Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , Nima21 είπε:

Το χειροτερο ειναι που μας κουνάνε το δάχτυλο κιολας για την υπογεννητικοτητα στην Ελλαδα! Προσφατα εβλεπα στην τηλεοραση σε πρωινη "ενημερωτικη" εκπομπη πολυ γνωστο μεγαλο-εξωσωματικο και απο κατω τιτλος .. τι γινεται με την υπογεννητικοτητα στην Ελλαδα; Θυμωσα τοσο πολυ! 

Ναι αν το κανεις για την ωοληψια δεν χρειαζεται! Καποιες κοπέλες απλως το αποφεύγουν πλεον για τις λεγόμενες φθαλικές ενώσεις κλπ.. αλλα οι γιατροι δεν εχουν θεμα σιγουρα

Ακριβώς...αναρωτιούνται αλλά δεν κοιτάνε να κάνουν κάτι παραπάνω γι'αυτό.. δεν λεμε να μας τα κάνουν δώρο αλλά ένα μεγαλύτερο ποσό σαν επιδομα μπροστά σε αυτά που δίνουμε θα ήταν πιο αξιοπρεπές!!!

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

καλησπέρα κορίτσια και χρόνια πολλα στους εορτάζοντες. πηρα κάτι φορεματάκια πριν περίπου μια εβδομάδα απο το zullily και μολις μου έστειλαν mail οτι μου κάνουν επιστροφη 4ευρώ στην κάρτα γιατί καθηστέρησαν να τα στείλουν και θα είναι εδώ σε 3-5 μέρες. πολυ καλο ε!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χρονια πολλα σε ολους/ες!!!!!!!!!!

Όχι δεν επείγομαι. Απλά ανέφερα την κοπέλα που είχε αμφιβολίες για τον αντάπτορα οτι όχι μόνο δεν είχα πρόβλημα ποτέ, αλλά έχω σκοπό να πάρω κι άλλες συσκευές από amazon.

Για τηλεφωνική συσκευή λέμε να πάρουμε αυτή http://www.amazon.co.uk/Panasonic-KX-TG6612EM-Digital-Cordless-Phone/dp/B004XV9OCC/ref=lh_ni_t

τωρα να σου πω οτι ακριβως αυτη πηρα εγω??!?!?!?!!? χιχιχιχι

κ την ιδια με τηλεφωνητη για τον πατερα μου..... ασχετα που δε τον χρησιμοποιει ποτε....

παρτο αφοβα... τα εχουμε 10 μηνες.... εδω με αυτα τα χρηματα δεν αγοραζεις ουτε ΕΝΑ ασυρματο με μεγαφωνο....... οχι δυο.......

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

τωρα να σου πω οτι ακριβως αυτη πηρα εγω??!?!?!?!!? χιχιχιχι

κ την ιδια με τηλεφωνητη για τον πατερα μου..... ασχετα που δε τον χρησιμοποιει ποτε....

παρτο αφοβα... τα εχουμε 10 μηνες.... εδω με αυτα τα χρηματα δεν αγοραζεις ουτε ΕΝΑ ασυρματο με μεγαφωνο....... οχι δυο.......

Χα χα! Σοβαρά;...Το μενού δεν σε δυσκόλεψε...

Παίζει να πέσει η λίρα λέτε καθόλου γιατί σαν στα ύψη μου φάινεται....

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Καλημέρα και χρόνια πολλά.

Μήπως εχετε πετυχει πουθενά κάτι τέτοιο ή τέτοιο;

Κανένας δεν στέλνει Ελλάδα. Ψάχνω κάτι σαν αυτες τις τσαντούλες γιατί δεν μου αρέσουν οι τσάντες με χαρακτήρες (spiderman, batman klp,klp) και θελω να μπορει να την πάρει και η μικρή (δηλαδή κάτι ουδέτερο)

Η πρώτη φαίνεται τελείως πλαστική έχει δίκιο η gata21. Αν θες τις αυθεντικές τσαντούλες, όπως η δεύτερη που δείχνεις, υπάρχει ένα σάιτ αγγλικό με οικολογικά προιόντα-μήπως θυμάσαι χατζικάκι ποιο είναι; Είναι αυτό που έχει και τα μπουκάλια τα οικολογικά...η τσάντες κάνουν γύρω στις 25 λίρες νομίζω αλλά είναι οικολογικό το προιόν και σίγουρα είναι γερή και πανέμορφη!

Πάω να ψάξω τι σάιτ για να στο βάλω αν το βρω....

υγ. απλά να διεκρινίσω πάλι ότι δεν είναι οι αυθεντικές τσαντούλες για αυτό είναι και τοσο φτηνές....

Διαφημίσεις

Nα κάνω μια ερώτηση;

αυτή παίζει να είναι original με τέτοια τιμή; όσες κοίταξα είχαν πολύ περισσότερο

Γνησια πρεπει να ειναι.

http://www.ebay.co.uk/itm/SAMMIES-BY-SAMSONITE-FUNNY-FACE-LUCKY-2-PENGUIN-DUFFLE-BAG-46cm-RRP-39-00-/200790231256?pt=UK_Tickets_Travel_Luggage_CA&hash=item2ec007c8d8#ht_1018wt_1163

Αυτο ειναι πολυ παλιο μοντελο που αποσυρθηκε οποτε μαλλον τους εμεινε στοκ.

Διαφημίσεις

Χα χα! Σοβαρά;...Το μενού δεν σε δυσκόλεψε...

Παίζει να πέσει η λίρα λέτε καθόλου γιατί σαν στα ύψη μου φάινεται....

οχι βρε τι δυσκολια να χει....

ρε παιδια δε βρισκω t-shirt ή πολο για τον αντρα μου λιγοτερο απο 15 ευρω.... εδω σε μαγαζι εννοω...... απο σαιτ που να ψαξω? βρισκω ακριβως αυτα που θελει στο mandmdirect αλλα εχει 30 ευρω μτφ για ελλαδα!!!!!!!!!!!!!!! καμια ιδεα?

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

Καλημέρα!

Εκανα μια προσφορά σε πωλητή στο εβαυ και μου έδωσε μια καλύτερη τιμή.Τώρα που βάζω την καινουργια τιμή;

Είτε θα σου στείλει εκείνος amended invoice, είτε θα σου παράγει το ΕΒΑΥ αυτόματα amended invoice, ή θα πας στο pay now και θα συμπληρώσεις στην τιμή την τιμή που συμφωνήσατε.

Όσες φορές έχω κάνει προσφορά και έχει γίνει δεκτή, λαμβάνω αυτόματα τιμολόγιο με την συμφωνημένη τιμή.

Για να μην μπερδευτείς, πέστου να σου στείλει amended invoice.

BOftp3.png PzWNp3.png

Κοριτσακιαααααααα...γιουχουυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!

Τι κανεται;

Που θα βρω τσαντα σχολικη με τρολει για τον γιοκα μου τον μεγαλο αλλα να μην εχει 35-40 ευρω γιατι τα θεωρω πολλά;;;;

οχι βρε τι δυσκολια να χει....

ρε παιδια δε βρισκω t-shirt ή πολο για τον αντρα μου λιγοτερο απο 15 ευρω.... εδω σε μαγαζι εννοω...... απο σαιτ που να ψαξω? βρισκω ακριβως αυτα που θελει στο mandmdirect αλλα εχει 30 ευρω μτφ για ελλαδα!!!!!!!!!!!!!!! καμια ιδεα?

Στο ebay κοίταξες??

ZZHDp3.png

ZHtrp3.png?7KuOIX7Na>

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...