Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

επανέρχομαι στον καημό μου με τα βαφτιστικα...

ξερετε που θα βρω κατι τετοιου στυλ;

http://www.catinthehat.gr/prod_focus.asp?prod_id=903

αυτο ειναι πανεμορφο αλλα εχει 170-200 ευρω. Απαγορευτικη τιμη για την τσεπη μου!

1. Στο ΝΑΡΛΗ πήρες;

2. Να σου δώσω μια φιλική συμβουλή: πάρε ένα φουστανάκι απλό και μην σκας. Δεν χρειάζεται να είναι βαφτιστικό. Αρκεί να είναι ωραίο. Κάνε μια βόλτα στα μαγαζιά. Έχουν ωραιότατα φορεματάκια στα marasil, lapin κλπ

Απλά μπήκα και σε μια πρώτη ματιά είδα αυτό http://www.narlis.gr/vaptisi/koritsi/prwto-rouxo/kalokairina/picolo-bambino/s-picolo-bambino-13.html και αυτό http://www.narlis.gr/vaptisi/koritsi/prwto-rouxo/kalokairina/bambolino/s-bambolino-6800.html

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

επανέρχομαι στον καημό μου με τα βαφτιστικα...

ξερετε που θα βρω κατι τετοιου στυλ;

http://www.catinthehat.gr/prod_focus.asp?prod_id=903

αυτο ειναι πανεμορφο αλλα εχει 170-200 ευρω. Απαγορευτικη τιμη για την τσεπη μου!

AN καποια απο γνωστες σου ραβει ειναι πανευκολο να στο ραψει και τα λεφτα που θα χρειαστεις θα ειναι με πολυ ζορι 50 ευρω τα υφασματα απο το κεντρο κατεβα παρτα

Έλα το έχει και ο ναρλής http://www.narlis.gr/vaptisi/koritsi/prwto-rouxo/kalokairina/cat-in-the-hat/cat-in-the-hat-victoria-pink.html

330 όλο το πακέτο μαζί. Δεν ειναι άσχημα

Της ίδιας δε εταιρείας http://www.narlis.gr/vaptisi/koritsi/prwto-rouxo/kalokairina/cat-in-the-hat.html

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

annagrig1980 μπορεις να μου πεις ακριβως που ειναι αυτα τα αρχικα?

Σε εξωτερικη πλαινη ραφη ή σε εσωτερικη?Γιατι λιγο που κοιταξα σε 5 μπλουζακια που ήδη εχουμε κ τα πηραμε απο μαγαζι τετοια αρχικα δεν ειδα....μαλλον μαιμου κ αυτα:evil:

Αλλα τουλαχιστον καλη μαιμου οχι σαν αυτα που μου ηρθαν απο ebay

chatzico κ εγω δεν θελω να επιβαρυνθω τα μεταφορικα γιατι δεν προκειται για δικο μου λαθος η επιστροφη τους

Του εστειλα μνμ κ του εξηγησα οτι εαν ηταν αυθεντικα δεν θα τα επεστρεφα τι στιγμη ομως που ειναι αυτη πρεπει να πληρωσει τα εξοδα αλλιως θα ανοιξω case

Moλις απαντησε:ok, if you are so sure so open a case.

I can not believe it.

Why are you buying on Ebay looking into the descriptions if you are so sure this t-shirts are not authentic.

I told you to return them for a refund.

Ebay will not pay for your shipping back if you open a case you'll have to pay for a return.

Ο τύπος είναι θρασσύς!!

Στο τελευταίο που σου λέει έχει δίκιο!!!ΚΑι case να ανοίξεις, θα δικαιωθείς αλλά τα μεταφορικα θα τα χρεωθείς εσύ!Κι αλλη κοπέλα την εχει πάθει έτσι..νομίζω η Ανναγκρίκ..

Πληρώνεις εσύ συστημένη, την επιστροφή, στέλνεις σκαναρισμένη την απόδειξη και σου επιστρέφει το σύνολο. Η Γάτα δεν το είχε κάνει έτσι ?

Καλημέρα!!!!

Ψάχνω καρότσι ελαφρύ μικρό που να κλείνει πολύυυυυυυ εύκολα. Η χρηση του θα είναι σπίτι - παιδικός για 1ή 2 χρόνια ακόμα, αυτό που έχω απο τα τζάμπο δεν παλευεται με τίποτα..Αν τυχει και στο γυρισμο πρέπει να πάρω τη μικρη με το αμάξι, δεν κλείνει καθόλου έυκολα, είναι βαρύ κ πιάνει κ όλο το πορτπαγκάζ σε Qasquai να φανταστείτε...

Αυτό πώς σας φαίνεται? Υπάρχει περίπτωση να πάει πιο χαμηλά η τιμή του?Το σαιτ που τσεκάρετε τις τιμές δεν ξέρω να το χειρίζομαι...

Α επίσης αν έχετε να μου προτείνετε κάτι άλλο πιο φθηνό...ευχαρίστως:-P:razz:

Κάνεις κόπι από το αμαζον το λινκ από το προιόν που θές στο κάμελ και επιλέγεις να ψάξει στο αγγλικό ΑΜΑΖΟΝ.

BOftp3.png PzWNp3.png

Καλημέρα!!!!

Ψάχνω καρότσι ελαφρύ μικρό που να κλείνει πολύυυυυυυ εύκολα. Η χρηση του θα είναι σπίτι - παιδικός για 1ή 2 χρόνια ακόμα, αυτό που έχω απο τα τζάμπο δεν παλευεται με τίποτα..Αν τυχει και στο γυρισμο πρέπει να πάρω τη μικρη με το αμάξι, δεν κλείνει καθόλου έυκολα, είναι βαρύ κ πιάνει κ όλο το πορτπαγκάζ σε Qasquai να φανταστείτε...

Αυτό πώς σας φαίνεται? Υπάρχει περίπτωση να πάει πιο χαμηλά η τιμή του?Το σαιτ που τσεκάρετε τις τιμές δεν ξέρω να το χειρίζομαι...

Α επίσης αν έχετε να μου προτείνετε κάτι άλλο πιο φθηνό...ευχαρίστως:-P:razz:

οταν εψαχνα να βρω πιο ελαφρυ καροτσι απο το μακλαρεν xt μετα απο αρκετα τυπου μπαστουνι που ειδα σε τζαμπο,μαδερκεαρ,Λητω και καποια τοπικα καταστηματα βρεφικων κατεληξα σε ενα της Disney απο τα Λητω(γαλαζιο με μια φιγουρα του Μικυ)...για εμενα ειναι μακραν απο τα πιο βολικα καροτσακια,στιβαρο,μαζεμενο,ομορφο,με μαλακα χερουλια και κλεινει πανευκολα στο τσακ-μπαμ..Εμεις το χρησιμοποιουμε απο 14 μηνων και κλεινουμε εναν χρονο που ειναι το βασικο μας καροτσι.

Το μονο θεμα ειναι οτι δεν ξαπλωνει η πλατη,οπως σε αρκετα καροτσια αυτης της κατηγοριας αλλα εμας δεν μας ενδιεφερε να κοιμηθει μιας και δεν το χρησιμοποιησαμε ποτε σε ωρες υπνου..

Διαφημίσεις

Εγώ θα άνοιγα case να βεβαιωθώ ότι θα έπαιρνα τα χρήματα μου πίσω και για τα μεταφορικά θα τον ενημέρωνα ότι θα του βάλω αρνητικό feedback και πως θα αναφέρω για μαϊμούδες προϊόντα που αναγκάστηκα να επιστρέψω και πήρα μεν την αξία τους πίσω αλλά χρεώθηκα τα μεταφορικά που δεν δέχτηκε να μου πληρώσει. Δηλαδή από την συναλλαγή μαζί του, όχι μόνο προϊόντα δεν πήρα αλλά πλήρωσα κι από την τσέπη μου και 10+ ευρώ.

Βάλε και την καταγγελία στο ebay για μαϊμούδες...

Πιστεύω πως θα αλλάξει γνώμη.

(όπως στα γράφει και η Άννα)

Κάνεις κόπι από το αμαζον το λινκ από το προιόν που θές στο κάμελ και επιλέγεις να ψάξει στο αγγλικό ΑΜΑΖΟΝ.

Λοιπόν το έκανα αλλά μου λεέι ότι δεν υπάρχει ιστορικό γι αυτό το προιόν ή κατι τέτοιο....κάνω κάτι λάθος?

οταν εψαχνα να βρω πιο ελαφρυ καροτσι απο το μακλαρεν xt μετα απο αρκετα τυπου μπαστουνι που ειδα σε τζαμπο,μαδερκεαρ,Λητω και καποια τοπικα καταστηματα βρεφικων κατεληξα σε ενα της Disney απο τα Λητω(γαλαζιο με μια φιγουρα του Μικυ)...για εμενα ειναι μακραν απο τα πιο βολικα καροτσακια,στιβαρο,μαζεμενο,ομορφο,με μαλακα χερουλια και κλεινει πανευκολα στο τσακ-μπαμ..Εμεις το χρησιμοποιουμε απο 14 μηνων και κλεινουμε εναν χρονο που ειναι το βασικο μας καροτσι.

Το μονο θεμα ειναι οτι δεν ξαπλωνει η πλατη,οπως σε αρκετα καροτσια αυτης της κατηγοριας αλλα εμας δεν μας ενδιεφερε να κοιμηθει μιας και δεν το χρησιμοποιησαμε ποτε σε ωρες υπνου..

Στο σαιτ του Λητώ δεν το έχει...λες να μη το έχουν πια ή δεν το έχει στο ιντερνετ απλά!

Έλα το έχει και ο ναρλής http://www.narlis.gr/vaptisi/koritsi/prwto-rouxo/kalokairina/cat-in-the-hat/cat-in-the-hat-victoria-pink.html

330 όλο το πακέτο μαζί. Δεν ειναι άσχημα

Της ίδιας δε εταιρείας http://www.narlis.gr/vaptisi/koritsi/prwto-rouxo/kalokairina/cat-in-the-hat.html

προχθες που κοιταζα δεν βρηκα τιποτα. Λες κ τους ειχε πεσει η σελίδα. Χιλια ευχαριστω tamar κ kelli79 . kelli79 μένω σε νησι κ το κεντρο της Αθηνας το βλεπω μονο στις αδειες μου πια....ααααααααχ

Διαφημίσεις

chatzico εγραψες οτι πληρώνω εγώ συστημένη, την επιστροφή, στέλνω σκαναρισμένη την απόδειξη και μου επιστρέφει το σύνολο.

Αυτην μου ειπε οτι μολις παραλαβει τα μπλουζακια θα μου επιστρεψει το ποσό

Μου εγραψε αυτο:

Also for a first class to Greece they took the estimate time. Today is 25th (it takes 10-15 by first class shipping).

Please ask for a tracking number if you are going to return them and send it to me.

I'll refund your money as soon as I get them.

tsioubal δηλαδη αν δεν ανοιξω case δεν ειναι σιγουρο οτι θα παρω πισω τα χρηματα μου?

Αν ειναι ετσι να ανοιξω....πως γινεται η ολη διαδικασια γιατι δεν ξερω?

Πρεπει να απευθυνθω στο εβαυ πρωτα για την επιστροφη ή απλα στελνω το δεμα κ οταν παραλαβει μου επιστρεφει το ποσό?

Επισης αν κ την ρωτησα δεν μου απαντησε αν εστω τα αρχικα μεταφορικα θα μου τα επιστρεψει ή οχι

Στο σαιτ του Λητώ δεν το έχει...λες να μη το έχουν πια ή δεν το έχει στο ιντερνετ απλά!

η αληθεια ειναι οτι κι εγω που κοταξα να σου βαλω λινκ δεν το βρηκα στο σαιτ...παντως εχει ενα πορτοκαλι της Chicco πρωτο-πρωτο..στο στυλ ειναι σαν αυτο που πηρα εγω...το αγορασα θυμαμαι περσι μεσα Ιουνιου και αρχικη τιμη ειχε 50 ευρω,απλα εγω ειχα ενα δωρακι απο εκει και το επεστρεψα οποτε το πηρα τελικα 30..Δεν ξερω τι ανεση χρονου εχεις,αλλα αν βρεθεις σε καποιο καταστημα Λητω ριξε μια ματια...

λοιπον...βρηκα ενα λινκ να δεις εστω πως μοιαζει το καροτσι..το σαιτ δεν το ξερω,αν ειναι σιγουρο,κτλ...απλα να παρεις μια ιδεα

http://www.getitnow.gr/prod/me-and-home/me-and-my-kid/brefika-eidi/gia-ti-bolta-toy/karotsia/disney-sunlight-1007-3/prod1400012pp/?ref=bestprice.gr

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...