Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Τότε δεν ήξερα τι μπορούσαν να μου ζητήσουν αργότερα και θεώρησα πιο εντιμο να τα επιστρέψω. Όταν πέρασα μετά από χρόνια επιτροπή για εξωσωματική, έβαζα πάντα και το χαρτί που έλεγε ότι τα φάρμακα της 1ης προσπάθειας είχαν επιστραφεί λόγω φυσικής σύλληψης. Αν δεν είχα αυτό το χαρτί, δεν ξέρω τι μπορεί να μου ζητούσαν....

Μωρέ εσύ καλά έκανες εγώ λέω ότι δεν θα έπρεπε να είναι έτσι τα πράγματα... Βρήκες τεστ τελικά;;

πρίν από 1 λεπτό , kate82 είπε:

Θα το ψάξω ευχαριστώ 

Για το επίδομα εξωσωματικης θα χρειαστείς,

1.Την απόφαση έγκρισης επιτροπη

2.Αποδείξεις ωοληψιας ,εμβρυομεταφορας

3.Βεβαίωση για αυτές τις πράξεις από το κέντρο εξωσωματικης

4.Την αίτηση επιδόματος εξωσωματικης την οποία θα παρεις από τις παροχές σε οποιονδήποτε ΕΟΠΥΥ ,θα την συμπληρώσεις,θα επισυνάψεις τα παραπάνω και θα την καταθέσεις πάλι στις παροχές

Αυτά μου έχουν πει εμένα από τον ΕΟΠΥΥ. Αυριο μεθαύριο θα πάω να πάρω το 4 και θα ρωτήσω κι από κοντα

πρίν από 17 λεπτά , dimi.tra είπε:

Ναι κ εγώ ιδιωτικά είμαι οπότε φαντάζομαι κατά την διάρκεια της διαδικασίας θα με ντύσουν με αυτά τα χαζά ρομπακια. Το θέμα είναι μετά να είμαι άνετη γιατί δεν ξέρω, πρώτη φορά πάω. Σ ευχαριστώ πάντως! 
      Κατάλαβα δλδ με το που κάνουμε και την εμβρυομεταφορά καταθέτουμε τα δικαιολογητικά. Ξοδεύτηκαν 350€ για όσες φορές χρειαστείς. Βελόνα στα άχυρα! 

@kate82 αν γράψεις στο Google επίδομα εξωσωματικής 2024 gov θα σου βγάλει την επίσημη σελίδα που λέει ακριβώς τα δικαιολογητικά που χρειαζόμαστε για το επίδομα. Αλλά αυτό για τις ημερομηνίες και μέχρι πότε να τα καταθέσουμε κλπ δεν το διευκρινίζει πουθενά. 

Εντελώς βελόνα στα άχυρα κορίτσι μου... Από το τίποτα κάτι είναι αλλά είναι και ντροπή γνωρίζοντας πόσα λεφτά φεύγουν για εξωσωματική.. καλύτερα να φοράς φόρμες να είσαι άνετη! Με το καλό και όλα να πάνε καλά!

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλους/όλες.

Δεν θυμάμαι αλλά κάποια στιγμή είχε γίνει κουβέντα για τις trunki βαλιτσούλες. Είναι βολικές;χωράνε αρκετά πραγματάκια (ρουχα, παπουτσια, κανένα βιβλιαράκι;).

Εχετε να μου προτείνετε καποια παιδική βαλίτσα;

Κοίταζα και αυτή στο άμαζον. Λέτε να έχει στα τζάμπο;δεν την χρησιμοποιούμε τόσο συχνά.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

δεν την βρισκω για να πατησω like...Τι να κανω;

αφου κανεις like στην σελιδα που βγαζει μολις πατησεις στο λινκ και προχωρησει η εφαρμογη ,βημα βημα, σου ανοιγει μετα η φωτο.

Αλλιως πατας ΨΗΦΙΣΕ και την βρισκεις στην κατηγορια δημοφιλη με το ονομα andrnki, ειναι κατι φουξια σαγιοναριτσες σε ενα μωσαικο βεραντας.

Συγνωμη αν σας μπερδεψα!!!!!

r1OMp3.png KcCbp3.png

Διαφημίσεις

αφου κανεις like στην σελιδα που βγαζει μολις πατησεις στο λινκ και προχωρησει η εφαρμογη ,βημα βημα, σου ανοιγει μετα η φωτο.

Αλλιως πατας ΨΗΦΙΣΕ και την βρισκεις στην κατηγορια δημοφιλη με το ονομα andrnki, ειναι κατι φουξια σαγιοναριτσες σε ενα μωσαικο βεραντας.

σε ψήφισα!!!:D

mxOsp2.pngBr57p2.pngEWfBp3.png

Αχχχχ 1000 συγνωμη αλλα παταω ψηφισε και θελει να πατησω like αλλα δεν θελω με αυτη την διαδρομη γιατι θα μου φορτωνεται αυτη η σελιδα καθε λιγο και λιγακι...Δεν γινεται αλλιως;

Παααααρα πολύ καλά μου τα ειπες και σευχαριστω παααααρα πολύ.Εισαι πολύ ευγενικη!!!!:D:D:D

Βρε κοπέλες, το γερμανικό άμαζον (με πωλητή το άμαζον) έχει μεταφορικά;γιατί και με μεταφραστή του google δεν πολυβγάζω άκρη..

Έχει, δες όμως αν σε συμφέρει παρόλαυτά!

a0Nsp3.png

Καλημέρα σε όλους/όλες.

Δεν θυμάμαι αλλά κάποια στιγμή είχε γίνει κουβέντα για τις trunki βαλιτσούλες. Είναι βολικές;χωράνε αρκετά πραγματάκια (ρουχα, παπουτσια, κανένα βιβλιαράκι;).

Εχετε να μου προτείνετε καποια παιδική βαλίτσα;

Κοίταζα και αυτή στο άμαζον. Λέτε να έχει στα τζάμπο;δεν την χρησιμοποιούμε τόσο συχνά.

Για τις Trunki είχαν πει τα κορίτσια ότι δεν χωράνε πολλά πράγματα,...μια αλλαξιά ρούχα, κανα παιχνιδάκι, παγουρίνο, είναι για ότι χρειαζεσαι άμεσα...απ ότι ειχα διαβασει, γιατι δεν την έχω πάρει. Εμένα νομίζω δε θα με βόλευε, με βολευουν καλυτερα οι τσάντες που πάνε στον παιδικό, ειναι πιο ελαφριες κ πιο βολικες..

Αυτη που έβαλες δε γνωρίζω...

Διαφημίσεις

Έχει, δες όμως αν σε συμφέρει παρόλαυτά!

Ναι, εχεις δίκιο. Βρηκα 3 ζευγάρια παπουτσια που μαζί με τα μεταφορικά βγαίνουν 65? ενώ εδώ το ένα ζευγάρι εχει 50?...θα έλεγε κανείς πως είναι συμφέρουσα αγορά.

Καλημέρα!

Σ'ευχαριστω αλλα δε δουλευει.... :(

είναι για gmail users.

σε έβγαλε σε στάδιο που να ζητάει κωδικό; Γιατί εγώ που έκανα καλάθι και πήγα να πληρώσω,δε μου έβγαλε πεδίο για συμπλήρωση κουπονιού...:rolleyes:

είναι για gmail users.

σε έβγαλε σε στάδιο που να ζητάει κωδικό; Γιατί εγώ που έκανα καλάθι και πήγα να πληρώσω,δε μου έβγαλε πεδίο για συμπλήρωση κουπονιού...:rolleyes:

Τι εννοεις για Gmail? τον βαζω στην αρχη στο καλαθι που εχει πεδιο κ δεν τον παιρνει.... πιο μετα δεν εχει πεδιο για κωδικο.

Απο που τον βρηκες τον κωδικο μηπως κ βρω κανεναν εγω?

i0967wbvenhz372s.png

Τι εννοεις για Gmail? τον βαζω στην αρχη στο καλαθι που εχει πεδιο κ δεν τον παιρνει.... πιο μετα δεν εχει πεδιο για κωδικο.

Απο που τον βρηκες τον κωδικο μηπως κ βρω κανεναν εγω?

είναι για αυτούς που έχουν λογαριασμό στο gmail.Μου τον εστειλαν στο newsletter τους πριν 1 εβδ.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...