Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

Υπάρχει και στην Ελλάδα;

Το house of fraser ειναι αγγλικο πολυκαταστημα..δεν υπαρχει στην ελλαδα..εγω στον hilfiger εργαζομαι..

you are the reason I could fly and 'cause of you I don't have to wonder why...

λουλουδιτσα μου 03/08/10

μπομπιρακος μου 20/07/12

Κ+Γ 13/07/08

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα!!!να σε ρωτησω pasxalitsa..εχεις ψωνισει απο αυτο το φαρμακειο??καποια αλλη κοπελα εχει παρει κατι?απο εξυπηρετηση και τιμες?

ευχαριστω και για τις απαντησεις για το adams!!! :D

οχι δεν εχω ψωνισει...

καμια ιδεα για οικονομικα φορεματα παραλιας εκτος απο ebay εχετε?

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

Εχω ψωνισει απο Κηφισια mall και απο golden hall. Δεν ξερω αν εχει και αλλου (σιγουρα θα εχει)

aaaaaa αργω αλλα τα πιανω εχει και στην γλυφαδα κ στο ατικα και στο νοτος...κ στοκ στα 2 φακτορυ αουτλετ κ στο μακ αρθουρ

λουλουδιτσα μου 03/08/10

μπομπιρακος μου 20/07/12

Κ+Γ 13/07/08

Διαφημίσεις

ευχαριστω Pasxalitsa για την απαντηση!!!

εαν ξερει καποια με ενδιαφερει και εμενα το ερωτημα της pasxalitsa για οικονομικα φορεματα θαλασσης...αλλα και καθημερινα!!ευχαριστω κοριτσια!!! :D

Το house of fraser ειναι αγγλικο πολυκαταστημα..δεν υπαρχει στην ελλαδα..εγω στον hilfiger εργαζομαι..
Εχω ψωνισει απο Κηφισια mall και απο golden hall. Δεν ξερω αν εχει και αλλου (σιγουρα θα εχει)
aaaaaa αργω αλλα τα πιανω εχει και στην γλυφαδα κ στο ατικα και στο νοτος...κ στοκ στα 2 φακτορυ αουτλετ κ στο μακ αρθουρ

Παρανόηση. Επειδή η ερώτησή μου ήταν περί αυθεντικότητας των ρούχων του εν λόγω καταστήματος και όχι της μάρκας ρώτησα ή μάλλον απόρησα όταν είπε η georkost οτι είναι αυθεντικά γιατί εκεί εργάζεται " Υπάρχει και στην Ελλάδα το πολυκατάστημα;" Δεν ρώτησα αν και πού μπορώ να βρω tommy. Αλλά αν τα ρούχα από το συγκεκριμένο πολυκατάστημα είναι αυθεντικά

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Ναι τα ρουχα εινσι γνησια...τουλαχιστον οσες φορες εχω παρει ειναι σωστα..και τα τομυ και καποιες αλλες μαρκες...

λουλουδιτσα μου 03/08/10

μπομπιρακος μου 20/07/12

Κ+Γ 13/07/08

ρε κοριτσια οι πιο εμπειρες σε αγορες απο το εξωτερικο διαφωτιστε με λιγο....

οταν ενα παπουτσακι παιδικο ειναι π.χ. 21 νουμερο και πλατος(widths E-G) ti ennoei???:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:

ρε κοριτσια οι πιο εμπειρες σε αγορες απο το εξωτερικο διαφωτιστε με λιγο....

οταν ενα παπουτσακι παιδικο ειναι π.χ. 21 νουμερο και πλατος(widths E-G) ti ennoei???:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:

Είναι το πόσο φαρδύ είναι το παπούτσι. Από E που είναι στενό πάει στο ποιο φαρδυ G. Βοηθάει πολύ σε παιδιά με μεγάλο κουτεπιε όπως ο γιος μου:)

q1kup2.pngza5op2.png

Διαφημίσεις

Είναι το πόσο φαρδύ είναι το παπούτσι. Από E που είναι στενό πάει στο ποιο φαρδυ G. Βοηθάει πολύ σε παιδιά με μεγάλο κουτεπιε όπως ο γιος μου:)

το καταλαβα αυτο απλα δεν ξερω σε πιο πλατος ειναι το ποδαρακι του. η αληθεια ειναι οτι του φοραω πεδιλακι με velcro γιατι το ποδαρακι του δεν χωραει πουθενα!!!! ειναι σαν φρατζολακι:D:D:D:D:D

Τώρα που το γερμανικό άμαζον δεν στέλνει το hipp από που το παίρνουμε;;;;;;:evil:

αχ πες μου κ εσυ..εχω σκασει να ψαχνω!! εδω στην ελλαδα το πιο φθηνο το βρισκω 11,38 τα 400:shock::shock::evil::evil: ειχε πει μια κοπελα οτι παραγγελνει απο το babyneo.de δεν ξερω αν στελνουν ακομα.. αν βρεις καποια ακρη ενημερωσε με σε παρακαλω!!

1YG7p2.png 7biOp2.png

Στο αγγλικο το αμαζον βγαινει περιπου 12 ευρω τα 800 γρ. Ριξε μισ ματια μηπως ειναι αυτο που ψαχνεις..

λουλουδιτσα μου 03/08/10

μπομπιρακος μου 20/07/12

Κ+Γ 13/07/08

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...