Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , Nima21 είπε:

Το χειροτερο ειναι που μας κουνάνε το δάχτυλο κιολας για την υπογεννητικοτητα στην Ελλαδα! Προσφατα εβλεπα στην τηλεοραση σε πρωινη "ενημερωτικη" εκπομπη πολυ γνωστο μεγαλο-εξωσωματικο και απο κατω τιτλος .. τι γινεται με την υπογεννητικοτητα στην Ελλαδα; Θυμωσα τοσο πολυ! 

Ναι αν το κανεις για την ωοληψια δεν χρειαζεται! Καποιες κοπέλες απλως το αποφεύγουν πλεον για τις λεγόμενες φθαλικές ενώσεις κλπ.. αλλα οι γιατροι δεν εχουν θεμα σιγουρα

Ακριβώς...αναρωτιούνται αλλά δεν κοιτάνε να κάνουν κάτι παραπάνω γι'αυτό.. δεν λεμε να μας τα κάνουν δώρο αλλά ένα μεγαλύτερο ποσό σαν επιδομα μπροστά σε αυτά που δίνουμε θα ήταν πιο αξιοπρεπές!!!

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

Εγώ ανά τρίμηνο αλλάζω τις θηλές

Τις θηλές δεν το συζητώ απλά επειδή τα αβεντ είναι πλαστικά σκεφτόμουν πως θα έχουν κάποια φθορά όσο να πεις σε σχέση με τα γυάλινα!! (Α και με το καλό το νέο μωράκι - τα παιδάκια μας είναι τόσο κοντά ηλικιακά!!):P

Αν θυμάμαι καλά, τα πλαστικά τα αλλάζεις κάθε 3 μήνες.

Έτσι σκέφτομαι να κάνω!Ίσως να γρατσουνιούνται οπότε καλό είναι να αντικαθίστανται!!

Ευχαριστώ!!

FuWlp3.png 2ebBp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τις θηλές δεν το συζητώ απλά επειδή τα αβεντ είναι πλαστικά σκεφτόμουν πως θα έχουν κάποια φθορά όσο να πεις σε σχέση με τα γυάλινα!! (Α και με το καλό το νέο μωράκι - τα παιδάκια μας είναι τόσο κοντά ηλικιακά!!):P

Έτσι σκέφτομαι να κάνω!Ίσως να γρατσουνιούνται οπότε καλό είναι να αντικαθίστανται!!

Ευχαριστώ!!

Ειναι BPA free άρα δεν έχεις λόγο να φοβάσαι. Eννοείται οτι τα ραγισμένα ή φθαρμένα τα αντικαθιστούμε αμέσως, αυτό δεν το συζητώ. Από εκεί και πέρα όμως δεν υπάρχει λόγος. Ούτως ή αλλως τον πρώτο χρόνο θα αλλάζεις κάθε τόσο μπιμπερό μιας και θα χρειάζεσαι διαφορετικό μέγεθος. Εγώ π.χ από τον Γενάρη χρησιμοποιώ το μεγαλύτερο μέγεθος. Πέραν αυτού έχω 3 μεγάλα άρα ακόμα και 8 μήνες μετά ούτε έχουν φθαρεί ούτε έχουν γρατσουνιστεί. 3 μπουκάλια για 2 φορές τη μέρα που πίνει γάλα αναμενόμενο...Φαντάζομαι οτι και σένα η μικρή μιας και είμαστε συνομίλικοι 2 φορές τη μέρα δεν πίνει γάλα;

Δες κι αυτό http://www.philips.gr/consumerfiles/pageitems/master/categorypages/AVENT_Bottlefeeding_2009/assets/pdf/bottle-feeding-guide.pdf

Για αλλαγή θηλών κάνει λόγο ανά 3μηνο οπωσδήποτε. Για τα μπουκάλια μόνο αν φθαρούν

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Σχετικά με το καρεκλάκι φαγητού, ψάχνω κάποιο που να γίνεται αρχικά ριλάξ και στη συνέχεια κανονικό φαγητού. Αρχικά είδα το Peg Perego Tatamia που εδώ έχει από 280? και από εξωτερικό 251,50? με τα μεταφορικά, απλά είπαμε με τη γυναίκα μου μήπως βρούμε οικονομικότερο.

Αυτό που έβαλε η φίλη έχει κάθισμα ριλάξ με παιχνίδια χωρίς όμως κίνηση. Αν έχετε υπόψη σας κάποιο αντίστοιχο με κούνια, θα χαρώ να το ψάξω.

Σωκράτης

θελω να παρω μια απλη και φτηνη ενδοεπικοινωνια.αυτη καλη φαινεται http://www.amazon.co.uk/gp/product/B0057NDIAY/ref=ox_sc_act_title_2?ie=UTF8&smid=A3P5ROKL5A1OLE αλλα φοβαμαι οτι θα θελει ανταπτορα για αγγλικη πριζα.καλα εχω καταλαβει ε?

καμια αλλη να μου προτεινετε?

40N6p3.png

Vvc2p2.png

Εγώ ανά τρίμηνο αλλάζω τις θηλές

εγω πηρα τις variable flow θηλες και τις χρησιμοποιω απτον τριτο μηνα που κοψαμε αποστειρωση,μεχρι τωρα.εμενα μουπε παιδιατρος οτι η αποστειρωση ειναι που κουραζει την σιλικονη των θηλων και σκιζονται.επισησ αν εχουν βγαλει δοντακια απο νωρις.

τα μπιμπερο παντως της αβεντ δεν παθαινουν απολυτως τιποτα.

αυτα που με εκνευριζουν αφανταστα ειναι τα soft spouts που εχω παρει και με αυτα πινουμε νερο και χυμο προς το παρον,το γαλα οχι ακομα.μαζευουν πολυ γλιτσα και το κακο ειναι πως δεν πλενονται καλα,δεν εχεις προσβαση στις τρυπουλες.

40N6p3.png

Vvc2p2.png

Διαφημίσεις

Για καθισματάκι θα πρότεινα αυτό. Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι. Επειδή ηταν δώρο με το καρότσι μας,όταν ήρθε η ώρα να μπούμε στις στερεές τροφές,ψάχτηκα για αγορά καθίσματος γιατί πίστευα ότι δεν θα ήταν βολικό...Αλλά τελικά το βάλαμε στο τραπέζι και τρώμε όλοι μαζί και ο μικρός το κατευχαριστιέται κάθε φορά..Επίσης τον αφήνω και σε άσχετες στιγμές π.χ. όταν μαγειρεύω και παίζει με τα παιχνίδια του στο τραπέζι. Πλένεται στο χερι με ένα σφουγγαράκι και στεγνώνει πολύ γρήγορα.

Ψάχνω τιράντες για το μικρό μου...μήπως έχει αγοράσει καμια μανούλα για να προτείνει;

mxOsp2.pngBr57p2.pngEWfBp3.png

θελω να παρω μια απλη και φτηνη ενδοεπικοινωνια.αυτη καλη φαινεται http://www.amazon.co.uk/gp/product/B0057NDIAY/ref=ox_sc_act_title_2?ie=UTF8&smid=A3P5ROKL5A1OLE αλλα φοβαμαι οτι θα θελει ανταπτορα για αγγλικη πριζα.καλα εχω καταλαβει ε?

καμια αλλη να μου προτεινετε?

Kαι τί πειράζει αν θέλει αντάπτορα; 2-3 ευρώ έχει και τον βρίσκεις παντού. Αν σου αρέσει μην το σκέφτεσαι.

Ψάχνω τιράντες για το μικρό μου...μήπως έχει αγοράσει καμια μανούλα για να προτείνει;

Αν βρεις θέλω κι εγώ :)

Τα clarcs κάθε πότε βάζουν εκπτώσεις; Η φόρμα τους κανονική δεν είναι;

Aυτή την μάρκα http://www.amazon.de/Living-Kitzb%C3%BChel-Klettschuh-Sternenkappe-2112/dp/B006M1DZXA/ref=sr_1_6?m=A3JWKAKR8XB7XF&s=shoes&ie=UTF8&qid=1344838869&sr=1-6 την έχει δοκιμάσει καμία μανούλα;

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Kαι τί πειράζει αν θέλει αντάπτορα; 2-3 ευρώ έχει και τον βρίσκεις παντού. Αν σου αρέσει μην το σκέφτεσαι.

Εγώ δεν θα το συνιστούσα...Είχαμε αγοράσει κρεπιέρα από Αμερική και μας κάηκε με τον αντάπτορα...καλύτερα να αλλάξεις το φις(έτσι δε λέγεται;;;:confused:) σε κάποιον ηλεκτρολόγο,αν τελικά το αγοράσεις.

Εγώ δεν θα το συνιστούσα...Είχαμε αγοράσει κρεπιέρα από Αμερική και μας κάηκε με τον αντάπτορα...καλύτερα να αλλάξεις το φις(έτσι δε λέγεται;;;:confused:) σε κάποιον ηλεκτρολόγο,αν τελικά το αγοράσεις.

Xρησιμοποιώ αντάπτορα για την ενδοεπικοινωνία, για την τηλεόραση και παλιότερα για αποστειρωτή. Ποτέ δεν ειχα πρόβλημα. Τώρα θέλω να παρω και ασύρματο τηλέφωνο από amazon.

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

Αν κοψετε το φις δεν ισχυει η εγγυηση. Ρωτηστε και στις αντιπροσωπειες.

Εγω παντως οσες συσκευες εχω με Αγγλικο φις και ανταπτορα δεν ειχα ποτε θεμα. Εισαι σιγουρη μαρροζ οτι εφταιγε ο ανταπτορας;

Διαφημίσεις

Έχουμε διαφορά στην παροχή ρεύματος με Αμερική (έχει άλλη τάση και άλλη συχνότητα νομίζω), ενώ με Αγγλία όχι.

Οι συσκευές από Αγγλία χρειάζονται μόνο αντάπτορα για την πρίζα.

Οι συσκευές απο Αμερική θέλουν μετασχηματιστή, κυρίως οι μεγάλες, διαφορετικά εδώ καίγονται.

ZZHDp3.png

ZHtrp3.png?7KuOIX7Na>

Έχουμε διαφορά στην παροχή ρεύματος με Αμερική (έχει άλλη τάση και άλλη συχνότητα νομίζω), ενώ με Αγγλία όχι.

Οι συσκευές από Αγγλία χρειάζονται μόνο αντάπτορα για την πρίζα.

Οι συσκευές απο Αμερική θέλουν μετασχηματιστή, κυρίως οι μεγάλες, διαφορετικά εδώ καίγονται.

αυτό μας είπε ένας φίλος μας ηλεκτρολόγος που είδε την καμμένη κρεπιέρα...

:(:(:(

Xρησιμοποιώ αντάπτορα για την ενδοεπικοινωνία, για την τηλεόραση και παλιότερα για αποστειρωτή. Ποτέ δεν ειχα πρόβλημα. Τώρα θέλω να παρω και ασύρματο τηλέφωνο από amazon.
ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

Αν κοψετε το φις δεν ισχυει η εγγυηση. Ρωτηστε και στις αντιπροσωπειες.

Εγω παντως οσες συσκευες εχω με Αγγλικο φις και ανταπτορα δεν ειχα ποτε θεμα. Εισαι σιγουρη μαρροζ οτι εφταιγε ο ανταπτορας;

Συμφωνώ! ;)

για τις αγγλικες συσκευες ο ανταπτορας δεν επηρεαζει τιποτα στην λειτουργια της συσκευης γιατι λειτουργουν στα ιδια βολτ και απλα εχουν αλλο σχημα για τις αμερικανικες που λειτουργουν στα 110 βολτ δεν ειναι απλος ανταπτορας αλλα μετασχηματιστης που υπαρχουν διαφορες ποιοτητες.

wtPtp3.png

hb9ip2.png

χελλοου! κανε αναζητηση! εχω παρει εγω και καποιες αλλες..... εχει με 2-3 συσκευες αν σε ενδιαφερει παμφθηνα.....

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...