Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Lila86 είπε:

Αυτό με το μπάνιο το έχω ξανά ακούσει εδώ μπορείτε να μου πείτε γιατί δεν κάνει ζεστό; Δεν μου έχει πει ο γιατρός κάτι

Εντάξει όταν λένε ζεστό νερό δεν εννοούν να ξεπαγιασεις . Εννοούν να μην είναι πολύ ζεστό το νερό . Καταρχάς μπορεί να σου έρθει ξαφνικά δυσφορία Κ μετά δεν κάνει καλό η πολύ ζέστη στο έμβρυο . 

• Μου αρέσει 1

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

χελλοου! κανε αναζητηση! εχω παρει εγω και καποιες αλλες..... εχει με 2-3 συσκευες αν σε ενδιαφερει παμφθηνα.....

Όχι δεν επείγομαι. Απλά ανέφερα την κοπέλα που είχε αμφιβολίες για τον αντάπτορα οτι όχι μόνο δεν είχα πρόβλημα ποτέ, αλλά έχω σκοπό να πάρω κι άλλες συσκευές από amazon.

Για τηλεφωνική συσκευή λέμε να πάρουμε αυτή http://www.amazon.co.uk/Panasonic-KX-TG6612EM-Digital-Cordless-Phone/dp/B004XV9OCC/ref=lh_ni_t

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

να κανω μια ερωτηση καποια στιγμη μια κοπελα εψαχνε μοκετα σαν παζλ..θελω για την μικρη μου...δεν θυμαμαι ακριβως αλλα νομιζω οτι δεν διαβασα πολυ θετικα σχολια..

1YG7p2.png 7biOp2.png

Παραλάβαμε σήμερα αυτά.

Η μικρή ξετρελάθηκε.

26 ? με τα μεταφορικά.

Ευχαριστούμε την κοπέλα που ανακάλυψε το κατάστημα και το έβαλε στη λίστα.

Και επειδή είχα ρωτήσει, αλλά δεν είχε βρεθεί μαμά να απαντήσει,τελικά η μάρκα αυτή (agatha) είναι άνετη, αγοράσαμε το νούμερό μας και μας είναι τέλεια.

Έντιτ : Επειδή το λίνκ δε σε βγάζει στα παπούτσια, αλλά στο μαγαζί γενικά, αγοράσαμε αυτά με την μπαρετούλα και το σχέδιο με τη γλάστρα.

ZZHDp3.png

ZHtrp3.png?7KuOIX7Na>

Παραλάβαμε σήμερα αυτά.

Η μικρή ξετρελάθηκε.

26 ? με τα μεταφορικά.

Και επειδή είχα ρωτήσει, αλλά δεν είχε βρεθεί μαμά να απαντήσει,τελικά η μάρκα αυτή (agatha) είναι άνετη, αγοράσαμε το νούμερό μας και μας είναι τέλεια.

Έντιτ : Επειδή το λίνκ δε σε βγάζει στα παπούτσια, αλλά στο μαγαζί γενικά, αγοράσαμε αυτά με την μπαρετούλα και το σχέδιο με τη γλάστρα.

Πανεμορφα ειναι. Με γεια :D

Εγω τα agatha τα βρισκω πιο στενα απο τα συνηθισμενα παπουτσακια μας.

Edit

Βρηκα κιέγω ενα ζευγαρι για την μεγαλη αλλα βλεπω οτι εχει 9.5 ευρω μεταφορικα.

Εσενα πως βγηκαν 26 (20 δεν εχουν τα παπα;

Εχεις κωδικο; )

Διαφημίσεις

Ειναι BPA free άρα δεν έχεις λόγο να φοβάσαι. Eννοείται οτι τα ραγισμένα ή φθαρμένα τα αντικαθιστούμε αμέσως, αυτό δεν το συζητώ. Από εκεί και πέρα όμως δεν υπάρχει λόγος. Ούτως ή αλλως τον πρώτο χρόνο θα αλλάζεις κάθε τόσο μπιμπερό μιας και θα χρειάζεσαι διαφορετικό μέγεθος. Εγώ π.χ από τον Γενάρη χρησιμοποιώ το μεγαλύτερο μέγεθος. Πέραν αυτού έχω 3 μεγάλα άρα ακόμα και 8 μήνες μετά ούτε έχουν φθαρεί ούτε έχουν γρατσουνιστεί. 3 μπουκάλια για 2 φορές τη μέρα που πίνει γάλα αναμενόμενο...Φαντάζομαι οτι και σένα η μικρή μιας και είμαστε συνομίλικοι 2 φορές τη μέρα δεν πίνει γάλα;

Δες κι αυτό http://www.philips.gr/consumerfiles/pageitems/master/categorypages/AVENT_Bottlefeeding_2009/assets/pdf/bottle-feeding-guide.pdf

Για αλλαγή θηλών κάνει λόγο ανά 3μηνο οπωσδήποτε. Για τα μπουκάλια μόνο αν φθαρούν

Ναι δυο φορές την ημέρα πίνει γάλα (αν και τις τελευταίες μέρες δεν το πολυθέλει και ανακάλυψα πως πια το προτιμάει χλιαρό-μάλλον κάτι με τα δόντια!).Η υπερβολική μου ανησυχία με τα μπιμπερό,οκ είναι λογικό να μην παθαίνουν τίποτα με δυο φορές την ημέρα!!!!Νιώθω καλύτερα τώρα που το άκουσα κι από σένα!!:D

Αλήθεια ποιο νούμερο θηλές του δίνεις;Πήρα το 4, καλά έκανα;;

Σ΄ευχαριστώ και για το λινκ,κατατοπιστικότατο!!

FuWlp3.png 2ebBp3.png

Πανεμορφα ειναι. Με γεια :D

Εγω τα agatha τα βρισκω πιο στενα απο τα συνηθισμενα παπουτσακια μας.

Edit

Βρηκα κιέγω ενα ζευγαρι για την μεγαλη αλλα βλεπω οτι εχει 9.5 ευρω μεταφορικα.

Εσενα πως βγηκαν 26 (20 δεν εχουν τα παπα;

Εχεις κωδικο; )

Ευχαριστούμε πολύ !!

Μάλλον εσάς είναι μεγαλύτερο νούμερο και είναι πιο βαριά;;

Δεν ξέρω...στο σάιτ γράφει αυτά :

Delivery and handling charges for An Post to Europe:

250g or under: ?5.50

500g or under: ?6.85

1kg or under: ?9.50

2kg or under: ?12.75

2.5kg or under: ?37.00

3kg or under: ?41.00

Over 3kg: ?58.00

Δηλαδή τώρα που το ξανακοιτάω αν ένα ζευγάρι δικό σας το κοστολογεί μέχρι ένα κιλό, δηλαδή αν παραγγείλεις τρία ζευγάρια, θέλει 58 ευρώ μεταφορικά;;; :shock::shock::shock:

Εμείς 26,85 πληρώσαμε. Πήρα νούμερο 20. Εδώ στα μαγαζιά που κοίταξα τα έχουν 50ευρώ με την έκπτωση, 70 χωρίς έκπτωση. Αυτός τα είχε πριν 44 ευρώ και τώρα με εκπτώσεις 20 !!! Στο δέμα έγραφε ότι το κόστος της αποστολής του ήταν 5 λίρες.

ZZHDp3.png

ZHtrp3.png?7KuOIX7Na>

Παραλάβαμε σήμερα αυτά.

Η μικρή ξετρελάθηκε.

26 ? με τα μεταφορικά.

Πολύ χαίρομαι και με γειά σας !!!!;)

BOftp3.png PzWNp3.png

Καλημέρα και χρόνια πολλά.

Μήπως εχετε πετυχει πουθενά κάτι τέτοιο ή τέτοιο;

Κανένας δεν στέλνει Ελλάδα. Ψάχνω κάτι σαν αυτες τις τσαντούλες γιατί δεν μου αρέσουν οι τσάντες με χαρακτήρες (spiderman, batman klp,klp) και θελω να μπορει να την πάρει και η μικρή (δηλαδή κάτι ουδέτερο)

Κανένας δεν στέλνει Ελλάδα. Ψάχνω κάτι σαν αυτες τις τσαντούλες γιατί δεν μου αρέσουν οι τσάντες με χαρακτήρες (spiderman, batman klp,klp) και θελω να μπορει να την πάρει και η μικρή (δηλαδή κάτι ουδέτερο)

Δες παρόμοιες χωρίς μεταφορικά

QnL8p2.png

Διαφημίσεις

Kolibigi μου μαλλον εχεις βαλει λαθος λινκ.

Ειχα παρει μια απο αυτες αλλα βεβαια οτι πληρωνεις παιρνεις.

http://www.ebay.co.uk/itm/170851090378?var=470145745551&ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649

Πολύ χαίρομαι και με γειά σας !!!!;)

Ευχαριστούμε που είσαι πάντα παραπάνω και από πρόθυμη να μας βοηθήσεις !!!

Φιλιά και Χρόνια Πολλά σε σένα και σε όλες τις εορτάζουσες !!!

ZZHDp3.png

ZHtrp3.png?7KuOIX7Na>

Αλήθεια ποιο νούμερο θηλές του δίνεις;Πήρα το 4, καλά έκανα;;

Σ΄ευχαριστώ και για το λινκ,κατατοπιστικότατο!!

Ε ναι. Από 6 μηνών και μετά αυτές τις θηλές βάζουμε.

)

http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_nkw=hop+backpack

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Ειχα πάρει παλιότερα μια τέτοια τσαντούλα,πεταμένα λεφτά πολύ πλαστικούρα και χάλασε πολύ γρήγορα.

Αν θες χαριτομένη τσάντα που θα αντέξει και για 2ο παιδάκι samsonite sammies.

Θα τις βρείς και στο αμαζον αλλα και σε ελληνικά καταστήματα.

CdWHp2.png

SXf1p3.png94oIp3.png

Επισης να σου πω οτι ειχε στο καρφουρ προχτες σε ροζ ή μαυρο converse απλες τσαντουλες με 9 ευρω περιπου καθως και benetton χωρις χαρακτηρες με 11.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...