Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , Eternity είπε:

Γιατί ήθελα να είμαι τυπική και επίσης μη μου ζητούσαν αργότερα έγγραφα για το που έκανα εξωσωματική ή με χρεωναν τίποτα. Αν το ήξερα, θα τα χάριζα σε κάποια κοπέλα. 

Παίζει κάτι τέτοιο; Ούτε καν το είχα φανταστεί!!! Καλά γενικα είναι φοβερά τραγικό το σύστημα άρα κακώς μου κάνει εντύπωση!!!

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας μανούλες! Ηθελα να κανω μια ερωτηση. Με το καλο το Σεπτεμβρη έρχεται ο μπεμπης μου και σιγα σιγα ετοιμαζουμε τα πραγματακια του ηθελα να ρωτησω σκεφτομαι να αγορασω απο amazon pampers και συγκεκριμενα http://www.amazon.co.uk/gp/product/B003P2UTS8/ref=ox_sc_act_title_3?ie=UTF8&smid=A3P5ROKL5A1OLE ειναι καλη η τιμη απο νουμερο τι λεει να παρω το 2 η το νεα 1 θα του ειναι καλο?

Γεια σας μανούλες! Ηθελα να κανω μια ερωτηση. Με το καλο το Σεπτεμβρη έρχεται ο μπεμπης μου και σιγα σιγα ετοιμαζουμε τα πραγματακια του ηθελα να ρωτησω σκεφτομαι να αγορασω απο amazon pampers και συγκεκριμενα http://www.amazon.co.uk/gp/product/B003P2UTS8/ref=ox_sc_act_title_3?ie=UTF8&smid=A3P5ROKL5A1OLE ειναι καλη η τιμη απο νουμερο τι λεει να παρω το 2 η το νεα 1 θα του ειναι καλο?

Δεν ξέρω τιμή στην Ελλάδα, δεν ρίχνεις μια ματιά στο σμ για να έχεις κριτήριο ?

Βάλε τα πράγματα που θες στο καλάθι σου και φτάσε την παραγγελία ένα βήμα ΠΡΙΝ πληρώσεις για να δεις την τελική τιμή, αφού οι πάνες είναι είδος με 0% ΦΠΑ στην Αγγλία, οπότε θα σου προσθέσει 23% ΦΠΑ στο checkout.

Για το νούμερο, εξαρτάται από το παιδί. Θα σου πρότεινα να μην πάρεις πολλά νο 1 γιατί τα μωράκια μεγαλώνουν πολύ γρήγορα. Μία συσκευασία κατά την γνώμη μου φτάνει.

BOftp3.png PzWNp3.png

καλησπέρα κορίτσια:D

Πολύ καλός πωλητής και με μεγάλη ποικιλία είναι tο partyanimalonline από Αγγλία

http://www.ebay.co.uk/sch/partyanimalonline/m.html?item=270648120948&sspagename=STRK%3AMEWNX%3AIT&rt=nc&_trksid=p3984.m1439.l2649&_trksid=p4340.l2562

Πολύ καλά χρώματα και σε μεγάλη ποικιλία είναι και της sugarflair, ρίξε μια ματιά;)

Ευχαριστώ πολύ! :))

mxOsp2.pngBr57p2.pngEWfBp3.png

...Βάλε τα πράγματα που θες στο καλάθι σου και φτάσε την παραγγελία ένα βήμα ΠΡΙΝ πληρώσεις για να δεις την τελική τιμή, αφού οι πάνες είναι είδος με 0% ΦΠΑ στην Αγγλία, οπότε θα σου προσθέσει 23% ΦΠΑ στο checkout...

Από αυτό που λες, να συμπεράνω πως αν έχω κάποιο γνωστό στην Αγγλία, συμφέρει να αγοράζει αυτός και να μου στέλνει μέσω ταχυδρομείου, από το να κάνω online παραγγελία;

Σωκράτης

Διαφημίσεις

Δεν ξέρω τιμή στην Ελλάδα, δεν ρίχνεις μια ματιά στο σμ για να έχεις κριτήριο ?

Βάλε τα πράγματα που θες στο καλάθι σου και φτάσε την παραγγελία ένα βήμα ΠΡΙΝ πληρώσεις για να δεις την τελική τιμή, αφού οι πάνες είναι είδος με 0% ΦΠΑ στην Αγγλία, οπότε θα σου προσθέσει 23% ΦΠΑ στο checkout.

Για το νούμερο, εξαρτάται από το παιδί. Θα σου πρότεινα να μην πάρεις πολλά νο 1 γιατί τα μωράκια μεγαλώνουν πολύ γρήγορα. Μία συσκευασία κατά την γνώμη μου φτάνει.

και τα δυο τα δικά μου γεννηθηκαν 3370 γρ και χρειάστηκα 3 πακέτα νο1 και 3 νο2.Απλά το νο3 το βρίσκεις πιο ευκολα σε προσφορα

Από αυτό που λες, να συμπεράνω πως αν έχω κάποιο γνωστό στην Αγγλία, συμφέρει να αγοράζει αυτός και να μου στέλνει μέσω ταχυδρομείου, από το να κάνω online παραγγελία;

Οχι. Μπορει να πληρωνετε 0% ΦΠΑ στην Αγγλια, αλλα στο αμαζον τα μεταφορικα ειναι μηδεν οποτε ερχεται μια η αλλη ή ακομα πιο συμφερον με αμαζον.

Αυτες τις μερες εχει 50% στα λιμπερο στα καρφουρ για οποιον ενδιαφερεται.

συμφωνω με τα κοριτσια. Συνηθως χρειαζομαστε πολυ λιγα πακετα απο 2 νουμερο (το 1 δεν το φορεσα καθολου στις δικες μου) που ισως σε συμφερει να παρεις απο δω λιγα και βλεπεις. Στο σουπερ μαρκετ της περιοχης σου αν εχεις λιγο θαρρος και ξερεις τα ατομα, μπορουν και να σου αλλαξουν μια κλειστη συσκευασια με μεγαλυτερο νουμερο. (εννοω μετα απο τις 7 ημερες που δικαιουσαι ουτως ή αλλως)

http://pharmacymagou.gr/

καλησπερα,χτες εκανα μια παραγγελια απο αυτο το φαρμακειο και σημερα το πρωι τα ειχα στην πορτα μου με αντικαταβολη(πανω απο 35ευρω τα μεταφορικα ειναι δωρεαν,χωρις εξτρα χρεωση για την αντικαταβολη)στην Κρητη οπου βρισκομαι.αμεση και ταχυτατη εξυπηρετηση,πολυ ευγενικη κυρια,ηρθαν ολα τα πραγματα που ειχα παραγγειλει μαζι με πολλα δειγματακια!!!οι τιμες σε αυτα που πηρα ηταν πολυ καλες!!!ειμαι πολυ ικανοποιημενη και σιγουρα θα ξανα παραγγειλω!!!! ;)

Περιμενω νυφικο που αγορασα για μια φιλη απο ebay και ενω ηταν να παραδοθει σημερις με κουριερ το βλεπω στο τελωνειο...Πολυ με αγχωνει...

εντιτ: μολις μου τηλ η φιλη μου, για 115 ευρω αγορα της ειπαν λεει να πληρωσει 125 ευρω. Τρελαθηκα... Της ειπαν οτι τα 80 ευρω ειναι η πληρωμη του κουριερ. Βεβαια ο πωλητης στο ebay ελεγε free shipping. Θα του στειλω μαιλ.

Διαφημίσεις

Επειδή το θέμα συζητήθηκε σε προηγούμενες σελίδες και καθώς το παρακολουθώ σε διάφορα forum που συμμετέχω, εδώ θα διαβάσει (όποια ενδιαφέρεται) την άποψη εκτελωνιστή, για την κατάσταση που (πλέον) επικρατεί στα τελωνεία, αλλά και τις διαδικασίες χρέωσης που ισχύουν για προϊόντα από τρίτες χώρες. Το post είναι από forum συζήτησης προϊόντων τεχνολογίας και όπως καταλαβαίνεται, τους ενδιαφέρουν άμεσα οι εξελίξεις.

Σωκράτης

Επειδή το θέμα συζητήθηκε σε προηγούμενες σελίδες και καθώς το παρακολουθώ σε διάφορα forum που συμμετέχω, εδώ θα διαβάσει (όποια ενδιαφέρεται) την άποψη εκτελωνιστή, για την κατάσταση που (πλέον) επικρατεί στα τελωνεία, αλλά και τις διαδικασίες χρέωσης που ισχύουν για προϊόντα από τρίτες χώρες. Το post είναι από forum συζήτησης προϊόντων τεχνολογίας και όπως καταλαβαίνεται, τους ενδιαφέρουν άμεσα οι εξελίξεις.

Νομίζω λύθηκαν όλες οι απορίες που μπορεί να είχε κάποιος:P:p:p

Περιμενω νυφικο που αγορασα για μια φιλη απο ebay και ενω ηταν να παραδοθει σημερις με κουριερ το βλεπω στο τελωνειο...Πολυ με αγχωνει...

εντιτ: μολις μου τηλ η φιλη μου, για 115 ευρω αγορα της ειπαν λεει να πληρωσει 125 ευρω. Τρελαθηκα... Της ειπαν οτι τα 80 ευρω ειναι η πληρωμη του κουριερ. Βεβαια ο πωλητης στο ebay ελεγε free shipping. Θα του στειλω μαιλ.

Τα 80 ευρω ειναι η αμοιβη του κουριερ για τον εκτελωνισμό κ όχι για την αποστολή:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Διαβασε παρακάτω και θα σου λυθούν όλες οι απορίες...

Παντως ακόμα κι έτσι θα γλιτώσει πολλά λέφτα σε σχέση με εδώ...

Κορίτσια, επειδή έχω πάθει αλτσχάϊμερ (λόγω ηλικίας),και ξέρω ότι είναι πολλάκις δημοσιευμένα, αλλά δεν θυμάμαι που ακριβώς,:oops:

μπορείτε να μου δώσετε ηλεκτρονικές διευθύνσεις με eshop που να έχουν υλικά συσκευασίας (κορδέλες -κορδόνια) σε καλές τιμές:

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...