Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , Lila86 είπε:

Παίζει κάτι τέτοιο; Ούτε καν το είχα φανταστεί!!! Καλά γενικα είναι φοβερά τραγικό το σύστημα άρα κακώς μου κάνει εντύπωση!!!

Τότε δεν ήξερα τι μπορούσαν να μου ζητήσουν αργότερα και θεώρησα πιο εντιμο να τα επιστρέψω. Όταν πέρασα μετά από χρόνια επιτροπή για εξωσωματική, έβαζα πάντα και το χαρτί που έλεγε ότι τα φάρμακα της 1ης προσπάθειας είχαν επιστραφεί λόγω φυσικής σύλληψης. Αν δεν είχα αυτό το χαρτί, δεν ξέρω τι μπορεί να μου ζητούσαν....

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

Δυστυχώς δεν έχουμε M&S εδώ, οπότε ή δε θα παραγγείλω ποτέ κάτι για μένα απ'το amazon ή θα πρέπει να μετράω διαστάσεις όπου γράφονται!

Έχω βρει και αυτές τις φριτέζες αλλά δε ξέρω κατα πόσο κάνουν νόστιμες πατάτες αφού τηγανίζουν με ελάχιστο λάδι..

Μήπως χρησιμοποιεί κάποια κοπέλα τη μία απ' τις δύο για να μου πει;

http://www.amazon.co.uk/Tefal-ActiFry-AH900015-Electric-Capacity/dp/B004CJKQ7W/ref=sr_1_4?ie=UTF8&qid=1343856838&sr=8-4

http://www.amazon.co.uk/Philips-AirFryer-Healthier-Oil-Free-Fryer/dp/B0042EU3A2/ref=sr_1_12?ie=UTF8&qid=1343856838&sr=8-12

Την Diva δε την έχω δει πως είναι εξωτερικά κ μια πρόχειρη αναζήτηση στο amazon δε τη βρήκα! ΘΑ κοιτάξω κ στο skroutz αύριο..

Ευχαριστώ, όπως έγραψα κ πιο πάνω αυτό θα πρέπει μάλλον να κάνω..

Νομίζω η MUMSOFIA έχει της τεφάλ, θα της πω να μπει να σου γράψει.;)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Kαλημέρα.Ηθελα να ρωτήσω πως μπορώ να παραγγείλω κατι κουπ πατ απο το amazon.uk καθώς ο πωλητής δεν στέλνει Ελλάδα.Κάπου είχα διαβάσει για εναν ΄΄ξαδερφο΄΄στην Αγγλία που μπορώ να τα παραγγείλω μέσω αυτού.Επειδή τα προιοντα της Eugenia's kitchen είναι τελεια και παμφηνα μηπως μπορείτε να με βοηθήσετε?

Kαλημέρα.Ηθελα να ρωτήσω πως μπορώ να παραγγείλω κατι κουπ πατ απο το amazon.uk καθώς ο πωλητής δεν στέλνει Ελλάδα.Κάπου είχα διαβάσει για εναν ΄΄ξαδερφο΄΄στην Αγγλία που μπορώ να τα παραγγείλω μέσω αυτού.Επειδή τα προιοντα της Eugenia's kitchen είναι τελεια και παμφηνα μηπως μπορείτε να με βοηθήσετε?

Οι οδηγίες για το myUkmail είναι εδώ -->http://www.parentscafe.gr/showpost.php?p=1200507&postcount=185

αλλά πραγματικά με το τι χρεώνει....δεν νομίζω πως σε συμφέρει.

Κοίταξέ το όμως εσύ θα ξέρεις καλύτερα.

εντιτ

και επειδή τα χάζεψα λίγο...μαγαζί είναι δεν έχει δική της επωνυμία προϊόντων.

αυτή έχει μάρκες που τις πουλάει το αμαζον πχ τα le crueset , kitchen craft, colourworks , prestige κτλ

Και ότι έχει από μικρά εργαλεία μπορείς να τα βρεις κ στο εμπευ www.ebay.co.uk

Νομίζω η MUMSOFIA έχει της τεφάλ, θα της πω να μπει να σου γράψει.;)

καλά μέσα στο μυαλό μου εισαι... χα,χα

Ειμαι ευχαριστημένη ,,,απλά προχθες (για αυτο λέω στο μυαλό μου, εισαι), έσπασε αυτο που γυρνάει γυρω γυρω(πάει μαζι με το μοτερ) και μου ζήτησαν 45 ευρώ...τα νευρα μου...

Αν εξαιρέσεις αυτο ειμαι ευχαριστημένη για το πως ψηνει τις πατάτες απλά θέλει λίγο υπομονή μια και θέλει 35 Min για να γίνουν

Γιατι θελεται να γεμίζεται την κουζινα σας με τοοοοσες πολλες συσκευές;

Υπαρχει τροπος να τις φτιαξεται ΑΚΡΙΒΩΣ οπως στην Τεφάλ.

Ενα ταψακι μεσα οι πατατες και ελάχιστο λαδι, ριγανη και λεμονι με αλατι ...τις τριβουμε ανακατευοντας και τις ψηνουμε στο φουρνο στον αερα.

Εχουν την ιδια ακριβως γευση με την Τεφαλ.

Τα εχω φαει και τα δυο και ξερω.

Ενα πραγμα δεν μπορω με την κουζινα.Οι πολλες αχριστες συσκευες που σε μπλοκαρουν.

Παιρνω οσες πραγματικα μου ειναι χρησιμες και δεν δεν μπορω να τα φτιαξω μονη μου.:)

Εγώ θα ήθελα φριτέζα για να μη γεμίζει ο τόπος.. φούρνος κουζίνας, ταψί κτλ κτλ..

Αυτό που μου περιγράφεις όμως είναι πατάτες φούρνου κ όχι τηγανιτές όμως ε!

Με άλλα λόγια η tefal τις κάνει σαν φούρνου επειδή χρησιμοποιεί λίγο λάδι;

καλά μέσα στο μυαλό μου εισαι... χα,χα

Ειμαι ευχαριστημένη ,,,απλά προχθες (για αυτο λέω στο μυαλό μου, εισαι), έσπασε αυτο που γυρνάει γυρω γυρω(πάει μαζι με το μοτερ) και μου ζήτησαν 45 ευρώ...τα νευρα μου...

Αν εξαιρέσεις αυτο ειμαι ευχαριστημένη για το πως ψηνει τις πατάτες απλά θέλει λίγο υπομονή μια και θέλει 35 Min για να γίνουν

Γιατί τοοσο πολύ χρόνο; δεν έχει μικρότερο πρόγραμμα για λιγότερες πατάτες π.χ.; Η γεύση τους πως είναι; Σαν τηγανιτές, λαχταριστές και νόστιμες ή σαν φούρνου;

eNortjKzUjI0Nza2tFSyBlwwFawC3Q,,57.png

Διαφημίσεις

Οχι αυτο που περιγράφω ειναι πατατες τιγανητες αλλα στο φουρνο.Τις εχω φαει και τις 2 και ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑΑΑΑ ειναι ιδιες.

Λειτουργούν με τον ιδιο ακριβως τροπο.

Το λιγο λαδι και ο αερας του φουρνου κανουν τις πατάτες τραγανές και φυσικά διαιτης.

Καντο για να δεις μια φορα και κρίνε και μονη σου.

Πρεπει να εχεις και ιδιαίτερα καλα οικονομικά για τοοοσες πολλες συσκευες αλλα πιο πολύ πρεπει να εχεις μεγααααλη κουζινα η καλους και αρκετους αποθηκευτικούς χώρους.

Στον καιρο της κρίσης πράττουμε με σύνεση και εξυπνάδα. ;)

Τα θελω και εγω αυτα.Πως γινεται με την μεταφορα;

Οντως ειναι καλα και οικονομικα...

ΤΑ ΘΕΛΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!!!!!!

Οχι αυτο που περιγράφω ειναι πατατες τιγανητες αλλα στο φουρνο.Τις εχω φαει και τις 2 και ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑΑΑΑ ειναι ιδιες.

Λειτουργούν με τον ιδιο ακριβως τροπο.

Το λιγο λαδι και ο αερας του φουρνου κανουν τις πατάτες τραγανές και φυσικά διαιτης.

Καντο για να δεις μια φορα και κρίνε και μονη σου.

Πρεπει να εχεις και ιδιαίτερα καλα οικονομικά για τοοοσες πολλες συσκευες αλλα πιο πολύ πρεπει να εχεις μεγααααλη κουζινα η καλους και αρκετους αποθηκευτικούς χώρους.

Στον καιρο της κρίσης πράττουμε με σύνεση και εξυπνάδα. ;)

Δεν ειναι το ιδιο οτι κι'αν λεμε. Οι πατατες στο τεφαλ ταψι δε βγαινουν τοσο νοστιμες. Επισης δε νομιζω οτι μακροπροθεσμα κανεις πραγματικη οικονομια γιατι καις τον φουρνο σαφως πολυ περισσοτερη ωρα απ'οτι στη φριτεζα.

Γνωμη μου βεβαια. Ο καθενας κανει οτι θεωρει πιο σωστο.

Οπως σου εγραψε και το καλαμαρακι αυτα τα προιοντα δεν ειναι της συγκεκριμενης πωλητριας. Αυτη πουλαει διαφορες μαρκες που μπορεις να βρεςι και αλλου.

Επισης αν προσεξεις καλά, η συγκεκριμενη κανει λαμογιά γιατι χρεωνει μεν 0.01 λιρα π.χ. τα κουπ πατ αλλα εχει μεταφορικα για ΑΓΓΛΙΑ :shock: 4.95.

Δε νομιζω να σε συμφερει με Αγγλο ξαδερφο.

Αν θελεις βαλε μας το λινκ απο αυτα που σου αρεσαν αν σε βοηθησουμε να τα βρεις αλλου.

(καλως ηρθες στην παρεα μας. :D )

EDIT

Κοιτα αυτο για παραδειγμα.

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B007ATHS0O?ie=UTF8&seller=A353LIT9L114PJ&sn=Eugenia%27s%20Kitchen

Το χρεωνει μεν 1.92 αλλα εχει και 4.59 μεταφορικα οποτε παει στα 6.5 λιρονια (ΓΙΑ ΑΓΓΛΙΑ) .

Το ιδιο ακριβως το εχει το αμαζον με 4.76 χωρις μεταφορικα.

Καλησπέρα!

Κατ' αρχάς να συγχαρώ τις μανούλες με τις υπέροχες δημιουργίες του!

Αν είχα περισσότερο χρόνο μέχρι τα γενέθλια μας θα πειραματιζόμουν άνετα!

Εν' όψει των γενεθλίων μας τον επόμενο μήνα και προς αναζήτηση δώρου για τη μικρή μας, θα ήθελα να ρωτήσω τις μανούλες που έχουν ήδη πάρει κουζίνες, εντυπώσεις και αν αξίζουν τελικά για δωράκι σε 2χρονο.

Kοριτσάκι εγω δεν εχω πάρει ομως βρίσκομαι στην ίδια αναζήτηση με εσένα, βρήκα αυτή και είδα οτι εχει πάρει πολύ καλές κριτικές, δεν ξερω τι ποσό σκέφτεσαι να διαθέσεις ωστόσο φαινεται πολυ χαριτωμένη!!

http://www.littlewoodseurope.com/peppa-pig-kitchen/600251840.prd?browseToken=%2fb%2f5285%2fs%2fbestsellers%2c0%2fr%2f48&trail=5132-5285

ωστόσο μπορείς να ρίξεις μια ματιά και στο amazon οπου εχει και εκεί αρκετά μοντέλα.

Διαφημίσεις

Έχετε αγοράσει από κάπου καλύμματα για κεραμικές εστίες;;

Γενικά είναι χρήσιμα ή αφήνετε τις εστίες ακάλυπτες;;

Υπάρχουν καλύμματα για τις κεραμικές εστίες; Πρώτη φορά το ακούω!

Πως είναι δηλαδή; Σαν επίεδο κάλυμμα τύπου σουπλά;

eNortjKzUjI0Nza2tFSyBlwwFawC3Q,,57.png

Σας ευχαριστώ πολύ θα προσπαθήσω να τα δω, δεν ξέρω πότε όμως γιατί με δυο μικρά βλέπετε τι ώρες μπαίνω στο internet και αν προσθέσω ότι εκλεισαν και οι παιδικοί σταθμοί για τον Αυγουστο...Καλό κουράγιο

Δεν ειναι το ιδιο οτι κι'αν λεμε. Οι πατατες στο τεφαλ ταψι δε βγαινουν τοσο νοστιμες. Επισης δε νομιζω οτι μακροπροθεσμα κανεις πραγματικη οικονομια γιατι καις τον φουρνο σαφως πολυ περισσοτερη ωρα απ'οτι στη φριτεζα.

Γνωμη μου βεβαια. Ο καθενας κανει οτι θεωρει πιο σωστο.

Εξακολουθω να πιστευω οτι οικονομια κανεις ακομη και αν καις τον φουρνο (εγω τις κανω στο ρομποτακι...) οταν μιλαμε για ΜΙΑ ακομη συσκευη στην κουζινα, με κοστος -και μεταφορικά- γυρω στα 150 ευρω...και αν χαλασει και το πιο μικρο αξεσουαρ -το διαβασαμε και αυτο εδω...- να επιβαρυνεσαι με αλλα 40 ευρω.Ποια ειναι τελικά η οικονομια;;;

Το αποτελεσμα ειναι ΑΠΟΛΥΤΑ το ιδιο και δεν εχεις ΑΛΛΗ μια συσκευη με τον τρομνο μην χαλασει και τοτε τι;

Για να φτασεις να καψεις 150 ευρω με τον φουρνο μονο με πατατες -που παντα γινεται με συνδιασμο με αλλο φαγητο- εεεεε τοτε θαχει περασει πολύς καιρός!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...