Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 14 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Μου ειχανε πει τελευταίο γεύμα στις 7 το απόγευμα  κάτι ελαφρύ να φάω ομως, ούτε νερό. Το πρωί έγινε η ωοληψία, λογω ελαφριάς αναισθησία πρέπει να είναι άδειο το στοναχι.  Πάρε κ ρώτα τις μαιες θα σου δώσουν οδηγίες. Καλή επιτυχία!!!

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

Kαι μου έχουν αρνηθεί και μου έχουν στείλει. Ως επι το πλείστον όμως μου έχουν στείλει ο,τι έχω ζητήσει. Εξαρτάται σε ποιον θα πέσεις. Πάντως όπως είπε και το kalamaraki μια ευγενική ερώτηση έχει πολλές πιθανότητες θετικής απόκρισης

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εμενα παντως μου εχουν αρνηθει πωλητες που γραφουν οτι πουλανε μονο αγγλια

Σε εσένα μάλλον έχει γίνει πογκρόμ............:rolleyes:

Θα τους απείλησαν οι αγοραστές ότι αν συνεχίσουν να σου πουλάνε, θα αποσυρθούν και αποφάσισαν να μην δέχονται να σου στείλουν....:tongue::tongue:

BOftp3.png PzWNp3.png

Σευχαριστω πολύ annagrig1980 αλλά αν είναι να δώσω 250 ευρώ κατευθείαν προτιμώ να δίνω 25 -25 και να χάσω 15 ευρω.Απλά ρώτησα γιατί τη HUMANA κρεμα που έπαιρνα από τη Γερμανία έπαιρνα την τριπλάσια ποσότητα στη μισή τιμή από ότι έδω.Το θέμα είναι ότι και το μικρό μου είναι αλλεργικό, ευτυχώς θηλάζω αλλά κάποια στιγμή θα χρειαστώ και γι αυτόν γάλα.

οχι δε θα φαω καρτα για τη χατζικο! ΟΧΙ!!!!!!

τα τζιμπο βαλανε κερασια...αει χαζεψε χχαχαχχχα

Κάρτα για διάδοση ψευδών ειδήσεων:tongue::tongue::tongue::tongue:

Δεν παίζει κάρτα για οφ τόπικ στο καφέ γατόνι μου;););)

Κεράσια στο τζίμπο, θα τα δω αμε :D:tongue:

BOftp3.png PzWNp3.png

Διαφημίσεις

Σε εσένα μάλλον έχει γίνει πογκρόμ............:rolleyes:

Θα τους απείλησαν οι αγοραστές ότι αν συνεχίσουν να σου πουλάνε, θα αποσυρθούν και αποφάσισαν να μην δέχονται να σου στείλουν....:tongue::tongue:

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

χαχαχαχαχαχαχαχαχα συμφωνώ πάλι 1000%!!!

οχι δε θα φαω καρτα για τη χατζικο! ΟΧΙ!!!!!!

τα τζιμπο βαλανε κερασια...αει χαζεψε χχαχαχχχα

Οχι μηηηηηηηηηηη οχι καρτόνια στο καφεεεεεε!!! σματσσσσσσ :tongue:

Κάρτα για διάδοση ψευδών ειδήσεων:tongue::tongue::tongue::tongue:

Δεν παίζει κάρτα για οφ τόπικ στο καφέ γατόνι μου;););)

Κεράσια στο τζίμπο, θα τα δω αμε :D:tongue:

Βγήκαν τα κεράσια!! Ας χαζέψω τότες ;);)

για ρατσιστικη αντιμετωπιση τετραποδου ομως ????? χαχαχαχαχαχαχχαχα

μη φατε ολα τα κερασια μεχρι τις 19!

Μιαμμμμμμμ σιγά μη μας κανεις κ μύνηση:-\ :-P:-P:-P:-P:-P

Εγώ χαζεύω απλά:wink:. Λεφτά ΔΕΝ υπάρχουν:-(

Τώρα ξανά στις εκπτώσεις Αύγουστο ή. με τζίμπακς κ ότι έμεινε. :-):-)

Σευχαριστω πολύ annagrig1980 αλλά αν είναι να δώσω 250 ευρώ κατευθείαν προτιμώ να δίνω 25 -25 και να χάσω 15 ευρω.Απλά ρώτησα γιατί τη HUMANA κρεμα που έπαιρνα από τη Γερμανία έπαιρνα την τριπλάσια ποσότητα στη μισή τιμή από ότι έδω.Το θέμα είναι ότι και το μικρό μου είναι αλλεργικό, ευτυχώς θηλάζω αλλά κάποια στιγμή θα χρειαστώ και γι αυτόν γάλα.

ποιος σου ειπε βρε κοριτσακι μου να δωσεις 250 ευρω?

Μια ςκαι εχει ςκαι μικρο μωρακι για να μην τρεχεις στο φαρμακειο, 3 την φορα μπορεις να τα παιρνεις και να σου ερχονται στην πορτα σου δωρεαν μιας και εχει απο 50 ευρω δωρεαν αποστολη.

στο aporot παντως ειναι πανακριβο. Εχει 36+ ευρω τα ιδια γραμμαρια.

Διαφημίσεις

Κορίτσια που προτιμάτε τις αγορές μέσω internet, πχ λητώ, μπορείτε να τις κάνετε μέσω του http://www.bazando.gr. Σας επιστρέφεται πάντα ένα ποσοστό των χρημάτων από τις αγορές σας! Κρίμα που δεν το είχα ανακαλήψει νωρίτερα.

Ξερει κανεις το DPAM με τι ερχεται? Λεει στο γαλλικο σαιτ οτι εχει φτασει στην Ελλαδα απο 30/06 κ αναρωτιεμαι που να ειναι.... αν ειναι κουριερ θα επρεπε να εχει ερθει.:P

Με Chronopost εμένα μου είχαν στείλει.

http://www.chronopost.fr/transport-express/livraison-colis

Τελικα ηρθανε κ ειναι τελεια!!!! Πηρα 15 κομματια, 132 ευρω!

Ειχα παει στο Ηρα να δω κ η πωλητρια μου εδειχνε ρε παιδια σετακια βερμουδα μπλουζακι 50Ε... Παμε καλα???? :shock:

Θα το ξανατιμησω στις επομενες εκπτωσεις! χχεχε

Κ να πω κι εγω οτι οι φορμες ειναι μικρες, πηρα 12αρι κ μας μπαινουν τωρα που ειμαστε 7μιση κ 8200... μπορει να επρεπε να παρω κ 18αρι δηλαδη.

i0967wbvenhz372s.png

Κ να πω κι εγω οτι οι φορμες ειναι μικρες, πηρα 12αρι κ μας μπαινουν τωρα που ειμαστε 7μιση κ 8200... μπορει να επρεπε να παρω κ 18αρι δηλαδη.

καλημερα!!!!!O μπεμπης μου ειναι ενα κιλο παραπανω απο το δικο σου μωρακι και το 12αρι το εχουμε ξεχασει .....18αρι στις περισσοτερες φορμες ;).

Σε αυτο το φυλλαδιο του καρφουρ στην σελιδα 23-24 εχει προσφορα μια σκουπα με 39,50. Να την παρω, τι λετε???Θελω κατι οικονομικο γιατι μολις μου χαλασε η παλια......:|.

r1OMp3.png KcCbp3.png

Τελικά δεν έχω χρόνο να το ψάξω περισσότερο οπότε παρήγγειλα από το babyneo.de.12 κουτιά γάλα και 12 weleda κρέμες αλλαγής πάνας.Σύνολο 174 ευρώ εκ των οποίων τα 30 είναι μεταφορικά.Ερχονται με dhl.Τσιμπημένα τα έξοδα αλλά και πάλι συμφέρει αν σκεφτείς ότι τα κουτιά είναι 600 γρ και όχι 400 που είναι εδώ!!Ελπίζω να σε βοήθησα.:P

σ'ευχαριστω πολυ..παρειγγειλα κ εγω απο κει κ τα περιμενω...οσα μεταφορικα κ αν εχει παλι μας συμφερει.

1YG7p2.png 7biOp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...