Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Eternity είπε:

Ενώ αυτή είναι η 6η εμβρυομεταφορα και θα έπρεπε να έχω εμπειρία, κάθε φορά μπερδεύομαι... Έχω κάτι πόνους μερικές φορές ψηλά πολύ όμως στο στήθος, καθόλου πρησμένο στήθος, νεύρα πολλά δεν έχω, τίποτα ιδιαίτερο... Αυτο που με έχει απογοητεύσει είναι ότι πριν αδιαθετησω, 5 ή 2 ημέρες πριν έχω πολύ πονοκέφαλο.... και αυτή τη φορά είχα.... Επίσης το στήθος μου τις πρώτες ημέρες ήταν πολύ πρησμένο και μετά σα να ξεπρηστηκε... σκέφτομαι μήπως αυτή η αλλαγή σημαίνει αποτυχία εμφύτευσης... Αισιόδοξη δεν είμαι, πάντα θέλω να προετοιμαζομαι για το χειρότερο σενάριο, να μη μου έρχεται ξαφνικό. Εσύ? 

Ναι, για την αναισθησία σου λέω κι εγώ. Σε ρωτάνε τι ώρα έχεις κάνει την ovitrelle για να ξέρουν τι περιθώριο έχουν να σου κάνουν την ωοληψια άρα και τη μέθη. Πάντως για να είσαι σίγουρη, ρώτα και τη μαία σου. Εγώ βέβαια κοιμόμουν νωρίς οπότε αντε να έπινα νερό μέχρι τις 10.

Καλά αποτελέσματα την Τρίτη και σε σένα!!! Σκέφτομαι να πάρω το early το clear blue. Πίστευω θα το βρω... 

Νομιζω κι εγώ θα το βρεις! Παντού το έχουν στα φαρμακεία! Σε ευχαριστώ πολύ! 🙏🏼 

πρίν από 6 λεπτά , Kate89 είπε:

Μην προδικαζεις τίποτα κορίτσι μου! Εμένα το στήθος δεν πρήστηκε καθόλου! Επίσης είχα και εγώ έντονους πονοκεφάλους που τους έχω και πριν την περίοδο και τελικά ήταν σημάδι εμφύτευσης! Και εμένα με είχε πάρει πολύ από κάτω γιατί είχα συμπτώματα περιόδου αλλά τελικά τα συμπτώματα περιόδου μοιάζουν με αυτά της εγκυμοσύνης! Όλα καλά θα πάνε αυτή την φορά θα δεις!♥️

Κι εμένα ακόμη το στήθος μου δεν έχει πρηστεί οπότε μη το παίρνεις σα σημάδι το στήθος τουλάχιστον @Eternity 

• Μου αρέσει 1

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

Κοριτσάκι

Σε ευχαριστώ για τη άμεση απάντηση σου....

Αν δεν σε κουράζω , μπορείς να μου στείλεις π.μ να μην κουράζουμε και τα υπόλοιπα μέλη με αναλυτικότερες οδηγίες , πως ανοίγουμε '' case''.

Θα σου πω δημόσια γιατί μπορεί να ενδιαφέρει και άλλους.

Στο μεταξύ καλό θα ήταν να διαβάσεις τις οδηγίες για το ebay που έχει στην υπογραφή του, ο χρήστης kalamaraki.

Είσαι στην κεντρική σελίδα του ebay

πας στο customer support και κάνεις κλικ στο resolution center.

Ανοίγοντας η σελίδα θα δεις διάφορες εκδοχές, κοιτάς εκεί που λέει "I bought an item", συνήθως η ήδη κλικαρισμένη είναι η "I haven't received it yet"

To πατάς και μετά continue

Μετά όλα είναι τυφλοσούρτης, σε ρωτά και απαντάς

Καλή επιτυχία !

QnL8p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα κοριτσια! Ξερει καποια που θα βρω καλυμματα για το καροτσι Stokke αλλα οχι το καινουριο, το προηγουμενο μοντελο? Εχετε κατι στο νου σας? Δε ξερω αν του καινουριου μπαινουν και στο παλιο?

xHByp3.png

Ns8Jp2.png

συγνωμη που ενοχλω ρε κοριτσια σας διαβαζω χρονια τωρα αλλα πρωτη φορα παιρνω το θαρρος να μπω στο ιντερνετ και να ψωνισω και χρειαζομαι βοηθεια.Οποια μπορει ας μου δωσει τα φωτα της. Εχω κανει μια παραγγελια στο αμαζον που μου λεει 49 λιρες και οταν φτανω στο τελος μου το βγαζει πανω απο 70 ευρω. Κατι κανω λαθος αλλα τι? βοηθειααααα

Στο checkout δίνονται επιλογές αποστολής. Δες αν σου δίνει τη δυνατότητα free super delivery και τσέκαρέ το. Όταν το πατήσεις θα δεις ότι θα σου μηδενίσει το postage και έτσι θα αναγράφεται η ισοτιμία των 49 λιρών.

YqE6p2.png

IqItp3.png

Διαφημίσεις

συγνωμη που ενοχλω ρε κοριτσια σας διαβαζω χρονια τωρα αλλα πρωτη φορα παιρνω το θαρρος να μπω στο ιντερνετ και να ψωνισω και χρειαζομαι βοηθεια.Οποια μπορει ας μου δωσει τα φωτα της. Εχω κανει μια παραγγελια στο αμαζον που μου λεει 49 λιρες και οταν φτανω στο τελος μου το βγαζει πανω απο 70 ευρω. Κατι κανω λαθος αλλα τι? βοηθειααααα

δωσε μας τα λινκ για να σου πουμε.

Ευχαριστω που ασχοληθηκατε με το θεμα μου αλλα δεν ξερω να βαζω λινκ . Ηταν 49 λιρες και το εβγαζε 79 ευρω .Τελικα παραγγειλα ενα ζευγαρι που λεει 22,90 λιρες + 5,27 vat = 28,17 λιρες και μετα τελικα λεει 36,69 ευρω. Οποτε πρεπει να υπολογιζω ενα 60% πανω απο τις τιμες του αμαζον ? η εχω κανει εγω βλακεια ? ευχαριστω και παλι

Ευχαριστω που ασχοληθηκατε με το θεμα μου αλλα δεν ξερω να βαζω λινκ . Ηταν 49 λιρες και το εβγαζε 79 ευρω .Τελικα παραγγειλα ενα ζευγαρι που λεει 22,90 λιρες + 5,27 vat = 28,17 λιρες και μετα τελικα λεει 36,69 ευρω. Οποτε πρεπει να υπολογιζω ενα 60% πανω απο τις τιμες του αμαζον ? η εχω κανει εγω βλακεια ? ευχαριστω και παλι

Πατάς τη διεύθυνση και κάνεις copy paste στο μήνυμα. Πρώτα ελέγχεις αν έχει δωρεάν μεταφορικά το συγκεκριμένο αντικείμενο (FREE Super Saver Delivery). Ακόμα και αν έχει δωρεάν μεταφορικά, όταν κάνεις την παραγγελία προεπιλέγεται η αποστολή με μεταφορικά, οπότε πρέπει να επιλέξεις ξανά FREE Super Saver Delivery (ελέγχεται αυτό και στο τελευταίο στάδιο πριν την τελική οριστικοποίηση της παραγγελίας). Αν αυτό είναι το πρόβλημα και αν δεν έχει αποσταλεί η παραγγελία σου (not yet dispatched) ακυρώνεται χωρίς κανένα πρόβλημα. Αν είναι αυτό το πρόβλημα με την επιλογή του FREE Super Saver Delivery, είναι αμαρτία να πληρώσεις τζάμπα λεφτά. Εκτός αν έχεις επιλέξει προϊόν χωρίς FREE Super Saver Delivery, οπότε συνειδητά πληρώνεις τα μεταφορικά, αν συμφέρει σε σχέση με την τιμή που βρίσκεις εδώ, έχοντας υπόψιν ότι το όλο σύστημα (επιστροφές κτλ.) μπορεί να μην λειτουργήσει τόσο άψογα αν δεν είναι πωλητής το άμαζον (χωρίς βέβαια αυτό να συμβαίνει οπωσδήποτε).

a0Nsp3.png

Παράγγειλα:

αθλητικά παπουτσάκια 12,90 (είχα και επιπλέον έκπτωση από την εγγραφή στο newsletter): http://www.amazon.co.uk/gp/product/B003Y3B7HA/ref=oh_details_o00_s00_i01

μωρομάντηλα (12 πακέτα με 10 λίρες): http://www.amazon.co.uk/gp/product/B004U9TL66/ref=oh_details_o00_s00_i00

καρότσι britax (με 51 κάτι τελική): http://www.amazon.co.uk/gp/product/B004FLL6HG/ref=oh_details_o02_s00_i00

Η λίρα στο 1,26 αλλά δεν πτοούμαι, ε; Γεννάμε σε λίγο καιρό και δεν είμαι για πολλά πολλά έξω, ζήτω το άμαζον!

a0Nsp3.png

Διαφημίσεις

Έχουμε κανέναν εκπτωτικό κωδικό για crocs.eu εκτός από ένα -5% που βρήκα;

Γράψου με νέο λογαριασμό, δηλαδή με νέο μέιλ και ζήτα να σου στείλουν κωδικο, νομίζω στέλνουν -15%;)

BOftp3.png PzWNp3.png

κοριτσια , θελω να ψωνισω απο το gymboree και εχω την εξης απορια. Με το τελωνειο τι παιζει???? μεχρι τι ποσο μπορω να παραγγειλω????

Τα βασικά είναι εδώ, τώρα ΗΠΑ είναι, ο φόβος πάντα υπάρχει και ατυχίες συμβαίνουν αλλά αξίζει το σασπένς.;)

BOftp3.png PzWNp3.png

Καλησπερουδια!!!ερωτηση!!εχει παρει κανεις κινητο απο το αμαζον;;;οποιοδηποτε ευρωπαικο αμαζον...εχω αμφιβολιες για την εγγυηση και για το αν θα ειναι ξεκλειδωτο το κινητο...

you are the reason I could fly and 'cause of you I don't have to wonder why...

λουλουδιτσα μου 03/08/10

μπομπιρακος μου 20/07/12

Κ+Γ 13/07/08

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...