Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Lila86 είπε:

Καλημερα κορίτσι μου,καλή αρχή και όλα να σου πάνε καλά! Εμένα μου έχουν πει για το επίδομα εξωσωματικής από τον ΕΟΠΥΥ πως ένα από τα χαρτιά που χρειάζονται είναι η αποφαση έγκρισης φαρμάκων. Κάνε καλύτερα ένα τηλεφώνημα να στο διευκρινίσουν όμως γιατί δεν ξέρω να σου πω με σιγουριά με αγορά φαρμάκων πως γίνεται. Το ποσό είναι 352€ κάνοντας και τα δύο (ωοληψια+έμβρυομεταφορά) αλλιώς κάνοντας ένα από τα δύο είναι τα μισά.

Μιας και το αναφέρεις να πω κάτι που ίσως δε γνωρίζουν πολλά κορίτσια. Αν κάνεις την ωοληψια, καλό είναι να κάνεις γρήγορα την αίτηση για το επίδομα γιατί δέχονται μέχρι 6 μήνες από την απόδειξη πληρωμής! Εγώ δεν πήρα τίποτα από τον ΕΟΠΠΥ γιατί είχα κάνει την ωοληψια τον περασμένο Νοέμβριο και περίμενα να κάνω και την εμβρυομεταφορα για να κάνω τα χαρτιά και για τα δύο μαζί. Επειδή και η εμβρυομεταφορα καθυστέρησε και είναι εκτός του χρόνου της απόφασης της επιτροπής, χάνω και τα χρήματα της εμβρυομεταφορας... Κάπου εδώ να ευχαριστήσω το Ελληνικό κράτος για τη στήριξη που δίνει στις υπογονιμες γυναίκες... ζητώ η γραφειοκρατία άλλη μία φορά.... 

πρίν από 2 λεπτά , kate82 είπε:

Θα συμφωνήσω απλά εμάς οι ορμόνες έχουν χτυπήσει κόκκινο και όλα τα βλέπουμε μαύρα...όσο αφορά για την τουαλέτα εγώ να φανταστείς πηγαίνω καλύτερα από ότι πήγαινα μηδέν δυσκοιλιοτητα ,χαχαχχαχα

Αλήθεια? Τελικά ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός! Εδώ εγώ με κορτιζόνη και έχω χάσει κιλά και δεν είμαι και καθόλου πρησμένη!!! 

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τα νεξτ στο μαγαζι ειναι ηδη απο περασμενη βδομαδα 50%

στο σαιτ μαλλον να μη περιμενετε και πολλα απο οτι διαπιστωνω

οταν ειχε βαλει το αγγλικο σαιτ εκπτωσεις ηταν σε μερικα κομματια μονο

και βασικα σε οτι ειχε ξεμεινει

καλησπερα.ειμαι αναμεσα σαυτα τα 2 καρεκλακια.τα εχει καμια μανουλα να μ πει τη γνωμη της?

http://www.amazon.co.uk/Britax-Kidfix-Isofit-Group-Booster/dp/B00694W8FQ/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1342528036&sr=8-2

http://www.amazon.co.uk/Maxi-Cosi-AirProtect-Group-Black-Reflection/dp/B004FTQOJI/ref=sr_1_9?ie=UTF8&qid=1342528336&sr=8-9

εγω εχω αυτο

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B001G0N1D6/ref=ox_sc_sfl_title_8?ie=UTF8&smid=A3P5ROKL5A1OLE

σε πορτοκαλι χρωμα και το θεωρω αψογο

πραγματι δεν εχει isofix ομως σε σχεση με της κορης το britax της κορης μου που εχει με εχει βολεψει γιατι λιγο ξαπλωνει, το παιδι το εχει βολευτει και οταν τυχαινει μερικες φορες και πρεπει να ερθει και καποιος αλλος μαζι μας βγαινει ευκολα και φυσικα πλενεται και πολυ ευκολα. Το επομενο καθισματακι που θα παρω για τη μικρη μου θα ειναι maxi cosi.

Προσοχη παντως βαζουν συνεχως προσφορες στο amazon...

Ενδιαφέρομαι για παιδικό κάθισμα.

Ο μικρός μου είναι σχεδόν 3 ετών, 97 πόντους και περίπου 15 κιλά.

Κάθεται σε ανάποδο κάθισμα αλλά έχει αρχίσει να μην βολεύεται.

Για ανάποδο πάλι, ούτε λόγος.

Θέλω μπροστινό, όχι μπούστερ, αλλά να έχει δυνατότητα ανάκλισης, για να μπορεί να κοιμαται χωρίς να κρέμεται το κεφαλάκι του μπροστά σαν το σταφύλι.

Έχετε κάτι να μου προτείνετε ?

BOftp3.png PzWNp3.png

Διαφημίσεις

Θέλω μπροστινό, όχι μπούστερ, αλλά να έχει δυνατότητα ανάκλισης, για να μπορεί να κοιμαται χωρίς να κρέμεται το κεφαλάκι του μπροστά σαν το σταφύλι.

Οταν έψαχνα καθισμα για τον μικρό ανακαλυψα ότι εκτός από τα βρεφικά ανακλιση έχουν μονο όσα καθίσματα είναι 9-18 κιλά. Αυτός ήταν και ο λογος που δεν πήραμε καθισμα για 9-36 κιλά που θα το είχαμε για περισσότερο. Σε καθισμα 18-36 δεν είχα δει κάτι με ανακλιση επίσης

Δεν γνωρίζω αν έχει βγει καποιο αλλο μοντελο αλλα πιστεύω ότι μονο σε 9-18 θα βρεις ανακλιση και στα κιλά που είναι ο μικρός σου δεν ξερω αν σε συμφέρει.

Αν πετύχεις παντως κατι, ενδιαφέρομαι για το επόμενο τουμικρού.

[url=http://www.tickerclub.com/][img]http://www.tickerclub.com/cache/fd592803ce.png[/img][/url]
[url=http://www.tickerclub.com/][img]http://www.tickerclub.com/cache/20a16dcd50.png[/img][/url]

Οταν έψαχνα καθισμα για τον μικρό ανακαλυψα ότι εκτός από τα βρεφικά ανακλιση έχουν μονο όσα καθίσματα είναι 9-18 κιλά. Αυτός ήταν και ο λογος που δεν πήραμε καθισμα για 9-36 κιλά που θα το είχαμε για περισσότερο. Σε καθισμα 18-36 δεν είχα δει κάτι με ανακλιση επίσης

Δεν γνωρίζω αν έχει βγει καποιο αλλο μοντελο αλλα πιστεύω ότι μονο σε 9-18 θα βρεις ανακλιση και στα κιλά που είναι ο μικρός σου δεν ξερω αν σε συμφέρει.

Αν πετύχεις παντως κατι, ενδιαφέρομαι για το επόμενο τουμικρού.

Σκέφτομαι να στείλω μνμ στο ΑΜΑΖΟΝ να μου πουν αν υπάρχουν καθίσματα για μέχρι 36 κιλά με ανάκλιση, για να αποφύγω το ψάξιμο σε όλα τα καθισματάκια.

Το 9-18 δεν με καλύπτει, είναι ήδη 15 κιλά ο πιτσιρίκος.

BOftp3.png PzWNp3.png

Σκέφτομαι να στείλω μνμ στο ΑΜΑΖΟΝ να μου πουν αν υπάρχουν καθίσματα για μέχρι 36 κιλά με ανάκλιση, για να αποφύγω το ψάξιμο σε όλα τα καθισματάκια.

Το 9-18 δεν με καλύπτει, είναι ήδη 15 κιλά ο πιτσιρίκος.

Χατζικακι εγω μετα απο πολυυυυυυυ ψαξιμο πηρα το Jane Montecarlo plus isofix ακριβως για τον λογο που λες.

Ειναι το μοναδικο νομιζω (ή απο τα ελαχιστα) καθισματακι 15-36 που εχει 3 θεσεις ανακλισης και isofix.

Δες αν σε καλυπτει.

Μου ειχαν πει και για το graco nautilus αλλα στην πραξη η ανακλιση του ηταν ελαχιστη οποτε δεν το προτιμησα παρα το οτι ηταν 9-36.

Το ειχα παρει απο kiddicare

http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=8zigjq8MMwI&feature=endscreen

Σκαλίσατε πληγή τώρα. Και εγώ θα χρειαστώ κάθισμα το φθινόπωρο που η μικρή θα κλείσει τα 3,5 και πιθανότατα και τα 18 κιλά που προβλέπει το maxi cosi tobi. Το πρόβλημά μου είναι τα ταξίδια στα οποία κοιμάται άρα θέλω ανάκλιση.

Μόνο που θέλω και κάτι οικονομικό.

Μπορεί να μου πει κάποια που έχει το britax adventure αν έχουν ανάκλιση; Γιατί ένα βίντεο που είδα, η ανάκλιση είναι από ελάχιστη έως αστεία.

Άννα, τι μεταφορικά έχει το kiddicare;

YqE6p2.png

IqItp3.png

Σκαλίσατε πληγή τώρα. Και εγώ θα χρειαστώ κάθισμα το φθινόπωρο που η μικρή θα κλείσει τα 3,5 και πιθανότατα και τα 18 κιλά που προβλέπει το maxi cosi tobi. Το πρόβλημά μου είναι τα ταξίδια στα οποία κοιμάται άρα θέλω ανάκλιση.

Μόνο που θέλω και κάτι οικονομικό.

Μπορεί να μου πει κάποια που έχει το britax adventure αν έχουν ανάκλιση; Γιατί ένα βίντεο που είδα, η ανάκλιση είναι από ελάχιστη έως αστεία.

Άννα, τι μεταφορικά έχει το kiddicare;

Δεν εχω ιδεα. :(

Ετυχε και ημουν στην Αγγλια οταν το πηρα. Ηταν free τα μεταφορικα.

Ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενη παντως. Δε θελεις κατι παραπανω απο ενα καθισματακι.

Ρυθμιζονται τα παντα πανω του, εχει isofix και ανακλιση.

Διαφημίσεις

που η μικρή θα κλείσει τα 3,5 και πιθανότατα και τα 18 κιλά

:tongue::tongue::tongue:έλα ρε κοπελιά ....γιατί παίζεις με τον πόνο μου τώρα :D:D

πάντως το britax δεν έχει ανάκληση και αν κοιμάται το παιδί σε μακρινά ταξίδια είναι θέμα

δεν το σκέφτηκα καθόλου κατά την αγορά ίσως γιατί η δικιά μου δεν πολύ κοιμάται κανα 2 φορές που την πήρε ο ύπνος ήταν πράγματι άβολο

σκεφτόμουν κάτι σε μαξιλάρι ταξιδιού μπας και έκανε δουλειά κάτι τέτοιο

http://www.amazon.co.uk/Sunshine-Kids-Travel-Pillow-Grey/dp/B001OJCA6S/ref=sr_1_5?ie=UTF8&qid=1342687750&sr=8-5

αλλά δεν ξέρω αν πρέπει να προσέξω κάτι ή αν θα κάνει δουλειά

έχετε καμιά άποψή ??? :-P

KbLyp3.png 4AByp3.png

αξεσάκι, αυτό το πράγμα είναι και καλά για να μη τους πιάνεται ο σβέρκος. Εγώ θέλω ανάκληση για να μη κοπανιέται το κεφαλάκι της μπροστά. Γιατί αν δεν έχει ανάκλιση θα σπάσουμε καναν αυχένα... Κάνουμε πολύωρα ταξίδια αλλά και για 10 λεπτά να κοιμηθεί πάλι θέλω ανάκλιση. Μου φαίνεται θα κρατήσω το tobi επάπειρον...

YqE6p2.png

IqItp3.png

Και εγώ θα χρειαστώ κάθισμα το φθινόπωρο που η μικρή θα κλείσει τα 3,5 και πιθανότατα και τα 18 κιλά ...
:tongue::tongue::tongue:έλα ρε κοπελιά ....γιατί παίζεις με τον πόνο μου τώρα :D:D

Τωρα το προσεξα :shock::shock::shock:

Να την χαιρεσαι rav :D

Μια χαρουλα ειναι.

Η μικρη μου πλησιαζει τα 3 και ειναι 12.700 με το ζορι :?

Αξεσακι αυτο το εχω και το μονο που κανει ειναι μουσκιδι τον αυχενα του παιδιου. :(

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...