Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , dimi.tra είπε:

Ναι κ εγώ ιδιωτικά είμαι οπότε φαντάζομαι κατά την διάρκεια της διαδικασίας θα με ντύσουν με αυτά τα χαζά ρομπακια. Το θέμα είναι μετά να είμαι άνετη γιατί δεν ξέρω, πρώτη φορά πάω. Σ ευχαριστώ πάντως! 
      Κατάλαβα δλδ με το που κάνουμε και την εμβρυομεταφορά καταθέτουμε τα δικαιολογητικά. Ξοδεύτηκαν 350€ για όσες φορές χρειαστείς. Βελόνα στα άχυρα! 

@kate82 αν γράψεις στο Google επίδομα εξωσωματικής 2024 gov θα σου βγάλει την επίσημη σελίδα που λέει ακριβώς τα δικαιολογητικά που χρειαζόμαστε για το επίδομα. Αλλά αυτό για τις ημερομηνίες και μέχρι πότε να τα καταθέσουμε κλπ δεν το διευκρινίζει πουθενά. 

Στο μετά ναι όπως νιώθεις εσύ άνετη. Δεν είναι κάτι όμως. Δεν πονάς δηλαδή. 
      Ναι ίσα ίσα να πούνε ότι κάτι μας έδωσαν. Μας κοροϊδεύουν. 

• Μου αρέσει 1

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

Η Trunki ειναι τραγικα μικρη.Δεν χωραει σχεδον τιποτα.Ειναι ενα ωρσιο παιχνιδι μονο για το παιδι και για τα ρουχα του Σαββατοκυριακου.

Η αλλη ...http://www.amazon.co.uk/Shreds-PAD1407-Paddington-Trolley-Suitcase/dp/B00177YUXS/ref=sr_1_22?ie=UTF8&qid=1344408500&sr=8-22

εχει 3πλάσιο χωρο γιατι μπορεις να στουμπωσεις μεσα ρουχα.Ειναι μαλακη απεξω και χωραει πολλά.Και οι 2 εχουν ροδακια απλως η 2η ειναι πιο πρακτικη.Μπορει να χωρεσει ρουχα εβδομαδας.

Παντως και με τις 2 οταν τον βλεπουμε γελαμε πολύ με τον αντρα μου!!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα θα ηθελα να κανω μια ερωτηση αν μπορειτε να με βοηθησετε.....

εκανα μια αγορα απο ebay hong kong που δεν μου ηρθε ποτε..εστειλα μηνυμα στον πωλητη κ μου ζηταειτον λογαριασμο paypal για refund...τι ακριβως να στειλω???το μειλ μου??

Η Trunki ειναι τραγικα μικρη.Δεν χωραει σχεδον τιποτα.Ειναι ενα ωρσιο παιχνιδι μονο για το παιδι και για τα ρουχα του Σαββατοκυριακου.

Η αλλη ...http://www.amazon.co.uk/Shreds-PAD1407-Paddington-Trolley-Suitcase/dp/B00177YUXS/ref=sr_1_22?ie=UTF8&qid=1344408500&sr=8-22

εχει 3πλάσιο χωρο γιατι μπορεις να στουμπωσεις μεσα ρουχα.Ειναι μαλακη απεξω και χωραει πολλά.Και οι 2 εχουν ροδακια απλως η 2η ειναι πιο πρακτικη.Μπορει να χωρεσει ρουχα εβδομαδας.

Συμφωνω. Η νυφη μου εχει trunki και δεν χωραει τιποτα απλα ειναι διασκεδαστικη αν περιμενεις σε αεροδρομια κλπ.

Εμεις εχουμε τις sammies της samsonite. Εχουμε ταξιδεψει παντου, τις εχουμε δωσει σε αεροδρομια, οι μικρες τις εχουν κακομεταχειριστει οσο δεν παει και ειναι σαν ολοκαινουριες.

Εχουμε την πασχαλιτσα και τον κροκοδειλο.

http://www.amazon.co.uk/Samsonite-Funny-Dinky-166045-11669/dp/B000YEPMJQ/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1344537671&sr=8-1

εκανα μια αγορα απο ebay hong kong που δεν μου ηρθε ποτε..εστειλα μηνυμα στον πωλητη κ μου ζηταειτον λογαριασμο paypal για refund...τι ακριβως να στειλω???το μειλ μου??

Το μειλ που εχετε συνδεδεμενο με τον λογαριασμο paypal.

Τη 2η βαλίτσα μπορεί να τη σύρει άνετα ένα παιδί 5χρονών μόνο του?

Να του πεις να τα βάλει στο λογαριασμό απο τον οποιο πληρωθηκε, εμενα οταν μου έκανε ένας refund το εκανε μόνος του, χωρίς να του δώσω εγώ κάτι;)

Διαφημίσεις

Αμμμ δεν του κόβει του κινέζου...τεσπα:rolleyes::rolleyes:

Θα του στειλεις το εμειλ που εχεις καταχωρημένο στο πευπαλ κ θα σου κάνει εκει την επιστροφή.

Αλλιως πες του οτι το πευπαλ εχει μενού για επιστροφή χρηματικής αξίας μέσω της αρχικής συναλλαγης σας.

ΔΕΝ θα του στείλεις ΕΠΟΥΔΕΝΙ αριθμ. λογαριασμού τραπέζης ή οποιαδήποτε άλλη τραπεζική πληροφορία για εσένα.

Διαφημίσεις

Ξερεις τι γινεται καλαμαρακι;

An eisai power super seller και κανεις χιλιαδες πωλησεις, τρεχα-γυρευε.

Έλα ρε Αννα....όχι κ έτσι... Δεν είναι που κάνει σουπερ πωλήσεις...αν ήταν έτσι τότε δεν θα ρωτούσε τον πελάτη του, το ποιο απλό είναι να βρεις το λινκ με την συναλλαγή αλλά πιθανότατα δεν ξέρει καν αγγλικά....οπως συνήθως :rolleyes:

Ευχαριστω πολύ...το εστειλα..

Παρακαλώ, :D

Τα link δεν δουλεύουν

Ωχ! Ευχαριστώ πολύ! Να τα καρεκλάκια προς σχολιασμό και συμβουλές:

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B005MXJUFG/ref=ox_sc_act_title_8?ie=UTF8&smid=A3P5ROKL5A1OLE

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B007AD82H8/ref=ox_sc_act_title_4?ie=UTF8&smid=A3P5ROKL5A1OLE

Ό,τι προαιρείσθε!!!

a0Nsp3.png

Το 2ο το έχει η συνηφάδα μου, νομίζω ευχαριστημενη είναι, δεν εχει πει κάτι αρνητικό, εκτός απο μια φορά που κάτι δεν ασφ'αλισαν σωστ'α και το παιδί έφυγε με τα μούτρα μπροστά :cry::cry: κατα τα άλλα καλό ειναι, αυξομοιώνεται κ το ύψος.

εντιτ:Ααααα το πρώτο είναι υπερπαραγωγή!!!Αν δεν εχεις αγορασει ριλαξ πάρε το πρώτο, αν εχεις ήδη πάρε το 2ο ;)

Κοριτσια σε λιγο ανοιγουν οι παιδικοι σταθμοι και θα χρειαστουμε πολεμοφοδια!!!! Παγουρινι, τσαντακι, δοχειο για φαγητο, μαρκαδορους.... απο που προτεινετε?Βασικα ενδιαφερομαι για παγουρινι και τσαντακι! (αγοριστικα)

fgjv1ucccm3cnpsv.png

ouhlp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...