Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , dimi.tra είπε:

Ναι κ εγώ ιδιωτικά είμαι οπότε φαντάζομαι κατά την διάρκεια της διαδικασίας θα με ντύσουν με αυτά τα χαζά ρομπακια. Το θέμα είναι μετά να είμαι άνετη γιατί δεν ξέρω, πρώτη φορά πάω. Σ ευχαριστώ πάντως! 
      Κατάλαβα δλδ με το που κάνουμε και την εμβρυομεταφορά καταθέτουμε τα δικαιολογητικά. Ξοδεύτηκαν 350€ για όσες φορές χρειαστείς. Βελόνα στα άχυρα! 

@kate82 αν γράψεις στο Google επίδομα εξωσωματικής 2024 gov θα σου βγάλει την επίσημη σελίδα που λέει ακριβώς τα δικαιολογητικά που χρειαζόμαστε για το επίδομα. Αλλά αυτό για τις ημερομηνίες και μέχρι πότε να τα καταθέσουμε κλπ δεν το διευκρινίζει πουθενά. 

Στο μετά ναι όπως νιώθεις εσύ άνετη. Δεν είναι κάτι όμως. Δεν πονάς δηλαδή. 
      Ναι ίσα ίσα να πούνε ότι κάτι μας έδωσαν. Μας κοροϊδεύουν. 

• Μου αρέσει 1

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

αν εισαι Αθηνα, κοντα στον σταθμο στον Ταυρο εχει το στοκ του μαδερκερ σε πολυ καλες τιμες. Και πιο κατω εχει το στοκ της Κεντια.

σε ευχαριστω!! αλλα μενω στας εξοχας!!!!

γι αυτο κ ψαχνω απο διαδικτυο.....

εχει ψωνισει καμια απο δω http://www.pennieshops.gr/el/%CE%9B%CE%95%CE%A5%CE%9A%CE%91-%CE%95%CE%99%CE%94%CE%97/BEBE-%CE%A3%CE%A5%CE%9B%CE%9B%CE%9F%CE%93%CE%95%CE%A3/Bebe-%CE%A0%CE%B5%CF%84%CF%83%CE%AD%CF%84%CE%B5%CF%82/-c-32_50_166 ;;;;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

σε ευχαριστω!! αλλα μενω στας εξοχας!!!!

γι αυτο κ ψαχνω απο διαδικτυο.....

εχει ψωνισει καμια απο δω http://www.pennieshops.gr/el/%CE%9B%CE%95%CE%A5%CE%9A%CE%91-%CE%95%CE%99%CE%94%CE%97/BEBE-%CE%A3%CE%A5%CE%9B%CE%9B%CE%9F%CE%93%CE%95%CE%A3/Bebe-%CE%A0%CE%B5%CF%84%CF%83%CE%AD%CF%84%CE%B5%CF%82/-c-32_50_166 ;;;;

από τι λίστα δεν το βρήκες??

εάν είναι στη λίστα που νομίζω πως είναι για δες το τότε έχουμε κάποια στιγμή ψωνίσει από εκεί.

στην κόρη μου τα είχα πάρει όλα απο μαδερ αγγλίας....τώρα????

εεεεεε τελος 2009 ειναι κ σενα???? μαλλον αρχες του 2010.... τοτε ηταν παχιες οι μυγες σνιφ σνιφ σνιφ κ εγω ολα απο μαδερ αγγλιας...... τωρα βρισκω αρκετα στο εβαυ μετα απο ψαξιμο ομως.... δες τα μαγαζια που στελνουν ελλαδα κατευθειαν: next, littlewoods, tesco, m&co αυτα μου ρχονται που εχουν Bodysuits.........

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

Να σου ζησει κοριτσακι μου. :D

Εγω πηρα στις μικρες μου αυτην (οικονομικη λυση βεβαια, υπαρχουν πολυ πιο ακριβες)

http://www.toys-shop.gr/product_info.php?products_id=13709&osCsid=18v0su32f4cjqahi76evlsgr00

Η μεγαλη ηταν 4 και η μικρη 2. Την επαιξαν παρα πολυ και παιζουν ακομα.

Δεν εχω παραπονο απο τη συγκεκεριμενη. Κανει και ηχους οταν τηγανιζει ή βραζει.

Kοριτσάκι εγω δεν εχω πάρει ομως βρίσκομαι στην ίδια αναζήτηση με εσένα, βρήκα αυτή και είδα οτι εχει πάρει πολύ καλές κριτικές, δεν ξερω τι ποσό σκέφτεσαι να διαθέσεις ωστόσο φαινεται πολυ χαριτωμένη!!

http://www.littlewoodseurope.com/peppa-pig-kitchen/600251840.prd?browseToken=%2fb%2f5285%2fs%2fbestsellers%2c0%2fr%2f48&trail=5132-5285

ωστόσο μπορείς να ρίξεις μια ματιά και στο amazon οπου εχει και εκεί αρκετά μοντέλα.

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!

Σας ευχαριστώ πολύ για τις συστάσεις!

Η αλήθεια είναι ότι σκέφτομαι να δώσω μέχρι 100 ευρώ,αλλά από την άλλη ψιλοφοβάμαι να διαθέσει πολλά λεφτά για ένα παιχνίδι που δεν ξέρω κατά πόσο θα το παίξει.Γεινκά με τα παιχνίδια ρόλων έχουμε μία κλίση. Επίσης, οπέρα από βιβλία και παζλ τρελαινόμαστε για playmobil :shock::D

H ροζ πάντως ταιριάζει γάντι στο δωμάτιο μας

εεεεεε τελος 2009 ειναι κ σενα???? μαλλον αρχες του 2010.... τοτε ηταν παχιες οι μυγες σνιφ σνιφ σνιφ κ εγω ολα απο μαδερ αγγλιας...... τωρα βρισκω αρκετα στο εβαυ μετα απο ψαξιμο ομως.... δες τα μαγαζια που στελνουν ελλαδα κατευθειαν: next, littlewoods, tesco, m&co αυτα μου ρχονται που εχουν Bodysuits.........

στελνει και το next Ελλάδα;;;; τελικα εχω μεινει πισω πολυ..... παλαιοτερα αν θυμαμαι καλα δεν εστελνε.....

κι εγω ειμαι προς αναζητηση βρεφικων!!

Διαφημίσεις

τρελαινομαι για αγορες και μου εχετε δωσει πολλες ιδεες!!!

Ας κερδισουμε ομως και κανενα δωρακι ;).

Αν θελετε ψηφιζετε την φωτο μου ή λαμβανετε και εσεις μερος στον διαγωνισμο.

Ευχαριστω!!!!!:D:D:D:D:D

r1OMp3.png KcCbp3.png

@geonik αν είσαι η Νίκη, σε ψήφισα. Καλή επιτυχία.

@marroz90 νομίζω πως εννοεί μαγνητικά stickers. Πάντως έχω αγοράσει από αυτούς που έβαλες και κοσμεί το σαλόνι μου ένα floral θέμα. Είναι πάρα πολύ ωραίο στην υφή και εύκολο στην εφαρμογή.

Σωκράτης

Διαφημίσεις

τρελαινομαι για αγορες και μου εχετε δωσει πολλες ιδεες!!!

Ας κερδισουμε ομως και κανενα δωρακι ;).

Αν θελετε ψηφιζετε την φωτο μου ή λαμβανετε και εσεις μερος στον διαγωνισμο.

Ευχαριστω!!!!!:D:D:D:D:D

Done! ;):D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...