Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 24 λεπτά , Eternity είπε:

Μιας και το αναφέρεις να πω κάτι που ίσως δε γνωρίζουν πολλά κορίτσια. Αν κάνεις την ωοληψια, καλό είναι να κάνεις γρήγορα την αίτηση για το επίδομα γιατί δέχονται μέχρι 6 μήνες από την απόδειξη πληρωμής! Εγώ δεν πήρα τίποτα από τον ΕΟΠΠΥ γιατί είχα κάνει την ωοληψια τον περασμένο Νοέμβριο και περίμενα να κάνω και την εμβρυομεταφορα για να κάνω τα χαρτιά και για τα δύο μαζί. Επειδή και η εμβρυομεταφορα καθυστέρησε και είναι εκτός του χρόνου της απόφασης της επιτροπής, χάνω και τα χρήματα της εμβρυομεταφορας... Κάπου εδώ να ευχαριστήσω το Ελληνικό κράτος για τη στήριξη που δίνει στις υπογονιμες γυναίκες... ζητώ η γραφειοκρατία άλλη μία φορά.... 

Αλήθεια? Τελικά ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός! Εδώ εγώ με κορτιζόνη και έχω χάσει κιλά και δεν είμαι και καθόλου πρησμένη!!! 

Χαχαχχα και εγώ παίρνω mentrol 

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

Αγορασα φιλτρα νερού από την Αμερική όπως είχα κανει και περσυ, σε πολύ καλη τιμη.Αυτη τη φορα όμως μου ήρθε "νταμπλας" όταν μου εστειλαν μηνυμα ότι το πακετο μου ειναι στο Τελωνειο του αεροδρομειου της Αθηνας.

Απαραδεκτο γιατι καταρχήν δηλωσα διευθυνση Θεσσαλονικης και θα επρεπε να στείλουν το πακετο στο Τελωνειο της Θεσσαλονικης.Απορω γιατι δεν το στελνουν και το κρατανε στην Αθηνα

Περσυ δεν πλήσωσα δασμους και εκτελωνισμο.Γιατι αυτό εγινε φετος???

Στην περίπτωση που θελω να τα επιστρεψω πίσω γιατι με ταλαιπωρούν αφανταστα, θα πληρωσω ξανα μεταφορικά??Πως γινεται η επιστροφή??Η Fedex του αεροδρομιου μου ειπε ότι μπορουν να τα στείλουν πίσω αλλα δεν ξερουν αν θα πάρω χρηματα πίσω ή αν θα πληρωσω μεταφορικά...Επικοινωνησα μαζι τους αλλά αναμενω...γνωριζετε κατι παραπάνω??Γιατι πλήρωσα 180 δολλάρια για μεταφορικά και φιλτρα και η Ελλαδα μου ζηταει 130 ευρω.Τεραστιο ποσο

κοριτσια αλλαξαν εντελως τα δεδομενα στα τελωνεια.

τωρα που οι τελωνειακοι υπαλληλοι (οι οποιοι μαζι με τους εργαζομενους στις εφοριες ηταν η ελιτ των δημσιων υπαλληλων)ενταχθηκαν στο ενιαιο μισθολογιο (οχι ακριβως, στο περιπου :evil: ) τους κακοφανηκε που εχασαν τα απιστυετα λεφτα που επαιρναν. Αντ'αυτου τους δινουν μπονους για καθε προστιμο που επιβαλουν. Θελετε να συνεχισω;

Αυτα περι 100 ευρω, μκρο δεμα κλπ ειναι τριχες. Τωρα θα τσεκουρωνουν αβερτα. Κοιταξτε και στην ενοτητα gymboree να δειτε τι εγινε αυτο το μηνα.

Υπενθυμιζω οτι το οριο για αξια αντικειμενου και μεταφορικων ειναι γυρω στα 30 ευρω αν θυμαμαι καλά.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εχει στα jumbo σε πιο χαμηλες τιμες της index

αυτο ειναι το προβλημα.... εδω στας εξοχας (σπαρτη) δεν εχουμε jumbo....

κοιταξα amazon μια που με ενδιεφερε αλλα δεν εστελναν Ελλαδα....

Υπενθυμιζω οτι το οριο για αξια αντικειμενου και μεταφορικων ειναι γυρω στα 30 ευρω αν θυμαμαι καλά.

να πω μια εξυπναδα;;;

αν στο πακετο ζητας να μη μπει το ποσο αλλα να γραψουν οτι αυτο ειναι διαφημιστικο υλικο κτλ... δε γινεται ετσι;;;

από αυτά που μοπυ είπατε καταλαβα τι παίζει πλέον...το θέμα από ότι καταλαβα είναι πολύπλοκο και αφορά πιθανόν και τις απώλειες που υφίσταται το κρατος από καθε πλευρα, με το να μην αγοραζουμε από την Ελλάδα (που τόσο μας πληγώνει).Να σας ενημερώσω ότι επικοινώνησα με την εταιρεια (www.waterfilters.net) και μου είπαν ότι αν τα πάρω τα φιλτρα θα μου επιστρεψουν 30 δολλάρια και αν τα επιστρεψω και οταν τα πάρουν (αυτό δεν το πολυεμπιστεύομαι....κοινως "φεξε μου και γλυστρισα") θα μου επιστρεψουν όλο το ποσό).

και κάτι τελευταιο.....γνωρίζετε για ποιο λογο το πακετο πήγε στα Ταχυδρομικά δεματα της Αθήνας και όχι της Θεσσαλονίκης??Μπορεί το Τελωνείο της Αθηνας να το στείλει στο Τελωνείο της Θεσσαλονικης και οι δασμοι - εκτελωνισμος να γινει στη Θεσσαλονικη??γιατι στην Αθήνα θα πρεπει να πληρωθει και εκτελωνιστης για να κανι τη δουλεια....αν δεν εχεις καποιον να την κανει.Στη θεσσαλονικη θα το παρελαμβανα η ίδια.

Σας ευχαριστω όλες σας για το ενδιαφερον!!!!!Από τα παθήματα των άλλων μαθαινουμε όλοι!!!

τωρα που οι τελωνειακοι υπαλληλοι (οι οποιοι μαζι με τους εργαζομενους στις εφοριες ηταν η ελιτ των δημσιων υπαλληλων)ενταχθηκαν στο ενιαιο μισθολογιο (οχι ακριβως, στο περιπου :evil: ) τους κακοφανηκε που εχασαν τα απιστυετα λεφτα που επαιρναν. Αντ'αυτου τους δινουν μπονους για καθε προστιμο που επιβαλουν. Θελετε να συνεχισω;

Αυτα περι 100 ευρω, μκρο δεμα κλπ ειναι τριχες. Τωρα θα τσεκουρωνουν αβερτα. Κοιταξτε και στην ενοτητα gymboree να δειτε τι εγινε αυτο το μηνα.

Διαφημίσεις

Με κινδυνο να επαναλαμβανομαι θα σας ξαναπροτεινω το maxi cosi

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B001G0N1D6/ref=ox_sc_sfl_title_8?ie=UTF8&smid=A3P5ROKL5A1OLE

το συγκεκριμενο μοντελο εχω και ειμαι ευχαριστημενη

εχει μια μικρη ανακκλιση αλλα του πιτσιρικα δεν του αρεσει καθοτι το κεφαλι του πεφτει μεσα στο προσκεφαλο και κοιμαται.

Για την πιτσιρικα εχω αυτο για υποβοηθηση γιατι το britax isofix δεν τη βολευει (γουστα ειναι αυτα !!!! )

http://www.amazon.co.uk/Diono-Universal-Seatbelt-Pillow-Grey/dp/B005NMP5R8/ref=sr_1_1?m=A3P5ROKL5A1OLE&s=baby&ie=UTF8&qid=1342772446&sr=1-1

Μα δεν είναι ότι επαναλαμβάνεσαι... Είναι ότι μπορεί εσυ να μη θες την ανάκλιση αλλά εγώ τη θέλω! Και αν μου λες "μικρή" καταλαβαίνω πως είναι όση είδα στο βίντεο και ούτε καν αυτή που έχει το tobi μας...

Σ ευχαριστώ πάντως...

YqE6p2.png

IqItp3.png

Επειδή είναι η δεύτερη φορά που την πατάω με παιδικά αθλητικά παπούτσια στο Άμαζον, να σας επισημάνω ότι για τα μεγαλύτερα νούμερα (34 έψαχνα εγώ) παρόλο που στους πίνακες αναφέρονται ως UK2 (JUNIOR) στην πραγματικότα το παπούτσι που έρχεται είναι όντως UK2 αλλά προφανώς σε γυναικείο νούμερο γιατί δύο φορές μου ήρθε 35. Τη δεύτερη φορά μάλιστα είχα στείλει email πριν ώστε να επιβεβαιώσουν ότι όντως πρόκειται για JUNIOR UK2, πράγμα το οποίο έκαναν, παρόλαυτά όμως μου ήρθε πάλι παπούτσι μεγαλύτερο (δυστυχώς δεν έχει την αντιστοιχία με το ευρωπαϊκό νούμερο αυτή τη φορά και δεν ξέρω πως θα βγάλω άκρη, την πρώτη φορά παρόλο που υπήρχε η αντιστοιχία πάνω στο παπούτσι uk2/eur35 το κράτησα, γιατί σκέφτηκα ότι κάποια στιγμή θα το βάλει ούτως ή άλλως, αλλά να γίνεται αυτό συνέχεια και μετά από επιβεβαίωση κιόλας νομίζω ότι παραπάει...).

Φαντάζομαι ότι ισχύει και για τα μεγαλύτερα παιδικά νούμερα, κάποια κοπέλα είχε παραγγείλει το ίδιο παπούτσι (http://www.amazon.co.uk/gp/product/B003Y3B7HA/ref=oh_details_o02_s00_i00), αν το ελέγξει όταν το παραλάβει ας μου πει πως είναι....

Εγώ αγόρασα αυτά τα παπούτσια σε UK6 αλλά ακόμη τα περιμένω. θα απαντήσω όταν τα παραλάβω. Κατά τα άλλα είναι ωραία; Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να είναι εύκαμπτα και ελαφριά.

Διαφημίσεις

Κορίτσια, αυτά που λέτε για τους τελώνες, ισχύει κ για το iherb?

Θα την πατήσουμε κ από εκεί, παρά τον κόφτη των 1800 γραμμ. που έχουν?

Απο iherb παρελαβα 2 φορες προσφατα και μαλιστα ταχυτατα χωρις θεμα.

Ομως τα ποσα λογω βαρους δεν ηταν μεγαλα.

60 δολ. και 24 αντιστοιχα.

και εγω μέχρι τωρα δεν είχα κανενα πρόβλημα και μαλιστα ήταν ταχύτατοι.Ίσως να την ψιλιαστούν ότι αγοράζουμε σωριδών από εκεί και να δημιουργηθεί πρόβλημα...

Απο iherb παρελαβα 2 φορες προσφατα και μαλιστα ταχυτατα χωρις θεμα.

Ομως τα ποσα λογω βαρους δεν ηταν μεγαλα.

60 δολ. και 24 αντιστοιχα.

Η πληροφορια αυτη που μας μεταφερεις ειναι αρκετα σοβαρη.

Επειδη το φορουμ ειναι δημοσιο, που σημαινει οτι διαβαζεται απο πολλους θα ηθελα σε παρακαλω να αναφερεις δημοσια την πηγη σου.

BOftp3.png PzWNp3.png

Η πληροφορια αυτη που μας μεταφερεις ειναι αρκετα σοβαρη.

Επειδη το φορουμ ειναι δημοσιο, που σημαινει οτι διαβαζεται απο πολλους θα ηθελα σε παρακαλω να αναφερεις δημοσια την πηγη σου.

Θα μιλησω μονο με τον δικηγορο μου :lol::lol:

Πες μου οτι αστειευεσαι σε παρακαλώ.

Σιγα μη με συρεις και στον εισαγγελεα βρε Χατζικο.

Θελεις να σου δωσω και αριθμο ταυτοτητας;

Εχω δωσει δειγματα στα 450 ποστ εδω, οτι λεω ασυναρτησιες;

Ο καθενας μπαινει και γραφει εδω οτι θελει αλλα ποτε δεν του ζητηθηκε κανενος κατι τετοιο.

Οποιος εχει ενα σχετικα καλο κριτηριο φιλτραρει τους ανοητους, τους εμπαθεις και οσους εχουν κατι να πουν.

Αν θελεις παραπανω λεπτομερειες σχετικα με την "πηγη μου" ζητησε μου οτι θες με πμ. για τους προφανεις λογους.

EDIT

σου εστειλα και πμ με λεπτομερειες για να μην υπαρχουν αμφιβολιες

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...