Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

Δίκιο έχεις, στο κάμελ λέει ότι δεν έχουν αρκετά στοιχεία για να επεξεργαστούν την κίνηση του καροτσιού.

Είναι καινούριο προιόν στο ΑΜΑΖΟΝ και δεν έχει παρουσιάσει διακυμάνσεις, γιαυτο.

BOftp3.png PzWNp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Λοιπόν το έκανα αλλά μου λεέι ότι δεν υπάρχει ιστορικό γι αυτό το προιόν ή κατι τέτοιο....κάνω κάτι λάθος?

Στο σαιτ του Λητώ δεν το έχει...λες να μη το έχουν πια ή δεν το έχει στο ιντερνετ απλά!

καλημερα...

ada δες και στα φυσικα καταστηματα bebejou...ειμαι 99% σιγουρη οτι το εχει εκει...

κοριτσια ερωτηση...

θελω να παρω ποδηλατο για τον μικρο... ποση διαφορα εχουν τα 10" απο τα 12" ???

δεν μπορω να παω σε καταστημα και βιαζομαι.... λετε αν παρω το 12" να μην φτανει καλα να κανει?

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

Εγώ θα σου πρότεινα να πας οπωσδήποτε έστω σε ένα σουπερ μαρκετ με ποδήλατα (καρφουρ κ.λπ) να δοκιμάσει το παιδί. Η δικιά μου έκλεισε τα 3 όταν της πήραμε ποδήλατο, είναι 1μ ύψος και στο 12αρι κάνει μια χαρά ενώ στο 14αρι θα έκανε του χρόνου...

YqE6p2.png

IqItp3.png

Κορίτσια σας ευχαριστώ όλες για τις απαντήσεις, με βοηθήσατε αρκετά!

Πασχαλίτσα κι εγώ αυτό θα σου έλεγα, να δοκιμάσει πρώτα το παιδί,έτσι είναι ρίσκο, τι θα βολέψει το κάθε παιδί δεν μπορείς να το ξέρεις. Κι εγώ νομίζω το 12 είναι για 3 ετών κ πάνω, εμένα ο γιος μου πήρε 12 όταν ήταν 3 χρονών και το χουμε κ σήμερα (5χρ) , ψηλώσαμε τη σέλα και το τιμόνι κ βγάλαμε κ τη 1 βοηθητική!

Εβαλα δοκιμαστικά μια αγγελία στο εμπαυ, ακολούθησα πιστά όλα τα βήματα, δεν έβαλα υπότιτλο, αλλά με χρέωσε 0.40 της λίρας!Δεν μπορώ να κάταλάβω τι είναι αυτή η χρέωση... μπορείτε να φανταστείτε τι είναι?1 φωτό έβαλα και 1 κατηγορία!

Διαφημίσεις

chatzico εγραψες οτι πληρώνω εγώ συστημένη, την επιστροφή, στέλνω σκαναρισμένη την απόδειξη και μου επιστρέφει το σύνολο.

Αυτην μου ειπε οτι μολις παραλαβει τα μπλουζακια θα μου επιστρεψει το ποσό

Μου εγραψε αυτο:

Also for a first class to Greece they took the estimate time. Today is 25th (it takes 10-15 by first class shipping).

Please ask for a tracking number if you are going to return them and send it to me.

I'll refund your money as soon as I get them.

tsioubal δηλαδη αν δεν ανοιξω case δεν ειναι σιγουρο οτι θα παρω πισω τα χρηματα μου?

Αν ειναι ετσι να ανοιξω....πως γινεται η ολη διαδικασια γιατι δεν ξερω?

Πρεπει να απευθυνθω στο εβαυ πρωτα για την επιστροφη ή απλα στελνω το δεμα κ οταν παραλαβει μου επιστρεφει το ποσό?

Επισης αν κ την ρωτησα δεν μου απαντησε αν εστω τα αρχικα μεταφορικα θα μου τα επιστρεψει ή οχι

Δεν γνωρίζω ακριβώς πως γίνεται με το case, τα γράφουν όσες ασχολούνται συχνά με το ebay. Πάντως να ανοίξεις σίγουρα για να διασφαλίσεις πως θα πάρεις τα χρήματά σου πίσω. Tracking number θα ήταν ιδανικό αν έπαιρνες για να γνωρίζεις που βρίσκονται και να βεβαιωθείς πως θα τα λάβει.

Πάντως τα μηνύματα μεταξύ σας να τα ανταλάσσετε μέσω ebay, ειδικά την επιβεβαίωση πως τα έλαβε. Μετά την ενημερώνεις και για το αρνητικό feedback που προτίθεσαι να της βάλεις και για ποιο λόγο. Μόλις σου επιστρέψει και τα μεταφορικά, λογικά θα το αλλάξεις σε θετικό αφήνοντας όμως σχόλιο πως τα αντικείμενα δεν ήταν ικανοποιητικά και επέστρεψαν στον πωλητή με δική του χρέωση μεταφορικών ή κάτι τέτοιο.

Κάπως έτσι πάει, θα σου τα πουν οι εμπειρότερες (μέχρι στιγμής δεν είχα ποτέ πρόβλημα με ebay οπότε δεν γνωρίζω ακριβώς τις διαδικασίες)

Kαλησπερα!!κοριτσια μου καλα και ενημερωμενα μια ερωτηση..ισως χαζη αλλα ρωταω..

αυτο http://adams.co.uk/help/help-topics/questions-about-delivery/international-delivery

εχει ΤΕΛΕΙΩΣ δωρεαν μεταφορικα για Ελλαδα??Εχει καλα ρουχαλακια σε ποιοτητα??εαν καποια κοπελα εχει παρει ας μου πει τις αποψεις της.ευχαριστωωωω!!!! :D

Kαλησπερα!!κοριτσια μου καλα και ενημερωμενα μια ερωτηση..ισως χαζη αλλα ρωταω..

αυτο http://adams.co.uk/help/help-topics/questions-about-delivery/international-delivery

εχει ΤΕΛΕΙΩΣ δωρεαν μεταφορικα για Ελλαδα??Εχει καλα ρουχαλακια σε ποιοτητα??εαν καποια κοπελα εχει παρει ας μου πει τις αποψεις της.ευχαριστωωωω!!!! :D

Εχω παρει εγω ρουχαλακια του γιου μου 2 φορες απο ανταμς , πολυ καλη ποιοτητα, γενικα ειμαι πολυ ευχαριστημενη και απο οτι ειδα τωρα εχει πολυ καλες προσφορες και σκεφτομαι να βαλω παραγγελια. Εντελως δωρεαν ομως !!! (μεταφορικα);)

Διαφημίσεις

www.dpam.com

έχει βάλει εκπτώσεις εως -50%.

Με αγορές άνω των 100ε δωρεάν μεταφορικά για Ελλάδα (με κούριερ)

Και για πρώτη εγγραφή στέλνουν και εκτπωτικό κωδικό -5ε για αγορές άνω των 40ε (αν θυμάμαι καλά τα ποσά)

Όσες πιστές των dpam....

(από Γαλλία είναι οπότε δεν έχει τελωνείο)

γεια σας,

μήπως έχετε να μου προτείνετε κανένα πωλητή στο ebay η online κατάστημα με εσώρουχα chantelle , fantasie , lejaby;;;

παρέλαβα από

http://www.houseoffraser.co.uk/Tommy+Hilfiger+Tommy+polo/164865138,default,pd.html

http://www.houseoffraser.co.uk/Tommy+Hilfiger+Tommy+polo/164865138,default,pd.html

http://www.houseoffraser.co.uk/Tommy+Hilfiger+Tommy+mini+polo/164861435,default,pd.html

http://www.houseoffraser.co.uk/Tommy+Hilfiger+Tommy+mini+polo/164861435,default,pd.html

http://www.houseoffraser.co.uk/Tommy+Hilfiger+Tommy+mini+polo/164861469,default,pd.html για τον γιο μου και έναν φίλο του που έχουμε λατρεία στα πόλο.

http://www.houseoffraser.co.uk/Lacoste+Short-sleeved+tipped+polo+shirt/163779839,default,pd.html δώρο της γιαγιάς για τα γενέθλια μας ...

http://www.houseoffraser.co.uk/Tommy+Hilfiger+Pim+mini+polo/164861972,default,pd.html και αυτό για δωράκι βάφτισης για το παιδάκι μιας φίλης .

Είναι η πρώτη φορά που ψωνίζω από το παραπάνω και είμαι απόλυτα ικανοποιημένη , ήρθαν όλα άψογα στα σακουλάκια τους και με τα καρτελάκια τους, σε πολύ καλή συσκευασία , ακριβώς την ημέρα που μου έδωσαν ως χρόνο παράδοσης και με κάποια κουπονάκια για μελλοντικές αγορές. Θα το τιμήσω και πάλι σίγουρα....

www.dpam.com

Και για πρώτη εγγραφή στέλνουν και εκτπωτικό κωδικό -5ε για αγορές άνω των 40ε (αν θυμάμαι καλά τα ποσά)

Όσες πιστές των dpam....

Να υπενθυμίσω ότι τα νούμερά τους είναι "μικρά".

Να προτιμήσετε το αμέσως μεγαλύτερο από αυτό της ηλικίας του παιδιού σας.

Και 2 μεγαλύτερα αν είναι θρεφτάρι ;)

QnL8p2.png

www.dpam.com

Όσες πιστές των dpam....

Εγω την εβαλα την παραγγελια μου παντως!!!!

:D:D:D

i0967wbvenhz372s.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...