Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , Lila86 είπε:

Παίζει κάτι τέτοιο; Ούτε καν το είχα φανταστεί!!! Καλά γενικα είναι φοβερά τραγικό το σύστημα άρα κακώς μου κάνει εντύπωση!!!

Τότε δεν ήξερα τι μπορούσαν να μου ζητήσουν αργότερα και θεώρησα πιο εντιμο να τα επιστρέψω. Όταν πέρασα μετά από χρόνια επιτροπή για εξωσωματική, έβαζα πάντα και το χαρτί που έλεγε ότι τα φάρμακα της 1ης προσπάθειας είχαν επιστραφεί λόγω φυσικής σύλληψης. Αν δεν είχα αυτό το χαρτί, δεν ξέρω τι μπορεί να μου ζητούσαν....

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μαντινοπ και εσυ σαλονικια εισαι??????

καμια αθηναια εχουμε???? και ξεκιναμε μαγαζι χαχαχχαχα

21/12 2 τουρτες!!!!!

όχι γατούλα πατρινιά είμαι;)

αν είσαι κοντά έλα για σεμινάρια:lol:

Να σας γράψω να γελάστε...όταν ο μικρός άνοιξε ξαφνικά το ψυγείο έπαθε σοκ...έμεινε κάγκελο...:tongue::tongue::tongue:

Μετά αρπάζει τα αυτοκινητάκια και αρχίζει να τρέχει.....χαχαχαχα

εγώ από πίσω να τον κυνηγάω...θα λερωθούν μου φώναζε και έτρεχε...χαχαχα

Μπράβο ναι στον Αλιμπράντη!

Εντωμεταξύ πήγα εδώ στην Θεσ/νικη στο μαγαζί "Καναδάς".....μέγας κλέφτης έτσι....δηλαδή δώστε βάση.

Αυτό εδώ Tala icing kit το είχε.... στα 18ευρώ νομίζω.

Πήρα κ αυτά από αμαζον wilton nozzles για αρχή...κ αυτά στο θεό η τιμή τους....

Αυτόν τον πλάστη τον είχε 15-18ευρώ .

Οκ...πάμε παρακάτω...αλλά το καλύτερο είναι ότι είχε κ αυτά τα tala tinsμε διάφορα εξαρτήματα....πουλούσε χώρια τα κουτιά....στα 10-12ευρώ κ χώρια τα εξαρτήματα....εμ πως...πως θα δείξει την κουτοπονηριά του κ το ότι είναι ελληνάρας ντε??? :evil::evil::evil:

Ευτυχώς πήρα μόνο τα άκρως απαραίτητα,{είχα προνοήσει κ είχα παραγγείλει από αμαζον.....} ευτυχώς είχα συγκρίνει τιμές με αμαζον κ άλλα μαγαζιά σε θεσ/νικη.....κ δεν τον πλούτισα τον ελληνάρα!!

Κοριτσια για να μη χρεωνεστε μεταφορικα ή να τρεχετε μακρια εχει και η Βεφα στα 2,80 αν εχετε κοντα καταστημα.

http://www.vefashouseneasmyrni.gr/pastry_edibles_colors_paste.htm

Εχω να παρω πολυ καιρο αλλα βλεπω την τιμη στα ιδια επιπεδα.

Δεν πρόκειτε εγώ προσωπικά να της δώσω ούτε ευρώ.....για ευνόητους λόγους. :rolleyes::rolleyes:

Ευχαριστώ.....:oops::D

Έχει 4 βάσεις sponge cake ο κάθε όροφος και άλλες τόσες κρέμα ζαχαροπλαστικής;)

Η τούρτα σέρβιρε πάνω από 100 άτομα (ήταν τεράστια πάνω από 15 κιλά) και κομμάτια χορταστικά;)

Κάθε χρόνο κάνουμε γενέθλια στην πλατεία και μαζεύονται πάρα πολλά πιτσιρικάκια με τους γονείς τους:D οπότε έπρεπε να γίνει μεγάλων διαστάσεων:shock:

Το μαγαζί της Βέφας στην πόλη μου έχει κλείσει εδώ και αρκετά χρόνια οπότε μόνο μέσω internet αγοράζω.

και για να μην είμαι εκτός θέματος το ebay έχει τεράστια ποικιλία σε όλα τα εργαλεία, χρώματα κλπ...εκτός από αυτά που έβαλε το καλαμάρι.

Αν βοήθησα έστω κ λίγο χαίρομαι ! :D:D:D:D:D

Ρε συ Μαντινοπ , για δώσε ιδέα για sponge cake, πήρα μια ωραιοτατη συνταγή από το joy of baking για vanilla moist cake κ βγήκε υπεργαμάτό!!! κ θα ήθελα κ άλλες ιδέες , αν δεν σε ενοχλεί ή δεν θες έχεις πρόβλημα να εκθέσεις τη δουλειά σου ή αν δεν θες να δώσεις μυστικά πάσο.

συνεχιζω....ειναι τρελλη η κατασκευη σου! ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ

καλαμαρι κρατα σημειωσεις, η 2η να ειναι διωροφη!

Μόνο σημειώσεις, εδώ ζητάω καθοδήγηση!!!

και εγώ θελωωωωωωωωωωωωωωωωωω

Να σας γράψω να γελάστε...όταν ο μικρός άνοιξε ξαφνικά το ψυγείο έπαθε σοκ...έμεινε κάγκελο...:tongue::tongue::tongue:

Μετά αρπάζει τα αυτοκινητάκια και αρχίζει να τρέχει.....χαχαχαχα

εγώ από πίσω να τον κυνηγάω...θα λερωθούν μου φώναζε και έτρεχε...χαχαχα

αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ

Διαφημίσεις

εγώ που είμαι να έρθώ????Δυστυχώς δεν μπορώ να δω την τούρτα σου αλλά απο τα σχόλια των υπολοίπων καταλαβαίνω πως ήταν τέλεια!!!

e687acc528.png

85dbc736f6.png

Τάτη η τούρτα φαγώθηκε πριν ένα μήνα και κάτι στα γενέθλια...;)

Καλαμάρι πάρε λίνκ για υπέροχο sponge cake και πεντανόστιμο:

http://www.sintagespareas.gr/sintages/sponge-cake.html

βέβαια εγώ επειδή είχα τεράστια διάσταση 48 εκ διάμετρο ο κάτω όροφος έβαλα τριπλή δόση για κάθε βάση.

Ποια μυστικά καλέ να φοβάμαι να προδώσω? δεν είμαι επαγγελματίας...μια φτωχή πλην τίμια εργαζόμενη σε τελείως άσχετο κλάδο είμαι...

Τάτη η τούρτα φαγώθηκε πριν ένα μήνα και κάτι στα γενέθλια...;)

Καλαμάρι πάρε λίνκ για υπέροχο sponge cake και πεντανόστιμο:

http://www.sintagespareas.gr/sintages/sponge-cake.html

βέβαια εγώ επειδή είχα τεράστια διάσταση 48 εκ διάμετρο ο κάτω όροφος έβαλα τριπλή δόση για κάθε βάση.

Ποια μυστικά καλέ να φοβάμαι να προδώσω? δεν είμαι επαγγελματίας...μια φτωχή πλην τίμια εργαζόμενη σε τελείως άσχετο κλάδο είμαι...

αααα κ είναι μαλακό??? Δεν θέλει σιρόπιασμα?

Γιατί εγώ έκανα αυτό για την τούρτα της μικρής κ ήταν τόσο τρυφερό κ μαλακό όντως σαν σφουγγάρι κ ζουμερό που δεν χρειάστηκε σιρόπιασμα. Ενώ η διαφορά του με το ελληνικό παντεσπάνι είναι οτι το παντεσπάνι μας μοιάζει με ψωμί μπροστά σε αυτό που έκανα.

Αυτού του είδους τα κέικ δεν σιροπιάζονται.

Ήταν αφράτο, νόστιμο και μαλακό...αλλά όχι σαν το κλασσικό παντεσπάνι;)

Η μόνη διαφοροποίηση που κάνω στην συνταγή είναι ότι αντί για λεμόνι βάζω πορτοκάλι...νομίζω είναι πιο baby friendly η γεύση του.

Τα κέικ αυτού του είδους πρέπει να στέκονται...βέβαια έβαλα και κολώνες αλλιώς θα είχε καταρρεύσει.

Στα νιάτα μου όταν δούλευα ως ελεύθερος επαγγελματίας, είχα βγάλει πολλές μελέτες για σπίτια...στα γεράματα υποστυλώνω παιδικές τούρτες:shock:

Διαφημίσεις

καλησπέρα

γνωρίζει καμία αυτή την μαρκα τοστιέρα/ψηστιέρα;

Χάλασε αυτή που έχω και ειμαι σε δίλημμα,να πάρω αυτή την μάρκα απο αμαζον(που δεν την ξέρω καθόλου) ή μια delonghi που είδα σε ελληνικό σαιτ;;;

CdWHp2.png

SXf1p3.png94oIp3.png

καλησπέρα

Χάλασε αυτή που έχω και ειμαι σε δήλημα,να πάρω αυτή την μάρκα απο αμαζον(που δεν την ξέρω καθόλου) ή μια delonghi που είδα σε ελληνικό σαιτ;;;

δεν μας έβαλες το λινκ ;)

καλησπέρα

Χάλασε αυτή που έχω και ειμαι σε δίλημμα,να πάρω αυτή την μάρκα απο αμαζον(που δεν την ξέρω καθόλου) ή μια delonghi που είδα σε ελληνικό σαιτ;;;

nope.

Δεν τη γνωριζω.

Εμενα καθε φορα που προσπαθω μου καθεται απο το βαρος.

Προσπαθω να την σιροπιάζω ελαφρως γιατι εδω ειμαστε Ελλαδα και δεν τραβαει πολύ η βουτυροκρεμα...

4 στρωσεις η καθε μια αρα 8 σποντς κεικς...Πολλάαααααα

Πόση ωρα εψηνες.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...