Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , Lila86 είπε:

Καλά αλήθεια τώρα; Από την απόφαση δλδ των φαρμάκων μέχρι την μεταφορά πρέπει να είναι 6 μήνες για να πάρεις το επίδομα;; Καλά πόσο τραγικοί είναι επιτέλους.. εμάς δεν μας το ανέφεραν ποτέ.. επίσης να πω ότι κορίτσια κι εγώ πάω τουαλέτα κανονικότατα! Και όντως τα συμπτώματα κανονικά ξεκινάνε πιο μετά.. απλώς λόγω ορμονών έχουμε διάφορα..

Ααααα κάτσε γιατί μπερδεύτηκα από την ωοληψια πρέπει να χουν περάσει 6 μήνες;

Και στις δύο περιπτώσεις πρέπει να είσαι εντός της απόφασης της επιτροπής. Απλά οι αποδείξεις πρέπει να είναι εντός εξαμήνου... Ούτε εγώ το ήξερα.... Εδώ έκανα εξωσωματική σε δημόσιο νοσοκομείο και με έβαλαν να πληρώσω επειδή για 10 ημέρες είχα ξεπέρασει το χρόνο της επιτροπής.... ξεφτιλικια... Υπουργείο καταστροφής οικογένειας έπρεπε να το ονομασουν

Just now, Eternity είπε:

Και στις δύο περιπτώσεις πρέπει να είσαι εντός της απόφασης της επιτροπής. Απλά οι αποδείξεις πρέπει να είναι εντός εξαμήνου... Ούτε εγώ το ήξερα.... Εδώ έκανα εξωσωματική σε δημόσιο νοσοκομείο και με έβαλαν να πληρώσω επειδή για 10 ημέρες είχα ξεπέρασει το χρόνο της επιτροπής.... ξεφτιλικια... Υπουργείο καταστροφής οικογένειας έπρεπε να το ονομασουν

Δηλαδή πήγα να καταθέσω τώρα τα χαρτιά της ωοληψιας που έκανα πέρυσι το Νοέμβριο, εντός της απόφασης επιτροπής αλλά επειδή η απόδειξη είναι μετά από 6 μήνες δε μπορώ να πάρω το επίδομα, το μισό δηλαδή που δικαιούμαι! Θέλετε να σας πω και το πιο κουφό? Όταν είχα πάρει τα φάρμακα της 1ης εξωσωματικής, τα επέστρεψα πίσω γιατί έμεινα μόνη μου έγκυος....συμπληρώσα κανονικά και έγγραφο δικό του και τα πήραν μια χαρά. Μετά από χρόνια που ξεκίνησα να κάνω εξωσωματικες για απόκτηση 2ου παιδιού, μου είπαν ότι την 1η προσπάθεια την έχασα! Ήταν σα να την έκανα! Δηλαδή εγώ ή ηλιθια γιατί επέστρεψα τα φάρμακα??? Ας τα χαριζα! 

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

φυσικα λοιπον, κ εχεις δικιο......οταν πανηγυριζουμε για τοσα κ τοσα πακετα που περασαν ατελως, σιγουρα ειναι προκληση......η αρχικη, κ δεν αλλαζει-ας θεωρησουμε εαυτους ηλιθιες, χαζες, αφελεις, ενθουσιωδεις, η καθε μια ας δωσει τον χαρακτηρισμο που αντεχει στον εαυτο της, γιατι η μεγαασαααααλη πλειοψηφια των "ιντερνετικων" υπεπεσε στο ατοπημα στο παρελθον!

στο παρον ομως, οταν βλεπουμε οτι τα δεδομενα εχουν αλλαξει, κ τρωμε "κοπανες", το κανουμε τουμπεκι ψιλοκομμενο, κ καλο ειναι να αποφευγουμε να σχολιασουμε ετσι :

..........."τωρα που οι τελωνειακοι υπαλληλοι (οι οποιοι μαζι με τους εργαζομενους στις εφοριες ηταν η ελιτ των δημσιων υπαλληλων)ενταχθηκαν στο ενιαιο μισθολογιο (οχι ακριβως, στο περιπου ) τους κακοφανηκε που εχασαν τα απιστυετα λεφτα που επαιρναν. Αντ'αυτου τους δινουν μπονους για καθε προστιμο που επιβαλουν. Θελετε να συνεχισω;....."

δεν ξερω για σενα, αλλα εγω το βλεπω πολυ μεγαλη προκληση..........

κ αν μη τι αλλο, φρεσκια φρεσκια!!!

αφηστε το να παει......λιτα, σεμνα , ταπεινα.....εμεις ειμαστε φαουλ.....κακα τα ψεματα.

Δηλαδη η φρεσκια προκληση ειναι αξια λογου ενω η παρελθουσα μας δινει συγχωροχαρτι; Αυτη ειναι η αυτοκριτικη μας;

Αυτα που εκανες bold ειναι ακριβως αυτα που πιστευω οχι γιατι τα "επιασετ'αυτι μου" στην καφετερια, ουτε γιατι μου τα σφυριξε η κομμωτρια. Ειναι οσα μου μετεφερε ο αντρας μου σε επαφη που ειχε αυτο το διαστημα με τις συγκεκριμενες υπηρεσιες και οσα του μετεφεραν υψηλα πολιτικα στελεχη. Επειδη δηλαδη τωρα τους εχω αναγκη (που λεει ο ολογος. Σπανιοτατα ψωνιζω απο Αμερικη) θα αρχισω να γλυφω και να κρατω χαμηλο προφιλ; Και στην τελικη, εμαθα κατι και το μοιραστηκα μαζι σας. Για καλο (νομιζα οτι) το εκανα μεχρι να βεβαιωθουμε αν οντως ισχυει ή οχι. Θα με λιθοβολησετε που προσπαθησα να ενημερωσω για να προστατεψω πιθανως καποιον;

Αν καποιος μπορει να μου αποδειξει οτι εχω αδικο, ας ερθει να το συζητησουμε με χειροπιαστα επιχειρηματα. Προσωπικες αντιπαραθεσεις ανευ λογου, δεν τις κατανοω.

(φταιω εγω τωρα που δεν σχολιασα το booster? :D )

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Και για να επανελθω στο θεμα του συγκεκριμενου νηματος, αυτο το booster το πηρες για μονιμο ή μηπως αλλαζεις συχνα αυτοκινητα;(παππουδε, εξοχικα κλπ)

Eιναι παρα πολυ ωραιο, σχετικα με την ασφαλεια του ομως;

Για ποιες ηλικιες ειναι;

Δηλαδη η φρεσκια προκληση ειναι αξια λογου ενω η παρελθουσα μας δινει συγχωροχαρτι; Αυτη ειναι η αυτοκριτικη μας;

Αυτα που εκανες bold ειναι ακριβως αυτα που πιστευω οχι γιατι τα "επιασετ'αυτι μου" στην καφετερια, ουτε γιατι μου τα σφυριξε η κομμωτρια. Ειναι οσα μου μετεφερε ο αντρας μου σε επαφη που ειχε αυτο το διαστημα με τις συγκεκριμενες υπηρεσιες και οσα του μετεφεραν υψηλα πολιτικα στελεχη. Επειδη δηλαδη τωρα τους εχω αναγκη (που λεει ο ολογος. Σπανιοτατα ψωνιζω απο Αμερικη) θα αρχισω να γλυφω και να κρατω χαμηλο προφιλ; Και στην τελικη, εμαθα κατι και το μοιραστηκα μαζι σας. Για καλο (νομιζα οτι) το εκανα ωστε να βεβαιωθουμε αν οντως ισχυει ή οχι. Θα με λιθοβολησετε που προσπαθησα να ενημερωσω για να προστατεψω οποιον θελει;

Αν καποιος μπορει να μου αποδειξει οτι εχω αδικο, ας ερθει να το συζητησουμε με χειροπιαστα επιχειρηματα. Προσωπικες αντιπαραθεσεις ανευ λογου, δεν τις κατανοω.

(φταιω εγω τωρα που δεν σχολιασα το booster? :D )

εχει παραγραφει:rolleyes::rolleyes:

περα απ την πλακα, το τι επαφες εχει ο αντρας σου, δε μπορω να το ξερω, κ αν εχει επαφες με πολιτικα στελεχη , ακομα περισσοτερο, οποτε δεν μπορω να ξερω τις βασεις στις οποιες μιλας, ουτε κ με αφορα κιολας. Μου φανηκε απλα σαν φημη ετσι οπως το εγραψες, κ το ειπα, επειδη η επιχειρηματολογια σου, στα δικα μου ματια, ειχε σαθρες βασεις.

οσον αφορα το να κρατας χαμηλο προφιλ κ ειδικα σε κατι που εισαι φαουλ (μιλαω σε δευτερο ενικο, αλλα δεν παει προσωπικα για σενα, γενικα το λεω), εγω δεν το βλεπω σαν γλειψιμο αλλα σαν αν μη τι αλλο ελαχιστη ενδειξη φιλοτιμου.....το οτι δεν εχουμε καποιον αναγκη, δε σημαινει οτι μπορουμε κ να τον απαξιωνουμε.

το να ενημερωθουν οι λοιπες ιντερνετικες ,εφοσον λες οτι αυτη ειναι η προθεση σου κ φυσικα δεν προτιθεμαι να αμφισβητησω, μπορει να γινει κατ΄εμε, λιγο πιο διακριτικα.

δεν εισαι απειρη, νομιζω ξερεις πως πρεπει να ειπωθει κατι, που να συντελεσει αποκλειστικα κ μονο το σκοπο του, χωρις να εχει αλλες "παραπλευρες απωλειες"

(και ναι,ακομα περιμενω να σχολιασει καποια το υπεροχο μπουστερ μας-θα αρχισω να υποψιαζομαι οτι δεν σας αρεσε:tongue::tongue:)

Και για να επανελθω στο θεμα του συγκεκριμενου νηματος, αυτο το booster το πηρες για μονιμο ή μηπως αλλαζεις συχνα αυτοκινητα;(παππουδε, εξοχικα κλπ)

Eιναι παρα πολυ ωραιο, σχετικα με την ασφαλεια του ομως;

Για ποιες ηλικιες ειναι;

ααααααα, τωρα το ειδα.....

ενταξει λοιπον!

ακου, μεχρι προτινος ειχαμε αναποδο(κανουμε ERF ,στα 3,5 μας χρονια...:D)

πηρα προσφατα ενα που κοιτα τη φορα του αυτοκινητου,-το περιμενω να μου αριβαρει-αλλα επειδη , προκειται να παω ενα τριημερο σε νησι με αεροπλανο, κ περσυ που κουβαλουσα το καθισμα μου φυγε οοοοοολη η μαγκια, ειπα φετος να μην το επαναλαβω:D

ετσι πηρα αυτο για εκτακτες περιπτωσεις τυπου , μικρες διακοπες με ελαχιστες μετακινησεις, οπως επισης κ για ταξι , γιατι δε μπαινω πουθενα χωρις καθισμα για τη μικρη κ περιοριζομαστε πολυ....

ασφαλεια, τωρα, δε φανταζομαι να προσφερει κ τρελη, ουσιαστικα λειτουργει σαν ενα απλο μπουστερ, με ο,τι αυτο συνεπαγεται-απλα σιγουρευεσαι οτι το παιδι δεν ειναι εντελως χυμα, κ λαθος δεμενο, στη ζωνη που ειναι για (πολυ ) μεγαλυτερες ηλικιες....

υποτιθεται ειναι απο 4ων, αλλα η δικια μου , που ναι 3,5(αναπτυγμενη ομως) ειναι μια χαρα.......

βεβαια ειπα, οτι την επισημη δοκιμη θα την κανουμε το ΠΣΚ κ θα σας πω.

παντως εχει σουπερ αποθηκευτικο χωρο, ειναι παναλαφρο, πανευκολο κ αν μη τι αλλο εχει κ διπλη χρηση , οποτε δεν ξεμενεις απλα να κουβαλας ενα ξεκαρφωτο μπουστερ οπου πας, αλλα ενα ωραιο σακιδιο πλατης που εχεις μεσα 5-6 απαραιτητα πραγματα!

Διαφημίσεις

Από τι στιγμή που εξακολουθούμε να λαμβανουμε πακετα "ανεξαρτητου ποσου" όπως αναφερεσαι , από τριτες χωρες χωρις να πληρωνουμε δασμους και αναφερομαι στο iherb και στο ebay το αμερικάνικο, δεν θα ήταν σωστο να εκφραζεσαι με τοση σιγουρια για τους δασμους, γιατι δημιουργειται παραπληροφόρηση.Εκτος και αν μπορεις να μας εξηγήσεις γιατι οι αγορες από iherb δεν υπόκειται σε δασμους...γιατι το ανεξαρτητως ποσου αντιφάσκει στο γεγονος ότι όλοι οι τελωνειακοι θα επρεπε να εισπρατουν φορους απο τριτες χωρες...Θα ήθελα να προφυλάξω και να προλάβω άλλες αγορες από άλλα site αμερικανικα, εξωκοινωτικά για τα οποια δημιουργήθηκαν σε πολύ κόσμου, μετα τις τελευταίες αναλύσεις απορίες....φανταζομαι replica handbags ποσού 200 δολλαρίων, πλέων θα έχει δασμούς..

..."Το ξέρετε όλοι σας ότι κάθε αγορά εξωκοινοτική υπόκειται στο τελωνείο ασχέτως ποσού αγοράς αναφερόμενης στο δέμα. {Και όποιος δεν το ξέρει καλό είναι να το εμπεδώσει πια....}"

Τελεία κ παύλα. Έτσι είναι οι κανονισμοί κ έτσι είναι τα νόμιμα εργαλεία του κράτους μας. Έχει δικαίωμα να ζητήσει δασμούς σε κάθε μα κάθε πακέτο.

Ένα πράγμα δεν μπορώ να καταλάβω.....:rolleyes::confused:

Γιατί αναφερόμαστε στους τελωνειακούς ως χαζούς..... :confused::confused:

Το ξέρετε όλοι σας ότι κάθε αγορά εξωκοινοτική υπόκειται στο τελωνείο ασχέτως ποσού αγοράς αναφερόμενης στο δέμα. {Και όποιος δεν το ξέρει καλό είναι να το εμπεδώσει πια....}

Τελεία κ παύλα. Έτσι είναι οι κανονισμοί κ έτσι είναι τα νόμιμα εργαλεία του κράτους μας. Έχει δικαίωμα να ζητήσει δασμούς σε κάθε μα κάθε πακέτο.

Απλά τοοοοοοοοοοσο καιρό λόγω έλλειψης προσωπικού ίσως ή λόγω ελαστικότητας εκ μέρους τους άφηναν τα μικρά {βάση όγκου} κ τα μικρής αναφερόμενης αξίας δέματα να περάσουν.

Πχ έβλεπαν σουτιέν με 30 δολάρια....ηλεκτρονικό αντικείμενο με 15 δολάρια κ τα πέρναγαν έτσι. Βαρούσανε στα μεγάλα δέματα κ ογκομετρικά κ χρηματικής αξίας γιατί ισως να πήγαιναν κ για εμπόριο που λέει ο λόγος το οποίο είναι κ παράνομο καθώς πρέπει να το δηλώσεις....λέω εγώ.

Και αντί να κάνουμε το σταυρό μας που δεν μας σταματούσαν τα μικρά μας δέματα τόσο καιρό τους κοροϊδεύουμε κιόλας....οι χαζοί τελωνειακοί ...οι τάδε οι δείνα.

Καταλάβετε επιτέλους πως τόσο καιρό ήταν ελαστικοί για τους χ λόγους. Δεν ήταν χαζοί ούτε εμείς οι έξυπνοι. Και επειδή κ εγώ εκ των έσω γνωρίζω πως δεν παίρνουν μπόνους όταν αποδίδουν κ ζητάνε τους νόμιμους δασμούς {καλό είναι να τα αποκαλούμε έτσι κ όχι προστίμα...γιατί πρόστιμα δεν είναι....νόμιμοι δασμοί είναι}

Για αυτό επειδή το θεματάκι μας πολλοί το διαβάζουν (που δεν είναι κ μέλη...)εκτός από εμάς φυσικά που δίνουμε το παρόν καλό είναι να προσέχουμε τι λέμε..... :cool:

Φιλικά

kalamaraki

εγώ μια χαρά τα ξέρω κ τα εχω καταλάβει. Αν θες ψαξτο λίγο...εγώ βαριεμαι

Τώρα...τι να σου πω νομίζω ήμουν άκρως επηξηγηματικη.... Αν συνεχίσουμε όμως έτσι...αναφέροντας ονομαστικά παραδείγματα ..ε θα κοπούν κ αυτα!

Αναφερθηκα σε σενα γιατι πήρες θεση στο θεμα και κάπου υπήρχαν αντιφασεις σε αυτά που έγραφες...ερωτηματα που αν απαντωνταν θα λυνονταν καποιες αποριες μας.....όλες μας για να χειριζομαστε το φορουμ εχουμε νοημοσυνη και αντιληψη. Αρα εκφρασεις του τυπου ..."εγω τα ξερω και βαριεμαι να σου απαντησω" ειναι ατοπες και ακαιρες...δεν γνωριζομαστε καν.Εδω ειμαστε για να εκφραζομαστε καλοπροεραιτα. Οχι για να κανουμε επίδηξη των ικανοτητων μας στις ιντερνετικες αγορες.

..."Το ξέρετε όλοι σας ότι κάθε αγορά εξωκοινοτική υπόκειται στο τελωνείο ασχέτως ποσού αγοράς αναφερόμενης στο δέμα.

Η διαδικασία που εφαρμόζεται κατά τον εκτελωνισμό βασίζεται στην ευρωπαϊκή και ελληνική τελωνειακή νομοθεσία περί τριτοχωρικών εμπορευμάτων εμπορικού χαρακτήρα, με αξία μεγαλύτερη των 22 ευρώ, ή μη εμπορικού χαρακτήρα, με αξία μεγαλύτερη των 45 ευρώ.

Διαφημίσεις

Ερώτησή σου

Αγορασα φιλτρα νερού από την Αμερική όπως είχα κανει και περσυ, σε πολύ καλη τιμη.Αυτη τη φορα όμως μου ήρθε "νταμπλας" όταν μου εστειλαν μηνυμα ότι το πακετο μου ειναι στο Τελωνειο του αεροδρομειου της Αθηνας.

Απαραδεκτο γιατι καταρχήν δηλωσα διευθυνση Θεσσαλονικης και θα επρεπε να στείλουν το πακετο στο Τελωνειο της Θεσσαλονικης.Απορω γιατι δεν το στελνουν και το κρατανε στην Αθηνα

Περσυ δεν πλήσωσα δασμους και εκτελωνισμο.Γιατι αυτό εγινε φετος???

Στην περίπτωση που θελω να τα επιστρεψω πίσω γιατι με ταλαιπωρούν αφανταστα, θα πληρωσω ξανα μεταφορικά??Πως γινεται η επιστροφή??Η Fedex του αεροδρομιου μου ειπε ότι μπορουν να τα στείλουν πίσω αλλα δεν ξερουν αν θα πάρω χρηματα πίσω ή αν θα πληρωσω μεταφορικά...Επικοινωνησα μαζι τους αλλά αναμενω...γνωριζετε κατι παραπάνω??Γιατι πλήρωσα 180 δολλάρια για μεταφορικά και φιλτρα και η Ελλαδα μου ζηταει 130 ευρω.Τεραστιο ποσο

περσυ δεν ειχα κανενα προβλημα...μαλλον οι δασμοί ειναι ενας τρόπος για να στηρίξουμε την Ελληνική αγορά...επικοινώνησα μαζι τους αλλα δεν πήρα καμμια απάντηση..θα επικοινωνησω ξανα με το αεροδρομιο στην αθήνα μπας και βγαλω καμμια άκρη.Πάντως αν την πάθεις μονο τοτε μαθαίνεις!

1η απάντηση

Εφόσον το ποσό ήταν πάνω από 120 δολάρια και ερχόταν και με κούριερ ήταν στα ¨"επικίνδυνα " δέματα για τελωνείο...έπρεπε να είσαι υποψιασμένη οτι μπορεί να περάσει....

Για την επιστροφή συννενοήσου με το κατάστημα που τα αγόρασες, αυτόι μονο θα σε κατευθύνουν αφού κάθε εταιρία έχει τη δική της πολιτική..δες αν τα μεταφορικά της επιστροφής είναι λιγότερα από 130 ευρώ κ πόσο κ κρίνε αν σε συμφερει ή όχι...

2η απάντηση

Ησουν τυχερή πέρσι που δεν πέρασε τελωνε'ιο..Γενικά ισχύει αυτα που γράφει η Xeniachr πάνω...Καλά ξεμπερδέματα
και εγω μέχρι τωρα δεν είχα κανενα πρόβλημα και μαλιστα ήταν ταχύτατοι.Ίσως να την ψιλιαστούν ότι αγοράζουμε σωριδών από εκεί και να δημιουργηθεί πρόβλημα...
Αναφερθηκα σε σενα γιατι πήρες θεση στο θεμα και κάπου υπήρχαν αντιφασεις σε αυτά που έγραφες...ερωτηματα που αν απαντωνταν θα λυνονταν καποιες αποριες μας.....όλες μας για να χειριζομαστε το φορουμ εχουμε νοημοσυνη και αντιληψη. Αρα εκφρασεις του τυπου ..."εγω τα ξερω και βαριεμαι να σου απαντησω" ειναι ατοπες και ακαιρες...δεν γνωριζομαστε καν.Εδω ειμαστε για να εκφραζομαστε καλοπροεραιτα. Οχι για να κανουμε επίδηξη των ικανοτητων μας στις ιντερνετικες αγορες.

Για να τα ξεχωρίσουμε λιγάκι γιατί μάλλον δεν καταλαβαίνεις....

Πήρα θέση γιατί έχω γνώση κ ξέρω πολύ καλά να εκφράζομαι με τόση σιγουριά κ δεν δημιουργώ καμία παραπληροφόρηση στα άτομα που διαβάζουν εδώ μέσα τι λέμε χρόνια τώρα...ή έστω μήνες τώρα.

Σου την προσφέρουν τη γνώση αυτή {ή έστω μέρος της} μέρες τώρα απαντώντας στην ερώτησή σου προ ημερών για το δέμα σου από Αμερική κ παρόλα αυτά συνεχίζεις να μη το ψάχνεις από μόνη σου. Μπορείς πχ να αναζητήσεις στο ίδιο το θέμα με λέξεις κλειδιά αν έχει ξανασυζητηθεί το θέμα με το τελωνείο {αν δεν ξέρεις πως θα πας στην ενότητα του φόρουμ να διαβάσεις πως να το κάνεις όπως μάθαμε όλοι να το κάνουμε }

Σου λένε πως το δέμα σου ήταν μεγάλης αξίας κ για αυτό στο τσίμπησε το τελωνείο. Το ότι πέρυσι δεν στο τσίμπησαν είναι σχετικό άσχετο τυχαίο. Το έχουμε πει τρεις χιλιάδες φορές....δέκα χιλιάδες φορές.... κάθε δέμα ασχέτως ποσού όγκου προερχόμενο από εξωκοινοτικές αγορές ίσως πέσει σε τελωνείο κ ζητηθούν δασμοί. Απλά τα πράγματα.

Όσον αφορά αυτά που δεν πέφτουν....τι να πω μέντιουμ δεν είμαι για να μπω στο μυαλό των τελωνειακών. Αλλά σίγουρα δεν έχει να κάνει με το αν έχουν ψιλιαστεί ή όχι τις αγορές μας. Κρυφές δεν είναι οι αγορές μας κ ούτε είμαστε οι μοναδικές/οί που αγοράζουμε εξωκοινοτικά....Εκείνοι μόνο ξέρουν γιατί κάποια περνάνε....

Αν χρειάζεσαι τον κώδικα για τις εξωκοινοτικές αγορές τότε θα πρέπει να τον ψάξεις μόνη σου , δεν μπορώ να κάνω τη δουλειά αυτή για σένα γιατί βαριέμαι...κ βαριέμαι γιατί εγώ για μένα το έχω ψάξει...το έχω διαβάσει κ έχω ενημερωθεί....για τους άλλους όμως δεν θα προσφέρω έτοιμη τροφή μασημένη. Θα ενημερώσω για τη γνώση που έχω κ αν θέλει ο άλλος θα το ψάξει ποιο ειδικά μόνος του. Σε ενημέρωσαν τα άλλα κορίτσια μέσα στις άκρες, έγραψα κ εγώ αυτά που ξέρω περιεκτικά κ περιληπτικά . Από εκεί κ πέρα αν θέλεις λεπτομέρειες τότε θα πρέπει να τα γκουγκλάρεις μόνη σου.

Σε αντιφάσεις δεν πέφτω ποτέ!

Εξήγησα στο ποστ μου τη γνώμη μου, τη θεωρεία μου γιατί περνάνε τα μικρά εξωκοινοτικά δέματα γιατί πιστεύω εγώ βάση αυτών που έχω διαβάσει κ γνωρίζω.

Άκαιρη κ άτοπη δεν είμαι, ίσα ίσα που έγραψα πολύ σχετικά πάνω στο θέμα που αφορά τις εξωκοινοτικές αγορές αλλά την έρευνα κ την δουλειά για τη γνώση δεν θα την κάνω εγώ για σένα. Σε ενημερώνω, σου δείχνω το δρόμο αν θες λεπτομέρειες θα πρέπει εσύ να τις ψάξεις. Αν θες να μάθεις θα πρέπει να ασχοληθείς.

Απορω γιατι μου επιτηθεσαι ετσι, χωρις καν να σε ξερω αν και στο παρελθον σου μιλησα με τον καλυτερο τρόπο.Απορω γιατι ενω "βαριεσαι" να μιλας ασχολήθηκες με το να παρεις θεση στο θεμα που για πρωτη φορα πήρα θεση στο φορουμ.Καμμια άλλη κοπέλα δεν εκφρασθηκε με τον τρόπο που μου επιτηθεσαι εσυ και καμμια κοπέλα δεν κούρασα...αντιθετως εξέφρασα μια γνωμη, καταλαβα (γιατι ως άτομο θετικων επιστημων), και καπου στο τελος εξεφρασα μια αντιρρηση σχετικα με την "σιγουρια" που εγραψες ότι τα πάντα υπόκεινται σε δασμους οταν ερχονται από τριτες χωρες.Η ενσταση μου, όπως και εσυ η ιδια αντικρουεις το επιχειρημα σου ειναι ότι τελικα δεν ειναι στα "Παντα"....ΗΘΕΛΑ μεσα από τον καλοπροεραιτο διαλογο να βοηθηθουν και άλλες κοπελες και να μην την πατησουν.

Τελικα όλες μας οι ενεργειες μας χαρακτηριζουν και ας υπογραφουμε ανωνυμα.

Ερώτησή σου

1η απάντηση

2η απάντηση

Για να τα ξεχωρίσουμε λιγάκι γιατί μάλλον δεν καταλαβαίνεις....

Πήρα θέση γιατί έχω γνώση κ ξέρω πολύ καλά να εκφράζομαι με τόση σιγουριά κ δεν δημιουργώ καμία παραπληροφόρηση στα άτομα που διαβάζουν εδώ μέσα τι λέμε χρόνια τώρα...ή έστω μήνες τώρα.

Σου την προσφέρουν τη γνώση αυτή {ή έστω μέρος της} μέρες τώρα απαντώντας στην ερώτησή σου προ ημερών για το δέμα σου από Αμερική κ παρόλα αυτά συνεχίζεις να μη το ψάχνεις από μόνη σου. Μπορείς πχ να αναζητήσεις στο ίδιο το θέμα με λέξεις κλειδιά αν έχει ξανασυζητηθεί το θέμα με το τελωνείο {αν δεν ξέρεις πως θα πας στην ενότητα του φόρουμ να διαβάσεις πως να το κάνεις όπως μάθαμε όλοι να το κάνουμε }

Σου λένε πως το δέμα σου ήταν μεγάλης αξίας κ για αυτό στο τσίμπησε το τελωνείο. Το ότι πέρυσι δεν στο τσίμπησαν είναι σχετικό άσχετο τυχαίο. Το έχουμε πει τρεις χιλιάδες φορές....δέκα χιλιάδες φορές.... κάθε δέμα ασχέτως ποσού όγκου προερχόμενο από εξωκοινοτικές αγορές ίσως πέσει σε τελωνείο κ ζητηθούν δασμοί. Απλά τα πράγματα.

Όσον αφορά αυτά που δεν πέφτουν....τι να πω μέντιουμ δεν είμαι για να μπω στο μυαλό των τελωνειακών. Αλλά σίγουρα δεν έχει να κάνει με το αν έχουν ψιλιαστεί ή όχι τις αγορές μας. Κρυφές δεν είναι οι αγορές μας κ ούτε είμαστε οι μοναδικές/οί που αγοράζουμε εξωκοινοτικά....Εκείνοι μόνο ξέρουν γιατί κάποια περνάνε....

Αν χρειάζεσαι τον κώδικα για τις εξωκοινοτικές αγορές τότε θα πρέπει να τον ψάξεις μόνη σου , δεν μπορώ να κάνω τη δουλειά αυτή για σένα γιατί βαριέμαι...κ βαριέμαι γιατί εγώ για μένα το έχω ψάξει...το έχω διαβάσει κ έχω ενημερωθεί....για τους άλλους όμως δεν θα προσφέρω έτοιμη τροφή μασημένη. Θα ενημερώσω για τη γνώση που έχω κ αν θέλει ο άλλος θα το ψάξει ποιο ειδικά μόνος του. Σε ενημέρωσαν τα άλλα κορίτσια μέσα στις άκρες, έγραψα κ εγώ αυτά που ξέρω περιεκτικά κ περιληπτικά . Από εκεί κ πέρα αν θέλεις λεπτομέρειες τότε θα πρέπει να τα γκουγκλάρεις μόνη σου.

Σε αντιφάσεις δεν πέφτω ποτέ!

Εξήγησα στο ποστ μου τη γνώμη μου, τη θεωρεία μου γιατί περνάνε τα μικρά εξωκοινοτικά δέματα γιατί πιστεύω εγώ βάση αυτών που έχω διαβάσει κ γνωρίζω.

Άκαιρη κ άτοπη δεν είμαι, ίσα ίσα που έγραψα πολύ σχετικά πάνω στο θέμα που αφορά τις εξωκοινοτικές αγορές αλλά την έρευνα κ την δουλειά για τη γνώση δεν θα την κάνω εγώ για σένα. Σε ενημερώνω, σου δείχνω το δρόμο αν θες λεπτομέρειες θα πρέπει εσύ να τις ψάξεις. Αν θες να μάθεις θα πρέπει να ασχοληθείς.

Deny το καλαμαρι εχει δωσει και εχει αποδειξει τη γραφη του εδω μεσα

Αν εσυ ειχες ασχοληθει λιγο παραπανω με τις ιντερνετικες θα ηξερες

300+FEDEX = Τελωνειο, ως θετικες επιστημες που λες

Αν ησουν τυχερη περσυ ΟΚ απλα ευχαριστησε το θεουλη, τα υπολοιπα ειναι επαναληψη

Συμφωνώ απόλυτα και καποια στιγμη στο παρελθον της ειχα ζητησει τη γνωμη για καποιο θεμα.Απλα, σε όλα μετραει ο τρόπος....και αυτη τη φορα δεν ήταν και ο καλυτερος τουλαχιστον σε εμενα.Το ότι εχει υπογραψει σε πολλά θεματα δεν σημαινει ότι εχει και το αλαθητο ή ότι θα πρεπει να εκφραζεται σε μελη που δεν ασχολουνται τοσο, με τετοιο τροπο.Ποτε δεν εχω μπει σε αντιπαραθεση, αλλα αυτη τη φορα με προκαλεσε

Deny το καλαμαρι εχει δωσει και εχει αποδειξει τη γραφη του εδω μεσα

Αν εσυ ειχες ασχοληθει λιγο παραπανω με τις ιντερνετικες θα ηξερες

300+FEDEX = Τελωνειο, ως θετικες επιστημες που λες

Αν ησουν τυχερη περσυ ΟΚ απλα ευχαριστησε το θεουλη, τα υπολοιπα ειναι επαναληψη

Ας χαλαρώσουμε, ο γραπτός λόγος καμία φορά προκαλεί εντάσεις εκεί που δεν χρειάζεται. Το μόνο σίγουρο είναι πως όλοι έχουμε καλές προθέσεις και στην τελική αυτό είναι που μετράει.

Θα ήθελα τη βοήθειά σας για πάνες. Αν έχω καταλάβει σωστά, συμφέρει από το εξωτερικό, ειδικά αν γίνεται αγορά μεγάλης ποσότητας. Κάποια πρόταση σε διαδικτυακό μαγαζί;

Ευχαριστώ

Σωκράτης

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...