Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , Lila86 είπε:

Παίζει κάτι τέτοιο; Ούτε καν το είχα φανταστεί!!! Καλά γενικα είναι φοβερά τραγικό το σύστημα άρα κακώς μου κάνει εντύπωση!!!

Τότε δεν ήξερα τι μπορούσαν να μου ζητήσουν αργότερα και θεώρησα πιο εντιμο να τα επιστρέψω. Όταν πέρασα μετά από χρόνια επιτροπή για εξωσωματική, έβαζα πάντα και το χαρτί που έλεγε ότι τα φάρμακα της 1ης προσπάθειας είχαν επιστραφεί λόγω φυσικής σύλληψης. Αν δεν είχα αυτό το χαρτί, δεν ξέρω τι μπορεί να μου ζητούσαν....

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Για τις κοριτσομάνες

http://www.zulily.co.uk/e/oopsy-daiisy-baby-020812.html

Μα δεν είναι ονειρεμένες φούστες;

και για αυτές που έχουν λογαριασμό στο gmail έχει κωδικό για δωρεάν μεταφορικά μέχρι την επόμενη εβδομάδα.

Οποια ενδιαφέρεται,ας μου πει..

mxOsp2.pngBr57p2.pngEWfBp3.png

Να προτείνω κάτι μιας και μ' ενδιαφέρει κι εμένα το θέμα; Θέλετε να ανοίξουμε ένα θέμα ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ για να είναι τα πάντα μαζεμένα εκεί; Από υλικά μέχρι συνταγές;

υπάρχουν αρκετά θεματα στο φορουμ, δειτε μερικά:

παιδικές τούρτες

μπισκότα και cupcakes

cupcakes βάπτισης

Υλικά και εργαλεία εχω ψωνίσει αρκετές φορές από εδώ: http:// .craftcompany.co. uk/

δεν εχω κάνει ερευνα αγοράς για το αν ειναι φθηνα κλπ, απλα εκει ειχα βρει αυτά που έψαχνα και ειχα καλή εξυπηρέτηση.

georgiailias μπορείς να πας σε ένα Marks & Spencer που εχει ρουχα με αγγλικά νουμερα να δοκιμάσεις το 16. Φριτέζα θα σου πρότεινα τη Diva της Delonghi που ο κάδος της ειναι με κλίση και χρειάζεται μόνο 1 λίτρο λαδι (πολύ λιγότερο απ' ό,τι χρησιμοποιούν οι άλλες φριτέζες) και οι πατάτες γίνονται τέλειες! Ειναι λίγο ακριβούτσικη (νομίζω γυρω στα 140 ευρώ εχει), αλλα τα αξίζει τα λεφτά της. Εμενα η πρωτη μου χάλασε (την εκαψα στο μάτι της κουζίνας για να ειμαι ειλικρινής :oops:) και πήρα πάλι την ίδια. Και αν ξαναχρειαστεί, πάλι την ίδια θα παρω, ειμαι fan!

dJzIp2.png Fysmp3.png

Διαφημίσεις

Για τις κοριτσομάνες

http://www.zulily.co.uk/e/oopsy-daiisy-baby-020812.html

Μα δεν είναι ονειρεμένες φούστες;

Εμένα πάλι δε μου αρέσουν καθόλου ρε μαμώτο αυτές....σαν αποκριάτικες μου φαίνονται....η κόρη μου πάλι θα τρελαινόταν μιας και φουσκώνουν όπως λέει αλλά της μαμάς δεν.....

Το ξέρω απλά θα μπορούσαμε να συνδυάσουμε συνταγές με αγορές υλικών ώστε να είναι όλα μαζεμένα.

ταμαρ αν μπορείς και θες,ανοιξε το θέμα...γιατί εγώ είμαι λίγο άσχετη...

επίσης στο φορουμ γράφουν στη χάση και στη φέξη αυτές που μπαίνουν..

Εμένα πάλι δε μου αρέσουν καθόλου ρε μαμώτο αυτές....σαν αποκριάτικες μου φαίνονται....η κόρη μου πάλι θα τρελαινόταν μιας και φουσκώνουν όπως λέει αλλά της μαμάς δεν.....

και εμένα χαλια μου φαίνονται...μόνο αν ντυθεί στις απόκριες κάτι σε μπαλαρίνα ή παρεμφερές..:rolleyes:

mxOsp2.pngBr57p2.pngEWfBp3.png

Εγώ αν είχα κοριτσάκι θα έπαιρνα. Τις βρίσκω απίστευτα χαριτωμένες κι όσες φορές βλέπω κοριτσάκια με παρόμοιες φουστίτσες τα χαζεύω η αγορομάνα.Αχ!....

Όσο για το θέμα τί να ανοίξω εγώ; Τί να πω; Ο,τι γράφουν το αποθηκεύω για μελλοντική χρήση η δόλια από συνταγή μέχρι τον πλάστη που πήρε το kalamaraki από το amazon για να μην τις ζαλίζω όταν αποφασίσω να ασχοληθω

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Καλησπέρα κορίτσια!!!

Να ρωτήσω κάτι για να μην είμαι off topic, στα αγγλικά νούμερα ρούχων, το 16 αντιστοιχεί στο δικό μας XL; έλεγε να παραγγείλω κανένα φόρεμα απ' το amazon αλλά το θέμα μου είναι τα νούμερα..

και επίσης, μήπως έχει αγοράσει καμία από εσάς φριτέζα τώρα τελευταία; Θα ήθελα να αγοράσω μια, κυρίως για να τηγανίζω καμιά πατάτα στο γιο μου που είναι μονίμως θεονήστικος!!! Οπότε, και μια μικρούλα φαντάζομαι πως θα ήταν οκ!

Στο άμαζον το 16 το δίνει XXL αλλά είναι κ ανάλογα την εταιρία, εγώ π.χ. φοράω S το οποίο το έχει στο 8, στα Lipsy όμως πρέπει να πάρω το 10:rolleyes:

το καλύτερο είναι να δεις αν λεει διαστάσεις στις οποίες αντιστοιχεί το νούμερο...εγω έτσι δεν εχω πέσει εξω...

Να προτείνω κάτι μιας και μ' ενδιαφέρει κι εμένα το θέμα; Θέλετε να ανοίξουμε ένα θέμα ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ για να είναι τα πάντα μαζεμένα εκεί; Από υλικά μέχρι συνταγές;

Ναι!!!!!!!!!

Να πώ συγχαρητήρια και στην mantinop με την τούρτα υπερπαραγωγή !!!!!

Νιώθω τελείως ανεπρόκοπη που ούτε μια κλασική τούρτα με σαντιγή δεν μπορώ να φτιάξω:cry::cry:

Διαφημίσεις

...

Νιώθω τελείως ανεπρόκοπη που ούτε μια κλασική τούρτα με σαντιγή δεν μπορώ να φτιάξω:cry::cry:

Σε νιωθω οσο δε φανταζεσαι. :(

Μην πτοεισαι ομως. Ειμαστε καλες στα μαθηματικα! :tongue:

Περα απ'τ'αστεια συγχαρητηρια σε ολες σας. :-D

Ταμαρακι κιέγω τρελαινομαι γι'αυτες τις φουστες(και οι μικρες μου). Φορεμενες ειναι απιθανες.

Καλησπέρα!

Κατ' αρχάς να συγχαρώ τις μανούλες με τις υπέροχες δημιουργίες του!

Αν είχα περισσότερο χρόνο μέχρι τα γενέθλια μας θα πειραματιζόμουν άνετα!

Εν' όψει των γενεθλίων μας τον επόμενο μήνα και προς αναζήτηση δώρου για τη μικρή μας, θα ήθελα να ρωτήσω τις μανούλες που έχουν ήδη πάρει κουζίνες, εντυπώσεις και αν αξίζουν τελικά για δωράκι σε 2χρονο.

Καλησπέρα!

Κατ' αρχάς να συγχαρώ τις μανούλες με τις υπέροχες δημιουργίες του!

Αν είχα περισσότερο χρόνο μέχρι τα γενέθλια μας θα πειραματιζόμουν άνετα!

Εν' όψει των γενεθλίων μας τον επόμενο μήνα και προς αναζήτηση δώρου για τη μικρή μας, θα ήθελα να ρωτήσω τις μανούλες που έχουν ήδη πάρει κουζίνες, εντυπώσεις και αν αξίζουν τελικά για δωράκι σε 2χρονο.

Να σου ζησει κοριτσακι μου. :D

Εγω πηρα στις μικρες μου αυτην (οικονομικη λυση βεβαια, υπαρχουν πολυ πιο ακριβες)

http://www.toys-shop.gr/product_info.php?products_id=13709&osCsid=18v0su32f4cjqahi76evlsgr00

Η μεγαλη ηταν 4 και η μικρη 2. Την επαιξαν παρα πολυ και παιζουν ακομα.

Δεν εχω παραπονο απο τη συγκεκεριμενη. Κανει και ηχους οταν τηγανιζει ή βραζει.

georgiailias μπορείς να πας σε ένα Marks & Spencer που εχει ρουχα με αγγλικά νουμερα να δοκιμάσεις το 16. Φριτέζα θα σου πρότεινα τη Diva της Delonghi που ο κάδος της ειναι με κλίση και χρειάζεται μόνο 1 λίτρο λαδι (πολύ λιγότερο απ' ό,τι χρησιμοποιούν οι άλλες φριτέζες) και οι πατάτες γίνονται τέλειες! Ειναι λίγο ακριβούτσικη (νομίζω γυρω στα 140 ευρώ εχει), αλλα τα αξίζει τα λεφτά της. Εμενα η πρωτη μου χάλασε (την εκαψα στο μάτι της κουζίνας για να ειμαι ειλικρινής :oops:) και πήρα πάλι την ίδια. Και αν ξαναχρειαστεί, πάλι την ίδια θα παρω, ειμαι fan!

Δυστυχώς δεν έχουμε M&S εδώ, οπότε ή δε θα παραγγείλω ποτέ κάτι για μένα απ'το amazon ή θα πρέπει να μετράω διαστάσεις όπου γράφονται!

Έχω βρει και αυτές τις φριτέζες αλλά δε ξέρω κατα πόσο κάνουν νόστιμες πατάτες αφού τηγανίζουν με ελάχιστο λάδι..

Μήπως χρησιμοποιεί κάποια κοπέλα τη μία απ' τις δύο για να μου πει;

http://www.amazon.co.uk/Tefal-ActiFry-AH900015-Electric-Capacity/dp/B004CJKQ7W/ref=sr_1_4?ie=UTF8&qid=1343856838&sr=8-4

http://www.amazon.co.uk/Philips-AirFryer-Healthier-Oil-Free-Fryer/dp/B0042EU3A2/ref=sr_1_12?ie=UTF8&qid=1343856838&sr=8-12

Την Diva δε την έχω δει πως είναι εξωτερικά κ μια πρόχειρη αναζήτηση στο amazon δε τη βρήκα! ΘΑ κοιτάξω κ στο skroutz αύριο..

Στο άμαζον το 16 το δίνει XXL αλλά είναι κ ανάλογα την εταιρία, εγώ π.χ. φοράω S το οποίο το έχει στο 8, στα Lipsy όμως πρέπει να πάρω το 10:rolleyes:

το καλύτερο είναι να δεις αν λεει διαστάσεις στις οποίες αντιστοιχεί το νούμερο...εγω έτσι δεν εχω πέσει εξω...

Ευχαριστώ, όπως έγραψα κ πιο πάνω αυτό θα πρέπει μάλλον να κάνω..

eNortjKzUjI0Nza2tFSyBlwwFawC3Q,,57.png

Γιατι θελεται να γεμίζεται την κουζινα σας με τοοοοσες πολλες συσκευές;

Υπαρχει τροπος να τις φτιαξεται ΑΚΡΙΒΩΣ οπως στην Τεφάλ.

Ενα ταψακι μεσα οι πατατες και ελάχιστο λαδι, ριγανη και λεμονι με αλατι ...τις τριβουμε ανακατευοντας και τις ψηνουμε στο φουρνο στον αερα.

Εχουν την ιδια ακριβως γευση με την Τεφαλ.

Τα εχω φαει και τα δυο και ξερω.

Ενα πραγμα δεν μπορω με την κουζινα.Οι πολλες αχριστες συσκευες που σε μπλοκαρουν.

Παιρνω οσες πραγματικα μου ειναι χρησιμες και δεν δεν μπορω να τα φτιαξω μονη μου.:)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...