Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, dimi.tra είπε:

Μέχρι και ο τραμπ στην Αμερική δήλωσε πως θα νομοθετήσει ώστε οι εξωσωματικές να είναι εντελώς δωρεάν για τα ζευγάρια και μάλιστα θα ζητήσει και από τις ιδιωτικές ασφαλιστικές να καλύπτουν 100% το κόστος (πως θα το κάνει αυτό ούτε και ξέρω και αν στο τέλος θα το πετύχει) και οι δικοί μας εδώ ακόμα το συζητάνε μήπως και κάνουν άρση του περιορισμού της ηλικίας των 40 για την επιτροπή! 

Εγώ ξεκίνησα να μην τα βάφω γιατί ξεκίνησα την διέγερση κλπ αλλα να πούμε και την αλήθεια είναι και λίγο θέμα ψυχολογίας. Κάτι να σου αλλάξει την διάθεση. Ωστόσο είμαι της άποψης στην εγκυμοσύνη καλό θα ήταν να το αποφεύγεις. Γενικά έχω αλλάξει ριζικά την διατροφή μου, τρώω 3 φορές την εβδομάδα λιπαρά ψάρια, όξινα φρούτα, πλούσια σε Κάλιο και καλά λιπαρά, πίνω ένα τσάι από φύλλα φραμπουάζ, παίρνω βιταμίνες αλλά το ενδομήτριο εκεί στα 6,2 μην τυχόν και πάει λίγο παραπάνω. Μόνο βελονισμό δεν έχω κάνει ακόμα 😒

Καλά ας μη μιλησω για τις ιδιωτικές ασφαλειες.. που στην παλινδρομη μου ρωτησα αν μου καλυπτει την αποξεση και μου ειπαν μονο αν ειναι απο χρωμοσωμικη ανωμαλία η αποβολη και οτι ηθελαν χαρτι, που ουτως η αλλως δεν θα μπορούσα να τους το δωσω.. γιατι ο καρυοτυπος του εμβρυου και αργησε να βγει προφανώς και ηταν καθαρος.. αλλα διαφορετικά τους ρωταω τι; Ειναι δυνατον να σας λεω παλινδρόμη κυηση και να εννοω ηθελημένη διακοπή; Προφανως και  υπαρχει προβλημα για να υπαρχει αποβολη.. εννοειται οτι δεν ειχε τι να μου πει ο ασφαλιστής! Το ποσά λεφτα δινουμε και ποσα θα επρεπε να μας καλυπτουν δεν θελω καν να το σκεφτομαι! Καλα να ειμαστε, να εχουμε υγεια να μπορούμε να τα πληρώνουμε! 

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

Κοριτσακιαααααααα...γιουχουυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!

Τι κανεται;

Που θα βρω τσαντα σχολικη με τρολει για τον γιοκα μου τον μεγαλο αλλα να μην εχει 35-40 ευρω γιατι τα θεωρω πολλά;;;;

Που μενεις;

Στο καρφουρ ειχε πολλες με ηρωες σε προσφορα μεχρι 15 ευρω και στα κουκου πηρα προχτες με την μπαρμπι στα 11

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Mήπως ξέρετε πού θα μπορούσα να βρω κάτι τέτοιο; Είναι προστατευτικό κάλυμμα για το τραπεζάκι του σαλονιού για να αποφύγουμε όσο δυνατόν τα χτυπήματα στις γωνίες

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Καλησπέρα!Θέλω να πάρω ένα θερμός σαν κι αυτά που είναι σαν ποτήρια-κούπες για τον καφέ μου στην δουλειά αλλά θέλω από μέσα να μην είναι πλαστικό,όπως κάτι που είδα στα τζάμπο.Έχετε καμιά ιδέα που θα μπορούσα να βρω;;;;Ευχαριστω!!!!!

FuWlp3.png 2ebBp3.png

Διαφημίσεις

Mήπως ξέρετε πού θα μπορούσα να βρω κάτι τέτοιο; Είναι προστατευτικό κάλυμμα για το τραπεζάκι του σαλονιού για να αποφύγουμε όσο δυνατόν τα χτυπήματα στις γωνίες

Επειδη ξαναρωτησες και μου φανηκε εξαιρετικο, παρηγγειλα σε μια κυρια εδω στην περιοχη μου. Εβαλε μεσα υλικο σαν αφρολεξ και στερεωσε στις γωνιες τα προστατευτικα που ηδη ειχα και μου τα εβγαζαν συνεχεια. Σε καφε το εκανα να ταιριαζει στο σαλονι. 60 ευρω μου πηρε με ολα τα υλικα δικα της.

Καλησπέρα κορίτσια.. μετά από πολύ καιρό αποχής!!!!

Διάβαζα που γράφατε για τις trunki πιο πάνω κ είπα να πω κι εγώ την άποψη μου! Πήγαμε μια βδομάδα στο χωριό και χώρεσε όλα του τα ρούχα εκτός από φανελάκια και βρακάκια που τα είχα βάλει σε αυτό το τσαντάκι που είχα αγοράσει τότε μαζί με τη βαλίτσα!

Εγώ τη βρίσκω εκπληκτική!!! είναι τόσο μικρή και χωράει τόσα πολλά! Από τοτε που την αποκτήσαμε μόνο αυτή χρησιμοποιούμε και το τσαντάκι που σας είπα!

Επίσης, διάβασα πιο πάνω για καρεκλάκια φαγητού με 100, 200, 300 ευρώ.. και αναρωτιέμαι αν τελικά αξίζουν τα λεφτά τους! Κι εγώ όταν ήμουν στην ίδια φάση με εσάς έψαχνα το πιο φανταχτερό, το πιο ακριβό, λειτουργικό(και καλά) και πολυμορφικό(ριλάξ, καρεκλάκι, γραφειάκι) αλλά ευτυχώς μετά από ώριμη σκέψη κατέληξα στο απλά, απλούστατο της fisher price με τα 30 ευρώ. Είναι απολύτως σταθερό, το παίρνουμε μαζί μας όπου και αν πάμε (έξω για φαγητό, σε παπουδογιαγιάδες κτλ) και το παιδί χωράει μια χαρά και έχουμε μέλλον ακόμα..

Αυτά κ συγνώμη για το μεγάλο μου post!!!

eNortjKzUjI0Nza2tFSyBlwwFawC3Q,,57.png

...

Επίσης, διάβασα πιο πάνω για καρεκλάκια φαγητού με 100, 200, 300 ευρώ.. και αναρωτιέμαι αν τελικά αξίζουν τα λεφτά τους! Κι εγώ όταν ήμουν στην ίδια φάση με εσάς έψαχνα το πιο φανταχτερό, το πιο ακριβό, λειτουργικό(και καλά) και πολυμορφικό(ριλάξ, καρεκλάκι, γραφειάκι) αλλά ευτυχώς μετά από ώριμη σκέψη κατέληξα στο απλά, απλούστατο της fisher price με τα 30 ευρώ. Είναι απολύτως σταθερό, το παίρνουμε μαζί μας όπου και αν πάμε (έξω για φαγητό, σε παπουδογιαγιάδες κτλ) και το παιδί χωράει μια χαρά και έχουμε μέλλον ακόμα..

Εγω παλι δεν τα εκλαψα καθολου τα λεφτα μου γιατι με αυτου του τυπου τα καθισματακια δεν ενιωθα να ειναι καθολου ασφαλη τα παιδια μου. Εχω στο εξοχικο τετοια.

Οταν μεγαλωσαν αρχισαν να μετακινουνται στην καρεκλα και ειχαν τη δυνατοτητα να την αναποδογυρισουν οπως και εγινε μια μερα και βρηκα την μικρη στο πατωμα να εχει γινει μωβ απο το κλαμα και με ενα καρουμπαλο τεραστιο ενω απο το perego δεν υπηρχε περιπτωση να συμβει κατι τετοιο.

Ειναι βεβαια και στο παιδι. αν ειναι ησυχο και οχι διαολι ολα οκ. :D

Επειδη ξαναρωτησες και μου φανηκε εξαιρετικο, παρηγγειλα σε μια κυρια εδω στην περιοχη μου. Εβαλε μεσα υλικο σαν αφρολεξ και στερεωσε στις γωνιες τα προστατευτικα που ηδη ειχα και μου τα εβγαζαν συνεχεια. Σε καφε το εκανα να ταιριαζει στο σαλονι. 60 ευρω μου πηρε με ολα τα υλικα δικα της.

AΛήθεια; Σου στέλνω πμ

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Καλησπέρα!Θέλω να πάρω ένα θερμός σαν κι αυτά που είναι σαν ποτήρια-κούπες για τον καφέ μου στην δουλειά αλλά θέλω από μέσα να μην είναι πλαστικό,όπως κάτι που είδα στα τζάμπο.Έχετε καμιά ιδέα που θα μπορούσα να βρω;;;;Ευχαριστω!!!!!

Υποθέτω ότι θές κάτι τέτοιο, αν κοιτάξεις και άλλο στο ΕΒΑΥ θα βρείς πάρα πολλά.

Αν θες από φυσικό κατάστημα, φτηνά έχει στο ΠΡΑΚΤΙΚΕΡ, αν έχεις χρόνο και είναι κοντά σου κάποιο.

Θα συμφωνήσω με την georgiailias, τα ριλάξ της ΦΙΣΕΡ ΠΡΑΙΣ με την δόνηση και την μουσική όπως και την κούνια της ΦΙΣΕΡ ΠΡΑΙΣ την χρησιμοποιήσαμε πολύ. Το καθισματάκι φαγητού αντίθετα, το ακριβοπληρώσαμε και στέκεται στο κουτί του στην αποθήκη σχεδόν άθικτο, όταν γυρίσω από τις διακοπές θα κάνω ένα ξεσκαρτάρισμα γιατί έχει πολλά πράγματα που δεν χρησιμοποιούμε πλέον. Εξαρτάται από το παιδί, τα δικά μου σκαρφάλωναν επάνω τους από 6 μηνών σχεδόν, οπότε προκειμένου να αποφύγουμε τις θεαματικές πιρουέτες, το αποθηκεύσαμε.:rolleyes:

BOftp3.png PzWNp3.png

Διαφημίσεις

οχι βρε τι δυσκολια να χει....

ρε παιδια δε βρισκω t-shirt ή πολο για τον αντρα μου λιγοτερο απο 15 ευρω.... εδω σε μαγαζι εννοω...... απο σαιτ που να ψαξω? βρισκω ακριβως αυτα που θελει στο mandmdirect αλλα εχει 30 ευρω μτφ για ελλαδα!!!!!!!!!!!!!!! καμια ιδεα?

ωραιότατες μαιμουδίτσες απο το ioffer με 20 δολλάρια. Σε πληροφορω οτι δεν εχουν καμια διαφορά απο τα αυθεντικά!

Παραγγελία στο House of Fraser, Πέμπτη 11.30 το πρωί.

Το ίδιο απόγευμα στις 7.30 με ειδοποιούν ότι έφυγαν.

Απλή αποστολή, 6 λίρες.

Παρέλαβα σήμερα το μεσημέρι.:shock::shock::shock::shock:

To ιδιο θα ελεγα και γω!έλαβα 2 φορέματα σουπερ,μονο που σε μενα εκαναν 10 μερες λόγω 15υγουστου μαλλον. Πολυ καλη ποιότητα και σουπερ τιμες. Το ενα απο 100 λιρες το πηρα 20 και το αλλο απο 65 επίσης 20.

Μαλλον λες αυτα

Κιέγω εβρισκα μονο με πλαστικο μεσα ή αν ειχαν inox δεν ειχαν μονωση και ετσι πηρα αυτο

Εξαιρετικο. Tο ειχα παρει 8 λιρες.

Κραταει πολυ ωρα την θερμοτητα και ειναι γνησιο thermos

Γεια σας,

αν και έχω καιρό να γράψω σας διαβάζω καθημερινά... θέλουμε να ετοιμάσουμε το παιδικό δωμάτιο του μικρού , έγινε 4 και θα πάει στο προ νήπιο ( νομίζω ότι κάναμε απόσβεση για τα λεφτά που είχαμε πληρώσει την κούνια ...) και θέλω την βοήθεια σας ,

που θα μπορούσα να βρω μεγάλη ποικιλία σε αυτοκόλλητα τοίχου για παιδικό δωμάτιο;καθώς και κουτιά για αποθήκευση;;;;; σαν παιδί έχει κόλλημα με τα playmobil ( κάθε μήνα συμπληρώνουμε και ένα , για κακή μου τύχη έχει και ο μπαμπάς λατρεία στα συγκεκριμένα ) και καταλαβαίνετε τον κακό χαμό που ζω....

επίσης τι γνώμη έχετε γι' αυτό ;;; http://www.ikea.gr/DefaultM.aspx?page=productview&iID=33563 μας άρεσε σαν σχέδιο αλλά θέλουμε να κάνουμε δικές μας στιλιστικές παρεμβάσεις ώστε να ταιριάξει με τα χρώματα που επικρατούν στο χώρο , λαχανί και τυρκουάζ.

σας ευχαριστώ.

Γεια σας,

αν και έχω καιρό να γράψω σας διαβάζω καθημερινά... θέλουμε να ετοιμάσουμε το παιδικό δωμάτιο του μικρού , έγινε 4 και θα πάει στο προ νήπιο ( νομίζω ότι κάναμε απόσβεση για τα λεφτά που είχαμε πληρώσει την κούνια ...) και θέλω την βοήθεια σας ,

που θα μπορούσα να βρω μεγάλη ποικιλία σε αυτοκόλλητα τοίχου για παιδικό δωμάτιο;καθώς και κουτιά για αποθήκευση;;;;; σαν παιδί έχει κόλλημα με τα playmobil ( κάθε μήνα συμπληρώνουμε και ένα , για κακή μου τύχη έχει και ο μπαμπάς λατρεία στα συγκεκριμένα ) και καταλαβαίνετε τον κακό χαμό που ζω....

επίσης τι γνώμη έχετε γι' αυτό ;;; http://www.ikea.gr/DefaultM.aspx?page=productview&iID=33563 μας άρεσε σαν σχέδιο αλλά θέλουμε να κάνουμε δικές μας στιλιστικές παρεμβάσεις ώστε να ταιριάξει με τα χρώματα που επικρατούν στο χώρο , λαχανί και τυρκουάζ.

σας ευχαριστώ.

Δες στο amazon για wall stickers

Εχω πάρει της εταιρείας fun to see και είμαι απόλυτα ευχαριστημένη.

Όσο για το κρεβάτι το έχει πάρει μία φίλη μου και ως τώρα δεν έχει κάνει παράπονα.Και πίστεψέ με αν δεν της άρεσε ή αν έβρισκε το παραμικρό ελάττωμα ήταν ικανή να το πετάξει από το μπαλκόνι.:D:D:D:tongue:

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Γεια σας,

σας ευχαριστώ.

Aυτοκόλλητα πήρα πρόσφατα από αυτόν τον πωλητή, είμαι ευχαριστημένη και έχει μεγάλη ποικιλία. Έχει πολλά και φτηνά. Πήρα 3 σετ μεγαλούτσικα στα 25 ευρω σύνολο με τα μεταφορικά.

Για το ΚΟΥΡΑ που λες, πάρε ιδέες από http://www.ikeahackers.net/ , μάλλον έχουμε την ίδια φίλη με το Ταμαράκι, γεγονός αυτό που λέει !!! Θα είχε φύγει το κρεβάτι σούμπιτο !!!!!!!!

BOftp3.png PzWNp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...