Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 31 λεπτά , Eternity είπε:

Και στις δύο περιπτώσεις πρέπει να είσαι εντός της απόφασης της επιτροπής. Απλά οι αποδείξεις πρέπει να είναι εντός εξαμήνου... Ούτε εγώ το ήξερα.... Εδώ έκανα εξωσωματική σε δημόσιο νοσοκομείο και με έβαλαν να πληρώσω επειδή για 10 ημέρες είχα ξεπέρασει το χρόνο της επιτροπής.... ξεφτιλικια... Υπουργείο καταστροφής οικογένειας έπρεπε να το ονομασουν

Δηλαδή πήγα να καταθέσω τώρα τα χαρτιά της ωοληψιας που έκανα πέρυσι το Νοέμβριο, εντός της απόφασης επιτροπής αλλά επειδή η απόδειξη είναι μετά από 6 μήνες δε μπορώ να πάρω το επίδομα, το μισό δηλαδή που δικαιούμαι! Θέλετε να σας πω και το πιο κουφό? Όταν είχα πάρει τα φάρμακα της 1ης εξωσωματικής, τα επέστρεψα πίσω γιατί έμεινα μόνη μου έγκυος....συμπληρώσα κανονικά και έγγραφο δικό του και τα πήραν μια χαρά. Μετά από χρόνια που ξεκίνησα να κάνω εξωσωματικες για απόκτηση 2ου παιδιού, μου είπαν ότι την 1η προσπάθεια την έχασα! Ήταν σα να την έκανα! Δηλαδή εγώ ή ηλιθια γιατί επέστρεψα τα φάρμακα??? Ας τα χαριζα! 

Όντως γιατί τα επέστρεψες; Δεν πειράζει τώρα έγινε.. αλλά ναι είναι απαράδεκτοι δεν είναι κράτος αυτό.. και μόνο από το επίδομα να καταλάβεις που σου δίνουν φαίνονται όλα!!!

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

στο ποστ 6397 ειπες καποια πραματακια που ξεκινησαν το θεμα

το οτι δεν εχουν δασμολογηθει καποια αλλα προιοντα, δε σημαινει ουτε οτι δε δασμολογουνται ουτε οτι παραπληροφορει καποια σχετικα

ας το κλεισουμε εδω και παμε να σχολιασουμε κανα μπουστερακι μεταφερομενο?????

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

η λίρα αγγλίας έχει πετάξει στα ύψη λόγω ολυμπιακών αγώνων (το ελπίζω δηλαδή γιατί αν μείνει εκεί ή ανέβει κι άλλο...) οπότε άποψή μου είναι πως οι πάνες έρχονται φθηνότερα από Ελλάδα αν συνδυάσεις έκπτωση καταστήματος με κουπόνι (ειδικά οι babylino). Από εξωτερικό φαντάζομαι αναφέρεσαι σε πάμπερς, οπότε μάλλον το αγγλικό άμαζον θα σου πρότεινα αφενός γιατί δεν υ[άρχει η παραμικρή περίπτωση να γίνει στραβή και να χάσεις τα λεφτά σου, αφετέρου γιατί βάζουν κι αυτοί εκπτώσεις στις πάνες κάποιες φορές οπότε συμφέρουν. Μοναδικό μειονέκτημα του άμαζον είναι το μία στέλνω μια δεν στέλνω Ελλάδα, δοκιμάζεις και βλέπεις. Κατά τα άλλα έχει δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 25 λιρών.

Άλλο ένα κατάστημα ιντερνετικό που έστελνε και φαντάζομαι ότι στέλνει ακόμα είναι το ubershop.

Σε ευχαριστω πολύ!!Με κάλυψες με την περιεκτική και ουσιαστική σου απάντηση!

Η διαδικασία που εφαρμόζεται κατά τον εκτελωνισμό βασίζεται στην ευρωπαϊκή και ελληνική τελωνειακή νομοθεσία περί τριτοχωρικών εμπορευμάτων εμπορικού χαρακτήρα, με αξία μεγαλύτερη των 22 ευρώ, ή μη εμπορικού χαρακτήρα, με αξία μεγαλύτερη των 45 ευρώ.

Διαφημίσεις

tsioubal μιλ μερσί. Θα κοιτάξω τι παίζει με το Άμαζον διότι το ubershop στέλνει Ελλάδα με £22.95, τσουχτερό νούμερο...

Συμφωνω με την Τσιουμπαλ. Ειναι ασυμφορο να αγορασετε πανες μεσω ιντερνετ.

Καλο θα ηταν απλα να παρακολουθειτε την στηλη των προσφορων του super market και να προμηθευτειτε κουπονια. Με αυτον τον τροπο η τιμη της πανας ειναι ασυγκριτα χαμηλοτερη αλλα θελει ψαξιμο.

Κοίταξε, είχα δει ιντερνετικά πάνες με 22? από Ελλάδα και £12 από Αγγλία (ίδια μάρκα/τύπο/ποσότητα). Έχει διαφορά αλλά με £22.95 μεταφορικά δεν λέει. Πρέπει να πάρεις 10+ κουτιά.

Όσο αφορά τα super market που λες, έχω βρει αυτό που περιλαμβάνει τις προσφορές και θα του ρίχνω μια ματιά.

Σωκράτης

οκ και αυτα που ειναι εμπορικου απο 22 μεχρι 150 επιδεχονται μονο ΦΠΑ, τα ανωθεν δασμους και ΦΠΑ

αντιστοιχα στα μη εμπορικα ειναι απο 45 μεχρι 350

αλλα εχουμε για τα κατω των 150 τελωνειακες χρεωσεις

και το 12ευρω χαρατσακι του ΕΛΤΑ

και πολλααααα ακομα.....

οπως βλεπεις καμια απαντηση δεν ειναι περιεκτικη

απλα κουγκλαρισα επι μια ολοκληρη μερα τους δασμους για να ξερω .......

φιλικα

οκ και αυτα που ειναι εμπορικου απο 22 μεχρι 150 επιδεχονται μονο ΦΠΑ, τα ανωθεν δασμους και ΦΠΑ

αντιστοιχα στα μη εμπορικα ειναι απο 45 μεχρι 350

αλλα εχουμε για τα κατω των 150 τελωνειακες χρεωσεις

και το 12ευρω χαρατσακι του ΕΛΤΑ

και πολλααααα ακομα.....

οπως βλεπεις καμια απαντηση δεν ειναι περιεκτικη

απλα κουγκλαρισα επι μια ολοκληρη μερα τους δασμους για να ξερω .......

φιλικα

My point exactly!! :-):wink::-P

Να σας πω για μια ακόμη φορά πόσο πολύ I (καρδούλα) άμαζον. Πέρυσι είχα πάρει έναν ατμομάγειρα της beaba και μετά από 7 μήνες χρήσης περίπου χάλασε ο κάδος (βασικά η φθορά του πλαστικού ήταν τέτοια που πλέον δεν μπορούσε να κλείσει καλά ο κάδος και άρα να χρησιμοποιηθεί). Οπότε επικοινώνησα μαζί τους και μου είπαν ότι εφόσον είναι μέσα στη διετή εγγύηση να τον επιστρέψω και θα μου τον αντικαταστήσουν. Αυτή η επικοινωνία έγινε τον Γενάρη του 2012. Επειδή μεσολάβησαν διάφορα, τελικά επέστρεψα τον ατμομάγειρα πριν λίγες μέρες (ακολουθώντας πάντα τη διαδικασία που μου είχαν υποδείξει) και πληρώνοντας 31 ευρώ στο ταχυδρομείο. Μετά από λίγες μέρες με ενημέρωσαν ότι μου επέστρεψαν τα χρήματα στην κάρτα και περίπου 7 ευρώ για τα μεταφορικά. Αφού τους είπα ότι πλήρωσα 31 (και τους πρότεινα να τους στείλω και σκαναρισμένη την απόδειξη) μου απάντησαν την ίδια μέρα ότι θα μου επιστρέψουν και υπόλοιπα 24 ευρώ. Όπερ και εγένετω!

Εντωμεταξύ είχα επικοινωνήσει και με την ελληνική αντιπροσωπεία και μου είχαν πει ότι δεν καλύπτουν την εγγύηση προϊόντων που δεν έχουν αγοραστεί στην Ελλάδα....

Διαφημίσεις

Να σας πω για μια ακόμη φορά πόσο πολύ I (καρδούλα) άμαζον. Πέρυσι είχα πάρει έναν ατμομάγειρα της beaba και μετά από 7 μήνες χρήσης περίπου χάλασε ο κάδος (βασικά η φθορά του πλαστικού ήταν τέτοια που πλέον δεν μπορούσε να κλείσει καλά ο κάδος και άρα να χρησιμοποιηθεί). Οπότε επικοινώνησα μαζί τους και μου είπαν ότι εφόσον είναι μέσα στη διετή εγγύηση να τον επιστρέψω και θα μου τον αντικαταστήσουν. Αυτή η επικοινωνία έγινε τον Γενάρη του 2012. Επειδή μεσολάβησαν διάφορα, τελικά επέστρεψα τον ατμομάγειρα πριν λίγες μέρες (ακολουθώντας πάντα τη διαδικασία που μου είχαν υποδείξει) και πληρώνοντας 31 ευρώ στο ταχυδρομείο. Μετά από λίγες μέρες με ενημέρωσαν ότι μου επέστρεψαν τα χρήματα στην κάρτα και περίπου 7 ευρώ για τα μεταφορικά. Αφού τους είπα ότι πλήρωσα 31 (και τους πρότεινα να τους στείλω και σκαναρισμένη την απόδειξη) μου απάντησαν την ίδια μέρα ότι θα μου επιστρέψουν και υπόλοιπα 24 ευρώ. Όπερ και εγένετω!

Εντωμεταξύ είχα επικοινωνήσει και με την ελληνική αντιπροσωπεία και μου είχαν πει ότι δεν καλύπτουν την εγγύηση προϊόντων που δεν έχουν αγοραστεί στην Ελλάδα....

Με αφορμή αυτό το ποστ και την εμπειρία της φίλης, θα ήθελα να πω ότι και εγώ είχα αγοράσει τον ατμομάγειρα της Philips Avent από άμαζον αγγλικό και μετά από 9 μήνες χρήση μου χάλασε και έχυνε τα νερά του κατά το μαγείρεμα. Πριν επικοινωνήσω με το άμαζον είπα να κάνω μια προσπάθεια με την ελληνική αντιπροσωπεία αν και δεν ήμουν αισιόδοξη, γιατί η αγορά ήταν από το εξωτερικό.

Σε πέντε μέρες (με την επίδειξη της απόδειξης αγοράς) είχα έναν νέο ατμομάγειρα, χωρίς να ανακατέψω καθόλου το άμαζον.

Λίγο off topic είμαι, αλλά το αναφέρω μήπως χρειαστεί σε κάποιον που αντιμετωπίζει παρόμοιο θέμα...

ZZHDp3.png

ZHtrp3.png?7KuOIX7Na>

Το πολύ φθηνότερα είναι σχετικό. Με έκπτωση και ταυτόχρονη χρήση κουπονιού,τα babylino 4+ έρχονται 17 λεπτά η πάνα. Πρέπει να περιμένεις να κάνουν προσφορά στο σουπερμάρκετ και να έχεις κι κουπόνια που να μην έχουν λήξει. Από άμαζον τα πάμπερς 4+ έρχονται 20 λεπτά η πάνα. Δεν περιμένεις για προσφορά, δεν χρειάζεσαι κουπόνι και σου έρχονται σπίτι.

Το πολύ φθηνότερα είναι σχετικό. Με έκπτωση και ταυτόχρονη χρήση κουπονιού,τα babylino 4+ έρχονται 17 λεπτά η πάνα. Πρέπει να περιμένεις να κάνουν προσφορά στο σουπερμάρκετ και να έχεις κι κουπόνια που να μην έχουν λήξει. Από άμαζον τα πάμπερς 4+ έρχονται 20 λεπτά η πάνα. Δεν περιμένεις για προσφορά, δεν χρειάζεσαι κουπόνι και σου έρχονται σπίτι.

Θα συμφωνήσω μαζί σου. Ενάμιση χρόνο τώρα ψωνίζω πάνες, μέσω ΜΑΜ, είτε από ΑΜΑΖΟΝ, είτε από Μαδερκεαρ, είτε από ΒΟΟΤS, ανάλογα την τιμή που έχει το καθένα. Π.χ. μέχρι πρόσφατα έτρεχε προσφορά στα Μάδερκέαρ, 3 συσκευασίες στην τιμή των 2.

Δεν συμφέρουν όταν έχουν ψηλή τιμή. Αλλά όταν το ΑΜΑΖΟΝ βάζεις την διπλή τζάμπο πακ συσκευασία 16 λίρες, μου ερχεται μια χαρά, ακόμα και με τα μεταφορικά του ΜΑΜ, που δεν νομίζω ότι διαφέρουν πολύ από την διαφορά ΦΠΑ του ΑΜΑΖΟΝ.

Μου είναι αδύνατον να παρακαλουθώ τις προσφορές, να ψάχνω κουπόνια (αφήστε που μπορεί να σου βγεί και το όνομα με τα κουπόνια:rolleyes:), να γυρνάω τα σκ ψάχνοντας για το σωστό νούμερο. Δεν προλαβαίνω. Δεν παίζουν πια και προσφορές 50%, τουλάχιστον δεν έχω δει παρόμοια εδώ και πολύ καιρό.

Ενώ έτσι, στοκάρω σε βάθος 3μήνου συνήθως και δεν κουβαλάω.

BOftp3.png PzWNp3.png

Κοριτσια επειδη τα εχουμε ξανασυζητησει, αν εχεις κουπονια, μολις βρεις την προσφορα πας και στοκαρεις. Δεν υπαρχει περιπτωση να βρεις με 10 λεπτα/πανα, το πενταρι στο ιντερνετ.

Οτι δεν ειναι βολικο, οτι ειναι πιο ευκολο απο τον καναπε σου, οτι δεν χρειαζεται να περιμενεις πότε θα βρεις τις προσφορες, ειναι επισης σημαντικο και δεν το αρνουμαι.

... να ψάχνω κουπόνια (αφήστε που μπορεί να σου βγεί και το όνομα με τα κουπόνια:rolleyes:), ...

Το να σου βγει το ονομα με τα κουπονια ομως, το θεωρω προσβολη για ολες τις μανουλες που γραφουν στη στηλη του σουπερ μαρκετ και τα χρησιμοποιουν πολυ συχνα. Δεν ειναι ολοι διευθυντες, golden boys, υπαλληλοι εφοριας ή δεν ξερω τι αλλο. Υπαρχουν και μανουλες που βγαζουν τον μηνα με πολυ μεγαλη δυσκολια και λενε "δοξα τω θεω" που υπαρχουν κουπονια και μπορουν και αγοραζουν πραγματα στα παιδια τους.

Τους βγαινει το ονομα; :(

Μαλλον κατι αλλο θα ηθελες να πεις Χατζικο. Μπορει να μη συμφωνουμε συχνα σε πολλα, αλλα αυτο πια δυσκολευομαι να πιστεψω οτι το εννοεις.

Κοριτσια επειδη τα εχουμε ξανασυζητησει, αν εχεις κουπονια, μολις βρεις την προσφορα πας και στοκαρεις. Δεν υπαρχει περιπτωση να βρεις με 10 λεπτα/πανα, το πενταρι στο ιντερνετ.

Οτι δεν ειναι βολικο, οτι ειναι πιο ευκολο απο τον καναπε σου, οτι δεν χρειαζεται να περιμενεις πότε θα βρεις τις προσφορες, ειναι επισης σημαντικο και δεν το αρνουμαι.

Το να σου βγει το ονομα με τα κουπονια ομως, το θεωρω προσβολη για ολες τις μανουλες που γραφουν στη στηλη του σουπερ μαρκετ και τα χρησιμοποιουν πολυ συχνα. Δεν ειναι ολοι διευθυντες, golden boys, υπαλληλοι εφοριας ή δεν ξερω τι αλλο. Υπαρχουν και μανουλες που βγαζουν τον μηνα με πολυ μεγαλη δυσκολια και λενε "δοξα τω θεω" που υπαρχουν κουπονια και μπορουν και αγοραζουν πραγματα στα παιδια τους.

Τους βγαινει το ονομα; :(

Μαλλον κατι αλλο θα ηθελες να πεις Χατζικο. Μπορει να μη συμφωνουμε συχνα σε πολλα, αλλα αυτο πια δυσκολευομαι να πιστεψω οτι το εννοεις.

Kαθένας μας ψωνίζει όπως τον βολεύει και όπως μπορεί.

Αυτά με τους 'διευθυντες, golden boys, υπαλληλοι εφοριας ή δεν ξερω τι αλλο' που λες, δεν τα καταλαβαίνω ειλικρινά.

Αν δεν θυμάσαι, αναφέρομαι σε μέλος που ψάρευε κουπόνια για πόντους σε πάνες και έγινε αιτία να κλειδωθεί το ανάλογο θέμα στο πάρεντς. Συμμετείχες και εσύ στην συζήτηση, όπως θυμάμαι.

BOftp3.png PzWNp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...