Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , Eternity είπε:

Ενώ αυτή είναι η 6η εμβρυομεταφορα και θα έπρεπε να έχω εμπειρία, κάθε φορά μπερδεύομαι... Έχω κάτι πόνους μερικές φορές ψηλά πολύ όμως στο στήθος, καθόλου πρησμένο στήθος, νεύρα πολλά δεν έχω, τίποτα ιδιαίτερο... Αυτο που με έχει απογοητεύσει είναι ότι πριν αδιαθετησω, 5 ή 2 ημέρες πριν έχω πολύ πονοκέφαλο.... και αυτή τη φορά είχα.... Επίσης το στήθος μου τις πρώτες ημέρες ήταν πολύ πρησμένο και μετά σα να ξεπρηστηκε... σκέφτομαι μήπως αυτή η αλλαγή σημαίνει αποτυχία εμφύτευσης... Αισιόδοξη δεν είμαι, πάντα θέλω να προετοιμαζομαι για το χειρότερο σενάριο, να μη μου έρχεται ξαφνικό. Εσύ? 

Ναι, για την αναισθησία σου λέω κι εγώ. Σε ρωτάνε τι ώρα έχεις κάνει την ovitrelle για να ξέρουν τι περιθώριο έχουν να σου κάνουν την ωοληψια άρα και τη μέθη. Πάντως για να είσαι σίγουρη, ρώτα και τη μαία σου. Εγώ βέβαια κοιμόμουν νωρίς οπότε αντε να έπινα νερό μέχρι τις 10.

Καλά αποτελέσματα την Τρίτη και σε σένα!!! Σκέφτομαι να πάρω το early το clear blue. Πίστευω θα το βρω... 

Το κατάλαβα λάθος χαχαχχα σορρυ....  το ίδιο λέμε πάντως τελικά ❤️

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

Maggiemay ευχαριστώ, παράγγειλα την purelan, έψαχνα κατά σύμπτωση αυτές τις μέρες τα εδώ φαρμακεία και την έβρισκα γύρω στα 9 ευρώ... Ελπίζω μόνο να μην αργήσει πολύ.

Και για να μείνω στο κλίμα! Μόλις είδα ότι κατέβηκε αρκετά το ηλεκτρικό θήλαστρο Lactaline (έχω εδώ και κάτι μήνες τα θήλαστρα στο καλάθι μου) δηλ. πήγε 124 ευρώ (τελική τιμή) και το παράγγειλα, με το χειροκίνητο τις προηγούμενες φορές πονούσε το χέρι μου: http://www.amazon.co.uk/gp/product/B004E9SW7G/ref=oh_details_o00_s00_i00

a0Nsp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσια κανενα κωδικο για mandco εχουμε?

δε ξερω τι κολλημα εχει φαει το σαιτ τους ή τι φταιει.... βρηκα κωδικο για πρωτη παραγγελια -10% οκ το δεχεται κανονικα κ το αφαιρει.... μετα βρισκω κωδικο -15% οκ τον δεχεται και αυτον αλλα αφαιρει ενα ελαχιστο ποσο (2 λιρες) λιγοτερο κ απο το 10%!!!! εν τω μεταξυ τα ιδια κομματια εχω στο καλαθι κ βαζω βγαζω κωδικους... ολα εκπτωτικα αντικειμενα...... καμια ιδεα τι φταιει? τους εστειλα κ μυνημα παντως...... στο technical support....

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

Καλημέρα!

Για ρομπακια εδω: http://www.lasenza.co.uk/ (εχει πεσει η σελιδα προσωρινως, εχει καλές εκπτωσεις)

επιθέματα:http://www.amazon.co.uk/Lansinoh-Disposable-Nursing-Pads-Pieces/dp/B000WHHKEU/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1342055015&sr=8-1 (4,40 λιρες τα 60-εδώ 4,45 τα 24τμχ)

(αριστη ποιοτητα καμια σχεση με αυτα των mothercare)

εσωρουχα μιας χρησης: http://www.amazon.co.uk/Disposable-Briefs-Postnatal-Pants-Medium/dp/B0047CS55O/ref=sr_1_3?s=baby&ie=UTF8&qid=1342055266&sr=1-3 (5 λίρες αντι για 10 ευρω που εχουν στα φαρμακεια)

κρεμα για θηλές:http://www.amazon.co.uk/Medela-Purelan-Nipple-Cream-37g/dp/B001TPS9XU/ref=sr_1_1?s=baby&ie=UTF8&qid=1342055456&sr=1-1 (5,99 λιρες στο Αμαζον, 10 ευρω στα φαρμακεία)

σουτιεν θηλασμου:http://www.ebay.co.uk/itm/2-X-HIGH-STREET-breastfeeding-nursing-bra-44-C-G-NEW-/170630287880?pt=UK_Women_s_Underwear_Design_2&var=&hash=item27ba5b9208#ht_763wt_952

(ποιοτητατα μαδερ... σε εξαιρετικη τιμη)

με το καλό!

Υ.Γ: Πηρα αυτα για τ ανιψια για να τσαλαβουτουν ελευθερα...

http://www.ebay.co.uk/itm/110886067237?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649#ht_5668wt_1185

Αχ, να σαι καλά!!Χίλια ευχαριστώ, ήσουν κατατοπιστικότατη..!!Μ'ένα γρήγορο υπολογισμό που έκανα γλιτώνουμε αρκετά...Εντωμεταξύ ενώ κοίταξα στο ebay δεν σκέφτηκα να κοιτάξω και στο amazon...

Και το σωσίβιο σούπερ, μάλλον θα το χτυπήσω κι εγώ για την κόρη μου γιατί με τα μπρατσάκια φοβάται, δεν αισθάνεται άνετα και δεν θέλω να την βάλω στο περσινό σωσίβιο που είναι πιο μπεμπέ, γιατί θέλω να μάθει σιγά σιγά να κολυμπάει όχι απλά να κάθεται και να χαζεύει την θάλασσα, μεγάλωσε πια..:rolleyes::rolleyes:

Επίσης το site της la senza το χα στα υπόψιν αλλά μου βγάζει μήνυμα πως το ανανεώνουν...Ελπίζω αύριο μεθαύριο να λειτουργήσει γιατί τα νυχτικάκια τα ψιλοβαζιόμαστε, μην γίνει τίποτις και τρέχουμε..;);)

an1cF1X-Wnm0010MTA3NzdkfDI1MzE4NTEwZGxhfEggQW5uYWxlbmEgbWFzIGVpbmFp.giftz4jzf3jrczbo6g1.png

δε ξερω τι κολλημα εχει φαει το σαιτ τους ή τι φταιει.... βρηκα κωδικο για πρωτη παραγγελια -10% οκ το δεχεται κανονικα κ το αφαιρει.... μετα βρισκω κωδικο -15% οκ τον δεχεται και αυτον αλλα αφαιρει ενα ελαχιστο ποσο (2 λιρες) λιγοτερο κ απο το 10%!!!! εν τω μεταξυ τα ιδια κομματια εχω στο καλαθι κ βαζω βγαζω κωδικους... ολα εκπτωτικα αντικειμενα...... καμια ιδεα τι φταιει? τους εστειλα κ μυνημα παντως...... στο technical support....

Μη βαλεις πολλους κωδικους μαζι στο mandco γιατι θα σου την κοψουν την παραγγελια... μπορει να το δεχεται αλλα μετα το βλεπουν μαλλον κ δεν την περνουν! ΔΗλαδη θα σου πει οκ κ μετα θα σου την ακυρωσουν, μου εχει συμβει μια φορα.

Το swimtrainer ψηνομαι να το παρω, απλα μηπως θα ερθει πολυ αργα μεσα στο καλοκαιρι?Ποσο καιρο εκανε να ερθει?

Για εμας θα κανει που ο μικρος ειναι 8 μηνων???

i0967wbvenhz372s.png

επειδή δεν γράφεις ποσά αρχικά/με πρώτο εκπτωτικό/με δεύτερο εκπτωτικό να μπορούμε να βγάλουμε άκρη, μήπως περνώντας τον δεύτερο κωδικό -15% ακυρώνεται αυτόματα ο πρώτος και βλέπεις μόνο τη διαφορά της τάξης του 5% της αρχικής σου παραγγελίας?

Διαφημίσεις

Για όποια ενδιαφέρεται για παιδικά birkenstock πριν λίγες μέρες πήραμε αυτά από αμαζον http://www.amazon.co.uk/Birkenstock-Birko-Flor-Style-No-31893-Children/dp/B003ART5RE/ref=sr_1_1?s=shoes&ie=UTF8&qid=1342183976&sr=1-1 Όταν τα αγοράσαμε τα είχε 13.90 οπότε μπορεί να ξαναπέσει η τιμή.

b52aac6caf085f.pngf52aac7e2cd389.png

Κάθε μέρα σου μια μικρή ζωή...

Μη βαλεις πολλους κωδικους μαζι στο mandco γιατι θα σου την κοψουν την παραγγελια... μπορει να το δεχεται αλλα μετα το βλεπουν μαλλον κ δεν την περνουν! ΔΗλαδη θα σου πει οκ κ μετα θα σου την ακυρωσουν, μου εχει συμβει μια φορα.

Το swimtrainer ψηνομαι να το παρω, απλα μηπως θα ερθει πολυ αργα μεσα στο καλοκαιρι?Ποσο καιρο εκανε να ερθει?

Για εμας θα κανει που ο μικρος ειναι 8 μηνων???

ναι το ξερω, διεγραφα το καθε κωδικο κ μετα δοκιμαζα αλλον....

επειδή δεν γράφεις ποσά αρχικά/με πρώτο εκπτωτικό/με δεύτερο εκπτωτικό να μπορούμε να βγάλουμε άκρη, μήπως περνώντας τον δεύτερο κωδικό -15% ακυρώνεται αυτόματα ο πρώτος και βλέπεις μόνο τη διαφορά της τάξης του 5% της αρχικής σου παραγγελίας?

για ποσο 76 λιρες με το -10% αφαιρει 7.6 λιρες

με το -15% αφαιρει 2.7 λιρες

ιδια πραγματα στο καλαθι ολα εκπτωτικα......

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

Το amazon έχει βάλει ήδη εκπτώσεις καλεεες!!!!

Χρησιμοποίησα και το κωδικό από το email -20% και πήρα replay πλατφόρμες για μένα στο μπλε χρώμα μόνο 28 ευρώ(!) και camper πλατφόρμες στο καφέ χρώμα για τη μάνα μου 60 ευρώ περίπου.

eNortjKzUjI0Nza2tFSyBlwwFawC3Q,,57.png

Μήπως κάποια κοπέλα έχει δοκιμάσει αυτή την εταιρεία;(el naturalistas)

Μου αρέσουν αρκετά τα παπουτσια τους, δείχνουν άνετα αλλά για το παραπάνω ζευγάρι διάβεσα στο άμαζον κριτική πως είναι στενό και καλό θα ήταν να πάρεις ένα νουμερο παραπάνω.

Εν τω μεταξύ, δεν ξέρω και αν κάποιο μαγαζί εδώ στο νησί τα φέρνει.Μην ψάχνω άδικα...

Διαφημίσεις

1,27 η λίρα?

Εμένα μου ήρθε μήνυμα από άμαζον 1GBP=1,36 euro ,σε επιστροφή για ανοιγμένο γάλα που μου έκαναν. (ποτέ δεν χάνεις τα λεφτά σου με το άμαζον)

Το Black Friday αργεί ,γύρω στις 10 Δεκέμβρη ήταν το προηγούμενο. Μην τρελένεστε για Black Friday, είδα κάποια από αντικείμενα που πήρα τότε να τα έχουν βάλει αργότερα και σε χαμηλότερη τιμή. Βάλτε στο καλάθι ό,τι σας ενδιαφέρει, παρακολουθήστε το και μέσω camelcamelcamel ή όποιου άλλο σάιτ σας βολεύει και χτυπήστε το στη χαμηλότερη τιμή που μπορείτε.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...