Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια το επίδομα εξωσωματικής το δικαιούστε κάθε φορά που κάνετε χρήση προσπάθειας φαρμάκων από ΕΟΠΥΥ. Πχ εγώ πήρα μία φορά 352 καί άλλες δύο από μισά, καθώς άργησα τη δεύτερη έμβρυο μεταφορά.

Δεν είναι πολλά, αλλά δεν θα τους τα χαρίσουμε κιόλας😁

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

Καθόμουν πριν και κοίταζα τα παπούτσια του γιου μου, ο οποίος φοράει 19 νούμερο σε crocodilino. Το αντίστοιχο 19 στα geox του είναι μικρό όπως και το 19αρι στην Adidas. Τα crocodilino έχουν μεγάλη φόρμα ή είναι θέμα φόρμας του εκάστοτε παπουτσιού;

Έχω την εντύπωση ότι τα crocodilino είναι γενικά φαρδουλά και άνετα, τουλάχιστον όσα είχα πάρει στην μεγάλη μου παλαιότερα...

a0Nsp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγώ της πήρα αυτό . Δεν έχουμε χώρο στο σπίτι,δεν είχαμε και τόσα χρήματα για τα καρεκλάκια τα μεγάλα συν το ότι δεν καθόταν ούτε κάθεται πουθενά παραπάνω από 2 λεπτά.

Ποσο σου ηρθε η αποστολη;

Καθόμουν πριν και κοίταζα τα παπούτσια του γιου μου, ο οποίος φοράει 19 νούμερο σε crocodilino. Το αντίστοιχο 19 στα geox του είναι μικρό όπως και το 19αρι στην Adidas. Τα crocodilino έχουν μεγάλη φόρμα ή είναι θέμα φόρμας του εκάστοτε παπουτσιού;

Μαλλον ειναι θεμα του καθε μοντελου.

Αυτη την εποχη η μικρη φοραει 25 σε κροκοντιλινο και 24 σε geox. Εχω την εντυπωση ομως οτι τα geox εχουν μεγαλη φορμα.

Τα adidas νομιζω κιέγω οτι εχουν μικρη φορμα.

Τα geox σίγουρα έχουν μεγάλη φόρμα....πάντα φοράμε ένα νούμερο μικρότερο από τα άλλα παπούτσια. Για τα κροκοντιλίνο, μάλλον λίγη μικρή φόρμα θα έλεγα αν και δεν είμαι ειδική. Μια φορά έχω αγοράσει μόνο και δεν έμεινα με τις καλύτερες εντυπώσεις....αλλά για τα geox ξέρω σίγουρα ότι έχουν μεγάλη φόρμα.

Διαφημίσεις

Ωχ! Ευχαριστώ πολύ! Να τα καρεκλάκια προς σχολιασμό και συμβουλές:

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B005MXJUFG/ref=ox_sc_act_title_8?ie=UTF8&smid=A3P5ROKL5A1OLE

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B007AD82H8/ref=ox_sc_act_title_4?ie=UTF8&smid=A3P5ROKL5A1OLE

Ό,τι προαιρείσθε!!!

Το πρώτο φαίνεται πολύ ωραίο. Στο γερμανικό άμαζον έχει από 133?.

Μάλλον θα το προτιμήσω.

Σωκράτης

Ωχ! Ευχαριστώ πολύ! Να τα καρεκλάκια προς σχολιασμό και συμβουλές:

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B005MXJUFG/ref=ox_sc_act_title_8?ie=UTF8&smid=A3P5ROKL5A1OLE

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B007AD82H8/ref=ox_sc_act_title_4?ie=UTF8&smid=A3P5ROKL5A1OLE

Ό,τι προαιρείσθε!!!

Επανέρχομαι καθώς το έψαξα λίγο το πρώτο καρεκλάκι.

Εδώ θα το βρεις 129,99? (119,99? το γαλάζιο) + 19,90? μεταφορικά για Ελλάδα.

Υπόψη ό,τι το ύφασμα της καρέκλας δεν πλένεται στο πλυντήριο. Κατά τα λοιπά είναι πολύ ωραία και το σκέπτομαι και γω.

Σωκράτης

Υπόψη ό,τι το ύφασμα της καρέκλας δεν πλένεται στο πλυντήριο. Κατά τα λοιπά είναι πολύ ωραία και το σκέπτομαι και γω.

Δύσκολο να αποφασίσει κανείς, πάντως είναι το μόνο που αν το πάρουμε πρέπει να το πάρουμε τώρα που είναι και μωρό!

a0Nsp3.png

βρε κοριτσια... απο οτι ειδα στα βιντεακια στο παραπανω σαιτ το πρωτο δεν εχει την χρηση ενος ριλαξ ή κουνιας... απο οτι καταλαβα δεν κουνιεται δηλαδη απλα αυτο που προσθετεις εχει μεγαλη κλιση... αν καταλαβα καλα λοιπον πιστευω οτι δεν αξιζει τα επιπλεον χρηματα καθοτι και αυτο της κικο ξαπλωνει αρκετα..... σχεδον οριζοντιο γινεται....

tqj2p3.png vvtJp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Δεν ξέρω αν ενδιαφέρεται καμια κοπέλα για birkenstock αλλά μου έστειλε το γερμανικό άμαζον αυτές τις προσφορές.Είναι σίγουρα καλύτερες τιμές από Ελλάδα.

Αυτές για παιδικά παπούτσια, για γυναικεία σανδαλια

Εδώ νομίζω πως είναι όλες μαζεμένες

Τέλος, και το charles clinkard μου έστειλε για εκπτώσεις εως 60% (μήπως και βρείτε κάτι)

Αυτά είναι με λαστιχάκι από μέσα;δεν παίρνει κορδόνι;

βρε κοριτσια... απο οτι ειδα στα βιντεακια στο παραπανω σαιτ το πρωτο δεν εχει την χρηση ενος ριλαξ ή κουνιας... απο οτι καταλαβα δεν κουνιεται δηλαδη απλα αυτο που προσθετεις εχει μεγαλη κλιση... αν καταλαβα καλα λοιπον πιστευω οτι δεν αξιζει τα επιπλεον χρηματα καθοτι και αυτο της κικο ξαπλωνει αρκετα..... σχεδον οριζοντιο γινεται....

Κοριτσια σχετικα με τα καρεκλακια φαγητου, αν εχετε χωρο και μπορειτε να διθεσετε επιπλεον χρηματα νομιζω οτ το νο 1 ειναι της pegperego το prima pappa

Aυτο που εχω γινεται και κουνια και ειναι εξαιρετικης ποιοτητας. Παντως ειναι το μονο απο οσα εχω δει στις φιλες μου (και φτηνα αλλα και πολυ ακριβα) που το παιδι δεν μπορει να λυθει με τιποτα. Εχει ζωνη 5 σημειων πολυ σταθερη ρυθμιζομενη.

Μονο που απο τη μανια μου με την καθαριοτητα χαλασα το δερμα και αγορασα αλλα 2 ανταλλακτικα για ενλλαγη.:(

Εχει τερατιο δισκο οχι μονο για φαγητο αλλα και για ζωγραφικη κλπ.

Επειδη εχω της κικο στους παπουδες, μπροστα του ειναι εντελως ψευτικο.

rocker_red.jpeg

Κοριτσια σχετικα με τα καρεκλακια φαγητου, αν εχετε χωρο και μπορειτε να διθεσετε επιπλεον χρηματα νομιζω οτ το νο 1 ειναι της pegperego το prima pappa

Aυτο που εχω γινεται και κουνια και ειναι εξαιρετικης ποιοτητας. Παντως ειναι το μονο απο οσα εχω δει στις φιλες μου (και φτηνα αλλα και πολυ ακριβα) που το παιδι δεν μπορει να λυθει με τιποτα. Εχει ζωνη 5 σημειων πολυ σταθερη ρυθμιζομενη.

Μονο που απο τη μανια μου με την καθαριοτητα χαλασα το δερμα και αγορασα αλλα 2 ανταλλακτικα για ενλλαγη.:(

Εχει τερατιο δισκο οχι μονο για φαγητο αλλα και για ζωγραφικη κλπ.

Επειδη εχω της κικο στους παπουδες, μπροστα του ειναι εντελως ψευτικο.

rocker_red.jpeg

Κι εμεις το prima pappa έχουμε και είμαστε ευχαριστημένοι.Βέβαια είναι λίγο ακριβούτσικο αλλά εμάς μας το έκαναν δώρο οι συνάδελφοι του άντρα μου!!:tongue:

Να ρωτήσω και κάτι με την ευκαιρία:αρχίσαμε να χρησιμοποιούμε μπιμπερο της Avent.Κάθε πότε λέτε θέλουν αλλαγή;

FuWlp3.png 2ebBp3.png

...Να ρωτήσω και κάτι με την ευκαιρία:αρχίσαμε να χρησιμοποιούμε μπιμπερο της Avent.Κάθε πότε λέτε θέλουν αλλαγή;

Αν θυμάμαι καλά, τα πλαστικά τα αλλάζεις κάθε 3 μήνες.

BOftp3.png PzWNp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...