Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , Nima21 είπε:

Το χειροτερο ειναι που μας κουνάνε το δάχτυλο κιολας για την υπογεννητικοτητα στην Ελλαδα! Προσφατα εβλεπα στην τηλεοραση σε πρωινη "ενημερωτικη" εκπομπη πολυ γνωστο μεγαλο-εξωσωματικο και απο κατω τιτλος .. τι γινεται με την υπογεννητικοτητα στην Ελλαδα; Θυμωσα τοσο πολυ! 

Ναι αν το κανεις για την ωοληψια δεν χρειαζεται! Καποιες κοπέλες απλως το αποφεύγουν πλεον για τις λεγόμενες φθαλικές ενώσεις κλπ.. αλλα οι γιατροι δεν εχουν θεμα σιγουρα

Ακριβώς...αναρωτιούνται αλλά δεν κοιτάνε να κάνουν κάτι παραπάνω γι'αυτό.. δεν λεμε να μας τα κάνουν δώρο αλλά ένα μεγαλύτερο ποσό σαν επιδομα μπροστά σε αυτά που δίνουμε θα ήταν πιο αξιοπρεπές!!!

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

Το 2ο το έχει η συνηφάδα μου, νομίζω ευχαριστημενη είναι, δεν εχει πει κάτι αρνητικό, εκτός απο μια φορά που κάτι δεν ασφ'αλισαν σωστ'α και το παιδί έφυγε με τα μούτρα μπροστά :cry::cry: κατα τα άλλα καλό ειναι, αυξομοιώνεται κ το ύψος.

εντιτ:Ααααα το πρώτο είναι υπερπαραγωγή!!!Αν δεν εχεις αγορασει ριλαξ πάρε το πρώτο, αν εχεις ήδη πάρε το 2ο ;)

Όντως καταπληκτικό φαίνεται το πρώτο, έχουμε ριλάξ, αλλά και πάλι είναι θελκτικό! Μάλλον όμως της chicco είναι συνετό να πάρω, τριάντα λίρες διαφορά είναι αυτές!

a0Nsp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Όντως καταπληκτικό φαίνεται το πρώτο, έχουμε ριλάξ, αλλά και πάλι είναι θελκτικό! Μάλλον όμως της chicco είναι συνετό να πάρω, τριάντα λίρες διαφορά είναι αυτές!

ειχα παρει το 2ο στον γιο μου... πολυ ωραιο και στοιβαρο σαν κατασκευη... αρκει να υπαρχει αρκετος χωρος στο απιτι... ειναι λιγο ογκωδες... επισης ισως να βοηθουσε αν ειχε 4 ροδες.... θα ηταν πιο ευκολο στις μετακινησεις... θα εχανε βεβαια απο σταθεροτητα... οταν ηρθαν οι κορες μου δεν υπηρχε πλεον πολυς χωρος και πηρα δυο φορητα καρεκλακια απο αυτα που μπαινουν πανω στις καρεκλες της fisher price.. καναμε μια χαρα την δουλεια μας και με εκεινα και μπορουσα να τα παρω μαζι μας και οταν πηγαιναμε εξω για φαγητο..

tqj2p3.png vvtJp3.png

Καλημέρα σε όλους/όλες.

Δεν θυμάμαι αλλά κάποια στιγμή είχε γίνει κουβέντα για τις trunki βαλιτσούλες. Είναι βολικές;χωράνε αρκετά πραγματάκια (ρουχα, παπουτσια, κανένα βιβλιαράκι;).

Στα βαφτίσια του γιου μου μου έκαναν δώρο αυτή. Δεν ξέρω γιατί διάβασα ο,τι διάβασα αλλά τα ρούχα του γιου μου (ενός έτους) χώρεσαν όλα όταν πήγαμε διακοπές. Λείπαμε χοντρικά 20 μέρες. Τα ρούχα άθιχτα έστω κι αν ο μικρός όλη την ώρα στο δωμάτιο με την βαλίτσα έπαιζε. Του άρεσε να τον ανεβάζουμε πάνω ή να την σπρώχνει. Εμείς είμαστε πολύ ευχαριστημένοι και έχουμε ήδη πάρει και μία σε μοβ για κάτι βαφτίσια τον Σεπτέμβρη.

Βρε κοπέλες, το γερμανικό άμαζον (με πωλητή το άμαζον) έχει μεταφορικά;γιατί και με μεταφραστή του google δεν πολυβγάζω άκρη..

Ναι, αλλά και πάλι συμφέρει.

Επίσης,κωδικός SUP816 για πρώτη αγορά από iherb

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

ειχα παρει το 2ο στον γιο μου... πολυ ωραιο και στοιβαρο σαν κατασκευη... αρκει να υπαρχει αρκετος χωρος στο απιτι... ειναι λιγο ογκωδες... επισης ισως να βοηθουσε αν ειχε 4 ροδες.... θα ηταν πιο ευκολο στις μετακινησεις... θα εχανε βεβαια απο σταθεροτητα... οταν ηρθαν οι κορες μου δεν υπηρχε πλεον πολυς χωρος και πηρα δυο φορητα καρεκλακια απο αυτα που μπαινουν πανω στις καρεκλες της fisher price.. καναμε μια χαρα την δουλεια μας και με εκεινα και μπορουσα να τα παρω μαζι μας και οταν πηγαιναμε εξω για φαγητο..

Xμ! Χώρο δεν έχουμε και είναι και το τρίτο παιδάκι τώρα....Αυτό με τον χώρο δεν το είχα πολυυπολογίσει... Δηλ. είναι πιο φαρδύ από άλλα καρεκλάκια... Αυτά τα booster της fisher price που αναφέρεις δένουν με ασφάλεια πάνω στην καρέκλα; Δεν κινδυνεύει το παιδί να κάνει καμία κίνηση και να πέσει κάτω, ε; Εννοείς κάτι τέτοιο; http://www.amazon.co.uk/Fisher-Price-Healthy-Care-Booster-Seat/dp/B0002VZ21E/ref=sr_1_2?s=baby&ie=UTF8&qid=1344613149&sr=1-2 (πριν λίγο τα είχε ακόμα στην μισή τιμή από αυτήν με πωλητή το άμαζον, φαντάζομαι θα ξαναεμφανιστούν, εγώ έχω καιρό το μωρό μόλις γεννήθηκε!)

a0Nsp3.png

Xμ! Χώρο δεν έχουμε και είναι και το τρίτο παιδάκι τώρα....Αυτό με τον χώρο δεν το είχα πολυυπολογίσει... Δηλ. είναι πιο φαρδύ από άλλα καρεκλάκια... Αυτά τα booster της fisher price που αναφέρεις δένουν με ασφάλεια πάνω στην καρέκλα; Δεν κινδυνεύει το παιδί να κάνει καμία κίνηση και να πέσει κάτω, ε; Εννοείς κάτι τέτοιο; http://www.amazon.co.uk/Fisher-Price-Healthy-Care-Booster-Seat/dp/B0002VZ21E/ref=sr_1_2?s=baby&ie=UTF8&qid=1344613149&sr=1-2 (πριν λίγο τα είχε ακόμα στην μισή τιμή από αυτήν με πωλητή το άμαζον, φαντάζομαι θα ξαναεμφανιστούν, εγώ έχω καιρό το μωρό μόλις γεννήθηκε!)

Eμείς πήραμε αυτό από το Jumbo και είμαστε πέραν του δέοντος ευχαριστημένοι. ΑΠό τις πιο καλές μας αγορές.

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!

Όσον αφορά τις trunki, η δική μου η άποψη είναι θετικότατη και την έχω ποστάρει προ καιρού.Ok, δεν είναι η βαλίτσα που θα χωρέσει όλη την προίκα του μωρού, αλλά είναι αρκετά βολική και έχει και εναλλακτικές χρήσεις όπως είπε και το ταμαράκι.

Ερώτηση:

Θέλω σιγά σιγά να μυήσω την κόρη μου στο ποδήλατο. Να ξεκινήσω με τρίροδο ή με balance bike, like this http://www.amazon.co.uk/Tidlo-Scooter-Balance-Bike-Red/dp/B004NSUGIG/ref=sr_1_5?s=kids&ie=UTF8&qid=1344616942&sr=1-5 ?

Eμείς πήραμε αυτό από το Jumbo και είμαστε πέραν του δέοντος ευχαριστημένοι. ΑΠό τις πιο καλές μας αγορές.

κι εμεις εχουμε αυτο της ταμαρ... το ειχα παρει 30 ευρω απο μαγαζι με βρεφικα ειδη αλλα ξερω οτι το εχει σιγουρα και το τζαμπο... αυτο που εβαλες ειναι το ιδιο αλλα χωρις τα παιχνιδια αλλα εχει εναν επιπλεον δισκο... εμεις δεν τα πολυπαιξαμε τα παιχνιδια να σου πω την αληθεια... με την σταθεροτητα υπαρχει θεμα μονο αν μεγαλωσει αρκετα το μωρο και κανει με πολυ δυναμη μπρος -πισω.. η κορη μου το εκανε μια φορα αλλα της ειπα μη και δεν το ξαναεκανε...

οσο αναφορα τον χωρο σε εμας λογω διδυμων δεν υπηρχε περιπτωση να εχουμε ανοιχτα δυο καρεκλακια της κικο.. και ενα που ειχαμε στον γιο μου ολο και καπου μας ενοχλουσε και ολο το κλειναμε... δεν ειναι βεβαια δυσκολο να το ανοιγοκλεισεις... μπορεις να το χρησιμοποιησεις και σαν μερος για να αφησεις για λιγο το μωρακι σου απο τωρα ακομα... ειναι πολυ μαλακο και ξαπλωνει αρκετα... συγκρινεις τα θετικα και τα αρνητικα και κανεις τις επιλογες σου λοιπον...

tqj2p3.png vvtJp3.png

Κοριτσια σε λιγο ανοιγουν οι παιδικοι σταθμοι και θα χρειαστουμε πολεμοφοδια!!!! Παγουρινι, τσαντακι, δοχειο για φαγητο, μαρκαδορους.... απο που προτεινετε?Βασικα ενδιαφερομαι για παγουρινι και τσαντακι! (αγοριστικα)

Είχα πάρει παγουρίνο από αυτόν τον πωλητή, που είχε βρεί η ΜΑΡΙΤΑ. Crocodile Creek. Ευχαριστημένη είμαι. Τσέκαρέ τον, έχει αρκετή πραμάτεια.

Αν ψαξεις την λίστα με τα ηλεκτρονικά καταστήματα, θα δείς και το littleacorn κάτι:rolleyes:, έχει επίσης ενδιαφέροντα πράγματα, χάζεψε το λίγο.

Για μαρακαδόρους, ΑΜΑΖΟΝ.

BOftp3.png PzWNp3.png

Στα βαφτίσια του γιου μου μου έκαναν δώρο αυτή. Δεν ξέρω γιατί διάβασα ο,τι διάβασα αλλά τα ρούχα του γιου μου (ενός έτους)

Δεν μιλω για 1ενος ετους, αλλα για 3ων και μετα.Μεταβιας 3 ημερων τα ρουχα ...χαλια!!!!

Εγώ της πήρα αυτό . Δεν έχουμε χώρο στο σπίτι,δεν είχαμε και τόσα χρήματα για τα καρεκλάκια τα μεγάλα συν το ότι δεν καθόταν ούτε κάθεται πουθενά παραπάνω από 2 λεπτά.

Μια χαρά μας βόλεψε, εκεί τελικά έκατσε και της άρεσε κιόλας. Δεν πιάνει χώρο, το παίρνουμε και πάμε στις γιαγιάδες μας, μεταφέρεται εύκολα και τρώμε όλοι μαζί στο τραπέζι. Είναι σταθερό και οικονομικό.

Για τα σχόλια που λένε ότι είναι στενό, εμάς η μικρή δε δυσανασχέτησε καθόλου.

Δεν ξέρω αν τα άλλα καθισματάκια προορίζονται για να κάθονται περισσότερη ώρα τα παιδιά και λειτουργούν κάπως σαν ρηλάξ και αν θέλεις κάτι τέτοιο. Εμάς ζητάει να κάτσει και σε άσχετες φάσεις πέραν της ώρας του φαγητού. Στο λέω γιατί είχα μια επιφύλαξη ότι θα είναι άβολο...

ZZHDp3.png

ZHtrp3.png?7KuOIX7Na>

Διαφημίσεις

Είχα πάρει παγουρίνο από αυτόν τον πωλητή, που είχε βρεί η ΜΑΡΙΤΑ. Crocodile Creek. Ευχαριστημένη είμαι. Τσέκαρέ τον, έχει αρκετή πραμάτεια.

....

Επειδη εχουν ακριβυνει πολυ τα sigg, και ηθελα κι'εγω καινουρια για τις μικρες, αυτα ξερεις αν εχουν ανταλλακτικά;

Eυχαριστώ για τα καρεκλάκια! Ίσως της πάρω booster τελικά, θα σκεφτώ λίγο το χωροταξικό!!!! Η αλήθεια είναι ότι και τα δυο μου παιδιά κάθονταν λίγο παραπάνω στο καρεκλάκι, πιο πολύ ως μεγάλα, το τρίχρονο μου ακόμα κάθεται μετά το φαγητό μέχρι να τελειώσουμε όλοι και ζωγραφίζει ή κάνει κάτι άλλο. Αλλά με καρέκλες για όλους τώρα (είχαμε μαζέψει τη μία καρέκλα από τις τέσσερις για να μπει το καρεκλάκι) δεν ξέρω πως πρέπει να γίνει, εκτός αν μετακομίσουμε στο σαλόνι!!!

a0Nsp3.png

Eυχαριστώ για τα καρεκλάκια! Ίσως της πάρω booster τελικά, θα σκεφτώ λίγο το χωροταξικό!!!! Η αλήθεια είναι ότι και τα δυο μου παιδιά κάθονταν λίγο παραπάνω στο καρεκλάκι, πιο πολύ ως μεγάλα, το τρίχρονο μου ακόμα κάθεται μετά το φαγητό μέχρι να τελειώσουμε όλοι και ζωγραφίζει ή κάνει κάτι άλλο. Αλλά με καρέκλες για όλους τώρα (είχαμε μαζέψει τη μία καρέκλα από τις τέσσερις για να μπει το καρεκλάκι) δεν ξέρω πως πρέπει να γίνει, εκτός αν μετακομίσουμε στο σαλόνι!!!

agtog στα αλλα παιδια τι καρεκλακι ειχες? αν εβαζες το μωρο στο καρεκλακι που ηδη υπαρχει και παρεις αυτο της φισερ πραις για το τριχρονο..? αν και να σου πω την αληθεια εμεις δεν χρησιμοποιουμε πλεον καρεκλακι...

tqj2p3.png vvtJp3.png

Καθόμουν πριν και κοίταζα τα παπούτσια του γιου μου, ο οποίος φοράει 19 νούμερο σε crocodilino. Το αντίστοιχο 19 στα geox του είναι μικρό όπως και το 19αρι στην Adidas. Τα crocodilino έχουν μεγάλη φόρμα ή είναι θέμα φόρμας του εκάστοτε παπουτσιού;

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

agtog στα αλλα παιδια τι καρεκλακι ειχες? αν εβαζες το μωρο στο καρεκλακι που ηδη υπαρχει και παρεις αυτο της φισερ πραις για το τριχρονο..? αν και να σου πω την αληθεια εμεις δεν χρησιμοποιουμε πλεον καρεκλακι...

Δεν αντέχει άλλο το καρεκλάκι, ήταν το κλασικό ροζ του jumbo, αλλά το έχουν σπάσει και ξεσκίσει τα καμάρια μου! Το τρίχρονο θα φύγει από το καρεκλάκι αυτές τις μέρες... Πρέπει να το κάνουμε εγκαίρως πριν του κλέψει το καρεκλάκι η μπέμπα και έχουμε ιστορίες, απλά με την εγκυμοσύνη και την τομή τώρα με βόλευε να την έχω ψηλά και προπάντων ακινητοποιημένη, γιατί διαφορετικά μου το σκάει και την κυνηγάω! Ιδίως τώρα που με το μωρό μας το έχει γυρίσει σε γενική διαμαρτυρία προς όλα (και το φαγητό δηλαδή....). Έχω καιρό ακόμα...

a0Nsp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...