Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 24 λεπτά , Eternity είπε:

Μιας και το αναφέρεις να πω κάτι που ίσως δε γνωρίζουν πολλά κορίτσια. Αν κάνεις την ωοληψια, καλό είναι να κάνεις γρήγορα την αίτηση για το επίδομα γιατί δέχονται μέχρι 6 μήνες από την απόδειξη πληρωμής! Εγώ δεν πήρα τίποτα από τον ΕΟΠΠΥ γιατί είχα κάνει την ωοληψια τον περασμένο Νοέμβριο και περίμενα να κάνω και την εμβρυομεταφορα για να κάνω τα χαρτιά και για τα δύο μαζί. Επειδή και η εμβρυομεταφορα καθυστέρησε και είναι εκτός του χρόνου της απόφασης της επιτροπής, χάνω και τα χρήματα της εμβρυομεταφορας... Κάπου εδώ να ευχαριστήσω το Ελληνικό κράτος για τη στήριξη που δίνει στις υπογονιμες γυναίκες... ζητώ η γραφειοκρατία άλλη μία φορά.... 

Αλήθεια? Τελικά ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός! Εδώ εγώ με κορτιζόνη και έχω χάσει κιλά και δεν είμαι και καθόλου πρησμένη!!! 

Χαχαχχα και εγώ παίρνω mentrol 

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

Ξερεις αφου οι τελωνειακοι εχουν ενταχθει στο ενιαιο μισθολογιο, οπως λες, η οπως αναφερεις οτι σου μετεφεραν, δεν μπορουν να παιρνουν 'μπονους'.

Τα περι δικηγορων, ταυτοτητων κλπ τα σντιπαρερχομαι ως ατοπα η εστω σαν μια εξεζητημενη προσπαθεια αστεισμου.

Πμ ευχαριστω αλλα δεν στο ζητησα.

BOftp3.png PzWNp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ξερεις αφου οι τελωνειακοι εχουν ενταχθει στο ενιαιο μισθολογιο, οπως λες, η οπως αναφερεις οτι σου μετεφεραν, δεν μπορουν να παιρνουν 'μπονους'...

Υπάρχει (οικονομικό) κίνητρο επίτευξης στόχων. Δεν ξέρω αν δίνεται στην πράξη, αλλά προβλέπεται για τις οικονομικές υπηρεσίες του δημοσίου βάσει του νέου μισθολογίου.

Σωκράτης

Ξερεις αφου οι τελωνειακοι εχουν ενταχθει στο ενιαιο μισθολογιο, οπως λες, η οπως αναφερεις οτι σου μετεφεραν, δεν μπορουν να παιρνουν 'μπονους'
Υπάρχει (οικονομικό) κίνητρο επίτευξης στόχων. Δεν ξέρω αν δίνεται στην πράξη, αλλά προβλέπεται για τις οικονομικές υπηρεσίες του δημοσίου βάσει του νέου μισθολογίου.

Αν και σου απαντησε ο Σωκρατης, νομιζω οτι ολοι ακουσαμε πριν απο λιγες μερες το σκανδαλο με τους υπαλληλους της βουλης που με τα μπονους εφταναν να καλυπτουν την "απωλεια" των 2 επιπλεον μισθων που επαιρναν.

Πμ ευχαριστω αλλα δεν στο ζητησα

Παρακαλω καλη μου.

Καλημερα :D

Ένα πράγμα δεν μπορώ να καταλάβω.....:rolleyes::confused:

Γιατί αναφερόμαστε στους τελωνειακούς ως χαζούς..... :confused::confused:

Το ξέρετε όλοι σας ότι κάθε αγορά εξωκοινοτική υπόκειται στο τελωνείο ασχέτως ποσού αγοράς αναφερόμενης στο δέμα. {Και όποιος δεν το ξέρει καλό είναι να το εμπεδώσει πια....}

Τελεία κ παύλα. Έτσι είναι οι κανονισμοί κ έτσι είναι τα νόμιμα εργαλεία του κράτους μας. Έχει δικαίωμα να ζητήσει δασμούς σε κάθε μα κάθε πακέτο.

Απλά τοοοοοοοοοοσο καιρό λόγω έλλειψης προσωπικού ίσως ή λόγω ελαστικότητας εκ μέρους τους άφηναν τα μικρά {βάση όγκου} κ τα μικρής αναφερόμενης αξίας δέματα να περάσουν.

Πχ έβλεπαν σουτιέν με 30 δολάρια....ηλεκτρονικό αντικείμενο με 15 δολάρια κ τα πέρναγαν έτσι. Βαρούσανε στα μεγάλα δέματα κ ογκομετρικά κ χρηματικής αξίας γιατί ισως να πήγαιναν κ για εμπόριο που λέει ο λόγος το οποίο είναι κ παράνομο καθώς πρέπει να το δηλώσεις....λέω εγώ.

Και αντί να κάνουμε το σταυρό μας που δεν μας σταματούσαν τα μικρά μας δέματα τόσο καιρό τους κοροϊδεύουμε κιόλας....οι χαζοί τελωνειακοί ...οι τάδε οι δείνα.

Καταλάβετε επιτέλους πως τόσο καιρό ήταν ελαστικοί για τους χ λόγους. Δεν ήταν χαζοί ούτε εμείς οι έξυπνοι. Και επειδή κ εγώ εκ των έσω γνωρίζω πως δεν παίρνουν μπόνους όταν αποδίδουν κ ζητάνε τους νόμιμους δασμούς {καλό είναι να τα αποκαλούμε έτσι κ όχι προστίμα...γιατί πρόστιμα δεν είναι....νόμιμοι δασμοί είναι}

Για αυτό επειδή το θεματάκι μας πολλοί το διαβάζουν (που δεν είναι κ μέλη...)εκτός από εμάς φυσικά που δίνουμε το παρόν καλό είναι να προσέχουμε τι λέμε..... :cool:

Φιλικά

kalamaraki

Αν και σου απαντησε ο Σωκρατης, νομιζω οτι ολοι ακουσαμε πριν απο λιγες μερες το σκανδαλο με τους υπαλληλους της βουλης που με τα μπονους εφταναν να καλυπτουν την "απωλεια" των 2 επιπλεον μισθων που επαιρναν.

αδυνατω να βρω πως συνδεεται το χ σκανδαλο με την ψ φημολογια(γιατι οταν δε βασιζουμε αυτα που λεμε σε γεγονοτα ή νομολογια ή καποιο θεσμικο πλαισιο, ειναι απλα φημες.....:confused:).......

ας ειμαστε λιγο προσεκτικες στο πως μιλαμε δημοσια.....στην τελικη σε κακο δικο μας θα ναι, δε γινομαστε πιο "εξυπνες" ουτε θα παρουμε κανα βραβειο αν πουμε το ταδε ή το δεινα για τοθς τελωνειακους-προκλητικες γινομαστε, κ αργα ή γρηγορα καποιοι μπορει να απαντησουν σ αυτες τις προκλησεις με τον εναν ή τον αλλον τροπο.......

αυτα, κ στο δια ταυτα.....μολις παρελαβα αυτο

http://www.amazon.co.uk/Trunki-0046-Boostapak-Pink/dp/B007DAZ36G/ref=pd_rhf_pe_p_t_1

υπεεεεεεεροχο-μενει να το δω και στην πραξη.....στο τριημερο που ερχεται!!!:D

Διαφημίσεις

Ο εφοριακος μπορει να ζηταει οτι προβλεπεται απο τον Κωδικα Βιβλιων και Στοιχειων απο τον Φορο Εισοδηματος κλπ

Ο τελωνειακος μπορει να ζηταει οτι προβλεπεται απο τον Εθνικο και τον Κοινοτικο Τελωνειακο Κωδικα.

Ο χημικος μπορει να ζηταει οτι προβλεπεται στον Κωδικα Τροφιμων και Ποτων

(Αν κανω καπου λαθος ζητω συγγνωμη δεν ξερω ολους τους Κωδικες).

Εμεις επισης θα πρεπει να ειμαστε προσεκτικες στο τι ζηταμε και στο τι πραγματικα θα συνανταμε. Και στι τι γραφουμε σε ενα δημοσιο φορουμ.

Αυτα απο μενα.

BOftp3.png PzWNp3.png

Εγω καπου σας εχασα.

Ολη η ιστορια αυτη περι προσοχης του τι γραφουμε αφορα το δικο μου δημοσιευμα ή του καλαμαρακιου που εχει κι'εκεινη τις πληροφοριες της εκ των εσω; (ζητω να δηλωσεις δημοσια τις πηγες σου :lol: Προφανως αστειευομαι)

Αν θεωρειτε οτι χρειαζεται προσοχη μιας και μπορει να διαβαζουν το θεμα πολλοι θα συμφωνησω μαζι σας. Η πιο μεγαλη προσοχη επρεπε να δοθει οταν πανηγυριζαμε μαζικα στα τοσες δεκαδες πακετα που παραλαμβαναμε και δεν πληρωναμε στο τελωνειο, οπως ακριβως ειπε και το Καλαμαρακι.

Αυτο ηταν προκληση για τους τελωνειακους και οχι τα λογια μου.

Τα υπολοιπα ειναι αλλα λογια ν'αγαπιομαστε...

Διαφημίσεις

αδυνατω να βρω πως συνδεεται το χ σκανδαλο με την ψ φημολογια(γιατι οταν δε βασιζουμε αυτα που λεμε σε γεγονοτα ή νομολογια ή καποιο θεσμικο πλαισιο, ειναι απλα φημες.....:confused:).......

ας ειμαστε λιγο προσεκτικες στο πως μιλαμε δημοσια.....στην τελικη σε κακο δικο μας θα ναι, δε γινομαστε πιο "εξυπνες" ουτε θα παρουμε κανα βραβειο αν πουμε το ταδε ή το δεινα για τοθς τελωνειακους-προκλητικες γινομαστε, κ αργα ή γρηγορα καποιοι μπορει να απαντησουν σ αυτες τις προκλησεις με τον εναν ή τον αλλον τροπο.......

...

Γιατι δυσκολευεσαι να καταλαβεις τη συνδεση των 2 θεματων;

Η χατζικο εγραψε οτι δεν υπαρχουν μπονους στο δημοσιο και εγω ανεφερα ενα γεγονος που ακουσαμε ολοι και δεν διεψευσε κανεις σχετικα με τοςυ υπαλληλους της βουλης, επομενως μονο φημη δεν ειναι.

Γιατι δυσκολευεσαι να καταλαβεις τη συνδεση των 2 θεματων;

Η χατζικο εγραψε οτι δεν υπαρχουν μπονους στο δημοσιο και εγω ανεφερα ενα γεγονος που ακουσαμε ολοι και δεν διεψευσε κανεις σχετικα με τοςυ υπαλληλους της βουλης, επομενως μονο φημη δεν ειναι.

το αν φροντιζουν για τους "δικους τους" καποιοι πολιτικοι, κ αποζημιωνουν τους υπαλληλους αν ....καθονται, δε μπορει να εχει σχεση με το τελωνειο κ τους δασμους.

να μου προβαλλεις ως επιχειρημα, αυτο που ανεφερε ο σωκρατης(περι οικονομικου κινητρου επιτευξης στοχου) , να το καταλαβω-δε συμφωνω οτι εφαρμοζεται στο πρακτικο μερος του , αλλα καταλαβαινω το επιχειρημα του......

το δικο σου, μπορει να ειναι πομπωδες, σιγουρα, προκαλει εντυπωση,αναμφισβητητα, αλλα δεν κολλαει........ουτε μπαινουν σε τσουβαλι ολοι οι δημοσιοι, αν εγινε ενα σκανδαλο με μια πολυυυυ συγκεκριμενη "καστα" δημοσιων υπαλληλων οπως οι υπαλληλοι της βουλης...σωστα?

κ εν πασει περιπτωσει, κανεις δε θα σχολιασει το υπεροχο booster που αγορασα?????μα ειναι υπεροχο λεμε!!!!!

σουπερ κατασκευη, αψογη ιδεα!!!

κοριτσια δε ξερω τι λετε για τα τελωνεια

αλλά ο συζυγός παρέλαβε δεματάκι που παράγειλε 38 ευρώ απο αμερική απο απλό ταχυδρομείο, (απο το iherb.com)

χωρίς δραχμή /σεντ παραπάνω. νομιζω το κλειδί είναι το απλό ταχυδρομείο!

η γλυκουλα μου είναι ήδη 10 ετών!

επισης, να σχολιασω το παρον , ειδικα αυτα στα bold γιατι εγω ανεφερα περι προκλησης...

Εγω καπου σας εχασα.

Ολη η ιστορια αυτη περι προσοχης του τι γραφουμε αφορα το δικο μου δημοσιευμα ή του καλαμαρακιου που εχει κι'εκεινη τις πληροφοριες της εκ των εσω; (ζητω να δηλωσεις δημοσια τις πηγες σου :lol: Προφανως αστειευομαι)

Αν θεωρειτε οτι χρειαζεται προσοχη μιας και μπορει να διαβαζουν το θεμα πολλοι θα συμφωνησω μαζι σας. Η πιο μεγαλη προσοχη επρεπε να δοθει οταν πανηγυριζαμε μαζικα στα τοσες δεκαδες πακετα που παραλαμβαναμε και δεν πληρωναμε στο τελωνειο, οπως ακριβως ειπε και το Καλαμαρακι.

Αυτο ηταν προκληση για τους τελωνειακους και οχι τα λογια μου.

Τα υπολοιπα ειναι αλλα λογια ν'αγαπιομαστε...

φυσικα λοιπον, κ εχεις δικιο......οταν πανηγυριζουμε για τοσα κ τοσα πακετα που περασαν ατελως, σιγουρα ειναι προκληση......η αρχικη, κ δεν αλλαζει-ας θεωρησουμε εαυτους ηλιθιες, χαζες, αφελεις, ενθουσιωδεις, η καθε μια ας δωσει τον χαρακτηρισμο που αντεχει στον εαυτο της, γιατι η μεγαασαααααλη πλειοψηφια των "ιντερνετικων" υπεπεσε στο ατοπημα στο παρελθον!

στο παρον ομως, οταν βλεπουμε οτι τα δεδομενα εχουν αλλαξει, κ τρωμε "κοπανες", το κανουμε τουμπεκι ψιλοκομμενο, κ καλο ειναι να αποφευγουμε να σχολιασουμε ετσι :

...........τωρα που οι τελωνειακοι υπαλληλοι (οι οποιοι μαζι με τους εργαζομενους στις εφοριες ηταν η ελιτ των δημσιων υπαλληλων)ενταχθηκαν στο ενιαιο μισθολογιο (οχι ακριβως, στο περιπου ) τους κακοφανηκε που εχασαν τα απιστυετα λεφτα που επαιρναν. Αντ'αυτου τους δινουν μπονους για καθε προστιμο που επιβαλουν. Θελετε να συνεχισω;.....

δεν ξερω για σενα, αλλα εγω το βλεπω πολυ μεγαλη προκληση..........

κ αν μη τι αλλο, φρεσκια φρεσκια!!!

αφηστε το να παει......λιτα, σεμνα , ταπεινα.....εμεις ειμαστε φαουλ.....κακα τα ψεματα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...