Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, Relief είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια! Καλή τύχη σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεστε! Θα ήθελα να ρωτήσω, έχουν περισσέψει σε κάποια κοπέλα ενέσεις arvekap ή Meriofert? Ας λήγουν και αυτό ή τον επόμενο μήνα...

Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί εγώ χρειάστηκα και επιπλέον από αυτά που μπορούσα να πάρω. Ωστόσο εμένα τα επιπλέον μου τα έδωσε ο γιατρός μου. Ρώτησε κι εσύ τον γιατρό σου γιατί κρατάνε από άλλες κοπέλες που δεν τα χρειάστηκαν και κυρίως έχουν συνεργασία με τις φαρμακευτικές οπότε ίσως μπορεί να σε βοηθήσει έστω και με μια καλύτερη τιμή. Επειδή έκανα τα Meriofert και πάνω στο κουτί λέει τιμή, στις 10 των 150 είναι 365,27€ η προτεινόμενη λιανική τιμή της εταιρείας και η 75αρα είναι κάπου στα 21 κάτι. Τουλάχιστον μέσω του γιατρού σου να μην τα πληρώσεις παραπάνω. Ελπίζω να βρεις φάρμακα, είναι πολύ κρίμα να συμβαίνει κάτι τέτοιο. 

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

Καλημέρα, τι μου κάνετε? Έχω λίγο ψιλοχαθεί. Σκέφτομαι τι θα κάνω. Αν και από που θα παραγγείλω μερικά ρουχαλάκια για την μικρή. Αμερική και Αγγλία οι επιλογές, αρκετό το κόστος και στις 2 περιπτώσεις.

Κορίτσια κέρδισα σε δημοπρασία αυτό εδώ

http://www.ebay.co.uk/itm/370547151914?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649

αλλά ο πωλητής έκανε λάθος και μου έστειλε ένα παρόμοιο (animal γιλέκο και μακρυμάνικο σκέτο ροζ ζιπουνάκι με το ροζ παντελόνι). Επικοινώνησα μαζί του και μου είπε πως θα μου στείλει το σωστό αλλά δεν μου είπε τι να κάνω με το λάθος κομμάτι. Να του το στείλω λέτε πίσω?

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα, τι μου κάνετε? Έχω λίγο ψιλοχαθεί. Σκέφτομαι τι θα κάνω. Αν και από που θα παραγγείλω μερικά ρουχαλάκια για την μικρή. Αμερική και Αγγλία οι επιλογές, αρκετό το κόστος και στις 2 περιπτώσεις.

http://www.ebay.co.uk/itm/370547151914?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649

αλλά ο πωλητής έκανε λάθος και μου έστειλε ένα παρόμοιο (animal γιλέκο και μακρυμάνικο σκέτο ροζ ζιπουνάκι με το ροζ παντελόνι). Επικοινώνησα μαζί του και μου είπε πως θα μου στείλει το σωστό αλλά δεν μου είπε τι να κάνω με το λάθος κομμάτι. Να του το στείλω λέτε πίσω?

Αρχίσαμε τα ψώνια για την πριγκίπησσα ? :-P:razz:

Αν και τα ξέρεις, θεωρώ ότι σε φορμάκια η καλυτερη επιλογή είναι το μάδερ. Είτε από ΕΒΑΥ που έχει πολλά είτε κατευθείαν από το μάδερ, με τους γνωστούς τρόπους.

Για τον πωλητή που λες, ρώτα τον τι θέλει.

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!

BOftp3.png PzWNp3.png

Ε ναι το ποιο λογικό ειναι να του το στειλεις πισω συστημένο ομως κ να σου επιστρέψει μεσω πευπαλ οταν το παραλάβει τα μεταφορικά σου.

Απλά πρωτα ρωτα τον, τι να το κάνεις αυτο που παρέλαβες:rolleyes:

καλημερουδιαααααααααααααααααααααααααααααα

χατζικουλι θενς το ξεστραβωθηκα και το ειδα στην υπογραφη σου μετα.... χαχαχα

πρωτα τους εστειλα μερικες ερωτησεις και μετα θα γραφτω.... join now πατας και μετα σου λενε τι να κανεις ε? ή πληρωνεις κατευθειαν????

ειμαστε 4 ατομα και θα κανουμε 1 ετησια συνδρομη, αρα 21 ευρω το ατομο! τους ρωταω λοιπον αν μπορω καθε φορα να πληρωνω με αλλη καρτα πιστωτικη κλπ κ αν μπορω να αλλαζω το ονομα παραληπτη στην ελλαδα (οχι τη διευθυνση) ααααν ξερεις πες μου!!!!!!!!! γιατι μεεεχρι να απαντησουν.....

επισης το ειχαμε ξανασυζητησει νομιζω, αν θελω πιο λιγα πραγματα και οχι 15 κιλα παλι 37.5 λιρες θα με χρεωσουν? αυτο ξεχασα να το ρωτησω.......

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

Διαφημίσεις

καλημερουδιαααααααααααααααααααααααααααααα

χατζικουλι θενς το ξεστραβωθηκα και το ειδα στην υπογραφη σου μετα.... χαχαχα

πρωτα τους εστειλα μερικες ερωτησεις και μετα θα γραφτω.... join now πατας και μετα σου λενε τι να κανεις ε? ή πληρωνεις κατευθειαν????

ειμαστε 4 ατομα και θα κανουμε 1 ετησια συνδρομη, αρα 21 ευρω το ατομο! τους ρωταω λοιπον αν μπορω καθε φορα να πληρωνω με αλλη καρτα πιστωτικη κλπ κ αν μπορω να αλλαζω το ονομα παραληπτη στην ελλαδα (οχι τη διευθυνση) ααααν ξερεις πες μου!!!!!!!!! γιατι μεεεχρι να απαντησουν.....

επισης το ειχαμε ξανασυζητησει νομιζω, αν θελω πιο λιγα πραγματα και οχι 15 κιλα παλι 37.5 λιρες θα με χρεωσουν? αυτο ξεχασα να το ρωτησω.......

Να σου πω ότι θυμάμαι τώρα πως γράφτηκα τον Φλεβάρη, θα πω ψέματα ........

Αυτό με τα 4 άτομα σε 1 συνδρομή και τις διαφορετικές πιστωτικές, δεν το ξέρω αλλά ενημέρωσε, γιατί κάτι σκεφτόμαστε μερικές κουτσομπόλες.:rolleyes::rolleyes:

Αυτο που είχα κάνει εγώ, ήταν να στείλει και ένα φίλος μου σκαναρισμένα τα στοιχεία του και να αποδεχθώ εγώ να στέλνει στην δική μου θυρίδα.

Γιατί 21 το άτομα ? Μάλλον αναριθμητισμό έκανες. 10 η εφάπαξ συνδρομή και 60 η ετήσια = 70 λίρες / 6 = 17,5 λίρες το άτομο.

Επίσης για το πιο λίγα πράγματα, δεν έχω κάτι σαφές να σου πω. Μου είχαν πει κάποια στιγμή ότι έχει και χαμηλότερο ρέιτ αλλά δεν ξέρω παραπάνω. Αν μάθεις, πες

BOftp3.png PzWNp3.png

Να σου πω ότι θυμάμαι τώρα πως γράφτηκα τον Φλεβάρη, θα πω ψέματα ........

Αυτό με τα 4 άτομα σε 1 συνδρομή και τις διαφορετικές πιστωτικές, δεν το ξέρω αλλά ενημέρωσε, γιατί κάτι σκεφτόμαστε μερικές κουτσομπόλες.:rolleyes::rolleyes:

Αυτο που είχα κάνει εγώ, ήταν να στείλει και ένα φίλος μου σκαναρισμένα τα στοιχεία του και να αποδεχθώ εγώ να στέλνει στην δική μου θυρίδα.

Γιατί 21 το άτομα ? Μάλλον αναριθμητισμό έκανες. 10 η εφάπαξ συνδρομή και 60 η ετήσια = 70 λίρες / 6 = 17,5 λίρες το άτομο.

Επίσης για το πιο λίγα πράγματα, δεν έχω κάτι σαφές να σου πω. Μου είχαν πει κάποια στιγμή ότι έχει και χαμηλότερο ρέιτ αλλά δεν ξέρω παραπάνω. Αν μάθεις, πες

Μαρι...νομιζω ακομα κοιμάσαι! 21ευρώ εγραψε το κορίτσι:rolleyes::tongue::tongue:

Ιριδα, μαθε και πες μας για τον ξαδερφο, βλεπω οτι κανω πολλες αγορες απο εξω, οποτε μαλλον συμφερει. Αν βρω και αλλο ατομο Αθηνα, μια χαρα!

Ασχετο, το δεμα μου τελικα τα ΕΛΤΑ το εβλεπαν να καθεται σε μια γωνια :rolleyes:, φαινεται ειχαν δεθει συναισθηματικα μαζι του και δεν ηθελαν να το αποχωριστουν :rolleyes:. Πηγα και το πηρα την προηγουμενη εβδομαδα. Τωρα περιμενω απο Κατερινα και καποια απο αμαζον.

Ψαχνω και για χαλακι για τον μπομπιρα, δεν βρισκω κατι να μαρεσει...

Καλημερα ειπα;; ΚΑλημερα και καλη εβδομαδα!!

wcBmp3.png

Διαφημίσεις

χατζικο απο εκει ειπες...

Αυτό που έβαλες εσύ είναι πόντσο, σε παλτό έχει 32 δολλάρια. Από αυτόν τον πωλητή έχω πάρει αρκετές φορές και είναι εγγυημένος.

εχμμμμ αποεκει!!!

χατζκουλιιιιιιιιιιιιιι καταμπεδερευτηκες μιλαμε! καλα τα λενε τα κοριτσια.... 4 ατομα 21 ευρω με ετησια συνδρομη κ εγγραφη ειπα........

ακομα περιμενω απαντηση... θα σας ενημερωσω!

τωρα ψαχνομαι και για aramex.com

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

Μαρι...νομιζω ακομα κοιμάσαι! 21ευρώ εγραψε το κορίτσι:rolleyes::tongue::tongue:
και για 4 μιλαγε και οχι 6!
χατζκουλιιιιιιιιιιιιιι καταμπεδερευτηκες μιλαμε! καλα τα λενε τα κοριτσια.... 4 ατομα 21 ευρω με ετησια συνδρομη κ εγγραφη ειπα........

ακομα περιμενω απαντηση... θα σας ενημερωσω!

τωρα ψαχνομαι και για aramex.com

Άρχισα και εγώ τα τσάμικα. Ζητώ ταπεινά συγγνώμη:tongue::tongue::tongue:

χατζικο απο εκει ειπες...

Αυτό που έβαλες εσύ είναι πόντσο, σε παλτό έχει 32 δολλάρια. Από αυτόν τον πωλητή έχω πάρει αρκετές φορές και είναι εγγυημένος.

εχμμμμ αποεκει!!!

Τι να κάνω μωρέ ? Είπα να το πώ ;););)

BOftp3.png PzWNp3.png

Αρχίσαμε τα ψώνια για την πριγκίπησσα ? :-P:razz:

Αν και τα ξέρεις, θεωρώ ότι σε φορμάκια η καλυτερη επιλογή είναι το μάδερ. Είτε από ΕΒΑΥ που έχει πολλά είτε κατευθείαν από το μάδερ, με τους γνωστούς τρόπους.

Για τον πωλητή που λες, ρώτα τον τι θέλει.

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!

Να σου πω την αλήθεια έχω αρκετά φορμάκια, τα περισσότερα μόδερκεαρ από τον γιο μου που είναι ουδέτερα και έτσι θα χρειαστώ μόνο ρούχα για τις βόλτες. Οπότε λέω να αποφύγω τα φορμάκια, τι σόι γυνάικα θα είναι αλλιώς:tongue:

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...