Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Lila86 είπε:

Όντως γιατί τα επέστρεψες; Δεν πειράζει τώρα έγινε.. αλλά ναι είναι απαράδεκτοι δεν είναι κράτος αυτό.. και μόνο από το επίδομα να καταλάβεις που σου δίνουν φαίνονται όλα!!!

Γιατί ήθελα να είμαι τυπική και επίσης μη μου ζητούσαν αργότερα έγγραφα για το που έκανα εξωσωματική ή με χρεωναν τίποτα. Αν το ήξερα, θα τα χάριζα σε κάποια κοπέλα. 

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

καλημερα!!!!!!

μηπως ξερει καμια αυτο το απορρυπαντικο? fairy non bio

θελω να το χρησιμοποιησω αντι για προδερμ που δε μου καθαριζει τιποτα κ αφηνει ασχημη μυρωδια........ το εχει και σε συμπυκνωμενο μικρο μπουκαλακι στυλ αριελ....

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ωπαααααααααα...σας τσακωσα...Ναιιιιιιι 200 σελιδες μετά...καλααααα!!!!!!!!!

Αυτά με τα χρώματα ζαχαροπλαστικής πολύ καλή υπόθεση.Ποις ξερει να μου πει μεταφορικά γιατι δεν το κατέχω με τον ιμπει...Ευχαριστω!!!!!!

Το 32l ειναι το μηκος(που στα σορτσακια δεν εχει νοημα αλλα υποθετω οτι βγαινει αυτοματα απο το συστημα). Τα υπολοιπα 24w-26w κλπ ειναι η περιμετρος της μεσης σε ιντσες (w=waist)

Αν κοιταξεις ενα τζιν που φορας θα βρεις το μεγεθος σου. τα kuyichi συνηθως εχουν κανονικη φορμα.

Το 32l ειναι το μηκος(που στα σορτσακια δεν εχει νοημα αλλα υποθετω οτι βγαινει αυτοματα απο το συστημα). Τα υπολοιπα 24w-26w κλπ ειναι η περιμετρος της μεσης σε ιντσες (w=waist)

Αν κοιταξεις ενα τζιν που φορας θα βρεις το μεγεθος σου. τα kuyichi συνηθως εχουν κανονικη φορμα.

Καλημέρα Αννα!

Σ ευχαριστώ πολύ!Αρα είμαι στο 27:rolleyes:

Διαφημίσεις

Ωπαααααααααα...σας τσακωσα...Ναιιιιιιι 200 σελιδες μετά...καλααααα!!!!!!!!!

Αυτά με τα χρώματα ζαχαροπλαστικής πολύ καλή υπόθεση.Ποις ξερει να μου πει μεταφορικά γιατι δεν το κατέχω με τον ιμπει...Ευχαριστω!!!!!!

Αν θες αυτά τα χρώματα, ένα ευρώ το τεμάχιο τα μεταφορικά.

EDIT

Ωπςςςςςςςς, ο δαίμων του τυπογραφείου, 1 λίρα το τεμάχιο.

BOftp3.png PzWNp3.png

καλησπέρα κορίτσια:D

Πολύ καλός πωλητής και με μεγάλη ποικιλία είναι tο partyanimalonline από Αγγλία

http://www.ebay.co.uk/sch/partyanimalonline/m.html?item=270648120948&sspagename=STRK%3AMEWNX%3AIT&rt=nc&_trksid=p3984.m1439.l2649&_trksid=p4340.l2562

Πολύ καλά χρώματα και σε μεγάλη ποικιλία είναι και της sugarflair, ρίξε μια ματιά;)

καλαμαράκι φοβερά προϊόντα και τα 2;)

Πόσα σου χρέωσαν μεταφορικά...αν επιτρέπεται?;)

Tα μεταφορικά μου βγήκαν 5 δολλάρια τελική γιατί είχα κουπόνακι ενώ κανονικά είναι 6 δολάρια αλλά όταν γράφεσαι πρώτη φορά σου δίνουν νομίζω μειον 5 δολάρια κουπόνι για την πρώτη σου παραγγελία ;)

Φοβερά τα χρώματα κ η τιμής τους!

Εγώ με την γλυκερίνη κ την βανίλια έβγαλα αυτό το αποτέλεσμα

Σίγουρα χρειάζομαι εξάσκηση :rolleyes: αλλα ειναι η πρώτη μου με ζαχαρόπαστα :tongue:

f5862ea0.jpg

Annagrig και kalamaraki σας ευχαριστώ πάρα πολύ!!

Καλαμάρι καλή επιτυχία!!!

Σε ευχαριστώ Κλέλια ;)

Καλημέρα κορίτσια! Πλησιάζουν τα γενέθλιά μας, ξέρετε απόπυμπορώ να βρω είδη για πάρτυ online πάντα και σε καλές τιμές?

Έχω πάρει από το www.nakas.gr έχει φθηνότερες τιμές από άλλα καταστήματα κ μεγάλη ποικιλία σε σχέδια. Επίσης αν δεν θες να πληρώσεις μεταφορικά τα παραγγέλνεις τα φέρνει σε κοντινό βιβλιοπωλείο στο σπίτι σου κ πας κ τα παραλαμβάνεις

Tα μεταφορικά μου βγήκαν 5 δολλάρια τελική γιατί είχα κουπόνακι ενώ κανονικά είναι 6 δολάρια αλλά όταν γράφεσαι πρώτη φορά σου δίνουν νομίζω μειον 5 δολάρια κουπόνι για την πρώτη σου παραγγελία ;)

Φοβερά τα χρώματα κ η τιμής τους!

Σίγουρα χρειάζομαι εξάσκηση :rolleyes: αλλα ειναι η πρώτη μου με ζαχαρόπαστα :tongue:

f5862ea0.jpg

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Oh my god!!!!!!!!!!Είναι τέλεια!!!!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια! Πλησιάζουν τα γενέθλιά μας, ξέρετε απόπυμπορώ να βρω είδη για πάρτυ online πάντα και σε καλές τιμές?

Εγώ για το σχέδιο που ήθελα τις καλύτερες τιμές τις βρήκα στο http://www.welovetoys.gr

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

f5862ea0.jpg

kalamaraki τι καταπληκτική τούρτα είναι αυτή!!!!!!!!!!!!!!

Σαν γιαγιά, και επειδή το κατέχω λίγο το θέμα, σου λέω ότι έχεις κάνει πολύ καλή δουλειά, αν και λες ότι είναι η πρώτη σου φορά!

Τρέμε Παρλιάρο!!!

καλημερα στη παρεα!

ηθελα κ εγω τα φωτα σας...ψαχνω ν αγορασω καθισμα αυτοκινητου για το μπεμπη συγκεκριμενα αυτο

http://www.besafe.com/products/toddlers-car-seat-0-18-kg/izi-combi-x3

εδω το βρισκω 390 ευρω...κοιταξα στο mytoys kai sto carseat.se και δε το βρηκα...που αλλου μπορω να δω?νομιζω το βρηκα στο pramworld αλλα δε λεει ποσο ειναι τα μεταφορικα...

ευχαριστω εκ των προτερων!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

καλημερα στη παρεα!

ηθελα κ εγω τα φωτα σας...ψαχνω ν αγορασω καθισμα αυτοκινητου για το μπεμπη συγκεκριμενα αυτο

http://www.besafe.com/products/toddlers-car-seat-0-18-kg/izi-combi-x3

εδω το βρισκω 390 ευρω...κοιταξα στο mytoys kai sto carseat.se και δε το βρηκα...που αλλου μπορω να δω?νομιζω το βρηκα στο pramworld αλλα δε λεει ποσο ειναι τα μεταφορικα...

ευχαριστω εκ των προτερων!

Στείλε τους μνμ να τους ρωτήσεις μεταφορικά. Πάντως επειδή κι εγώ έχω της besafe (και το πρώτο 0-13 και το δεύτερο 9-18) και τις 2 φορές που το έψαξα είδα οτι οι τιμές πάνω κάτω είναι οι ίδιες με τα μεταφορικα και τελικά και τα 2 καθισματάκια τα πήρα από το anatello.gr. Κάνε ένα κόπο και πάρε τηλ. Τώρα θα έχουν και εκπτώσεις.

Eπίσης δες κι αυτό αν θες http://www.carseat.se/store.html BeSafe Izikid X3

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...