Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, Relief είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια! Καλή τύχη σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεστε! Θα ήθελα να ρωτήσω, έχουν περισσέψει σε κάποια κοπέλα ενέσεις arvekap ή Meriofert? Ας λήγουν και αυτό ή τον επόμενο μήνα...

Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί εγώ χρειάστηκα και επιπλέον από αυτά που μπορούσα να πάρω. Ωστόσο εμένα τα επιπλέον μου τα έδωσε ο γιατρός μου. Ρώτησε κι εσύ τον γιατρό σου γιατί κρατάνε από άλλες κοπέλες που δεν τα χρειάστηκαν και κυρίως έχουν συνεργασία με τις φαρμακευτικές οπότε ίσως μπορεί να σε βοηθήσει έστω και με μια καλύτερη τιμή. Επειδή έκανα τα Meriofert και πάνω στο κουτί λέει τιμή, στις 10 των 150 είναι 365,27€ η προτεινόμενη λιανική τιμή της εταιρείας και η 75αρα είναι κάπου στα 21 κάτι. Τουλάχιστον μέσω του γιατρού σου να μην τα πληρώσεις παραπάνω. Ελπίζω να βρεις φάρμακα, είναι πολύ κρίμα να συμβαίνει κάτι τέτοιο. 

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα σε όλεσ/ους!

Έχω ένα θέμα με πωλητή ebay. Για 4 πυτζαμάκια που θέλω, μου βγάζει ένα κόστος μεταφοράς μεγαλύτερο από αυτό που υπολογίζω εγώ βάση της σελίδας του:

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=250898771920&ssPageName=ADME:X:RTQ:GB:1123

Οκ, για εκτός UK θα είναι περισσότερα αλλά όταν του έστειλα μνμ γιατί βγαίνει τόσο το κόστος, η απάντηση ήταν αυτή:

"Hi,thanks for your e-mail.First of all if you are unhappy with your P&P I am more than glad to cancel the transaction and relist the pjs.You are not oblige to buy them and I won't register an unpaid item strike against you hence the cancellation offer.Your postage is for internationl signed for.We don't send any item which we will normaly send by recorded post within the UK by standard post overseas.£5.99p maybe but over £30.00p definately not.If the customer says they haven't received their parcel and it wasn't registered then we are stuffed as will have to refund all of their money including postage.Registered post can be tracked.Secondly,all listed P&P applies only to the country the sale originated,hence overseas buyers are asked to contact sellers.If you ask a taxi driver to take you to a 1 mile distance trip and you pay the driver £5.00p,would you expect the driver to charge you £5.00p for a 300 miles trip?P&P is packaging & postage,the cost of that will always be more than the actual postage.Our nearest Post office is over a mile away.Your item has to be processed and taken to the post office by somebody for it to be delivered to your doorstep,for that there is a small charge as part of the packaging plus the packagig materials used.My intention is not to be rude but to explain fully where I am coming from,hope no offence is taken.The last thing I need is someone giving me a negative feedback for the heck of it.Regards."

Είναι λίγο ειρωνικός ... αλλά δε θελει και αρνητικό feedback. Εντωμεταξύ δεν άφησε και κανένα αρνητικό ή ουδέτερο feedback αναπάντητο από δυσαρεστημένους αγοραστές. Τι να του πω; Με τσάντισε το στυλάκι του...

ImnOp3.png p7gjp3.png

«Αν υπάρχει κάτι που επιθυμείς, θα υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις. Αν υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις, θα υπάρχει κάτι που θυμάσαι.

Αν υπάρχει κάτι που θυμάσαι, δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις. Αν δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις, δεν υπήρξε τίποτα που να επιθυμείς».

Καλημέρα σε όλεσ/ους!

Έχω ένα θέμα με πωλητή ebay. Για 4 πυτζαμάκια που θέλω, μου βγάζει ένα κόστος μεταφοράς μεγαλύτερο από αυτό που υπολογίζω εγώ βάση της σελίδας του:

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=250898771920&ssPageName=ADME:X:RTQ:GB:1123

Οκ, για εκτός UK θα είναι περισσότερα αλλά όταν του έστειλα μνμ γιατί βγαίνει τόσο το κόστος, η απάντηση ήταν αυτή:

"Hi,thanks for your e-mail.First of all if you are unhappy with your P&P I am more than glad to cancel the transaction and relist the pjs.You are not oblige to buy them and I won't register an unpaid item strike against you hence the cancellation offer.Your postage is for internationl signed for.We don't send any item which we will normaly send by recorded post within the UK by standard post overseas.£5.99p maybe but over £30.00p definately not.If the customer says they haven't received their parcel and it wasn't registered then we are stuffed as will have to refund all of their money including postage.Registered post can be tracked.Secondly,all listed P&P applies only to the country the sale originated,hence overseas buyers are asked to contact sellers.If you ask a taxi driver to take you to a 1 mile distance trip and you pay the driver £5.00p,would you expect the driver to charge you £5.00p for a 300 miles trip?P&P is packaging & postage,the cost of that will always be more than the actual postage.Our nearest Post office is over a mile away.Your item has to be processed and taken to the post office by somebody for it to be delivered to your doorstep,for that there is a small charge as part of the packaging plus the packagig materials used.My intention is not to be rude but to explain fully where I am coming from,hope no offence is taken.The last thing I need is someone giving me a negative feedback for the heck of it.Regards."

Είναι λίγο ειρωνικός ... αλλά δε θελει και αρνητικό feedback. Εντωμεταξύ δεν άφησε και κανένα αρνητικό ή ουδέτερο feedback αναπάντητο από δυσαρεστημένους αγοραστές. Τι να του πω; Με τσάντισε το στυλάκι του...

καλημέρα

μάλλον κάπου τα έχεις μπερδέψει ο συγκεκριμένος πωλητής στο λινκ που έβαλες δεν στέλνει στην Ελλάδα το 2,5 που βλέπεις είναι για αποστολή στην U.K (εκτός και αν είχες εκ των προτέρων επικοινωνήσει μαζί του και σου είχε πει άλλα οπότε πάω πάσο) :D:D

πολύ σωστά σου τα λέει το σύνηθες όταν κάποιος δεν στέλνει Ελλάδα είναι ΠΡΙΝ την αγορά να ρωτάει για το συνολικό κόστος των μεταφορικών και μετά να αγοράζει το αντικείμενο αν αποφασίσει ότι τον συμφέρει.

όπως επίσης είναι δικαίωμα του κάθε πωλητή να θέλει να στέλνει συστημένο το αντικείμενο που θεωρεί ότι μπορεί να χαθεί στο ταχυδρομείο

ΕΜΕΙΣ αποφασίζουμε αν θα αγοράσουμε εφόσον έχουμε υπολογίσει όλους τους παράγοντες

η τιμή που σου δίνει τελικά για αποστολή 4 αντικειμένων πόσο είναι ??

(κατάλαβες ότι τις πιζάμες τις πουλάει χωριστά έτσι ?? δηλαδή δεν είναι σετ των 2 ) γιατί αν είσαι εσύ ο τελευταίος αγοραστής από ότι βλέπω έχεις αγοράσει 2 ροζ 3-4 ετών

KbLyp3.png 4AByp3.png

Καλημέρα κορίτσια, (διαβάσα σήμερα όσα έχασα, μετακινούμε καθημερινά για τη δουλειά 100 χιλ/ρα και χρόνος μηδεν), αν μπορεί κάποια να μου στείλει τρόπο επικοινωνίας με Κατερίνα αναφέρθηκε στο forum αγορών;)

έντιτ

οκ το πήρα το μέιλ.

Καλημερα AGE,

το ξέρω ότι δεν ειναι αυτή η τιμή για αποστολή εκτός UK αλλά βλακωδώς δε ρώτησα ακριβώς πόσα θα είναι ... υπολόγιζα με ό,τι μου ζητάνε συνήθως (£3,5 εως £5,5)...απλά μου φάνηκε κάπως η απάντησή του.. λίγο απότομη ... τεσπα..

Τα μεταφορικά βγαίνουν +£11.95 και τα 4 pj's είναι £23.96. Σχεδόν τα μισά λεφτά είναι μεταφορικά... Μάλλον θα πάρω 2 πυτζαμάκια, και θα ρωτήσω ξανά πόσο θα πάει τα μεταφορικά.

ImnOp3.png p7gjp3.png

«Αν υπάρχει κάτι που επιθυμείς, θα υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις. Αν υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις, θα υπάρχει κάτι που θυμάσαι.

Αν υπάρχει κάτι που θυμάσαι, δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις. Αν δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις, δεν υπήρξε τίποτα που να επιθυμείς».

Διαφημίσεις

loella είμαι σίγουρη ότι άν τον ρώταγες εκ των προτέρων κάπου τόσο θα σου τα έδινε απλά καμιά φορά στραβώνουν και ζητάνε άλλα αντί άλλων

πάντως θα σου έλεγα να ακυρώσεις την αγορά γενικώς (αφού δεν έχει πρόβλημα και ο ίδιος) και να ψάξεις να βρεις άλλα πιζαμάκια επειδή έκανα πρόσφατα έρευνα αγοράς για ακριβώς το ίδιο μέγεθος / φίλο θα σου έλεγα ότι για αυτή την τιμή μπορείς να βρείς ποοοοολύ καλλίτερης ποιότητας πιζάμες στο ebay από ότι θα τις πάρεις σε αυτόν τελικά με τα μεταφορικά

π.χ αυτός εδώ έχει 2 κομμάτια mothercare στο νούμερο που θές http://stores.ebay.co.uk/Jack-and-Jill-KIDZ/_i.html?_fsub=1336031018 με 2,95 μεταφορικά +1 λίρα για κάθε επιπρόσθετο κομμάτι

γενικώς ψάξε θα βρείς πολλά και από δοκιμασμένες μάρκες μην πάρεις κάτι που θα είναι φθηνότερο 1 λίρα και δεν ξέρεις την ποιότητα του (την έχω πατήσει γι αυτό το λέω) :rolleyes:

είναι και ένας pyzama κατι που αγοράζει η Γάτα συχνά

Γαταααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

KbLyp3.png 4AByp3.png

Α, τέλεια.. έχω φάει τα μάτια μου να ψάχνω mothercare κυρίως και τπτ... μόνο αγγλία στέλνουν... μάλλον θα χρειαστώ κι εγώ την Κατερίνα!

Ευχαριστώ πολύ!!!

ImnOp3.png p7gjp3.png

και εγώ για mothercare ψάχνω συνήθως :D θα βρείς και στο ebay παίζουν και κάτι δημοπρασίες από ότι βλέπω τώρα (αν ρώταγες πριν μερικές μέρες είχες αρκετές) :cry: ρώτα τους αν στέλνουν στην Ελλάδα συνήθως δεν λένε όχι

η Κατερίνα επίσης είναι μια καλή λύση :D

KbLyp3.png 4AByp3.png

Είχα μέρες που έψαχνα και τελικά βρήκα αυτόν. Μάλλον όμως είχα περιορίσει πολύ τις επιλογές και δεν έβρισκα και τίποτα καλό.

ImnOp3.png p7gjp3.png

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ Γατούλα! Μου αρέσει που τον είχα saved seller από τότε που διάβασα όλο το thread με τις internet-ικές αγορές και είχα αλληθωρίσει...!!!

ImnOp3.png p7gjp3.png

hellooooooooooooooooooo

κοριτσια εχουμε καπου ανλυτικα λεπτομεριες για τον.... ξαδελφο ΜΑΜ αλλα που???? εχει γραψει η χατζικο νομιζω????

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...