

Βέβαια, τώρα που το σκέφτομαι, πάντα βλέπω πόσο την υπολόγισε στην απόδειξη που στέλνει.Ποτέ δεν ήταν τόσο έξω από τους υπολογισμούς.

Περιμένω μια μικρή παραγγελία με αυτά τα αθλητικά για τον μικρό μου και μια καρτούλα για την φωτογραφική και θυμάμαι πόσο είχε η λίρα (από το xe.com).

Για να δούμε...

εν τέλει όμως, τις trunki πόσο τις αγοράσατε;

Καλημέρα και καλή εβδομάδα.

Και το 2011 και φέτος που έκανα παταγγελίες σε trunki μου τις χρέωσε 25,57GBP τελική τιμή.

Καλημέρα κορίτσια.

Παρήγγειλα ένα προϊόν από ebay στις 13/06 και ακόμα να φανεί.

Επικοινώνησα με τον πωλητή 3 φορές(1 μετά από ένα μήνα και άλλες 2 μετά από 20 μέρες).

Μου είπε να περιμένω και την 3η φορά μου είπε ότι θα μου στείλει το ίδιο προϊόν εις διπλουν για να μην του αφήσω αρνητικό feedback. Τώρα πέρασε το 2μηνο και δεν μπορώ να κάνω open case. Εχετε καμια ιδέα τι άλλο μπορώ να κάνω; Επίσης δε μπορώ να του αφήσω αρνητικό feedback και δεν έχω πάρει τα χρήματα μου πίσω.

mxOsp2.pngBr57p2.pngEWfBp3.png

Καλημέρα και καλή εβδομάδα.

Και το 2011 και φέτος που έκανα παταγγελίες σε trunki μου τις χρέωσε 25,57GBP τελική τιμή.

Ξεκίνησα να σου γράψω ότι θα περιμένω να πέσει η τιμή της αλλά τώρα είδα ότι το 25,57 είναι λίρες.:D

Διαφημίσεις

μα για ποιαν λετε......για ποιαν λετε...... :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

agki, ευπειθως αναφερω οτι εγω ειμαι αυτη-

το χω παρει, κ μαλιστα το χω "χακαρει" κιολας, το βαψα, του βαλα κουρτινες(το χω βαλει το πανω κατω), το κανα πριγκιπικο τελοσπαντων, κ ολα μια χαρα,......

(αν θες σου βαζω φωτο)

κ ναι, αν επαιζε προβλημα με το κρεβατι θα χε εκπαραθυρωθει για πλακα-(κοπελιες-ταμαρ κ χατζικο, λεω-ακουτε;;;; σαααααν να χουμε παραγνωριστει:tongue::tongue::tongue:)

Η αλήθεια είναι πως και εμένα μου άρεσε το συγκεκριμένο έχοντας από την αρχή στο μυαλό μου , να το βάψω και να κάνω τις δικές μου στιλιστικές παρεμβάσεις ( αν και δεν πιάνει ιδιαίτερα το χέρι μου , αλλά σε γενικές γραμμές αυτοί που με γνωρίζουν λένε ότι έχω καλό γούστο και με ότι έχω καταπιαστεί το έχω κάνει καλά...). Άλλωστε θεωρώ ότι δεν παίζει ρόλο τα χρήματα που διαθέτεις για κάτι αλλά το γούστο , υποκειμενικό βέβαια και αυτό.

επίσης το θεώρησα μια καλή και οικονομική αγορά σε σχέση με αυτά που κυκλοφορούν στην αγορά. Και επειδή οι εποχές έχουν δυσκολέψει και τα οικονομικά μας το ίδιο ( επίσης έχει πέσει ο κλήρος σε εμένα να αναλάβω το δωμάτιο του μικρού αφού η εφορία ξετίναξε τα οικονομικά μας)

κάποιες φίλες έχουν φτιάξει τα δωμάτια των ζουζουνιών του εξ ολοκλήρου από τα ΙΚΕΑ και είναι πολύ ευχαριστημένες με τις σειρές mammout

http://www.ikea.gr/DefaultM.aspx?page=productview&iID=29223 ολόκληρη την σειρά

http://www.ikea.gr/DefaultM.aspx?page=productview&iID=36899

http://www.ikea.gr/DefaultM.aspx?page=productview&iID=33065

εμένα μου άρεσε http://www.ikea.gr/DefaultM.aspx?page=productview&iID=33563 γιατί μπορώ να αποθηκεύσω τον χαμό από παιχνίδια κάνοντας τις μετατροπές.

επίσης όπως και κάποια άλλη κοπέλα με ενδιαφέρουν ταπετσαρίες online και με μια πρόχειρη αναζήτηση βρήκα http://www.polychromo.gr/

http://www.artwall.gr/

http://www.oikadeshop.gr/el/

αν έχετε κάτι υπόψιν σας που έχετε ψωνίσει και μείνατε ικανοποιημένη , ευχαρίστως δέχομαι την βοήθεια σας και συμβουλή σας.

Αν θέλεις και μπορείς στείλε σε πμ τις φωτογραφίες να πάρω μιαν ιδέα.

Σε ευχαριστώ και εσένα και όλα τα κορίτσια για την πολύτιμη βοήθεια σας και συμβουλή σας . Να χαιρόμαστε τα παιδάκια μας και είμαστε πάντα ενωμένες και δυνατές για να μπορέσουμε να τους χαρίσουμε έναν κόσμο καλύτερο και ομορφότερο ακόμη και με λιγότερα υλικά αγαθά αλλά με αξίες.

Καλησπέρα.

Να ρωτήσω τις κοπέλες που αγόρασαν trunki βαλίτσα σε τι τιμή την πέτυχαν;

Αυτή την στιγμή, αυτό το χρώμα είναι το πιο οικονομικό και βγαίνει στα 30? με την λίρα στο 1,27.Έβαλα και στο camelcamel να με ειδοποιήσει για χαμηλότερη τιμή αλλά δεν έχει και μεγάλη διαφορά.Μεχρι 21 λίρες (αν θυμάμαι καλά είχε φτάσει αυτό το χρώμα).

χεχε.. μάλλον εγώ πέτυχα τη πιο χαμηλή τιμή το Μάρτιο! Μόνο 21.39 λίρες τελική τιμή!!!!

Στο ίδιο ακριβώς χρώμα! Να μπαίνεις αργά το βράδυ κ να κοιτάζεις τη τιμή. Εκείνες τις μέρες που έκανα τη παραγγελία κάθε βράδυ τη κατέβαζαν κ το πρωί την ανέβαζαν!

Επίσης, να ξαναπώ ότι αγαπώ trunki!!!!!

eNortjKzUjI0Nza2tFSyBlwwFawC3Q,,57.png

χεχε.. μάλλον εγώ πέτυχα τη πιο χαμηλή τιμή το Μάρτιο! Μόνο 21.39 λίρες τελική τιμή!!!!

Στο ίδιο ακριβώς χρώμα! Να μπαίνεις αργά το βράδυ κ να κοιτάζεις τη τιμή. Εκείνες τις μέρες που έκανα τη παραγγελία κάθε βράδυ τη κατέβαζαν κ το πρωί την ανέβαζαν!

Επίσης, να ξαναπώ ότι αγαπώ trunki!!!!!

Ευχαριστω για την πληροφορία. Να πω την αλήθεια πως κι εγώ την έχω ερωτευτεί μάλλον. Μπαίνω κάθε μέρα να δω τιμή.

Πάντως, τσέκαρα στην κάρτα μου την τιμή της λίρας από άμαζον και είναι 1,27 στην παραγγελία που έκανα την προηγούμενε εβδομάδα και τόσο την είχα υπολογίσει.

Καλημέρα κορίτσια.

Παρήγγειλα ένα προϊόν από ebay στις 13/06 και ακόμα να φανεί.

Επικοινώνησα με τον πωλητή 3 φορές(1 μετά από ένα μήνα και άλλες 2 μετά από 20 μέρες).

Μου είπε να περιμένω και την 3η φορά μου είπε ότι θα μου στείλει το ίδιο προϊόν εις διπλουν για να μην του αφήσω αρνητικό feedback. Τώρα πέρασε το 2μηνο και δεν μπορώ να κάνω open case. Εχετε καμια ιδέα τι άλλο μπορώ να κάνω; Επίσης δε μπορώ να του αφήσω αρνητικό feedback και δεν έχω πάρει τα χρήματα μου πίσω.

Δεν νομίζω ότι μπορείς να κάνεις κάτι.:cry:

Πέρασε το 45ήμερο από την πληρωμή για να ανοίξεις case.

Η μόνη περίπτωση να πάρεις πίσω τα χρήματά σου είναι αν ο πωλητής είναι έντιμος και στα επιστρέψει μέσω paypal.

Να σου προτείνω, την επόμενη φορά να μην είσαι τόσο ανεκτική;)

BOftp3.png PzWNp3.png

Δεν νομίζω ότι μπορείς να κάνεις κάτι.:cry:

Πέρασε το 45ήμερο από την πληρωμή για να ανοίξεις case.

Η μόνη περίπτωση να πάρεις πίσω τα χρήματά σου είναι αν ο πωλητής είναι έντιμος και στα επιστρέψει μέσω paypal.

Να σου προτείνω, την επόμενη φορά να μην είσαι τόσο ανεκτική;)

Καλημέρα!

ευτυχώς δεν είναι μεγάλο το ποσό...5 δολλάρια. Δεν ήξερα αυτό με το 45μερο και πίστευα ότι οι αγορές μέσω ebay είναι ασφαλείς..τουλάχιστον να του άφηνα αρνητικό feedback!

mxOsp2.pngBr57p2.pngEWfBp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα, μηπως καποια κοπέλα θα μπορουσε να μου πει που θα βρω επαναφορτιζόμενα οχήματα σε καλή τιμούλα, μάλλον πιο πολυ κλείνω προς τρικυκλη μηχανή αλλα και αυτοκινητάκια το σκεφτομαι, να κατι σαν και αυτο

http://www.amazon.co.uk/DESIGNED-RECHARGEABLE-ON-MOTORBIKE-COLOURS/dp/B003VCH804/ref=sr_1_6?s=kids&ie=UTF8&qid=1345540212&sr=1-6

Καλησπερα κοριτσια.θα ηθελα λιγο την βοηθεια σας..ψαχνω γοβες nude.μηπως ξερετε που μπορω να βρω καλες και φθηνες?ευχαριστω πολυ!!!

στο αμαζον ψαχνω αλλα ψιλοχανομαι..χιχιχιχι!!!! :)

Καλησπερα κοριτσια.θα ηθελα λιγο την βοηθεια σας..ψαχνω γοβες nude.μηπως ξερετε που μπορω να βρω καλες και φθηνες?ευχαριστω πολυ!!!

στο αμαζον ψαχνω αλλα ψιλοχανομαι..χιχιχιχι!!!! :)

Καλησπερα, nude ή dune? Αν λες dune

εχει στο house of fraser αλλα τις εχει πολυ πιο ακριβα.

Σημερα μου ηρθαν απο αμαζον αυτες.

Ενουσιαστηκα. Ειναι φανταστικες και παμφτηνες. Ειναι σαν να φορας παντοφλακια. Δερματινες εννοειται.

Αν και γραφουν true to size εγω ευτυχως πηρα μισο νουμερο μεγαλυτερο και μου ειναι κουτι :D

Edit.

Τωρα ειδα οτι τις ακριβυναν. Εγω τις πηρα 16,5 λιρες

Καλησπέρα!

Εκτός από αυτά τα μπουκαλάκια για παιδιά, έχετε χρησιμοποιήσει κάποια άλλα φιλικά προς τα παιδιά; (bpa free etc)

Kοιτάζω τώρα τα thermos στο άμαζον αλλά δεν έχουν και σουπερ κριτικές

Αυτά τα ξέρετε;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...