Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , Eternity είπε:

Γιατί ήθελα να είμαι τυπική και επίσης μη μου ζητούσαν αργότερα έγγραφα για το που έκανα εξωσωματική ή με χρεωναν τίποτα. Αν το ήξερα, θα τα χάριζα σε κάποια κοπέλα. 

Παίζει κάτι τέτοιο; Ούτε καν το είχα φανταστεί!!! Καλά γενικα είναι φοβερά τραγικό το σύστημα άρα κακώς μου κάνει εντύπωση!!!

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα,

πηγα να παραγγειλω παμπερς για μια φιλη που αγοραζει μονο αυτη τη μαρκα και ειδα οτι τα active fit 5 βγαινουν 22.23 πενες η μια, δηλαδη 28.5 λεπτα η πανα. Επειδη καμια φορα ειναι μπροστα στα ματια μας και δεν το βλεπουμε, εχει και αλλη ποροσφορα εκτος απο αυτη;

Για δωσε τα φωτα σου βρε tsioubalaki :D

http://www.amazon.co.uk/Pampers-Active-Size-Junior-Nappies/dp/B003P2UU0K/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1343197194&sr=8-1

(ειπα μηπως φταιει το μεγεθος αλλα και στο 4+ που λες βγαινει 21,16 πενες δηλ. 27 λεπτα

Εσυ ποια παμπερς λες οτι βγαινουν 20 λεπτα;

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B003P2UU00/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&smid=A3P5ROKL5A1OLE )

Στα 3bmarkets βγαινουν 22 λεπτα η πανα οι active fit στο 5 νουμερο και της κοκορευομουν οτι θα τις παρω φτηνοτερα. :oops:

Αλήθεια, μπρος στα μάτια μας είναι.

Οι τιμές παίζουν συνεχώς, αγοράζουμε όταν τις χαμηλώνουν αρκετά (π.χ. από 22 λίρες στις 16 λίρες περίπου τότε βγαίνει 20 λεπτά η πάνα ίσως και λιγότερο).

Όπως πήραμε και τα lenor να θυμίσω πριν λίγο καιρό τα 6x1,5 λίτρα σε τιμή 2,32 λίρες σύνολο (χε χε χε).

Το μυστικό με το άμαζον είναι: τα βάζεις στο καλάθι σου, τα κοιτάς καθημερινά και μόλις πέσει η τιμή τους τα χτυπάς αλύπητα ευχόμενη πάντα να στέλνουν Ελλάδα. Μερικά κλικ είναι.

Στην Καβάλα τα πράγματα είναι πιο απλά και οι αποστάσεις πιο κοντινές. Εδώ Αθήνα για να πάω στο κοντινότερο μεγάλο σουπερμάρκετ θέλω προσωπικά 10-15 λεπτά με το αυτοκίνητο. Πρέπει να έχω κουπόνια που να μην έχουν λήξει και φυσικά να έχει προσφορά στα babylino. Σε πάμπερς δεν αναφέρομαι καθόλου, δεν στέλνουν κουπόνια με γειά τους με χαρά τους και δεν ζητάω για τα συγκεκριμένα αφού η μια η άλλη θα μου έρθει μέσω άμαζον.

Αθήνα 3b market δεν υπάρχει, οπότε δεν μπορώ να έχω άποψη ούτε να πω με συμφέρει να αγοράζω από εκεί γιατί θα έπρεπε να συνυπολογίσω και τα έξοδα ταξιδίου! :-)

Αυτά. Θα επαναλάβω, το τι συμφέρει τον καθένα είναι σχετικό. Όλοι υπολογίζουμε τα έξοδά μας και αν είχαμε μεγάλη οικονομική άνεση δεν θα ήμασταν καν εδώ να λέμε για προσφορές και για αγορές μέσω ίντερνετ μπας και γλιτώσουμε κανα φράγκο (δηλαδή όσο ακόμα μας πληρώνουν τους έχει φοβηθεί το μάτι μου).

Για άλλο μπήκα:

www.helpforhealth.gr

(εξυπηρετικότατοι και με πολύ καλές τιμές σε κάποια πράγματα. Με αγορές άνω των 25ε δωρεάν αποστολή!!)

Παντως για όσες αγοραζουν pampers, τα my market εχουν τις baby dry 8,90 μεχρι το Σαββατο.

[url=http://www.tickerclub.com/][img]http://www.tickerclub.com/cache/fd592803ce.png[/img][/url]
[url=http://www.tickerclub.com/][img]http://www.tickerclub.com/cache/20a16dcd50.png[/img][/url]

ok.

Επειδη εγραψες χτες για 20 λεπτα νομιζα το τσεκαρες πριν γραψεις και οτι τοσο ειχε χτες. Γι'αυτο ρωτησα.

Κιέγω το κανω αυτο με το καλαθι. Εχω μεσα καμια διακοσαρια πραγματα και αναμενω την καταλληλη στιγμη για να χτυπησω στο ψαχνο. :lol::lol:

Merci

Διαφημίσεις

καλησπερα! κοριτσια καμια δε γραφει με τι ηρθαν τα πραγματα απο littlewoods... μπορειτε να βοηθησετε?

Με απλό ταχυδρομείο αλλα εδώ στην Κέρκυρα μην περιμένεις να είναι ακριβώς στην ώρα τους.

Εγώ είχα κάνει 2 παραγγελίες με διαφορά 1 ημέρας και μου πρωτοήρθαν τα ρούχα της 2ης παραγγελίας, ενώ η πρώτη ήρθε μέρες μετά.

Πάντως, πολύ καλή ποιότητα τα ρουχαλάκια τους.;)

Καλησπέρα αγάπες!

Χρόνια αγοράζω ιντερνετικά, με πιστωτικές κάρτες που όμως με έπνιξαν κ αποφάσισα να κινηθώ δικαστικά αφού υπάγομαι στον Νόμο Κατσέλη για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά. Το οποίο σημαίνει ότι δεν μπορώ να τις χρησιμοποιήσω πια...

Προτιμώ να μην κάνω ενέργειες για να βγάλω προπληρωμένες κάρτες κ θα ήθελα να κινηθώ με ό,τι έχω, συγκεκριμένα:

Έχω κάρτες ανάληψης μετρητών: Την Enter της Alpha Bank που έχει σήμα Visa, όπως επίσης της Εθνικής Τράπεζας την Εθνοplus που έχει σήμα Μaestro. Μπορώ να τις χρησιμοποιήσω στις αγορές μου?

Δεν με νοιάζει μην μου τις υποκλέψουν, καθώς δεν έχουν περισσότερα χρήματα από όσα θα είχαν οι προπληρωμένες: την πρώτη την "γεμίζει" κάθε μήνα ο πρώην 300 ευρά για την διατροφή, η 2η γεμίζει κάθε 15 ημέρες 350 ευρά από την δουλειά μου. Κ δεν μένουν αρκετές ημέρες τα χρήματα στον λογαριασμό.

Αν δεν μπορώ να τις χρησιμοποιήσω, πώς μπορώ να συνδέσω τον αντίστοιχο καταθετικό λογαριασμο στο paypal? Προσπάθησα να το κάνω αλλά έκανα μια σαχλαμάρα, δεν ήταν αυτό που ήθελα, δλδ μεταφορά χρημάτων από τον λογαριασμό μου κ άμεση πληρωμή μέσω paypal...

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Clelia πηγαινε στη σελιδα του paypal και στο profile επελεξε add or edit credit card.

Εκει συμπληρωσε οσα πεδια χρειαζεται και θα συνδεσεις την enter με την επιλογη add, ή αν δεν προκειται να ξαναχρησιμοποιησεις την primary, διορθωσε τα στοιχεια εκεινης της καρτας και βαλε της enter.

Οι τυποι καρτας που δεχεται το paypal ειναι visa, mastercard, american express & discover.

H maestro δεν συνδεεται.

Καλησπέρα αγάπες!

Χρόνια αγοράζω ιντερνετικά, με πιστωτικές κάρτες που όμως με έπνιξαν κ αποφάσισα να κινηθώ δικαστικά αφού υπάγομαι στον Νόμο Κατσέλη για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά. Το οποίο σημαίνει ότι δεν μπορώ να τις χρησιμοποιήσω πια...

Προτιμώ να μην κάνω ενέργειες για να βγάλω προπληρωμένες κάρτες κ θα ήθελα να κινηθώ με ό,τι έχω, συγκεκριμένα:

Έχω κάρτες ανάληψης μετρητών: Την Enter της Alpha Bank που έχει σήμα Visa, όπως επίσης της Εθνικής Τράπεζας την Εθνοplus που έχει σήμα Μaestro. Μπορώ να τις χρησιμοποιήσω στις αγορές μου?

Δεν με νοιάζει μην μου τις υποκλέψουν, καθώς δεν έχουν περισσότερα χρήματα από όσα θα είχαν οι προπληρωμένες: την πρώτη την "γεμίζει" κάθε μήνα ο πρώην 300 ευρά για την διατροφή, η 2η γεμίζει κάθε 15 ημέρες 350 ευρά από την δουλειά μου. Κ δεν μένουν αρκετές ημέρες τα χρήματα στον λογαριασμό.

Αν δεν μπορώ να τις χρησιμοποιήσω, πώς μπορώ να συνδέσω τον αντίστοιχο καταθετικό λογαριασμο στο paypal? Προσπάθησα να το κάνω αλλά έκανα μια σαχλαμάρα, δεν ήταν αυτό που ήθελα, δλδ μεταφορά χρημάτων από τον λογαριασμό μου κ άμεση πληρωμή μέσω paypal...

Καλημέρα Κλελια

Αναλυτικές οδηγίες για πευπαλ στην υπογραφή μου για δες τες :wink:

{και ναι τέτοια ώρα παω να "πιάσω" νουμερακι στην δευτεροβάθμια για τις αιτήσεις αναπληρωτών....} :-(:-(:-(

Διαφημίσεις

Μοντιέ.....δεν το πιστεύω:rolleyes::rolleyes:

εβαλα παραγγελία στις 17/7 στο iherb.......στις 18/7 αναχώρησε για ελλαδίτσα....

Και σήμερα παρέλαβα μέσα σε 8 μέρες!!!:shock::shock:

Eκχύλισμα Βανίλιας καταπληκτική μυρωδάτη σε πολύ καλή τιμή τη συνιστώ!

Βρώσιμη φυτική γλυκερίνη για ζαχαρόπαστες κτλ

Ευχαριστώ πολύ annagrig1980 σήμερα κιόλας θα την δοκιμάσω ;)

kalamaraki καλη επιτυχια!

Σας μερσώ πολύ! Εφτασα στις 6:05 κ ειχα το νουμεράκι *11* εντάξ...μετά αναμονή εως τις 8 να ανοίξουν....:rolleyes::rolleyes: κ στις 8:38 είχα τελειώσει.

Τώρα είμαι ρετάλι κ σέρνομαι :rolleyes::tongue:

...

Να εισαι καλα. :D

Κι'εγω σ'ευχαριστω για την βανιλια που μου ειχες πει. Πολυ καλή.

Καλη επιτυχια.

καλησπέρα κορίτσια:D

καλημέρα!

ψάχνω χρώματα ζαχαροπλαστικής wilton.έχετε να προτείνετε κάποιο site ή πωλητή από ebay?

Πολύ καλός πωλητής και με μεγάλη ποικιλία είναι tο partyanimalonline από Αγγλία

http://www.ebay.co.uk/sch/partyanimalonline/m.html?item=270648120948&sspagename=STRK%3AMEWNX%3AIT&rt=nc&_trksid=p3984.m1439.l2649&_trksid=p4340.l2562

Πολύ καλά χρώματα και σε μεγάλη ποικιλία είναι και της sugarflair, ρίξε μια ματιά;)

Μοντιέ.....δεν το πιστεύω:rolleyes::rolleyes:

εβαλα παραγγελία στις 17/7 στο iherb.......στις 18/7 αναχώρησε για ελλαδίτσα....

Και σήμερα παρέλαβα μέσα σε 8 μέρες!!!:shock::shock:

καλαμαράκι φοβερά προϊόντα και τα 2;)

Πόσα σου χρέωσαν μεταφορικά...αν επιτρέπεται?;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...