Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Katker είπε:

Τέλεια σε ευχαριστώ. Να πάρω μπας και ησυχάσω. Ναι έτσι και αλλιώς το 500αρι θα έπαιρνα 

Ε ναι Κ μην τον αφήνεις τον πονοκέφαλο περιμένοντας γιατί είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα χειροτερέψει . Ο πονοκέφαλος από τις ορμόνες σπάνια περνάει μόνος του 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια

Θέλω τα φωτα σας,πως μου είχατε πει ένα σάιτ σαν το muκ που φέρνει πράγματα απο έξω και έχει έδρα στην Κομοτηνή? γιατί εγω με τον ξαδελφο δεν βρίσκω άκρη εδω και ένα μήνα

Ωχ, τι έγινε με τον άγγλο ξάδερφο ?

BOftp3.png PzWNp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ειχα πολυ καιρο να μπω εδω. :D

Bonjour!

Αννα σου απονεμω το τιτλο της γατας για την αποκρυπτογραφηση χαχαχαχαχα

ε να μη φαω και καρτα!

Και πολυ καλα εκανες γιατι εγω πλεον τις κανω συλλογη!!! Στις ποσες παιρνουμε ποδι;;;
Mόλις μου έστειλαν ένα esxellακι υπολογισμού μισθού με το ενιαίο μισθολόγιο. Πολύ καλό. Όποια ενδιαφέρεται ας μου δώσει email να της το στείλω.

...

Ταμαρακι δεν το στελνεις μηπως βοηθησω ενα φιλο που εχει πελαγωσει;

[email protected]

Ευχαριστω πολυ! Ματσ-μουτσ

Καλημέρα κορίτσια

Θέλω τα φωτα σας,πως μου είχατε πει ένα σάιτ σαν το muκ που φέρνει πράγματα απο έξω και έχει έδρα στην Κομοτηνή? γιατί εγω με τον ξαδελφο δεν βρίσκω άκρη εδω και ένα μήνα

http://www.globalsales.gr/

Tamar τι φανατστικο site ειναι αυτο με τα Χριστουγεννιατικα;

Αυτο το ειδατε; Δεν ειναι τελειο δωρο για τους δασκαλους;

http://www.santascloset.co.uk/TeacherSingleSnowman_Personalised_Christmas_Decoration_Teacher_SingleSnowman.html

30% Off New Styles With Rise & Shine Coupon + Fall Sale Up To 70% Off!

Έχω 2 κουπόνια για όποια ενδιαφέρεται. Ίσως και τρίτο αν δεν το χρησιμοποιήσει μια φίλη μου.

annagrig1980 θα ψάξω να το βρω γιατί νομίζω πως το έχω διαγράψει.

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Διαφημίσεις

http://www.santascloset.co.uk/Personalised_Christmas_Decoration_Princess_Castle.html

Με πέθανες!!! Πάλι φράγκο δε θα μείνει!!!

Το groupon πιανετε για ιντερνετοαγορα??? Εκλεισα προγραμματακι γυμναστικής με 30 ευρα!!!!

rXAJp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα

Εχω μια παραγγελία απο gymporee απο τις 5/10 και ακόμα κανένα νεο.Ειναι φυσιολογικό να αργήσει τόσο?

Tώρα τελευταία (για μένα τουλάχιστον), ναι. Ειδικά με όλες τις απεργίες. Ακόμα περιμένω για τη δική μου που έφυγε 28/9. Θα περιμένω μέχρι την επόμενη εβδομάδα, μετα θα στείλω e-mail.

Chatzico μου σε χρειάζομαι!!!Προσπαθω να βάλω ένα προιόν προς πώληση στο ebay και έχω κολλήσει με τα μεταφορικά....έβαλα μια τιμή στη τύχη στα μεταφορικά και έκανα exclude όλες τις άλλες ηπείρους εκτός από την Ευρώπη. Στο τέλος μου εμφανίζει ότι ποστάρω στην Αγγλία....πως το κάνω να δείχνει ότι ποστάρω στην Ευρώπη και να βγάζει τις τιμές για κάθε χώρα όταν τη διαλέγεις;

Chatzico μου σε χρειάζομαι!!!Προσπαθω να βάλω ένα προιόν προς πώληση στο ebay και έχω κολλήσει με τα μεταφορικά....έβαλα μια τιμή στη τύχη στα μεταφορικά και έκανα exclude όλες τις άλλες ηπείρους εκτός από την Ευρώπη. Στο τέλος μου εμφανίζει ότι ποστάρω στην Αγγλία....πως το κάνω να δείχνει ότι ποστάρω στην Ευρώπη και να βγάζει τις τιμές για κάθε χώρα όταν τη διαλέγεις;

Kαι εγώ, ειδικά στις πρώτες φορές πολύ...........

Βρήκα το εξής κόλπ.

Κάνω την καταχώρηση κανονικά και αφήνω μόνο την αγγλία σαν delivery to.

Μετά κάνω revise your item και ξαναανοιγει την αγγελία.

Κάτω από το domestic postage, βγάζει τώρα international postage.

Επιλέγω choose custom location & Europe. Γενικά τα κοιτάω αυτά και επιλέγω αυτό που θέλω.

Το έκανα μια φορά και κάθε φορά που θέλω να βάλω νέα αγγελία, πατάω σε μια παλιά και αλλάζω μόνο τις περιγραφές των αντικειμένων. Έτσι κρατάει ίδια τα υπόλοιπα settings, π.χ. το ποστατζ κλπ.

BOftp3.png PzWNp3.png

Tώρα τελευταία (για μένα τουλάχιστον), ναι. Ειδικά με όλες τις απεργίες. Ακόμα περιμένω για τη δική μου που έφυγε 28/9. Θα περιμένω μέχρι την επόμενη εβδομάδα, μετα θα στείλω e-mail.

ok ευχαριστώ.Αν παραλάβεις πες μου

Και εγώ καθυστερήσεις αλλά λογικό με τις απεργίες/αυριανή αργία.

Το αιχερμπ που είναι ρολόι ( στις 9-10 εργάσιμες ακριβώς) και ενώ έπρεπε να μου παραδώσουν την προηγούμενη Παρασκευή, μόλις σήμερα έλαβα ειδοποίηση από τα ΕΛΤΑ.

BOftp3.png PzWNp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...