Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 14 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Μου ειχανε πει τελευταίο γεύμα στις 7 το απόγευμα  κάτι ελαφρύ να φάω ομως, ούτε νερό. Το πρωί έγινε η ωοληψία, λογω ελαφριάς αναισθησία πρέπει να είναι άδειο το στοναχι.  Πάρε κ ρώτα τις μαιες θα σου δώσουν οδηγίες. Καλή επιτυχία!!!

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

Παιδιά, εχει αγοράσει κάποια απο το http://www.tofarmakeiomou.gr ; Λειτουργεί αυτό το site? Τους έχω τηλεφωνήσει πολλές φορές και σε όλα τα τηλέφωνα τους βγαίνει φαξ. Ποιο νομίζετε ότι είναι το ποιο οικονομικό διαδικτυακό φαρμακείο να πάρω πέντε πράγματα για τις διακοπές;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα

ΠΟλλές κοπέλες είναι ευχαριστημένες με το παραφάρμασυ, εγώ ψωνίζω από φαρμασυ4u αλλά αν πάρεις από αυτό επικοινώνησε μαζι τους να δεις πια πράγμ,ατα είναι αΑΜΕΣΑ διαθέσιμα γιατι εμένα εκαναν 2 εβδομάδες να μου τα φέρουν..

http://www.pharmacy4u.gr/index.php

http://www.parapharmacie.gr/

Παιδιά, εχει αγοράσει κάποια απο το http://www.tofarmakeiomou.gr ; Λειτουργεί αυτό το site? Τους έχω τηλεφωνήσει πολλές φορές και σε όλα τα τηλέφωνα τους βγαίνει φαξ. Ποιο νομίζετε ότι είναι το ποιο οικονομικό διαδικτυακό φαρμακείο να πάρω πέντε πράγματα για τις διακοπές;

εγώ έχω ψωνίσει 2 φορές απο εκεί...κανένα πρόβλημα κ γρήγορα μου ήρθαν με κουριερ σπίτι...

με 50 ευρώ κ πάνω έχει δωρεάν μεταφορικά...

κορες εγω πηρα τυχαια προχτες απο αυτο

http://www.pharmshop.gr/gr/Arhiki.aspx

τα παρηγγειλα 9 το πρωι και μου τα εφεραν αυθημερον..χωρις εξοδα αντικαταβολης, εξοδα μεταφορας και με 10% εκπτωση για τις 3 πρωτες παραγγελιες...

Διαφημίσεις

Τελικα ηρθανε κ ειναι τελεια!!!! Πηρα 15 κομματια, 132 ευρω!

Ειχα παει στο Ηρα να δω κ η πωλητρια μου εδειχνε ρε παιδια σετακια βερμουδα μπλουζακι 50Ε... Παμε καλα???? :shock:

Θα το ξανατιμησω στις επομενες εκπτωσεις! χχεχε

Κ να πω κι εγω οτι οι φορμες ειναι μικρες, πηρα 12αρι κ μας μπαινουν τωρα που ειμαστε 7μιση κ 8200... μπορει να επρεπε να παρω κ 18αρι δηλαδη.

Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να περνάς από το τοπικό κατάστημα να ρίχνεις μία ματιά στα νούμερα για να είσαι σίγουρη. Πάντως χρειάζεται ένα νούμερο παραπάνω συνήθως.

Καλοφόρετα!

καλησπερα..παρελαβα χθες..τα παρηγειλα προχθες κ χθες 11 το πρωι ηταν σπιτι μου..κ εγω επαιρνα τηλ αλλα δεν εβρισκα ποτε κανεναν..ολα μια χαρα κ ειναι οντως πολυ πιο φθηνο φαρμακειο απ'ολα..πηρα hipp γαλα που το χρειαζομουν αμεσα k frezyderm αφρολουτρο κ κρεμα σωματος..

1YG7p2.png 7biOp2.png

http://www.ebay.com/itm/310402646310?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649#ht_500wt_1127 έχω αγοράσει αυτό στις 28/5 και έφυγε 1/6 μου έδωσαν αριθμό αποστολής αλλά δεν μπορώ να παρακολουθήσω την πορεία του. Έστειλα μήνυμα την περασμένη εβδομάδα στον πωλητή και μου ζήτησε να περιμένω λίγες μέρες ακόμη ....

Ακόμη δεν έχω λάβει κάτι , τι κάνω σε αυτή την περίπτωση ;;; επικοινωνώ με τον πωλητή και ζητάω επιστροφή των χρημάτων μου;;;

Για πείτε οι πιο έμπειρες σας έχει τύχει κάτι ανάλογο και πως το αντιμετωπίσατε;;;

helloooooo

ηρθε η ωρα να βαλουμε τη ζουζουνα σε μονο κρεββατι, εχουμε κανενα καλο/οικονομικο μαγαζι για μονα κατωσεντονα με λαστιχο? 90χ190 δηλαδη.... θα θελω κ ταιριαστες μαξιλαροθηκες κ κανα πανωσεντονο αλλα για την ωρα ειπα να το αφησω... λογω εξοδων... εξαλλου το καλοκαιρι μονο το κατωσεντονο "φαινεται" ενω το χειμωνα πιο πολυ το παπλωμα.... οποτε να παιρνα ομορφα κατωσεντονα με σχεδια πχ πριγκιπησες και γουνι και μεταααα μονοχρωμα πανωστεντονα..... σωστη?

βρηκα λοιπον στο εβαυ ενα μαγαζι με αρκετα οικονομικα αλλα ειναι 50% κοτον 50% πολυεστερ και ξερω οτι αυτη η...ποιοτητα ναι μεν σιδερωνεται πιο ευκολα αλλα ειναι ζεστο το καλοκαιρι, οποτε θα προτιμουσα 100% βαβακερο... κ για πιο υγιεινο για τη μικρη...

YΓ αααα θα χρειαστω κ 2-3 καλυμματα για το στρωμα μιας κ λεμε να κοψουμε τη πανα... αυτα ομως που ειναι βαμβακερα πανω ναυλον κατω οχι οοολο ναυλον...

ευχαριστωωωω

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

Kαλημέρα! Κορίτσια ψάχνω μια σειρά βιβλίων (6 στο συνολο) "Ο Παραμυθένιος Κόσμος". Αν την πετύχετε σε κάποιο βιβλιοπωλείο σας παρακαλώ πάρα πολύ ενημερώστε με μιας και από τις εκδόσεις με ενημέρωσαν πως εξαντλήθηκε εδώ και δύο μήνες. Δεν βιάζομαι. Αρκεί να τη βρω. Όταν ήμουν μικρή την είχα κι εγώ (ποιος ξέρεις που να΄ναι τώρα) αλλά θέλω να την ξαναπάρω για το παιδί.

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Διαφημίσεις

http://www.ebay.com/itm/310402646310?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649#ht_500wt_1127 έχω αγοράσει αυτό στις 28/5 και έφυγε 1/6 μου έδωσαν αριθμό αποστολής αλλά δεν μπορώ να παρακολουθήσω την πορεία του. Έστειλα μήνυμα την περασμένη εβδομάδα στον πωλητή και μου ζήτησε να περιμένω λίγες μέρες ακόμη ....

Ακόμη δεν έχω λάβει κάτι , τι κάνω σε αυτή την περίπτωση ;;; επικοινωνώ με τον πωλητή και ζητάω επιστροφή των χρημάτων μου;;;

Για πείτε οι πιο έμπειρες σας έχει τύχει κάτι ανάλογο και πως το αντιμετωπίσατε;;;

Επικοινώνησε με τον πωλητή και πες του ότι δεν παρέλαβες και ποια είναι η πολιτική του σ' αυτήν την περίπτωση.

Λογικά θα σε αποζημιώσει αλλιώς θα ανοίξεις case. Πρόσεξε μη χάσεις την προθεσμία των 45 ημερών.

QnL8p2.png

Επικοινώνησε με τον πωλητή και πες του ότι δεν παρέλαβες και ποια είναι η πολιτική του σ' αυτήν την περίπτωση.

Λογικά θα σε αποζημιώσει αλλιώς θα ανοίξεις case. Πρόσεξε μη χάσεις την προθεσμία των 45 ημερών.

Κοριτσάκι,

Ήδη επικοινωνήσαμε την περασμένη εβδομάδα και μου ζήτησε να κάνω υπομονή λίγες μέρες ακόμη για τυχόν καθυστέρηση . Επίσης μου ζήτησε να επικοινωνήσω και πάλι αν δεν λάβω κάτι και την επόμενη εβδομάδα. Έτσι και έκανα... δυστυχώς όμως ο πωλητής βρίσκεται σε αδεία διακοπών και δεν υπάρχει τρόπος επικοινωνίας μέχρι τις 7/7 .

Η αλήθεια είναι πως φοβάμαι μην χάσω την προθεσμία των 45 ημερών γιατί είμαι οριακά. 30/5 έγινε η πληρωμή και από τον αριθμό αποστολής την ίδια μέρα φαίνεται να στάλθηκε;;;

Τι θα πρέπει να κάνω σε αυτή την περίπτωση;;; επίσης δεν μου έχει ξανασυμβεί κάτι παρόμοιο και δεν ξέρω πως να το χειριστώ. '' case'' πως ανοίγεις και τι κερδίζεις από αυτό;;;

Συγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις μου αλλά με έχει προβληματίσει το όλο θέμα.

Κοριτσάκι,

Ήδη επικοινωνήσαμε την περασμένη εβδομάδα και μου ζήτησε να κάνω υπομονή λίγες μέρες ακόμη για τυχόν καθυστέρηση . Επίσης μου ζήτησε να επικοινωνήσω και πάλι αν δεν λάβω κάτι και την επόμενη εβδομάδα. Έτσι και έκανα... δυστυχώς όμως ο πωλητής βρίσκεται σε αδεία διακοπών και δεν υπάρχει τρόπος επικοινωνίας μέχρι τις 7/7 .

Η αλήθεια είναι πως φοβάμαι μην χάσω την προθεσμία των 45 ημερών γιατί είμαι οριακά. 30/5 έγινε η πληρωμή και από τον αριθμό αποστολής την ίδια μέρα φαίνεται να στάλθηκε;;;

Τι θα πρέπει να κάνω σε αυτή την περίπτωση;;; επίσης δεν μου έχει ξανασυμβεί κάτι παρόμοιο και δεν ξέρω πως να το χειριστώ. '' case'' πως ανοίγεις και τι κερδίζεις από αυτό;;;

Συγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις μου αλλά με έχει προβληματίσει το όλο θέμα.

'Οταν υπάρχει οποιοδήποτε θέμα με μας και τον πωλητή, το ebay μας δίνει τη δυνατότητα να πάμε στο resolution center και να ανοίξουμε case.

Η διαδικασία είναι απλή και σε καθοδηγεί βήμα βήμα.

Στην ουσία εκθέτεις το πρόβλημά σου και το ebay λειτουργεί ως μεσάζων - δικαστής που θα δώσει λύση.

7/7 θα έχει παρέλθει η προθεσμία σου από την ημερομηνία αγοράς, οπότε κάνε το και σήμερα. Δεν έχεις άλλα περιθώρια αφού αυτός θα λείπει.

QnL8p2.png

'Οταν υπάρχει οποιοδήποτε θέμα με μας και τον πωλητή, το ebay μας δίνει τη δυνατότητα να πάμε στο resolution center και να ανοίξουμε case.

Η διαδικασία είναι απλή και σε καθοδηγεί βήμα βήμα.

Στην ουσία εκθέτεις το πρόβλημά σου και το ebay λειτουργεί ως μεσάζων - δικαστής που θα δώσει λύση.

7/7 θα έχει παρέλθει η προθεσμία σου από την ημερομηνία αγοράς, οπότε κάνε το και σήμερα. Δεν έχεις άλλα περιθώρια αφού αυτός θα λείπει.

Κοριτσάκι

Σε ευχαριστώ για τη άμεση απάντηση σου....

Αν δεν σε κουράζω , μπορείς να μου στείλεις π.μ να μην κουράζουμε και τα υπόλοιπα μέλη με αναλυτικότερες οδηγίες , πως ανοίγουμε '' case''.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...