Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, dimi.tra είπε:

Μέχρι και ο τραμπ στην Αμερική δήλωσε πως θα νομοθετήσει ώστε οι εξωσωματικές να είναι εντελώς δωρεάν για τα ζευγάρια και μάλιστα θα ζητήσει και από τις ιδιωτικές ασφαλιστικές να καλύπτουν 100% το κόστος (πως θα το κάνει αυτό ούτε και ξέρω και αν στο τέλος θα το πετύχει) και οι δικοί μας εδώ ακόμα το συζητάνε μήπως και κάνουν άρση του περιορισμού της ηλικίας των 40 για την επιτροπή! 

Εγώ ξεκίνησα να μην τα βάφω γιατί ξεκίνησα την διέγερση κλπ αλλα να πούμε και την αλήθεια είναι και λίγο θέμα ψυχολογίας. Κάτι να σου αλλάξει την διάθεση. Ωστόσο είμαι της άποψης στην εγκυμοσύνη καλό θα ήταν να το αποφεύγεις. Γενικά έχω αλλάξει ριζικά την διατροφή μου, τρώω 3 φορές την εβδομάδα λιπαρά ψάρια, όξινα φρούτα, πλούσια σε Κάλιο και καλά λιπαρά, πίνω ένα τσάι από φύλλα φραμπουάζ, παίρνω βιταμίνες αλλά το ενδομήτριο εκεί στα 6,2 μην τυχόν και πάει λίγο παραπάνω. Μόνο βελονισμό δεν έχω κάνει ακόμα 😒

Καλά ας μη μιλησω για τις ιδιωτικές ασφαλειες.. που στην παλινδρομη μου ρωτησα αν μου καλυπτει την αποξεση και μου ειπαν μονο αν ειναι απο χρωμοσωμικη ανωμαλία η αποβολη και οτι ηθελαν χαρτι, που ουτως η αλλως δεν θα μπορούσα να τους το δωσω.. γιατι ο καρυοτυπος του εμβρυου και αργησε να βγει προφανώς και ηταν καθαρος.. αλλα διαφορετικά τους ρωταω τι; Ειναι δυνατον να σας λεω παλινδρόμη κυηση και να εννοω ηθελημένη διακοπή; Προφανως και  υπαρχει προβλημα για να υπαρχει αποβολη.. εννοειται οτι δεν ειχε τι να μου πει ο ασφαλιστής! Το ποσά λεφτα δινουμε και ποσα θα επρεπε να μας καλυπτουν δεν θελω καν να το σκεφτομαι! Καλα να ειμαστε, να εχουμε υγεια να μπορούμε να τα πληρώνουμε! 

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

Υποθέτω ότι θές κάτι τέτοιο, αν κοιτάξεις και άλλο στο ΕΒΑΥ θα βρείς πάρα πολλά.

Αν θες από φυσικό κατάστημα, φτηνά έχει στο ΠΡΑΚΤΙΚΕΡ, αν έχεις χρόνο και είναι κοντά σου κάποιο.

:rolleyes:

Πιο πολύ το θέλω να είναι και κούπα μαζί για να μην χρειάζεται να κουβαλάω και εξτρά ποτήρι-όχι ότι δεν το έχω κάνει κι αυτό!!Απλά αποφάσισα να μην πληρώνω άλλο τα νεροζούμια του καφενείου που έχει αναλάβει την εξυπηρέτηση μας στην δουλειά!!:evil:

Μαλλον λες αυτα

Κιέγω εβρισκα μονο με πλαστικο μεσα ή αν ειχαν inox δεν ειχαν μονωση και ετσι πηρα αυτο

Εξαιρετικο. Tο ειχα παρει 8 λιρες.

Κραταει πολυ ωρα την θερμοτητα και ειναι γνησιο thermos

Μου φαίνεται πολύ καλό.Θα ψάξω λιγάκι και θα δω!Σας ευχαριστώ πολύ!!

FuWlp3.png 2ebBp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια. Έχει ψωνίσει καμιά ταπετσαρία ονλάιν? Καμιά πρόταση? Φτιάχνουμε το δωμάτιο της μικρής και σκέφτομαι για ταπετσαρία. Κάθε πρόταση ευπρόσδεκτη.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Καλησπέρα.

Να ρωτήσω τις κοπέλες που αγόρασαν trunki βαλίτσα σε τι τιμή την πέτυχαν;

Αυτή την στιγμή, αυτό το χρώμα είναι το πιο οικονομικό και βγαίνει στα 30? με την λίρα στο 1,27.Έβαλα και στο camelcamel να με ειδοποιήσει για χαμηλότερη τιμή αλλά δεν έχει και μεγάλη διαφορά.Μεχρι 21 λίρες (αν θυμάμαι καλά είχε φτάσει αυτό το χρώμα).

Καλησπέρα.

Αυτή την στιγμή, αυτό το χρώμα είναι το πιο οικονομικό και βγαίνει στα 30? με την λίρα στο 1,27.Έβαλα και στο camelcamel να με ειδοποιήσει για χαμηλότερη τιμή αλλά δεν έχει και μεγάλη διαφορά.Μεχρι 21 λίρες (αν θυμάμαι καλά είχε φτάσει αυτό το χρώμα).

1,27 η λίρα; Δεν νομίζω.

Το amazon δίνει ισοτιμία 1 Λίρα=1,323 ?

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Διαφημίσεις

Καλησπέρα.

1,27 η λίρα; Δεν νομίζω.

Το amazon δίνει ισοτιμία 1 Λίρα=1,323 ?

1.27 εχει η λιρα αλλα αυτο δεν ισχυει στην πραγματικοτητα.

Το αμαζον τσιμπαει την τιμη και η μετατροπη στην καρτα γινεται επισης με καποια προμηθεια.

Με αφορμη αυτο, ηθελα καιρο να ρωτησω.

Εχετε καποια καρτα που οντως να τηρει την επισημη ισοτιμια γιατι οι δικες μου παντα "καπελωνουν" :evil:

Xμμμ:oops:,δεν είχα σκεφτει ποτέ να κοιτάξω την ισοτιμία που δίνει το άμαζον και δυστυχώς δεν τσέκαρα και πόσο μου ερχόταν η λίρα όταν έκανα την αγορά.

Βέβαια, τώρα που το σκέφτομαι, πάντα βλέπω πόσο την υπολόγισε στην απόδειξη που στέλνει.Ποτέ δεν ήταν τόσο έξω από τους υπολογισμούς.

Περιμένω μια μικρή παραγγελία με αυτά τα αθλητικά για τον μικρό μου και μια καρτούλα για την φωτογραφική και θυμάμαι πόσο είχε η λίρα (από το xe.com).

Για να δούμε...

εν τέλει όμως, τις trunki πόσο τις αγοράσατε;

1.27 εχει η λιρα αλλα αυτο δεν ισχυει στην πραγματικοτητα.

Το αμαζον τσιμπαει την τιμη και η μετατροπη στην καρτα γινεται επισης με καποια προμηθεια.

Με αφορμη αυτο, ηθελα καιρο να ρωτησω.

Εχετε καποια καρτα που οντως να τηρει την επισημη ισοτιμια γιατι οι δικες μου παντα "καπελωνουν" :evil:

Πω πω ναι. Το είχα ξεχάσει τελείως. Tώρα που το λες έχεις δίκιο και νομίζω πως είχα επιλέξει την μετατροπή να την κάνει το amazon κι όχι η πειραιώς

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Με την πιστωτική της εθνικής πάντα μου βγαίνει το ίδιο ποσό με το σάιτ: http://el.coinmill.com/EUR_GBP.html δεν βλέπω υπερχρέωση, το αντίθετο είχε συμβεί με την debit της alpha όπου οι τιμές ήταν πιο τσιμπημένες...

a0Nsp3.png

Διαφημίσεις

Τωρα που τα κουβεντιάζουμε και λίγο που κοίταζα προηγούμενες αγορές μου, και η κάρτα της Κύπρου δεν εχει ιδιαίτερη διαφορά από αυτό που βλέπω στο www.xe.com

Tώρα εγώ εχω κολλήσει. Το paypal δίνει 1λίρα=1.22 ευρώ.

Κάτι κάνω λάθος. Δεν γίνεται.

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Aυτοκόλλητα πήρα πρόσφατα από αυτόν τον πωλητή, είμαι ευχαριστημένη και έχει μεγάλη ποικιλία. Έχει πολλά και φτηνά. Πήρα 3 σετ μεγαλούτσικα στα 25 ευρω σύνολο με τα μεταφορικά.

Για το ΚΟΥΡΑ που λες, πάρε ιδέες από http://www.ikeahackers.net/ , μάλλον έχουμε την ίδια φίλη με το Ταμαράκι, γεγονός αυτό που λέει !!! Θα είχε φύγει το κρεβάτι σούμπιτο !!!!!!!!

Σε ευχαριστώ για την απάντηση και τον πωλητή... καθώς και την tamar

έριξα μια ματιά , η αλήθεια είναι πως έχει ενδιαφέροντα πράγματα και σε καλές τιμές , με μπέρδεψε όμως γιατί δεν στέλνει Ελλάδα;;; μήπως έκανα λάθος ;;;

από την άλλη είμαι λίγο μπερδεμένη και δεν ξέρω τι να διαλέξω ... μέχρι σήμερα υπήρχαν αυτά http://www.amazon.co.uk/FunToSee-Dotty-Daze-Room-Stickers/dp/B0025VKM28/ref=sr_1_15?ie=UTF8&qid=1345397658&sr=8-15 έχοντας βαμμένο λαχανί το δωμάτιο.

τώρα θα το κάνω λαχανι - τυρκουάζ με ρίγες τον μεγάλο τοίχο που θα ακουμπά το κρεβάτι και λαχανί το υπόλοιπο.

Επίσης το Kura είδα φοβερά σχέδια που θα ταίριαζαν αλλά με μπερδεύει ο σύζυγος που φοβάται την ποιότητα ( του ανέφερα και δικές σας εμπειρίες αλλά είναι λίγο δύσπιστος ) .

έχετε να μου προτείνετε κάποια αλλά καταστήματα online να πάρω μερικές ιδέες ;;;

άσχετο αλλά μήπως έχετε δει κάτι παρόμοιο http://www.e-wallsticker.gr/index.php?main_page=product_info&cPath=35&products_id=342 ίσως σε καλύτερη τιμή ; μου άρεσε για μια συγκεκριμένη πλευρά του σαλονιού μου που είναι εντελώς άδεια.

άσχετο αλλά μήπως έχετε δει κάτι παρόμοιο http://www.e-wallsticker.gr/index.php?main_page=product_info&cPath=35&products_id=342 ίσως σε καλύτερη τιμή ; μου άρεσε για μια συγκεκριμένη πλευρά του σαλονιού μου που είναι εντελώς άδεια.

εδώ έριξες καμια ματιά;γράφει για -70% για λίγες μέρες.Ρολόι σε αυτοκόλλητο είχα βρει (όχι όμως αγοράσει) κι εγώ αλλά δεν θυμάμαι που.Ίσως και στο εβαυ.

Αν το βρω, θα σου το στείλω

Γεια σας,

αν και έχω καιρό να γράψω σας διαβάζω καθημερινά... θέλουμε να ετοιμάσουμε το παιδικό δωμάτιο του μικρού , έγινε 4 και θα πάει στο προ νήπιο ( νομίζω ότι κάναμε απόσβεση για τα λεφτά που είχαμε πληρώσει την κούνια ...) και θέλω την βοήθεια σας ,

που θα μπορούσα να βρω μεγάλη ποικιλία σε αυτοκόλλητα τοίχου για παιδικό δωμάτιο;καθώς και κουτιά για αποθήκευση;;;;; σαν παιδί έχει κόλλημα με τα playmobil ( κάθε μήνα συμπληρώνουμε και ένα , για κακή μου τύχη έχει και ο μπαμπάς λατρεία στα συγκεκριμένα ) και καταλαβαίνετε τον κακό χαμό που ζω....

επίσης τι γνώμη έχετε γι' αυτό ;;; http://www.ikea.gr/DefaultM.aspx?page=productview&iID=33563 μας άρεσε σαν σχέδιο αλλά θέλουμε να κάνουμε δικές μας στιλιστικές παρεμβάσεις ώστε να ταιριάξει με τα χρώματα που επικρατούν στο χώρο , λαχανί και τυρκουάζ.

σας ευχαριστώ.

Έχω βρει αυτόν τον πωλητή στο εμπέι και έχω στη λίστα μου πολλά αυτοκόλλητα που μου αρέσουν αλλά δε τα έχω δοκιμάσει για να σου πω αν ειναι καλά.Τα σχέδια του πάντως μου αρέσουν πολύ!

Ρίξε μια ματιά αν θες αλλά δε ξέρω καθόλου για ποιότητα.

Ένά από αυτά που μου αρέσουν πολύ είναι αυτό αλλά έχει αρκετά σχέδια...

http://www.ebay.co.uk/itm/300754536720?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2648

Όσο για το κρεβάτι το έχει πάρει μία φίλη μου και ως τώρα δεν έχει κάνει παράπονα.Και πίστεψέ με αν δεν της άρεσε ή αν έβρισκε το παραμικρό ελάττωμα ήταν ικανή να το πετάξει από το μπαλκόνι.:D:D:D:tongue:

Για το ΚΟΥΡΑ που λες, πάρε ιδέες από http://www.ikeahackers.net/ , μάλλον έχουμε την ίδια φίλη με το Ταμαράκι, γεγονός αυτό που λέει !!! Θα είχε φύγει το κρεβάτι σούμπιτο !!!!!!!!

μα για ποιαν λετε......για ποιαν λετε...... :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

agki, ευπειθως αναφερω οτι εγω ειμαι αυτη-

το χω παρει, κ μαλιστα το χω "χακαρει" κιολας, το βαψα, του βαλα κουρτινες(το χω βαλει το πανω κατω), το κανα πριγκιπικο τελοσπαντων, κ ολα μια χαρα,......

(αν θες σου βαζω φωτο)

κ ναι, αν επαιζε προβλημα με το κρεβατι θα χε εκπαραθυρωθει για πλακα-(κοπελιες-ταμαρ κ χατζικο, λεω-ακουτε;;;; σαααααν να χουμε παραγνωριστει:tongue::tongue::tongue:)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...