Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , Eternity είπε:

Γιατί ήθελα να είμαι τυπική και επίσης μη μου ζητούσαν αργότερα έγγραφα για το που έκανα εξωσωματική ή με χρεωναν τίποτα. Αν το ήξερα, θα τα χάριζα σε κάποια κοπέλα. 

Παίζει κάτι τέτοιο; Ούτε καν το είχα φανταστεί!!! Καλά γενικα είναι φοβερά τραγικό το σύστημα άρα κακώς μου κάνει εντύπωση!!!

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αννα ηταν μια ημερα σταθμος σε αυτο το τοπικ (η νυχτα βαθια??????) :D :D :D

χατζ εγω κουβαλω κουπονακια εεεεεεε, και τα εκτυπωσα κιολας!!!!

Αξέχαστη μου έχει μείνει :D:D

Τι παίρνεις με κουπονάκια Γατού:Dλα μου ??????????

Στα ΝΕΧΤ δεν έχει κουπόνια :tongue::tongue::tongue:

BOftp3.png PzWNp3.png

Καλα το φανταστηκα λοιπον οτι κατι αλλο ηθελες να πεις.

Δεν ηθελες να πεις κουπονια. Εννοουσες κωδικους.

Το θυμαμι καλά. (ξεχνιεται; :lol: )

Ok. Λαθος εκφραση. :D

Καληνυχτα σε ολους. Εις αυριον τα σπουδαια. :D

(η μικρη φωναζει οτι θελει γαλα και η μεγαλη σπαει μια κιθαρα )

επιθυμιες....και τις εστειλα και μπρος πισω εκτυπωση μη χαιρετισω χαχχαχαχχα

οσο για το ΝΕΧΤ καθε φορα τους λεω ποτε θα βγαλλουν καρτα μελους!!!

τοσα λεφτα τους εχω ακουμπησει!!!

επιθυμιες....και τις εστειλα και μπρος πισω εκτυπωση μη χαιρετισω χαχχαχαχχα

οσο για το ΝΕΧΤ καθε φορα τους λεω ποτε θα βγαλλουν καρτα μελους!!!

τοσα λεφτα τους εχω ακουμπησει!!!

μονο καρτα μελους??????

για σενα πρεπει να ναι καρτα ΕΠΙΤΙΜΟΥ μελους....:tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγω κοριτσακια μου επειδη φοραω στην μικρη πανα-βρακακι εχω βολευτει με τις πανες απο Lidl..οι οποιες ειναι οι φτηνοτερες στην κατηγορια τους και τερμα..Κι απο Αμαζον που παρηγγειλα δεν ειχα καποιο τρελλο οφελος μιας και δεν βρισκω το νουμερο μας κι επισης δεν εβγαινε καποια τρελλη διαφορα για την διαδικασια!

Στην τελικη οπως βολευεται ο καθενας,κι εγω οπως ειπε το Τζατζικι παραπανω δεν μπορω να πηγαινω σε ολα τα σουπερ της πολης μου οποτε βγαινουν οι προσφορες μιας και εξαντλουνται ολα τα νουμερα αμεσως κι επισης δεν μου στελνουν κουπονια οποτε προτιμω οτι ειαι πιο ευκολο για εμενα..εν προκειμενω το Λιντλ και το Αμαζον οποτε καταφερνω να βαλω παραγγελια..

Το πολύ φθηνότερα είναι σχετικό. Με έκπτωση και ταυτόχρονη χρήση κουπονιού,τα babylino 4+ έρχονται 17 λεπτά η πάνα. Πρέπει να περιμένεις να κάνουν προσφορά στο σουπερμάρκετ και να έχεις κι κουπόνια που να μην έχουν λήξει. Από άμαζον τα πάμπερς 4+ έρχονται 20 λεπτά η πάνα. Δεν περιμένεις για προσφορά, δεν χρειάζεσαι κουπόνι και σου έρχονται σπίτι.

Καλημερα,

πηγα να παραγγειλω παμπερς για μια φιλη που αγοραζει μονο αυτη τη μαρκα και ειδα οτι τα active fit 5 βγαινουν 22.23 πενες η μια, δηλαδη 28.5 λεπτα η πανα. Επειδη καμια φορα ειναι μπροστα στα ματια μας και δεν το βλεπουμε, εχει και αλλη ποροσφορα εκτος απο αυτη;

Για δωσε τα φωτα σου βρε tsioubalaki :D

http://www.amazon.co.uk/Pampers-Active-Size-Junior-Nappies/dp/B003P2UU0K/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1343197194&sr=8-1

(ειπα μηπως φταιει το μεγεθος αλλα και στο 4+ που λες βγαινει 21,16 πενες δηλ. 27 λεπτα

Εσυ ποια παμπερς λες οτι βγαινουν 20 λεπτα;

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B003P2UU00/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&smid=A3P5ROKL5A1OLE )

Στα 3bmarkets βγαινουν 22 λεπτα η πανα οι active fit στο 5 νουμερο και της κοκορευομουν οτι θα τις παρω φτηνοτερα. :oops:

Με αφορμή αυτό το ποστ και την εμπειρία της φίλης, θα ήθελα να πω ότι και εγώ είχα αγοράσει τον ατμομάγειρα της Philips Avent από άμαζον αγγλικό και μετά από 9 μήνες χρήση μου χάλασε και έχυνε τα νερά του κατά το μαγείρεμα. Πριν επικοινωνήσω με το άμαζον είπα να κάνω μια προσπάθεια με την ελληνική αντιπροσωπεία αν και δεν ήμουν αισιόδοξη, γιατί η αγορά ήταν από το εξωτερικό.

Σε πέντε μέρες (με την επίδειξη της απόδειξης αγοράς) είχα έναν νέο ατμομάγειρα, χωρίς να ανακατέψω καθόλου το άμαζον.

Λίγο off topic είμαι, αλλά το αναφέρω μήπως χρειαστεί σε κάποιον που αντιμετωπίζει παρόμοιο θέμα...

Ίσως να είναι θέμα εταιρείας το ποιά εταιρεία καλύπτει την εγγύηση και ποιά όχι, οποτε καλό είναι να κάνουμε έναν κόπο να επικοινωνούμε με την εδώ αντιπροσωπεία μπας και...

Καλημέρα! Παρέλαβα σήμερα τα παπούτσια http://www.amazon.co.uk/gp/product/B003Y3B6SK/ref=oh_details_o00_s01_i00. Σε απάντηση κοπέλας που ρώτησε για τα νούμερα πήρα το 6 και δεν έγραφε πουθενά στο κουτί το ευρωπαικό νούμερο. Οπότε δεν μπορώ να ξέρω την αναλογία τους. Τα δοκίμασα όμως και εγώ φοράω 4 δηλ 37 και αυτά μου ήταν μεγαλα υποθέτω ότι είναι γύρω στο 39 χωρίς να ξέρω σίγουρα. Ωραίο παπουτσι δερμάτινο και ελαφρύ. Το μόνο κακό είναι ότι η σόλα μου φάνηκε λίγο δύσκαμπτη. Ελπίζω να βολέψουν τον γιο μου όταν μεγαλώσει λίγο ακόμη και τα φορέσει.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...